Jump to content

EXO


Recommended Posts

Днес дадоха превю на участието им в WEEKLY IDOL другата седмица..

Май самото им участие може да е разпределено в два епизода.

На  23 юни  EXO-M бяха част от  Asian Dream Cup .. Лухан и Шумин бяха в двата отбора,но през цялото време когато намираха възможност тичаха един към друг и се прегръщаха ..

Имах чувството,че не са се виждали с години и само тогава могат да се видят хахаха ..Ето едно клипче на една от прегръдките им

 

 

 

Изпълнението им:

Exo - M - Wolf + History at Asian Dream Cup [ 23.06. 2013 ] H D

~

@Hongkong Dome Festival

Mama + History  ///   Wolf - Chinese Version 

3-6-5  ///  Boa ft. Exo's Sehun - Only One

~

@ Korea - China Friendship Concert 

Intro + WOLF + History  + Baekhyun, Chen, D. O. - Paradise + All Artists - I Still Loving U  + Run To You

[HD] 130703 EXO at Korea China Friendship Concert [FULL CUT]

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

И с нещо хубаво от Beatles Code  - Ah Чен~~ цъък

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на MUSIC BANK има специални сцени ... Част от EXO излязоха на сцената и представиха Shinee Why so serious?


 Д.О, Беконче, Лухан, Сехун и Чен ни представиха този чудесен кавър..


Иначе си изпълниха WOLF.


 


http://vbox7.com/play:9984a60e65


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялото Happy Camp



 


Eто други профили, където можете да ги намерите на части


xoxosubs  /// chunky52695


 


Участието им на част от тях в Beatles Code


 


Ето от друг профил където са на части


 


Double Est 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прибавям още една корейска група в списъка ми с тези, от които се интересувам.

До скоро не познавах никой в групата освен Лухан, за който чета вече година публикации. Не проявявах и интерес към музиката им, но това се промени. Буквално за няколко минути се научих да ги различавам, а в първите секунди, когато ги видях си казах, че е невъзможно да се справя, още повече и че са толкова много (с SuJu видях повече зор преди години, но ми станаха любима SME-група).
Много са различни, освен на височина, но и като характери, муцуни. Изгледах и няколко предавания с момчетата, но първо, разбира се, изслушах албума им. Много съм доволна. Има отлични парчета, но за себе си отличавам най-вече Don't Go. Честно казано, виждайки преди месец видеото на Wolf, което ме отказа тогава да прослушам албума, ако си бях останала само с тази заглавна песен, която смея да твърдя, че в сравнение с останалите от албума е слабо парче - нямаше скоро да ги харесам.
От всяка група си харесвам и един за любимец. Любимец, любимец колко да е любимец, просто така именувам този, който ми е направил с нещо лично на мен впечатление, който ме грабва, когато го видя на сцена, като държание, при интервю. От тази група е О Сехун. Макнето, т.е. сериозното макне. По скоро го определям като макне, което има поведението и държанието на хьонг, винаги много сериозен, ако не знаех, че е най-малък, не бих и предположила.
Мога да отлича всеки един по-отделно с нещо, което ми е направило силно впечатление у него - прекрасният глас на Кьонг Су, Баози Мин Сок, Ким Джонг Ин - страхотен танцьор, Бекхьон, невероятният глас на Ким Джонг Де, Крис, Тао. Харесах ги много като група (като едно цяло), както и изпълненията им и ще продължа да се интересувам от тях.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да кажеш имаме началото на драма версията, защото клипа свършва в нищото хахахахха


Иначе ми хареса това, че най-накрая имаме някаква история и ми е интересно на къде ще я развият (ако въобще го направят...СМ...) Хареса ми и това, че ползват различни песни от албума, а не само Вълка.


