Jump to content

EXO


Recommended Posts

Хаха, как го дърпа на финал и за краката. Това би му се случило, ако го докопа и някоя сасенг, хаха. Страхотно видео, бонбон. Да, девойчето е от SM Rookies, поне така прочетох, но не й запомних името.

Момчетата от днес са в Токио, за двата поредни концерта в събота и неделя на SM TOWN Live. Лу отново пропуска изявите, не е възстановен, а и не се знае какво точно се случва с него. Вече цял месец откакто се разбра, че боледува, че не е добре, върна се само за двата концерта в Пекин и от тогава никаква информация за него. Започвам да се притеснявам какво всъщност се случва и да не би да има нещо повече... Важно е единствено здравето му.
Сухо от няколко дни вече не е изрусен (ура!), върна си нормалния кестеняв цвят, а днес от снимките от Гимпо и Ханеда, забелязах, че и някои от останалите момчетата са малко променени (за радост изрусени няма, само да не променят изненадващо и макнето). Започне ли масовото пребоядисване, замирисва на завръщане, почти сигурно при ЕХО.

Снимка от днешният 7-ми епизод на EXO 902014 на Хун с Джехьон от SM Rookies. Хунито вече е хьонг, а Дже е голямо сладурче, много симпатично макне.

85e882fec3655b22.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея от час е вече 7 октомври и за това... Честит рожден ден на Лей, на моят китайски любимец от групата! Да е жив и здрав.

1e733c1268c61e51.png

Връщат се в момента от Токио, но Кьонг Су се върна по-рано през деня, защото отлетя веднага за Пусан, за утрешното представяне на филма Cart на еди-какъв-си кинофестивал в града. Основната песен към продукцията ще е негова и ще излезе през ноември.
Добре премина участието им на SMTOWN Live в почивните дни в японската столица, като изключа големият дъжд, който ги валя по време на вчерашният концерт. Изглеждаха точно като 10-ет танцуващи и пеещи мокри кокошки. Дано не се натръшкат сега и още болни...
Лу е добре, дори учудващо при положение, че от компанията излязоха с изявление, че той пропуска и концертите в Япония, заради проблеми със здравето. Днес китайски фенки са го снимали, да играе футбол със студенти (и аз видях снимките). Не зная какво става и защо излиза, че отново от компанията говорят едно, докато той всъщност бяга и рита топка. Да видим какво ще се окаже, защото ситуацията около него и отсъствието му вече става подозрителна. Няма да се учудя и на друга новина...

Снимки на някои от мокрите ЕХО-момчета, от втория концерт вчера в Токио, които учудващо не успяха да паднат на сцената. Лей беше на ръба, но успя да се задържи.

1701b25c6d3534aa.jpg

421ed0ff77f89521.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новината от днес сутринта - Лу Хан напуска ЕХО.
Този път дори не съм изненадана. Очаквах го, вследствие на събитията през последния месец.
В Сеулският Централен съд, днес сутринта е подадена молба от името на Лу Хан, с която той иска да прекрати договора си с SM Ent. Очаква се само и официално потвърждение от компанията в Корея, защо от техният китайски партньор вече го потвърдиха. Събитията се развиват по абсолютно същият начин, по който преди точно 5 месеца се развиха и с Крис (У Ифан), а и адвокатът на Лу е същия, който защитава Крис.
Лей излезе с изявление преди минути в Уейбо, в което се сбогува с Лу. Подкрепя го като истински брат, пожелава му успех каквото и решение да вземе занапред.

Групата малко по-малко се разпада и намалява, но не е изненада, а празните приказки за това, че "Ние сме едно" вече нямат абсолютно никаква стойност.
Не виждам и Лей как ще продължи без Лу. Китайците масово бягат от SM Ent.

 

Каква ирония, а точно днес ще се излъчи и 8-ми епизод на EXO 90:2014, в чийто видео римейк Лу е главен герой.

