Jump to content

EXO


Recommended Posts

Излезе и видеото със Сехун от фотосесията за списание "Грация".



Продължават и днес да излизат снимки с Лей за предстоящото излъчване на кулинарното предаване, в което той участва. Дата не видях, но китайците написаха онзи ден в Уейбо, че ще е през август, значи скоро, следващата седмица може би...

424d0fe1fb34539f.jpg

Онзи ден нарочно пропуснах да сложа официалният сайт на фенклуба - EXO-L, просто защото феновете го блокираха. Сайтът не издържа на огромното желание на хиляди да се регистрират. Днес вече е по-добре и ако има желаещи да се регистрират... воала. Аз ще пропусна, категорично.

EXO-L Official Site

Гледам, че вече изписват - ЕХО-К + ЕХО-L + ЕХО-М = One.

Тъй като концертът в Сингапур от турнето EXO - The Lost Planet наближава (23 август), а виждам, че момичетата там вече се подготвят и днес пуснаха тениски с ликовете на момчетата в продажба. Интересни са, забавни картинки.
Ето и сайтът, ако някой прояви интерес.

 

 

little_angel, ето ти едно от твоите, по изрусеното ще си го познаеш, хаха. Те дано скоро го оправят, че вече на нищо не прилича.

deb13afa90bb02a4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес в Сеул се състоя представянето (срещата с репортери и журналисти) на новото им предаване EXO 90:2014, което стартира в петък, на 15 август по Mnet. Не обясних какво точно ще представлява, но изчаках да разбера и аз повече, защото се говореше повече с недомлъвки. Първо бяха определени само ЕХО-К за участници в това предаване, но след това явно са решили да включат и останалите петима. С няколко думи - заснели са тези дни, всеки един поотделно от момчетата, нови версии на популярни през 90-те години в Корея видеоклипове на различни групи/ изпълнители. Казаха днес, че всеки епизод ще съдържа по един видеоклип, като всяко едно от момчетата съответно ще се изреди с участие, а това означава, че епизодите ще са 11, аз така го разбирам от думите им. Кратки ще са епизодите, в петък ще видим какво точно представляват и кой ще е първи.

Снимки от днес.

8fc71314a750e439.jpg

209af9363d4c02fd.jpg

1e65382e03f9198b.jpg

779ae86da6455a55.jpg

c6b438800721d90f.jpg

80ba6b239ef328d8.jpg

ee2ad3b2d7bb9742.jpg

075d0367ce2ecb23.jpg

20f19ac80a83e7d6.jpg



В петък, на 8 август, пътуваха до Тиендзин, Китай, където вечерта имаха фен-среща, нещо като рекламно шоу за марка китайски велосипеди, мотопеди и скутери, които момчетата рекламират.
Малко снимки и от тази среща, а и си заслужават да се видят.

Тия двамата са големи сладури. Неразделни. Лей вечно нещо не е чул и разбрал, а Лу винаги е до него, за да му обясни.

13f2a57639b8a252.jpg


0d40e35ab3c3d0de.jpg

a290a7f3f3a5e1f6.jpg

921833ee2e7b834b.jpg

52c73bef9a7bdb95.jpg



Днес след представянето на новото им шоу по Mnet, веднага са ги засилили и към запис на китайското предаване Strongest Group с участието на Виктория от f (x) и Джоу Ми. Видях снимки, но предполагам, че ще го излъчат след доста време, както често правят китайците с техните предавания на запис.
Също днес започна да излиза част от фотосесията им за немското списание/ издание (под формата на фотокнига) Die Jungs (официално на 18 август), която момчетата заснеха миналата година в Берлин, в края на септември. Доста късно излиза тази фотосесия, не зная поради какви причини, но ми направи впечатление, че въпреки че Крис тогава участва по време на снимките, то сега е "отстранен".

