Jump to content

EXO


Recommended Posts

Днес, след 18:00 ч. (00:00 ч. корейско време, 7 май) видеото (и двете версии) на Overdose, както и албумът ще бъдат факт.

Рожденикът е получил много подаръци от феновете (честно, не зная как са ги товарили). Голяма аванта си е да си корейски айдъл, толкова джаджи, храна, парцали и обувки (любимите му Джорданки) ти подаряват, че няма нужда да пазаруваш (те затова и са им толкова големи гардеробите). Манията по ЕХО е огромно, а Бек се радва днес на всенародната корейска (и не само корейска) любов.

Още снощи той се отчете в сайта на ЕХО-К. Благодарен е за всичко, което се прави за него, изказа се с уважение. Хубави думи и типично в негов стил.

Гледах им преди малко датите за част от останалите градове от турнето The Lost Planet, което започва на 24 май с първия концерт в Сеул. Най-много дни видях, че имат в Китай (логично) - в Ухан, Пекин, Сиан, Шанхай, Гуанджоу и още няколко от големите китайски градове. Юни, юли и началото на август ще бъдат основно на китайска земя. Имат и дати за Япония, Сингапур, Тайланд и Тайван, но все още не са потвърдени, явно ще стане с времето. Предполагам, че ще изкарат и дати евентуално есента/ зимата и за САЩ и Европа, кой знае - дано.

Очаквам по-късно днес клиповете и целият албум, макар че няма вече какво да ме изненада, просто да изгледам видеото и с отлично качество.

 

Снимката от вчера (които пуснаха от СМЕ) и на любимият ми Еднорог, който преди малко отново ме накара да се смея с поредното му умопомрачително изречение, точно "на място" по повод отминалия в Китай 1 май - Ден на труда. Уникален е Лей, най-невинното и непринудено китайско същество, което съм виждала на екран. Абсолютният ми фаворит от китайците в групата.

 

e3d0acdc362be405.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да му честитя и аз рождения ден на момчето с прекрасния глас. При мен Беки, Чен и D.O. се водят трите чудеса, Rie нае защо. В началото хич не мислех да ги слушам EXO, защото са  прекалено много момчетата в групата, докато не чух Беки и Чен да пеят Really didn't know  в Immortal song, направо ме изуми перфектното им изпълнение. Въобще не предполагах, че ще са толкова добри. Бая зор видях докато ги науча всичките кой кой е, в началото като се появиха с едни еднакви червени екипи в Weekly idol  съвсем се бях отчаяла, че ще успея да ги запомня, но покрай Exo showtime успях все пак, поне  си струваше усилията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха и албумите и клиповете. Клиповете нищо изненадващо (вече), само че така и не успях да разбера, защо ги изписват като К и М, след като версиите са си общи и са просто на корейски и на китайски или видиш ли, защото се появяват шест по шест, та за това. Направи ми впечатление в албумите, които се появиха още преди два часа, че шестото парче, т.е втората версия на Дозата го няма, а беше обявено. Точно то е изпълнението, което виждаме и на двата клипа - общо, с гласовете на всички (в китайската версия Бекхьон и Додо си дрънкат на китайски), докато сега в албумите имаме само версии на ЕХО-К и ЕХО-М. Както и да е - от корабът-майка отново "радват".

Бек е страхотен с шапката. Иначе Thunder (особено китайската версия с гласовете на Денчо и Лу) ми харесва най-много след Overdose, останалите три парчета са повече като необходимият пълнеж за мен към албума.

EXO-K - Overdose Mini Album Download, May 7, 2014

EXO-M - Overdose Mini Album Download, May 7, 2014





И браво на макнето, което little_angel все критикува, хаха, и не харесва. Единствено Сехун сподели снимка на тортата, която са подарили на Беки днес.

Макнето се регистрира преди няколко часа в Инстаграм и първото нещо, което сподели бе да честити рождения ден на неговият любим хьонг. Ларва-та е готина анимацийка, Бекс явно си пада по червейчетата, хаха, затова и тортата е с тях.

6d87750bb82e5601.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клиповете нищо изненадващо (вече), само че така и не успях да разбера, защо ги изписват като К и М, след като версиите са си общи и са просто на корейски и на китайски или видиш ли, защото се появяват шест по шест, та за това.