 

*** От SM Ent. излязоха с официално изявление и потвърдиха новината, че отново член на ЕХО подава молба за прекратяване на договора му с компанията. Завалийките, все са изненадани, все ни лук яли - ни лук мирисали, по-невинни и от момина сълза, когато ги напускат и започнат да ги съдят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китайците поне имат смелостта да се опълчат на компанията, но корейците никога няма да го направят (а ако все пак и някой от тях се реши, ще е доста изненадващо). Лу и Крис ще си имат кариерите в Китай, изобщо не се съмнявам, докато корейчетата, ако и те започнат да напускат, са пределно наясно, че на корейска земя, няма да могат да направят нищо, от SM Ent. ще им подливат вода. Затова дори и да недоволстват, а съм сигурна, че и между тях има такива, ще си налягат парцалите, ще си мълчат и ще се кълнат в любов и вярност пред И Су Ман.
Лу е много популярен в Китай и е един от най-обичаните в групата. Ще изгубят много с напускането му.

Интересно ми е колко време ще издържи Лей без него. Двамата са много близки и сега си давам сметка защо Ишин така силно го прегръщаше и не се отдели от Лу по време на двата концерта в Пекин, а и защо Лу се разплака на финал на втория концерт, на 21 септември. Знаел е отлично, че това ще е последната му изява с групата и то пред родна публика, предполагам и затова се е върнал само за тези два концерта, защото са в родният му град.
Те си знаят (Крис и Лу) какво ги е накарало/ принудило да напуснат, но и като познавам компанията - изобщо не съм учудена, защо ги съдят. Истината обаче никога няма да излезе наяве и всичко отново ще се потули. За пет месеца двама членове на ЕХО по-малко. Да видим кой ще е следващият и кога точно, защото съм убедена, че с това няма да се свърши.
Ще обединят наистина сега ЕХО-К и ЕХО-М, защото няма смисъл да са разделени, абсурдно ще е ЕХО-М да промотират само като 4-ма.
Подготвяха завръщане на групата. Още от юли на концертите в Китай заговориха, че записват албум, но сега разбирам защо не ги пуснаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано за Лухан съм малко изненадана, защото с това миловидно лице-не съм предполагала, че би се осмелил. Но както и ти казваш имат зад гърба си Китай. Лей, ако мислеше да напуска, вероятно би го направил заедно с Лухан, затова може би няма все още такава идея, освен това Лей не го даваме, в никакъв случай, даже и sabrina1 би го потвърдила. Абе на това айдълско робство само корейците си му издържат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората, които вярват на SM, особено след последното им идиотско изявление, почти изчезнаха. Имало трета страна, която подмолно действала срещу SM? Тези наистина взимат публиката за идиоти! Нищо не знаели?! Сякаш това се случва за първи път!  И всичко пак заради "конфликт между личните интереси и дейността на групата". Дори и заклетите фенове на SM вече не вярват на това. Който не слушка и си въобразява, че може да има живот извън графика на SM -ритник и вън. Явно китаецът се е получил от грозния цирк с Джесика и е взел правилното решение сам да се махне, а да не чака да го изхвърлят като боклук. Остава единствено въпроса "Кой е следващия?".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видео римейкът от днешния 8-ми епизод на EXO 90:2014 с участието на Лу. Последната негова изява, като част от групата. В студиото днес бяха Лин и Шин Бора, а от момчетата участваха Мин Сок, Денчо, Джун Мьон и Кьонг Су.