Днес след 18:00 ч. българско време ще излезе и тийзър на видеото към предстоящият соло албум на Темин от SHINee, който ще е факт на 18 август. Да видим дали ще се окаже, че наистина Лу е главният герой в него. Момичетата казаха, че Лу е заснел видеото именно за негов колега от компанията, но пък да не излезе, че всъщност е видеото му за EXO 90:2014. Да видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концертът на SMTOWN в Сеул приключва след малко, но днес излезе и новина, т.е не бих го нарекла новина, защото Чани го каза преди месец в Шанхай, но все пак да го споделя - момчетата се завръщат с нов албум през септември (най-късно началото на октомври).

Да видим какво ще е този път, щом отново се завръщат с албум... Дано си струва.

На концертът не се случи и нямаше нищо кой знае колко интерeсно, което да не е виждано от тази компания и изпълнителите й, дори и ми направи впечатление, че нямаше много публика, може би и заради Денят на Независимостта, който днес се отбелязва в Южна Корея. Изпълниха обичайните парчета, имаха дуети с колеги от SМ Ent., само Лидерът, като че ли се отличи малко повече, защото имаше обща сцена с Чангмин от TVXQ, Минхо от SHINee и Кюхьон от Super Junior. Четиримата, преоблечени като жени, танцуваха на Something на Girl's Day. Сухо беше в ролята на Хьери. Показал е секси бедро, а като го знам и каква е срамежлива мимоза... как ли се е навил.
На финал от програмата им за концерта, зная, че Сехун, Лей и Кай трябва да имат обща сцена с Енхьок и две девойки от женските групи, т.е ще танцуват, ще имат обща сцена, но както споделих концертът все още продължава, започнаха рано 17:30 ч. корейско време и скоро трябва да приключат.

 

На 18 август излиза албума на Темин от SHINee. Оказа се, че не Лу участва в неговото видео, но все пак ще има ЕХО-участие. Джонг Ин се е включил в 4-то парче от албума Pretty Boy, а днес трябваше на концерта да го изпълнят заедно с Темин.
Днес, но малко по-късно, стартира и предаването им EXO 90:2014 по Mnet. Първи ще е Чан Йол.

Снимка на Джун Мьон в ролята на Хьери при изпълнението на Something.

46dbe71bf0143df6.jpg

И рекламно видео с Ишин на предстоящото кулинарно китайско предаване Star Chef, среща се и като Celebrity Chef Has Arrived, за което говоря от две седмици в темата, и което ще стартира на 20 август (следващата сряда по телевизия JiangsuTV ще се излъчи първи епизод).

https://www.youtube.com/watch?v=iB-wCww7GSs

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото с Чан Йол от вчерашният първи епизод на EXO 90:2014. Парчето е на група H.O.T и се казва Hope. Наистина римейкът е много добър, защото чух оригинала, но той не ми хареса като това, което чух тук. Щом пее Ким Джонг Де, друго е.



Изгледах целият епизод. С продължителност 54 минути е и не е нищо кой знае колко интересно, както и очаквах - шумът и рекламата ще се повече. Добре, че бяха момчетата, които подготвят за дебют като част от новата SM Ent. група. Наистина е учудващо, че в първи епизод на предаване на ЕХО, в голяма част показаха новите момчета (много ЕХО-фенки мрънкаха и недоволстваха снощи), но аз съм доволна, защото ни запознаха с новите, които очевидно ще дебютират много скоро. Имаше и основателна причина да им обърнат такова внимание, защото две от тези момчета - Юта и Джехьон участват във видеото и именно техни са гласовете, които се чуват в песента, т.е тези, които пеят заедно с Джонг Де.
Не ми харесва това, че предаването е било предвидено само с участието на ЕХО-К (то си и пролича, защото в първи епизод дадоха само тях), а ЕХО-М са отново някак изтъкани преди това, пренебрегнати и сега по принуда напъхани в предаването, с участие.