 


Интересно е това, че СМ не дропнаха идеята за суперсилите още след дебюта, след като събраха нужната публичност и фенска маса..... Luhan е готин като главен, само защо моето ДоДо беше метнато в стена хахахаха


 


tumblr_mpzbpo4dVN1rv99tvo4_400.gif


 


и последно, днес от летището Крис ме остави без думи хахахахх е те тва е фешън анцуг?


tumblr_mpzc3kMEJp1rdzd5vo4_500.jpg


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти къде видя, че До Кьонг Су е метнат в стената? Аз виждам, че Лухан го запраща в купчина кашони. Нищо му няма на Гьонг Су, той е кораво момче. Срамежливо, кротко, с прекрасен глас момче.
Радвам се, че след 1:15 мин. включват и моята любима песен от албума, а и се порадвах на макар и кратките кадри, в които дадоха Сехун. Малко, но колкото-толкова. Финалните думи на момичето дори и аз с моя беден корейски ги разбрах - "Кой си ти? Какво е това (какво става)?" (надявам се, че не греша)

 

Днес момчетата отпътуваха за Казан, Русия, където на 17 юли ще участват в церемонията по закриването на универсиадата, която се провежда в момента в този руски град.
Гледах и последните две издания на Star King (епизод 323 и 324 от събота). Сехун, лидерът, Лухан, Джонг Ин, Беки и Мин Сок от групата гостуваха в студиото. Бекхьон и Джонг Ин имаха и битка с жена специалист по бойни изкуства. Тя ги повали без особени проблеми и двамата, Беки още на втората секунда, но и той е категория "Леко перо", не оказа никаква съпротива.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица момчетата приключиха промоциите по музикални предавания,като доста от тях имат и нови прически  ~

Mcountdown   [ 11.07. 2013 ] 

Music Bank  [ 12.07. 2013 ] 

Music Core  [ 13.07. 2013 ] 

 Inkigayo     [ 14.07. 2013 ] '

 

 

Момчетата бяха в Русия наскоро ...Всички похвалиха руските фенове,които на летището нито са викали силно,нито са бутали самите момчета..Момчетата бяха много очудени и им ръкопляскаха...

Ето изпълнението им от там ~~

http://vbox7.com/play:e5447eee9a

 

Чани сподели в едно интервю след това,че с Чен са видели призрак :D

 

Няма как да не споделя снимката,където Kangta разговаря с момчетата

 

tumblr_mq5zcrLXxv1s44e6so1_500.jpg

 

 

Moмчетата са направили фотосесия за  l'officiel hommes 2013

 

tumblr_mq62ncnvQT1qhmxnlo1_r2_1280.jpg

 

 

 

 

tumblr_mq6a1wc4Wa1qhmxnlo1_1280.jpgtumblr_mq6a5qNaIO1qhmxnlo1_r1_1280.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В новия албум ще видим 3 нови песни, Излиза на 5 август но ще ги видим на 1 август на сцената на M countdown 

Новите промо снимки

 

Новото MV -

По това което четох феновете първо очакват денс версията с новата песен и после сигурно ще пуснат продължение на драма версията

1076944_492589277493309_354724525_o.jpg
 

 

8584d822jw1e6yu727j9ej21ci1wsncc.jpga73838edtw1e6yu9qe8yjj21bv1vzndb.jpgcf1ac3batw1e6ytxbrxhqj21cm1x24qp.jpg732940d5gw1e6yufl691uj21cm1vzau6.jpg

 

6a765cd6gw1e6yuc8ro4sj21cf1wvaqw.jpga165cc9btw1e6yuo1e2laj21cg1x2nn1.jpg

 

 

 

 

 

b5707ae9jw1e6yuba7rd3j20sg14etek.jpg9d42711agw1e6yuc5axqdj21cn1x0n4n.jpga6c555c7tw1e6yuwy478xj20zk1f2duw.jpgigiFgySM3qbEn.jpg73f70b2bjw1e6yucmez7gj21cn1ws11l.jpg

 

ixIzVFx8eKrLl.jpg

 

 

 

Maлко снимки на OTP 12

 

9bb2c1d0jw1e6wsvs5l27j20rs0i0afx.jpg

tumblr_mqa13g2A0I1qhmxnlo1_r1_1280.jpgtumblr_mq26w994sr1qhmxnlo1_1280.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера сутринта под строй, облечени до един в червени екипи с емблемата на най-великият бейзболен отбор в света Ню Йорк Янкийс (имат вкус стилистите им този път, дори ме изненадаха) и с надпис ЕХО и името на гърба с различен номер на всеки един, отпътуваха за Пекин, където вечерта бяха отличени с наградата за "Най-популярна група" на Asian Idol Awards.
Браво на момчетата. Очаквам Growl след няколко дни. Да видя, да чуя, да прецeня... Ще ги харесам или няма. От тийзъра ми прави отново силно впечатление, че Mister Serious Сехун отново е много сериозен.