Лу публикува в Инстаграм и Уейбо преди няколко часа. В Инстаграм с изречение към феновете си, написано на английски, а в Уейбо сподели кратко, точно и ясно, че вече си е у дома. Постоянните пътувания със самолет (това лято ги подлудиха, всяка седмица те бяха някъде и имаха изяви), фактът, че той има страх от продължително летене, няма и възможност да се връща при семейството си, да ги вижда, умората, всички тези неща, които са се натрупвали при него през изминалите месеци са само част от причините (останалите едва ли ще ги разберем) той да поиска прекратяване на договора. Вярвам му, а и той не е способен да капризничи и да си измисля причини, за да напусне.
Ясно ми, че сега в темата ще се навъдят знайни и незнайни разбирачи с мнения, които иначе и дума на обелват за момчетата, нито дори ги познават, нито имат отношение към тях и музиката им, но ще помоля, а и не искам и тези тема да се превръща в тема със злобни и дребнави коментари, пък и дори насочени срещу компанията им, която все пак ги е създала. Всеки нормален и интелигентен потребител може да се изкаже, разбира се - това е право на всеки, стига да не се държи като махленска клюкарка и най-малкото поне да има отношение към групата, иначе всичко ще звучи чисто и просто като заяждане и злобеене. Казвам всичко това като човекът, който поддържа редовно тази тема вече втора година и пише за момчетата, защото съм ги оценила като група.
Случилото се с Лу няма нищо общо, нито пък той ще тръгне да си взима поуки от еди-коя-си, ситуацията с него е съвсем различна. За влошаването на здравословното му състояние се говори от месеци и това, лично аз и като свидетел на всичките им концерти от турнето, човек запознат с групата, мога да го потвърдя.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля, че има нещо гнило в СМ (управленските кадри). Твърде много странни неща са случват тази година. Криене на данъци, повечето дами от женските групи публично обявяват връзките си, китайците напускат ЕХО, американката напуска ГГ... 
Твърде тъпо за компания, която се бори да е най,най в шоубизнеса в Корея. 

Както и да е, жалко за групата, а и очаквам продължение. И за съжаление, това, което аз чакам най-много, СМТаун в Европа, не виждам как ще се случи. :(

А за Лейчо... Много отнесен ми се вижда, едва ли сам ще се сети да избяга от СМ, но може някой да му подскаже. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще трябва да се направи актьорска страница на Лу Хан. Още не е пристигнал в Китай и вече излезе постер за участието му в китайската версия на
"Miss Granny"  "Back to 20s" :icon_sunny: Снимките всъщност били приключили още през юли, но премиерата предстои.

6-500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да се избегнат "знайните и незнайни разбирачи с мнения", които явно нарушават съвършенството и хармонията на темата, е най-добре да се публикува списък на хората, които имат право да пишат. тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бързо се разпозна, странно защо ли. Дървените си философии ми ги спести, след като нямаш никакво отношение към групата и не си казал и дума. Появяваш се, само когато има някакъв скандал, единствено за да плюеш и да придадеш смисъл на поредният си ден форумно съществуване.
Ти не осъзнаваш ли, че имаш проблем, не само с мен (сега) в този форум, а с много потребители, че има нещо в теб и в цялото ти форумно съществуване?
Не искам и тази тема да се превръща в цирк, в каквато се превръща всяка тема, след като ти започнеш да се "изказваш", пък дори и срещу компанията им. Има начини да кажеш, че нещо не ти харесва, но не и да се държиш вечно като недоволна и мрънкаща форумна птица.
Големи разбирачи са всички, когато трябва едно нещо да се оплюе, да се принизи, но най-трудно е да се каже, когато нещо е добро и хубаво, да се каже нещо за момчетата, а точно такива в тази тема няма, но пък има ли скандал са първи.
Естествено, че не всичко е хубаво и всеки има право да каже какво мисли, но има начин да се каже и да се обясни, да се агрументира и най-малкото поне да си запознат.

Ето такива потребителите имах предвид. Сега разбра ли?

 

Oпознай групата, ако си толкова загрижен, кажи нещо позитивно, градивна критика дори, нещо смислено, а не се появявай само, за да излееш негативизма си. Това е смисълът на темата, да се пише и коментира, а точно това липсва в нея, но има ли скандал... "шоу".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям Rie в горния и пост, наистина не е приятно да се правят махленски клюки в темите на любими изпълнители от хора, които нямат отношение към тях и музиката им ( макар, че и аз се натресох наскоро в темата на GG, което го отчитам за моя грешка). Трябва да уважаваме хората, поддържащи темите на нашите любимци. Аз лично съм благодарна за това на Rie, little angel и някои други, все пак са единици, стараещи се да обновяват темите редовно и трябва да се съобразяваме с тяхното желание да не "опорочаваме" темите водени от тях. Все пак достатъчно простотии се бълват срещу айдълите в сериалните теми, за да се търпят подобни и в техните.