Да споделя малко повече за новите момчета, защото показаха пет от тях в първи епизод на EXO 90:2014, а някои от тях и аз вече бях виждала. Добре е, че не показаха Хансол, който се появи преди месец във видеото на J-Min, дано и наистина той не се окаже част от тази нова мъжка група в компанията, а да пуснат само тези пет момчета, които представиха вчера.
Ясно е, че новата SM Ent-група този път поне ще е с малко на брой момчета, а не с някаква (отново) безумна бройка. Първи е Тейонг - той е и този, който познавам от групата, а и го рекламират най-много, вече от година. Останалите момчета са Джони - американец от корейски произход, Юта Накамото - японец (най-после и един японец в тази компания! той е и главен вокал), Тен - тайландец и Джехьон - мъничък е, макне, набор 97, но е много добър рапър.
Юта и Джехьон са именно двете момчета, които пеят с Джонг Де в парчето (много ми харесва това, което чух от тях).
Впечатлението ми като ги видях и петимата заедно, когато влязоха в студиото, е по-добро от първото впечатление, което имах от всички 12 от ЕХО, когато ги видях за първи път. Големи сладурчета са, красавци (в СМЕ това е важно, а и си ги избират предимно и по-външен вид, не само талант) с нахилени и приятни муцуни, а ако ги пуснат така, както ги и представиха, само петимата и в този състав - няма да сбъркат. Предполагам, че не е случайно, щом така изведнъж в предаването на хьонговете им ги рекламират и то толкова много, значи съвсем скоро ще дебютират. За новата бой-група се говори от година, че ще дебютира през 2014 г., но кой знае може да ги пуснат още сега, през зимата. Дадоха ги и как танцуват - страхотни са, личи им, че са много добре подготвени. Имат отличен синхрон помежду си.
Каквото и да подготвят от SM Ent. с тази нова бой-група, едно е сигурно - ще печелят отново.

Втори епизод, който ще се излъчи следващият петък, ще е с видео с участието на Джун Мьон.
Днес сутринта ЕХО-11 отлетя за участие (утре) на музикален фестивал в китайският град Нандзин.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето Pretty Boy от дебютният соло албум на Темин от SHINee с участието на Джонг Ин. Казах го и в темата на SHINee, но наистина е добро. Харесва ми.



Днес потвърдиха и официално за участието на Чан Йол в новият корейски филм Jangsu Shop. Знаеше се от два месеца, но най-после го потвърдиха и официално, затова и сега го споделям. Отново го бутат и то именно него, което честно казано вече не разбирам.

Участието на Сехун и Джонг Ин в 209-ти епизод на Running Man се излъчи тази неделя. Ето го и с превод на английски.
Аз така и не разбрах защо участваха, по-точно защо участва и Сехун. Трябваше да е само Джонг Ин с Темин, защото те и двамата наистина участваха в игрите, а Сехун стоеше като манекен в повечето време с кърпа на главата, да не го напече слънцето, внимаваше дори и да не се изцапа, докато Джонг Ин участваше в калните битки и победи. Сехун се включи само в първата игра в басейна, отново типично за него без много напрягане, а след това гледаше отстрани, еле пък във финалната играта.

Гледах им програмата с концертите от турнето. До 21 септември са заети абсолютно всяка събота и неделя, а след това имат голяма дупка до концертите в Япония, които започват в средата на ноември и ще продължат до края на декември. Казвам всичко това, защото очевидно завръщането ще е в този период, както и казаха - края на септември - началото на октомври. Явно ще ги пуснат след като приключат Super Junior.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джонг Ин беше днес на сцената на M! Countdown с Темин, за да изпълнят заедно Pretty Boy. За тази седмица ще е само днес, защото утре ЕХО летят за Сингапур, където в събота е поредният концерт от турнето. Предполагам, че следващата седмица може отново да се включи в някоя сцена, ако има такива. Парчето е добре, заслужава си да се видят двамата заедно как танцуват.