 

И браво на макнето, което little_angel все критикува, хаха, и не харесва.

 

 

Същото ще кажа за клиповете, нищо ново, нормална СМ кутия. Първата ми мисъл също беше за това, защо са именувани като М и К хахахахаха

Обаче Крис и Бексан ме убиват с тези шапки-идиотки хахаххаха

 

И много моля, "не харесва" е доста сериозно обвинение, да кажем "не я вълнува много" е по-точно хахахахаха Но това че го критикувам, си е така... хахаха Ето ги и гащите (Тао) на твоето дупе(Сехун) също с Инстаграм :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен фенът на Челси ми е голяма мъка във видеото. Защо така го окепазиха в главата и с този силен грим, а е толкова симпатичен Джонг Ин...
Иначе Бизи е на висота, да ти го похваля. За пеенето му - без грешка, но и в танците отново. Винаги се раздава.
Джунма или е задобрял в танците, или на мен само така ми се струва. Чакам ги и на живо ЕХО-К.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само че така и не успях да разбера, защо ги изписват като К и М...

 

Преди и аз си задавах този въпрос, после достигнах до логичния извод, че К и М съответно се означава езика, на която се изпълнява песента, а не толкова самата група. М - мандарин (китайски) и К - корейски. Ама може и да греша!

 

Иначе отдавна чаках клипчето и не съм разочарована. Страшно ми допаднаха новите им визии, хореографията и музиката! :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, грешиш и не това имам предвид аз. Ясно ми е отлично кои са К и кои са М, а и какво се крие за буквите. Тук имам предвид (а и little_angel) защо са изписани и пускат версии като ЕХО-К и ЕХО-М след като са всички 12 момчета във видеото и пеят всички. Нормално беше да си ги изпишат само като ЕХО и да си пуснат версии на корейски и китайски (както беше с Wolf и Growl). При дебюта им са разделени на К и М, защото са си и шест по шест, както са и в двете под-групи, а тук макар че ги изписват отново така - са заедно. Това ме учуди, а и всички пеят и 12-тимата. Сигурно го правят само заради промоциите, разделени са.
Не е никаква болка за умиране, просто учудване от решението на компанията им.

 

А иначе ЕХО-К е едно, ЕХО-М друго, а ЕХО трето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От SM са извалидили SJ калъп-а и са сътворили новото на EXO. Наистина все едно гледам някаква тийн версия на Super Junior. Което май е нормално, след като става въпрос за SM. Мисля, че точно това им е била целта, след като SJ поостаряват, да има кой да ги замени.

 

А самата песен ми привлече в начало вниманието, докато не започна приева и частите около припевите. Малко ... не си пасват нещата ми се струва. Това го казвам само от едно слушане, така че не се знае бъдещето какво крие.

 

Някои части от танца пък ми напомнят на шантавите хореографии на SHINee. А бе направо EXO са си микс от всичко старо на SM. Все пак за да ми бъде по-интересно, според мен трябва групите им да правят малко по-различна музика, а не да имат 10 известни групи, било то женски или мъжки, но музиката им да звучи горе-долу по един и същи начин.

 

Да дам и пример май. Сещам се за Secret и B.A.P. От една и съща компания са, но нямат нищо общо като звучене и стил.

 

В крайна сметка за всички фенове на SM и EXO, мисля че няма да има недоволни. Специално за вас е направено! :D Добре де, и аз харесвам много от SM изпълнителите, въпреки че последно време се излагат много, но не мога да кажа и същото за EXO. Нещото, което ми прави най-голямо впечатление е хореографиите им, което не е добър показател. Все пак те не са танцова група, а певци.

 

Иначе всичко е ясно. Ще валят награди и ще изнасят 13-годишни припаднали корейки от залите ;)

 

П.П.: С последното изречение не искам да кажа, че има възрастово ограничение за кпоп-а. Все пак и аз съм отдавна минал тази възраст, но си слушкам яко детските сладки песнички на момичетата. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Снимката от вчера (които пуснаха от СМЕ) и на любимият ми Еднорог, който преди малко отново ме накара да се смея с поредното му умопомрачително изречение, точно "на място" по повод отминалия в Китай 1 май - Ден на труда. Уникален е Лей, най-невинното и непринудено китайско същество, което съм виждала на екран. Абсолютният ми фаворит от китайците в групата.