Надявам се, че ще се съобразим с тях и аз лично ще чакам следващите новости, сигурна съм, че когато слуховете станат достоверни, каквито и да са те, Rie ще ни уведоми и ще чакам .разбира се, завръщането на ЕХО. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видео римейкът от днешния 9-ти епизод на EXO 90:2014 с участието на Джонг Де. Парчето е на БоА - No.1, а Сехун, Сухо и Лей танцуваха в студиото с нея на Only One. Лу също участва, като гост в студиото, т.е като едно от момчетата от групата заедно с Джонг Де, Мин Сок, Сухо, Сехун и Лей. Очевидно епизодът е записан още през август, защото той от 3 септември не е стъпвал в Сеул, всъщност на 7-ми септември, след като се върнаха от Джакарта, веднага слезе на Инчон и се прехвърли на полет до Пекин.
Следващата седмица герой във видеото ще е Мин Сок, а на финал, в 11-ти епизод, ще е Джонг Ин.



Днес заминаха за Шанхай, за участие в утрешния SM TOWN Live в китайският град. За всеки случай ги преброих и разгледах всички снимки от летището, на всеки, че вече ако не изкарам точната бройка започвам да се притеснявам, хаха.

tumblr_ndkwwk3wHY1riav2to1_1280.jpg

Други новини няма, поне засега. Въртят се какви ли не слухове, плетат се интриги от китайските и корейски медии, но Лу и семейството му категорично са отказали да дават каквито и да било интервюта. Не искат по никакъв начин да бъдат притеснявани.
Мoмчетата и те мълчат. Сехун пусна тези дни снимка на ЕХО-10, Лей също, Тао и той си ги пише неговите ала-бала в Инстаграм, а вчера и Джонг Ин се обърна към феновете (това за него е истинско събитие, по принцип винаги мълчи), но нито един от тях не обелва и дума, нито се споменава напускането на Лу. Държат се все едно абсолютно нищо не се е случило. Явно така им е наредено.
Миналата седмица се заговори за дата за завръщането им - 25 октомври, но според мен след като не обявиха нищо тези дни, няма и да ги пуснат. Явно е поредният слух. От друга страна пък е логично да ги върнат на сцена скоро, а и за да замажат поне малко скандала, но няма официална информация.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видео римейкът и от днешният 10-ти епизод на EXO 90:2014 с участието на Мин Сок. Парчето е на Им Чанг Джонг - A Glass of Soju. Последен следващият петък ще е Ким Джонг Ин.



Малко реклами с момчетата от тези дни.

Рекламата за Lotte Pepero с ЕХО-К (11 ноември наближава и започнаха масово да рекламират солетките)



Рекламите с
и
за Nature Republic. Кадрите с ЕХО-М са все още с Лу.

 

Миналият петък, 17 октомври, стартира излъчването и на епизодите на Law of the Jungle от Соломоновите острови, които са вече с участието на Тао (Ки Куанг от BEAST участва в първите пет епизода, а Тао ще е в останапите пет до финала през ноември). Викове, писъци, страх го е от всичко, което лази и бръмчи. Това е Хуанг ДзиТао, държи се като малко дете. Ще го видя и довечера във втори епизод, как ще се представи, но до тук - нищо изненадващо. Панда в Джунглата.

Само Сехун и Сухо бяха днес на поредната рекламна изява свързана с МСМ, марка, която момчетата рекламират в Азия. Не съм учудена от избора на момчетата, които са били изпратени.

cff122799dbc2a65.jpg

Явно сутринта ще летят за Пекин за Korean Music Wave-концерта, който ще се състои утре (25 октомври) в китайската столица. На 28 октомври летят (само ЕХО-К) и за Мексико за участието на Music Bank, а на 8 ноември ще са и в китайският град Шънджън за участие и на специалното издание на Инкигайо.


Една снимка с "Линия' 94" от ЕХО от SMTOWN Livе, който се състоя на 18 октомври в Шанхай.

75fa2bd07a045b02.jpg  

И една хубава снимка от сайта на Lotte Duty Free с Тао, Джонг Де, Мин Сок, Сухо и Лей.

d6b6e695e902e2ad.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко новини около самостоятелни изяви на някои от момчетата от групата.