Вчера, както споделих и по-рано в постовете си, се излъчи първи епизод на кулинарното китайско предаване с участието на Лей - Star Chef China. Веднага, още когато в Китай започна да се излъчва предаването, пуснаха епизода и онлайн, в канала на телевизията. Ето го raw, ако някой има интерес и иска да види Ишин, а и то сложни диалози няма, нищо кой знае какво не казват, всичко е свързано с това, което правят/ готвят. Не са превели епизода на английски, преводачката на всичко с участието на Лей обикновено пуска всичко, което излиза с него, но този път може и да пропусне, защото тя превеждаше онлайн вчера, по време на самото излъчаване, т.е всичко, което казваше Лей.
Като за начало - добре, доволна съм от него, макар че не му е работа, но и сам помоли вчера в публикацията си в Уейбо да го подкрепим, защото това е първата му самостоятелна изява, в предаване без момчетата. Първото изпитание, през което трябваше да преминат е да нарежат толкова тънко картоф, че той да може да мине през ухото на игла (губерка). Учудващо (за мен самата, защото помислих, че той ще се провали) Ишин премина втори през това изпитание, справи се. Сподели, че се е справил типично в негов стил - бавно, но уверено и затова е имал успех. Хаха, прав е, напълно е прав, при него винаги всичко става много бавно, но с успех на финал.
Кадрите с телешкото месо малко ме притесниха, като го видях как се чуди какво месо да избере (студиото е впечатляващо - дори бяха вкарали и крави, които доиха, а фризерът с десетките килограми месо направо ме изуми), но се справи. Добре си украси и чинийката, не пропусна да направи и своя знак "L". Жалко, че така и не дадоха кадрите му, как е доил крава. Монтирано е предаването и явно него са го отрязали, макар че дадоха някои от останалите 9 участници. Всички са доили кравите, които бяха в студиото, Ишин и той беше готов с кофата и ръкавиците, каза и сам, че никога не е доил, но ще се справи и няма съмнения в това (сигурно и това е направил бавно, хаха).
Друго кой знае колко интересно не се сещам да е казал вчера, въпреки притеснението се държеше на положение и малко по малко направи каквото можа. Е, не успя да спечели на финал в първи епизод, но и следващата седмица има време, ще видим какви задачи ще им дадат този път.

https://www.youtube.com/watch?v=zNR4mqvExzY



Вчера най-после световното предизвикателство Ice Bucket Challenge достигна и до ЕХО. Лично аз смятам, че идеята за даряване наистина е прекрасна (в подкрепа на болните от ALS - Амиотрофична латерална склероза), но като че ли това се превърна в някаква игра и откровена глупост...
Ето изпълнението с легена на Ким Джун Мьон.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sehun - Ice Bucket Challenge

Tao - Ice Bucket Challenge

Chanyeol - Ice Bucket Challenge

Отлетяха рано сутринта за Сингапур, а като видях какво посрещане им спретнаха момичетата в градът на Лъва, свят ми се зави от тази "фенска" любов. Нямат мира, горките, навсякъде преследвани, навсякъде снимани. Не си е работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любим Сухо с любима g.o.d. песен, какво повече да искам.........Лош и секси лидер ( :i love this: ) в нова версия на To my mother, жалко че не е изпята и от момчетата, но аз и оригиналната си я обичам, така че нямам против да слушам g.o.d. :)


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сега втори епизод, дори и raw. Оооо, отново в студиото бяха любимата ми вече петица от SM Ent. - рукитата, които очевидно ще дебютират съвсем скоро. Отново танцуваха, отново бяха поканени в студиото, а това вече е подозрително. Дебютът им явно чука на вратата. Много са ми симпатични, а и като ги гледах и днес как танцуват, какви са нахилени муцуни... Браво на децата. Юта, Тен, Джехьон, Тейонг и Джони. Ако ги пуснат точно така, като група - няма да сгрешат. Щом ще ги показват очевидно във всеки епизод на предаването на хьоговете им, значи вече трябва да се ослушваме и оглеждаме.