...

Може ли един кратък преразказ и за нас?  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, интересно, че ме питаш за това. Да обясня тогава...

ЕХО-М сега покрай промоциите в Китай станаха и рекламни лица на Meilishuo. Това е сайт за жени (буквално преведено името от китайски означава "Разговор за красотата"), нещо като социална мрежа, в която жените споделят какви парцалки са си купили, какви джаджи, каква козметика. Един вид обменят опит, споделят и обсъждат модните тенденции, има и продукти, които се предлагат т.н. Та, ЕХО-М станаха рекламни лица и дори точно днес излезе тийзър на рекламата ми, която ще пуснат тези дни. По случай обаче Денят на труда, момчетата заснеха и излязоха с поздравление/ обръщение към големият трудещ се китайски народ (за и към потребителките на този сайт) и вчера го качиха и преведоха. Нищо особено не беше - дадоха ги как се подготвят какво да кажат, с какви думи да се обърнат пък публиката и докато Лу разпределяше ролите/ думите на останалите, Лей каза, че ще започне с честитката и ще представи от негово име огромният трудещ се китайски народ. Жените от екипа започнаха да се смеят, стана им забавно, а той ги погледна отново с толкова невинно и непринудено изражение на лицето, че все едно казваше "Тия пък какво им става, че ми се смеят така?". Разбраха се кой какво ще каже, а Лей взе думата и поздрави всички жени, потребителки на този сайт. Това беше. Не го написах с конкретна причина вчера, нито ми се стори важно да го споделя. Просто така ми дойде, когато реших да сложа снимката му, но интересно, че попита, за да обясня.
Чакам тези дни рекламата, ще я споделя в темата. От тийзърът, който видях днес - харесаха ми, а и са ги облекли много добре.
Иначе самият Лей, истинското му име е Джан (фамилия) Ишин (собствено име) е много интересна личност, дори и да създава впечатления първоначално на малко отнесен. Не е от тези, които се набиват на очи, стои по встрани, но за мен е един от най-добрите в групата, защото танцува отлично, пее много добре и свири на няколко инструмента, т.е за мен съчетава всичко необходимо, за да бъде много успешен.
Трябва да се следят всички техни предавания, участия, интервюта, тогава вече се придобива много по-голямо впечатление и представа за всеки един от тях по отделно, като личност. Затова и Лей ми е най на сърце от китайците в групата, след като ги опознах на екран.

d3Mn, арасо, арасо. Добър коментар, оценявам го, но все пак разбирам, че може би с времето ще им дадеш шанс, да ти станат поне малко симпатични, хехе. Не са никак лоши момчетата и аз си мислех, че са поредната напудрена корейска група, докато не започнах да ги слушам и да ги гледам.

Ние, с little_angel си ги слушаме ЕХО и им се радваме (а най-обичаме да ги коментираме), защото ни забавляват, а за мен това е к-попът, т.е това, което харесвам от к-поп, само десетина от мъжките групи. За останалото шефката каквото ми каже, аз я слушам редовно и само изпълнявам.

Да сложа и профилът в инстаграм на Беки, който се регистрира днес (най-после се реши). Плъзнаха един по един, до тук са седем, останаха още пет. Да видим кога ще се решат и те.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, като цяло и аз не съм фенка на ЕХО, но тук не съм съгласна с демона. Момчетата си имат специфичен саунд, на който аз му викам музикален епос (с "МАМА"-та го почнаха), не мога да кажа, че наподобяват СуДжу (изключае, че са сума ти на брой). Имали са песни подобни на СуДжу, но не и в заглавните. Ако трябва да кажа, че стилът наподобява нещо, би било по-скоро песните на TVXQ.

 

Иначе факт е, че наблягат на танците, те са идоли в крайна сметка, не са просто певци - демек, никой не очаква от тях да пеят като оперни певци, те трябва да изглеждат и по тях да залитат фенки, а танците постигат доста добре тая цел :). Иначе, да, съгласна съм, че хореографиите напомнят на моменти на тези на Shinee, предполагам са на един и същи хореограф.