Кьонг Су (както споменах) ще изпълни заглавната песен към филма с негово участие Cart, чиято официална премиера в Корея ще е на 13 ноември. В началото на следващия месец ще излезе и официално видео с изпълнението на Кьонг Су на Scream/ Shout (това е името на парчето).
Миналата седмица филма отново имаше представяне и среща с журналисти, а Кьонг Су сияеше до аджумите, които го бяха налазили, хехе. Станал е любимец на женската част от екипа, а тези дни се изредиха главните актриси във филма да го хвалят. Пу, пу, пу, да не му е уроки на детето, знаем си го, че е много добро и възпитано. Очаровал е всички на снимачната площадка.

Отново участие за Лей в китайско предаване. Star Escape Room е заглавието, а той снима епизодите в три последователни дни в Пекин, след концертите на EXО - The Lost Planet в китайската столица, в края на септември. Вчера пуснаха и превю, какво да очакваме с Ишин. Интересно изглежда, ще видим какво ще е и дано не завърши толкова бързо за него, както и участието му това лято в кулинарното предаване. Тогава направо го ожалих, като му видях унилата муцуна, когато обявиха, че първи напуска предаването и отпада.

Лу може да не е вече част от групата, но ще продължа да пиша и за него.
На 2 ноември ще се състои примиерата и срещата с журналисти на филма Back to 20's, а вчера потвърдиха участието и на Лу на нея, макар че това беше под въпрос. Приел е също така да участва и в представянето на филма в Тайван през декември. Официално филма тръгва по кината в Китай и Тайван на 23 януари 2015 г.
Преди няколко дни в Sina Weibo ни изненадаха със снимки на Лу, засекли са го в кафене, а самият той малко след това се появи на снимка и в профила на приятеля си Лао Гао в Уейбо. Много добре ми изглежда, а когато няма един тон грим, пудра и странна боя е още по-хубав.

В събота вечерта веднага върнаха осем от момчетата в Сеул, след концерта в Пекин и участието им на Korean Music Wave. Лей и Мин Сок останаха, защото вчера сутринта заснеха своето участие и в китайското предаване The Generation Show. По време на концерта изпълниха Moonlight, Overdose и Growl. На Overdose ми направи впечатление, че в началото започват както и до сега ЕХО-К, т.е и шестимата, а след това Кьонг Су остава на сцената, за да продължи изпълнението с ЕХО-М, да не са само 4-ма.
Във вторник вечерта ЕХО-К пътуват за Мексико, останалите остават в Сеул.

Изгледах и втори епизод с Тао на Law of the Jungle от Соломоновите острови. Хуанг ДзиТао е едно голямо 185-сантиметрово бебе. Къде е Сухо, за да го държи под контрол, хаха?

Снимка на Лей с Тифани от SNSD, катo водещи на Korean Music Wave в събота. Тао също беше заедно с Ишин, като втори водещ.

f522aebdcbe84386.jpg

А това е специален бонус за little_angel, защото зная, че мнооогоооо ще се зарадва.

f6a90e2d4849f8a8.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тао и Чани ще участват (явно с изпълнение на някаква рап част) в китайската и корейска версия на заглавното парче Rewind от дебютният соло албум на Джоу Ми от Super Junior-M. Днес излязоха и тийзъри с двамата на двете версии.

  


Прави впечатление, че и тук ги изписват само като "ЕХО", а това означава, че обединението вече е факт и М и К няма да съществуват, поне не и във вида, в който бяха познати до сега.
Вчера излезе новината, че ЕХО (точно така ги изписаха, а не само ЕХО-М) ще запишат заглавната песен към новият китайски сериал на Хуан Сяо Мин - Cruel Romance, който стартира на 7 февруари 2015 г.

След 21-часово пътуване (17 часа със самолет, и още 4 с престоя в Ел Ей) ЕХО-К пристигнаха вчера в Мексико. И шестимата - вървяха и спяха. Убийствено е. Днес е изпълнението им, по-късно вечерта, а след това отново същото приключение обратно към Сеул.
Сехун качи снимка преди няколко часа и написа: "SBCDKS in Mexico, XLCT in Korea", а едно момиче му отвърна: "EXO-L Аll Оver the World". Права е, хаха.

Новата реклама с момчетата (вече само ЕХО-10) за Kolon Sport. Страхотна е, браво, много са хубави всички.