Нуна ги одобрява, тя и нуна им little_angel ще ги одобри, само че още се бави и не е изгледала дори и първи епизод, за да ги види и да се убеди какви са сладурчета. Този път Тен участва във видеото на Сухо, а в първото на Чани бяха Юта и Джехьон. Тен е момчето, което Сухо държи и блъска в стената на 1:42 мин. Скоро значи да очакваме и Тейонг и Джони.
Ех, а каква страхотна шестица бяха подбрали от ЕХО в днешният втори епизод - Сухо, Сехун, Лей, Лу, Мин Сок и Денчо. Все от послушните и примерни в групата, особено този с влиянието и с чиито мнения винаги се съобразяват, хаха.
Жалко наистина, че никой от ЕХО не пее този път, а и аранжиментът не е променен, явно от JYP (може) и да не са позволили. С парчето на H.O.T беше друго миналата седмица, а следващата ни очаква римейк на парче на Shinhwa, в което главен герой ще е Сехун. Предполагам, че тъй като те са били час от SM Ent. в този период, парчето този път ще получи нов аранжимент и ще чуем гласовете на момчетата.
Браво на Ким Джун Мьон, изигра си добре ролята, пък дори и само в едно видео към песен.

Ето ги и петимата - Юта, Тен, Тейонг, Джехьон и Джони. Направо си плачат вече за дебют, а и както казах и миналият път - имат отличен синхрон в танците, Юта е страхотен вокал, а рапът на Джехьон, не зная защо, но страшно ми напомня на този на Хоя.

3e810d5d7da15ecf.JPG

18b8c185b2180ff0.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Безславно приключи участието на Лей в Star Chef. Днес, във втори епизод, той отпадна от състезанието, защото не успя да се справи с нито едно от ястията, а и регламентът на предаването е такъв - всеки един от 10-тимата участници отпада, ако не се справи с поставените задачи, за да остане само един на финал, който ще спечели и голямата парична награда.
Днес трябваше да се пребори с приготвянето на китайски хот пот, мапо тофу (за целта тофуто трябваше да бъде приготвено лично от участниците) и лютиви спагети. Първото ястие го правиха по двойки, а Ишин беше с китайският модел Цу Ин, която се оказа, че е от неговият роден град - Чанша. Тя много му помогна, помогна му и при приготвянето на тофуто след това, макар че тогава бяха отново разделени, но нашият се изложи. Той, че е бавен - бавен, това не е новина, а тук се иска и сръчност, бързина, защото имат и определен период от време, за което трябва да приготвят всичко. Поне беше много весел, докато бъркаше в големият казан с голямата лопата и си пееше сам на себе си "Аз бъркам с всичка сила, бъркам с всичка сила", хаха.
Не става от него готвач и това е, а и не му е работа. Ишин и сам си го е казвал, но в друго предаване, че може да готви само едни яйца с домати (за Лу ги прави специално с краставици) и нещо набързо в тигана. Това е, какво ти разбира той от приготвяне на тофу, на ръчно направени спагети и прочие. Мъчно ми стана и на мен като го гледах на финал как си тръгна, а и останалите не искаха той да напуска, но регламентът си е регламент и има правила. Провали се, но и не му е работа, ясно е, че участва в това предаване заради рекламата, рейтингът и името, което продава. Искаше да се представи по-добре, но за съжаление ястията никак не бяха лесни, а и той няма никакъв опит, още повече, че беше и най-малък от всички участници - нито има достатъчно опит в живота, а още повече пък в кухнята. Останалите участници са все хора около 40-те, над 40-те и 50-те години и разбира се имат повече опит от него, а това е важно.

Ето и втори епизод в raw-версия, качиха го веднага.

7a9c7569gw1ejrdc6kchuj215o0rs15p.jpg

Апропо, Ишин от три дни е в Шанхай и е отново заедно с колегите си от предаването, не зная обаче поради каква причина. Може би и самото предаване да е приключили и просто да са събрали екипа, затова и той да е там. Но е факт, в неделя ги върнаха от Сингапур, а в понеделник той отлетя обратно, само че този път за Шанхай.
В петък всички летят за Гуанджоу, за поредния концерт в събота от турнето EXO - The Lost Planet. Крис е в Шънджън от два дни. Интересно, ще са толкова близо до него...