 

В ЮК истинските музиканти са скромна бройка - под музикант разбирам човек, който си пише поне част от музиката и участва в създаването на собствената си музикална концепция. А музикантите в големите лейбъли са пък още по-скромна бройка. СМ са известни с формулата си - красиви, добре танцуващи и един-двама пеещи и става група. Не смятам, че има нещо учудващо тук. Та, ако трябва да им дам оценка - смятам, че има причина да са известни - доста от тях са наистина хубави (макар и на мен да не ми харесват), танцуват доста добре, имат запомнящи се песни и хореографии, а в ЕХО-К има и двама доста добри певци и рапър (ако може да се нарече така) със запомнящ се глас  (ЕХО-М са с малко по-скромни музикални способности).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох, че двете версии на мини-то им са продали предварително почти 660 000 бройки. За някои хора това означава, че са супер известни, а за мен това означава, че явно феновете не се вълнуват каква музика правят. Мое си мнение. Но това е глупаво.

 

Rie, не мога да кажа, че не ги харесвам. Слушам ги, но не всички техни песни. Wolf имаше страхотна хореография, но припева беше много глупав. А другата, която не знам как се казва на английски бше добра. От нея не мога да се оплача. Мисълта ми, че не харесвам всичко, но не казвам, че и не харесвам нищо в тях. Ако трябва да ги сравня с другите мъжки групи на SM, май EXO са ми най-слабите. Но си ги слушам. А не съм им гледал реалити програмите или участията им в някакви предавания, така че си нямам и на идея дали са готини или не. Естествено повече се вълнувам от женските групи и гледам техни неща извън сцената. А за да обикнеш някоя група или певец, особено в кпоп-а, то трябва да ги гледаш и в някакви други предавания. Мисълта ми е, че съдя EXO само според това каква музика правят. Нямам нищо напротив вие да им се радвате, ако са забавни и готини.

 

А понеже излушах и целия им албум, за жалост нищо друго не ми направи впечатление. То и в другите им албуми май положението беше същото. Не искам да изглеждам като някакъв анти-фен, но просто това ми е мнението.

 

По-горе бях споменал Secret, които наистина много харесвам и съм ги гледал и извън сцената. Но и за тях мога да кажа, че последните им мини-та са доста слаби, изключвам главните им песни, които са много добри. Казвам това, за да покажа, че гледам реално на нещата и въпреки, че харесвам някоя група или не, мога да призная провала или успеха им.

 

Така че, нямам нищо против EXO, просто освен главните им песни, другите не мога да ги слушам, а и някои от главните им имат слабости.

 

 

Sierra, като казах, че ми напомнят на SJ, имах предвид само сега. Предната, на която не й знам името (корейското й е 으르렁) наистина беше изненада за мен. Такава песен от SM група не се чува всеки ден. А Overdose си е типично SM-ска. Аз поне така я усещам, но всеки от нас е различен и може да я усеща по друг начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

d3Mn, разбирам те напълно, но мисля, че с времето, когато ги опознаеш, ще омекнеш и дори ще ти станат симпатични. Интересно ще ми е да разбера. Според мен си готов, още малко ти трябва. Песента, за която говориш е Growl. И, да, неслучайно постигнаха този огромен успех именно с нея - композирана е от американци, всъщност голяма част от парчетата им са дело на западни и американски продуценти.

А относно албумът и продажбата му... Дори да ги харесвам, аз лично не се впечатлявам от ЕХО-манията там на изток, защото виждам, че буквално са изтрещели по тях и със сигурност не е само заради музиката им. Това за мен е негатив, отблъсква ме и не го приемам също за нормално, но такъв им е бизнеса, а компанията им си пълни касичката от това.

 

Да, има право и Sierra с написаното, в определена част и аз мисля същото, а и това е и причината да ги харесам и да се интересувам от тях. Голямата компания стои зад гърба им, всеки един от тях е талантлив в нещо (дали в пеенето, дали в танците) и всички заедно правят ЕХО това, което е. За мен силата им е именно в това, че са много на брой. Успешна е и формулата с формирането на китайската линия, която естествено отваря и огромният китайски пазар. Интересно, че именно двамата най-силни и отлични вокали влизат последни в групата, само седем месеца преди да дебютират. Това са Бекхьон и Джонг Де.
Не е случаен успехът им и със сигурност не се дължи само на гримът, прическите, симпатичните им муцуни или забавните образи на някои от тях. Имат шанс да постигнат и още много повече. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Не го написах с конкретна причина вчера, нито ми се стори важно да го споделя. Просто така ми дойде, когато реших да сложа снимката му, но интересно, че попита, за да обясня.