   

 

Цялата версия с изпълнението на танца.

 

 

Пропуснах да сложа и Пинко, розoвата китайска пантера, който е на корицата на новият брой на Shanghai TV Entertainment.

Много хубав Джан Ишин.

 

a0a544b2dcf63cf1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видео римейкът и с Джонг Ин от днешният 11 епизод на EXO 90:2014. Парчето е на Deux - In Summer, само че тук е в изпълнение на Red Velvet (може би), знам ли и аз кои точно момичета за избрали от SM Ent., не мога да им различа гласовете, а и като че ли не чувам Уенди.

Това беше и последният епизод на предаването на момчетата. Край с общо 11 епизода, колкото бяха само до преди месец и членовете на ЕХО... Добре, че поне епизодът с Лу беше излъчен.



На концерта в Мексико, който приключи рано тази сутрин, ЕХO-К изпълниха Growl, Lucky и Overdose, а само Чани, Сухо, Бек и Кьонг Су изпълниха Sabor A Mi на Луис Мигел. Пропяха и на испански, но са се постарали, имаха много добро произношение, а Чани свиреше и на китарата.

Двата видеоклипа на Rewind на Джоу Ми с участието на Тао и Чани, съответно в китайската и корейската версия. Тао участва и в още едно парче от дебютният соло албум на Джоу Ми - Love Tonight.

  
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес официално излезе и

към филма Cart. Нещо обаче не съм очарована, парчето не ме грабна. Макнето веднага рекламира своя хьонг в профила си и препоръча парчето, то кой ли друг да се сети от тях.

Вчера в Китай се излъчи и първи епизод на новото предаване с Лей - Star Escape Room. Този път съм доволна от него, беше много притеснен, но успя да стигне до финал. Въпросите, на които трябваше да отговаря не бяха и никак лесни, дори сам се изненада от себе си, че успя да отговори правилно, хаха, а какво невинно изражение имаше само на лицето си... Tози Ишин, този Ишин. Изпитанието в камерата пълна с вода беше много интересно, изтръпнах и аз, докато гледах как се справят със задачата под водата. Следващата седмица Лей ще участва отново, а видях, че в студиото ще гостува и корейският актьор Сонг Сънг Хон.

593badfea863650d.png

Тао и Джонг Де летяха в събота до Пекин, защото записаха участието си е някакво ново китайско предаване, което ще се излъчи чаааакккк догодина. Джоу Ми от SuJu-M, също беше заедно с тях. Китайските предавания, които записват, винаги се излъчват след месеци. Помня, че участието на ЕХО-М в китайската версия на Immortal Song го излъчиха след половин година. Бях забравила, че и това са снимали.

Снимки и от пресконференцията и представянето на филма Back to 20's с участието на Лу.

Гледах вчера сутринта прякото предаване по китайската телевизия и съм много приятно изненадана от Хан. По принцип, докато беше част от групата той не бе от много приказливите, не обичаше и да му подават микрофон в ръце, а вчера го чух за първи път да говори толкова много и то без никакво притеснение. Изненадах се, а и ми изглеждаше някак по-отпуснат, по-освободен, знам ли. Това ми направи страшно (и много приятно) впечатление.

Какво нещо, мм? Паднат ли SM Ent.-оковите и всички се променят. Шегувам се, но май има нещо вярно, а и като гледам и У Ифан... Като споменах и Крис, та, той ще издаде сингъл, заглавно парче към филма с негово участие Somewhere Only We Know, който ще излезе също догодина по кината в Китай и Тайван.

de5ac80b8ac60ea8.jpg

f8e7a94335496718.jpg

86fffc19b440ffe4.jpg

eb879676367aac9f.jpg

9b1195d26183d487.jpg

source: weibo ent.



на Back to 20's, който излезе също вчера, веднага след края на представянето и срещата с журналисти. Филмът тръгва по кината в Китай и Тайван на 15 януари 2015 г. (промениха датата и изтеглиха премиерата със седмица по-рано от обявеното).
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално ми беше малко странна, но след няколко слушания, вече ми харесва. А и е доста по-добре с един клип със Зайко хахахаха


[2014.11.03] Cart OST (#1 Crying out)


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...