Реклама и на предстоящият в петък трети епизод на EXO 90:2014. Сехун ще е главен герой този път в римейк на видеоклип на Shinhwa, а и виждам, че отново в студиото ще са Юта, Джони, Тейонг, Тен и Джехьон. Това предаване спокойно може да се казва и "Да ви запознаем с членовете на новата ни бой-група", хаха. Те показват основно малките, а и винаги някой от петимата участва във видеото на хьонговете им. Сега е ред на Джони или Тейонг. Юта, Джехьон и Тен се изредиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе и римейкът на парчето Yo! на Shinhwa, с участието на Сехун. Преди малко приключи новият 3-ти епизод на EXO 90:2014. Жалко, че отново никой от ЕХО не пее, парчето си е същото, в изпълнение и тук на Shinhwa (като сравних с оригинала, същите гласове чувам, макар че не познавам много-много творчеството на групата им).

Харесва ми видеото, както и идеята. Сехун се е справил с ролята си. Отново участват и две момчета от SM Rookies. Както предположих - Тейонг и Джони. Тейонг е момчето в оковите, а Джони е този, който преследва Сехун в тунела.

Налагат ги малките, показват ги постоянно, явно е сериозно и дебютът им може да е дори до края на тази година.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, че не са те, само песента е тяхна - Growl. Смешно е да се правят сравнения с момчетата и да се казва, че това са те.

Имам новини за споделяне около ЕХО, но сега не ми се пише. Следващите дни повече. Ще споделя само две снимки от новия септемврийски брой на хонконгското издание на ELLE MEN, в което са Сехун, Чан Йол и Лей.

4f6d76f12a6ac410.jpg

bd4874510b6e0244.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекламата на MCM (известната марка за чанти, раници, куфари и пр.) с момчетата излезе днес. След като в последните два излизаха само тийзъри, ето я вече и цялата версия. Заснеха я през август, в Сеул. Сещам се, че беше голяма жега в този ден в Сеул. Момичета бяха качили снимки на Лу и се виждаше как е изплезил език и стоеше на сянка.

 

EXO MCM Official Site

 



И снимки с рекламата на MCM.

9740299da3486ae7.jpg

59e6bb084579c9a5.jpg

0b6e8f15a63449d5.jpg



Сухо и Чани днес са в Пекин, само те двамата, но не са обявили все още поради каква причина. Според мен може и да участват на някаква церемония, знам ли, по-късно днес ще се разбере. В петък всички пътуват за Джакарта, за поредния концерт от турнето.
На 8 септември няма да почиват, а ще са на участие в Китай, по повод празнуването на Zhongqiu Festival, китайският вариант на Чосок. Явно в неделя ще ги засилят от Индонезия към Китай (освен, ако не запишат участието си и по-рано). Предаването ще се излъчи по Hunan TV.
Вчера потвърдиха ЕХО-К (само те) за участие на 30 октомври на Music Bank в Мексико заедно с Infinite, B.A.P, BEAST и още други корейски изпълнители/ групи.

Интервю с Лей, с превод на английски, по повод участието му в Star Chef China. Много се смях с него, тук може да се види истинският Лей, колко е наивен, колко е отнесен, как вече греши и думи на родният си език, забравя. Лей, такъв какъвто го харесвам.

От Mnet обещаха, че ако видеото със Сехун от трети епизод на EXO 90:2014 за 72 часа направи повече от 300 000 гледания, ще пуснат и версия зад кадър, как е заснето всичко. Видеото с макнето направи над 300 000 гледания за по-малко от 25 часа, а от музикалният канал изпълниха обещаното.



В неделя, след като се върнаха от концерта в Гуанджоу, веднага имаха участие вечерта и на Lotte Duty Free Family Concert (всички), а в понеделник само ЕХО-К бяха и на Дрийм концерта, където
. С това бягане по сцената, сложната хореография, лоши микрофони - толкова.  

На 5 септември ще се излъчи участието им и в китайското предаване The Strongest Group, за което бях споменала, че записаха през август с участието на Виктория от f(x) и Джоу Ми от Super Junior-M. Реклама на участието им.