Чакам тези дни рекламата, ще я споделя в темата. От тийзърът, който видях днес - харесаха ми, а и са ги облекли много добре.

Иначе самият Лей, истинското му име е Джан (фамилия) Ишин (собствено име) е много интересна личност, дори и да създава впечатления първоначално на малко отнесен. Не е от тези, които се набиват на очи, стои по встрани, но за мен е един от най-добрите в групата, защото танцува отлично, пее много добре и свири на няколко инструмента, т.е за мен съчетава всичко необходимо, за да бъде много успешен.

Трябва да се следят всички техни предавания, участия, интервюта, тогава вече се придобива много по-голямо впечатление и представа за всеки един от тях по отделно, като личност. Затова и Лей ми е най на сърце от китайците в групата, след като ги опознах на екран.

...

 

То е ясно защо попитах. Просто Лей е моят любимец от ЕХО. "Влюбих се" в него, когато видях изявата му на някакъв китайски детски певчески конкурс! :28558: Едно сладко бузесто пионерче.

Пее си момчето, и да свири съм го чувала, ама си го водят танцьор и не му дават много думички от текстовете, ама животът е пред него. ;)

Нямам време, а може би и нерви да гледам предавания (от възрастта е ;) ), но харесвам момчетата и ми е интересно да прочитам по нещо забавно за тях в синтезиран вид, така че благодаря, че споделяте. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно ме изненада. Хубаво е да разбера, че още някой харесва Лей и го оценява като мен. Старая се колкото мога да споделям за тях, ще го правя тогава и занапред, щом има читатели и им е интересно. Мерси за думите.

Лей е наистина уникално същество, сещам се и за кой откъс говориш, хаха. Иначе онзи ден ги гледах и с участието им в предаване, в което

(слагам линк, ако ти е интересно). Набутаха го, а той както винаги се съгласява, без възражения. Добра душа е, наивен и непринуден, а и често попада под обстрела на Бекхьон (не с лошо, а като шеги и подигравки).

 

Ето ти и моментите на Лей от шоуто им, което вървеше есента, и което коментирах тук. Изрязоха и качиха частите на всеки един от тях.

 

Lay - Funny Moments Part 1

 

Lay - Funny Moments Part 2

 

Аййшш, днес се изписах за ЕХО. Минах си лимита за деня. Утре след като излъчат участието им на M! Countdown повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фещината и интереса към дадена, особена, бой група почва първо от изток. Корея, Китай,Япония...Не вярвам само аз да мисля така... И ако дадена група не е под  фенска лудост/натиск и интерес (дори медиен), няма да има толкова постове, мнения...агитации и тук :28558: .  И не виждам нищо лошо да е така.


Момчетата, конкретно за мен, са още малко неубедителни заедно на сцена (поотделно е още по-видимо) и повече напудрени от фенските маси и самата компания, но се радвам, че с времето и с опита, заради тренинга и голямата подкрепа от привърженици, имат шанс да покажат защо са малко по-различни и от СуДжу, и от Шайни, и от DBSK. За мен EXO са „замислени и създадени“ именно да са по-доброто продължение на споменатите банди. SM знаят печелившата бой банд концепция за азиатския стандарт (и не само..) и смело "скачат" точно с този състав с леки музикално-стилови промени за нови висоти, и най-вече позиции на пазара и парички. Защото кей поп-а е пари и реноме вътре в страната и извън нея, колкото захарно и банално да звучи за хората, които не се вълнуват от k pop. Казвам по-различни, защото както споменаха и други преди мен, звученето на EXO се различава малко и много от другите бой групи в SM, тук компанията държи да гони по-комплексното звучене и визия, пълен пакет екстри дет се вика. :28558:  Освен стандарта момчетата да са повечко и да са хубавки, се набляга на поп звучене, има някакъв r&b и hip hop, умеят да танцуват и двама-трима да пеят (рапират).
Сега за албума и конкретно Overdose , както писах, ми е интересно дали момчетата ще задържат успеха на Growl?