И да сложа един гаф, от онзи ден на концерта в Гуанджоу. Ким Джонг Ин се престара и толкова бе отдаден на танца, че вместо да се изтегли от сцената след финала на неговото соло, което е последно винаги и да се включи по-късно с ЕХО-К в танца на Overdose, реши да потанцува и с ЕХО-М в началото, хаха. Сухо така го изгледа с бялото на очите, че... хаха. Тао и Мин Сок едва се удържаха да не се засмеят, хаха.



6a733120gw1ejwwx6yrq6g20b408inpf.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото с Тао от днешният 4-ти епизод на EXO 90:2014, което е римейк на парчето Do You Know на корейският изпълнител Чо Сонг Мо. Юта Накамото е този път герой във видеото, заедно с Тао. Явно момчетата, които от SM Ent. подготвят за дебют съвсем скоро, няма да пропуснат нито един клип и участие заедно с батковците си. Япончето е страхотно, поразучих го, нямам търпение да дебютира/т. Най-после и японец в бой-група на SM Ent.
Момичето, което изпълнява новата версия на Do You Know на Чо Сонг Мо е Уенди, канадката, която е член на новата женска група на SM Ent. - Red Velvet. Страхотен глас има това девойче, най-силният измежду 4-те в групата й.
Пандата е много добър актьор. Браво, отново отлично представяне и днес, както и във видеото към парчето на Джан Ли Ин - Agape.



Денчо пък имаше специална сцена в този 4-ти епизод на EXO 90:2014 и изпълни парчето на Чо Сонг Мо - To Heaven. Еххх, голям глас! Голям Ким Джонг Де!



Вчера ЕХО записаха участието си в Китай, по повод празника на жътвата/ благодарността/ луната и пр., както се нарича този ден, еквивалентът на корейският Чосок. Ще ги излъчат на запис на 8 септември по Hunan TV. На 3-ти заминаха за Чанша, вчера веднага след записа на предаването ги върнаха обратно в Сеул, а днес само 9 часа по-късно след като слязоха от самолета, отново ги качиха на полет, но този път за Джакарта, за утрешният концерт от турнето им.
Някои вървяха и спяха, буквално. Не си е работа, да ги върнат от Среден Китай и за "по-напряко" от Сеул да се спуснат към Джакарта.
Сухо и Чани се оказа, че са били онзи ден в Пекин, като представители на SM Ent., заедно с Виктория, Шиуон, Джан Ли Ин и Кангта при подписването на нов договор на SM Ent. за сътрудничество с Media Asia Group (някаква голяма хонконгска компания, която вече ще представлява всички изпълнители на SM Ent. на китайска земя).

Това миличкото си спести за разлика от останалите десет този убийствен път само за по-малко от 24 часа, защото от Чанша се насочи към Джакарта. Изтощен, не се е почувствал добре, а и заради страхът от летене е предпочел да пътува през Гуанджоу. Логично, а не като глупостта на компанията да върнат останалите и от Сеул да пътуват обратно на юг.

4f631689f3611d8d.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес, девет от момчетата отлетяха за Тайланд, където в събота и неделя ще се проведат поредните два концерта от турнето им. Казвам/ пиша "девет", защото Лей, който бе пуснат за празничните дни да се върне в Чанша и летя вчера директно от родния си град за тайландската столица, а Лу е болен и няма да вземе участие на концертите в Банкок.
Състоянието на Хан не е никак добро. След като миналата седмица летя сам за Джакарта, то в неделя той веднага се насочи обратно към Пекин. Посещение в болница, изследвания тази седмица, за да се стигне вчера до обръщението му в Уейбо (oчаквано), в което сподели, че не е добре, страда от безсъние, постоянно главоболие, физическа умора и затова ще пропусне концертите. Важното е да се възстанови и да се завърне отново напълно здрав. Има вероятност да пропусне и концертите следващата седмица, които са в родният му Пекин. Днес и от SM Ent. излязоха също с изявление относно състоянието на Лу, всъщност казват това, което той сподели и се извиняват за невъзможността да участва на концертите.
Побъркаха ги това лято, нямаше седмица, в която да не пътуваха някъде, зад граница. Естествено, че ще се отрази зле на някой и той няма да успее да издържи. След концертите в Пекин ще имат двумесечна почивка преди концертите в Япония, но пък през октомври е планирано завръщането им, така че... няма как. То не бяха концерти всяка седмица, Хан снима и филм, участия в предавания, сериали, на олимпиадата в Нанкин миналия месец, участия в Сеул, а дори не са в период на промоции.
Докато Лей и Лу се върнаха в родината си за празниците, други трима от групата бяха на почивка за три дни. Кацнаха в Шанхай, върнаха се от Пекин, трима агенти. Разпуснаха поне малко, а и споделиха хубави снимки от яхтеното приключение.

Римейкът в днешния 5-ти епизод на EXO 90:2014 бе на парчето Missing You на Fly to the Sky, а в главната роля - Лей. Този път във видеото участва Тейонг от SM Rookies. Отново никой от ЕХО не пее, а двамата от Fly to the Sky изпълняват парчето си.
Следващата седмица наред е Бекхьон, като главен герой във видеоклип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В неделя, с вторият концерт в Пекин, приключи първата част от турнето EXO: The Lost Planet. Поне за два месеца спират с пътуванията всяка седмица и с натоварената програма, макар че предстои и завръщане в Корея, едва ли ще им е много лесно.

През ноември предстои дебют и на японска сцена с първият им албум. Затова и ще имат общо 9 концерта на островите, които обаче няма да са част от турнето им, а концерти свързани с промоциите на японска земя.
Вчера в Сеул се върнаха само 7 от момчетата (ЕХО-К + Мин Сок). Лу и Лей останаха в Пекин. Лу очевидно отново е пуснат, заради физическото му състояние, въпреки че участва на концертите в родния си град, той все още не е напълно оздравял, а от това, което и аз видях - наистина не ми изглеждаше никак добре, падна и на сцената...

Тао и Чен също останаха в китайската столица, но заради участието им вчера на шоукейса на Джан Ли Ин, във връзка и с излизането (днес) на новият й сингъл - Not Alone. Това е втора част и продължение на Agape, който излезе преди близо два месеца, през август. Тао тук е в ролята вече на пожарникар.



В петък всички участваха (без Лу) на откриването на Азиатските игри в Инчон.
Отмениха излъчването на 6-ти епизод на EXO 90:2014 тази седмица именно заради игрите, а от този петък предването ще има и нов час (20:00 ч. корейско време).

ЕХО-К вчера от летището са ги засилили да снимат нова реклама за Lotte с момичетата от Red Velvet.

 

Ким Джонг Де от шоукейса вчера на Джан Ли Ин в Пекин. В неделя Денчо бе и рожденик (да е жив и здрав), а вчера Джан Ли Ин специално му изпълни на шоукейса "Честит рожден ден".

3f3db37003037d13.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото с Бекхьон от днешният 6-ти епизод на EXO 90:2014, което е римейк на DJ DOC - Dance With DOC.



Джонг Де и Лей летяха тази сутрин до Банкок. Днес (всъщност преди малко приключиха) бяха на участие, т.е като рекламни лица от кампанията на Lotte в тайландската столица.

0c66c894e36514b0.jpg

Следващата седмица, на 4 и 5 октомври ще се проведе SM TOWN Live в Токио, а на 18-ти октомври и в Шанхай. Разбира се, момчетата също ще са там, само че все още не се знае в какъв точно състав, т.е дали Лу ще се включи. Той си е в Пекин и продължава с лечението.
Говори се все повече вече за завръщането, възможно е да пуснат и само формация от някои от момчетата (предвид и физическото състояние на някои от тях, както и натоварената им програма), но все още няма нищо официално. Чакам и аз, както и дебютът през ноември на японска сцена.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауууууу бива ли да е толкова сладък Зайко :) Супер сладък и весел клип за песента на S.E.S.- I'm Your Girl.


Честно казано разбирам я хахаха искам и аз да си го взема за отглеждане вкъщи, е не да е завързан за леглото де аххахаха Девойката предполагам е някое трейни. Всички гледайте, че искам да видя M/V behind cut. :D Да го гледам и съвсем да умра от диабет......


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...