Но пък за младите артисти, които и да са, на този етап е важно разпознаването и задържането в чартовете, печеленето на трофеи на музикалните шоута. Да не забравям за фен база и отличи по продажби и хилядите бройки продадени вси версии албуми е от значение. Лично мисля, че това са първите цели с това завръщане, и младоците са/ще го постигнат...Чакам лайвове..вече..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го изпълнението им от днес. Сцената беше записана предварително, не пеят на живо, нещо нормално за завръщания на СМ.


Малко ми е празно като са само 6 хахахха Много хубави, хубаво облечени, почти цялото M!CD се въртеше около тях. Много клипове зад сцена, които по-късно може да сложим като ги преведат. Сега чакаме утре 1 епизод на шоуто и аз се надявам и някое радио, че да ги чуем и на живо.


 



 


Редакция:


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макне, което е със счупен малък пръст на лявата ръка, гипсиран и с ръкавица, за да не личи, друг с интересен цвят на лещите и отново не умее да стои мирно на едно място (трябваше само на него да му дадат микрофона в ръце) и трети, който все още ми е болка с този цвят на косата, но... много ми харесаха. Празна ми е обаче и на мен сцената без останалите шест. А, да и да похваля мъничък Додо с хубавата нова прическа. Започнах да омеквам по отношение на доктор Сухо, може и да го харесам най-после, до сега все ми стоеше на дъното на ЕХО-класацията.

 

ЕХО-М от днес са в Пекин, където участваха на поредните китайски музикални награди (вече им изгубих бройката) и бяха отличени. Ще останат няколко дни в Китай за промоции, а имат и шоукейс в почивните дни в Шанхай.

И Лей с профил в инстаграм от два дни, но Тао го разкри преди няколко минути.

0eb4c39eda000a97.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекламата на ЕХО-М за Meilishuo излезе. ЕХО-К вече кацнаха, а ЕХО-М летят от Пекин за Шанхай. Събират се за утрешният шоукейс в китайският град. Ще има общо изпълнение на Overdose (най-после).

 

https://www.youtube.com/watch?v=H0kCycIH6-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе програмата им поне за следващите два дни и на нея са изписани - само ЕХО-К утре на Show Champion, а цялото ЕХО в четвъртък на M! Countdown. Хмм, интересно, може би ще ги пуснат все пак малко заедно. Крис не се върна вчера от Шанхай с останалите, явно ще е тези дни.
Не го написах, когато публикувах в събота, но нищо ново под слънцето и в петък, с излъчването на първи епизод на шоуто Mnet XOXO EXO. Отново се казваше и рекламираше едно, а се показа нещо съвсем различно, само шумът и рекламата са в повече. Втори епизод от това, което видях, че предстои, няма да е по-различен - ще се правят, че показват нещо, което вече не сме виждали от тях до сега, а ние ще се правим, че им вярваме. Не зная колко епизода са предвидили Mnet, но едва ли ще са много.
Отлично премина шоукейсът им в неделя, в Шанхай. Не ги държаха много на сцената, а и по принцип започнаха рано следобяд китайско време. Около два часа, дори по-малко, в които изпълниха познатите парчета, имаше и традиционните за китайците игри, в които карат момчетата и да рисуват. Голямо рисуване, голямо нещо, почти не минава тяхно участие в китайско предаване, без да ги накарат да играят някакви игри и да рисуват.

Едно от

миналата седмица в Китай, коетo преведоха и качиха днес. Лей отново издава "големите малки тайни пред огледалото" на малкият и суетен Шао Лу. Браво на Лей, стабилно хапване - сладкиши, закуски, няма значение, трябва да се яде, защото с тези танци не е никак лесно.

и на Roommate с Чани, който пуснаха днес, а и музиката, която върви е на Overdose. Кой друг, ако не И Донг Ук ще забърше Чани по устата, хаха. Чани как го изгледа само, май малко се стресна от жеста на хьонг. Чакам тази сцена в неделя. Чани е страхотен, много добре се представя до тук, както и очаквах.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...