Много снимки имаше вчера, а и също днес от Пекин, но ще споделя само две, които си запазих и лично ми направиха впечатление. Първата е от самата церемония и ми е много специална, защото според мен има и послание от Беки с изражението на лицето му "Гладен съм, скучно ми e, на маса съм, а няма какво да се яде", хаха. Втората е от Инчон, преди отпътуването за Пекин с Крис, Чани и Тао, на заден план.

0d58cabbbfb61820.jpg

79a5b50925ced373.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да спомена,че Grown е изтекла заедно с клип от тренировъчната зала..Така стана и с WOLF така,че не се учудвам.


 Специалната им песничка от по - миналата седмица за  INKIGAYO


Да сложа песента на D.O  със  някои от момичетата на F (X)  - Амбър,Крисал и Луна от новия им албум


http://vbox7.com/play:25c971310a


 


Да сложа участието на D.O,Чани и Чен преведено в  1000 songs challenge


За жалост момчетата не можаха да преминат кръга и се изложиха най - много на последната им най позната сигурно песен . Чани от своя страна получи много поздравления,като малкото успели да рапират на Outsider - познат като най - бързия корейски рапър.


 


Преведеното участие в  WEEKLY IDOL


Това предаване винаги е толкова яко.. ~


Moмчетата са достигнали и най - висок рейтинг за всички предавания досега.


 


1 част


2 част  ////  3 част //// 4 част


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна песен за живо изпълнение. Самата песен е готина, но не е от най-силните им (според мен в албума ХОХО има и по-силни).


Хореографията обаче я прави страхотна. Харесва ми това, че са омешани отново. Интересен танц, който върви без да спира. Искам да видя как обаче ще изглежда на сцена , как точно ще се завъртат едната група с другата...хммм...


 


tumblr_mqt3agcA7A1qhf73qo1_500.gif


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да изкажа и аз едно "компетентно" мнение.

Песента ми хареса, отлично денс-парче със страхотна хореография. Браво на момчетата и екипа им. Oт SME oбещаха, че ще пуснат версиите в 00:00 ч. корейско време на 1 август и този път спазиха обещаното (факт, макар че често им се случва и точно обратното). Китайската версия изтече няколко минути преди официалното излизане и я видях в youku.

 

Наблюдавах внимателно и двата клипа, за това коментар:

Китайската версия (нея видях първо): Беки при ЕХО-М, Лухан при ЕХО-К. Като ги видях си казах, че явно ще са омешани, няма да са разделени точно на групите. Блестящ Джонг Ин, страхотен танцьор и имам чувството, че мога да го гледам дълго без дори да мигна. Първа поява на Сехун в сцената, когато открадна шапчицата на Кьонг Су. Аха, казах си, че този път ще го видя повече.

Корейската версия: Тук вече се бяха доста поомешани, а и не се учудих, след като бях видяла първо китайската версия. Много кадри със Сехун, имах чувството, че постоянно е пред камерата и се радвам, защото не ми се наложи да го търся из екрана, както се случи с драма версиите на Wolf. Страхотен танц на финал на Лей в кръга.
Браво отново на момчетата, всички ми харесаха, но да не ги изброявам и поотделно останалите. Беки обаче трябва да му отделя поне едно изречение - радост за очите ми, голям бонбон, отличен.
От днес Сехун е с потресаващ цвят на косата. Все съм виждала нюанси на червеното, но снимките му, които видях днес, ме оставиха без думи. Зная, че с корейски стилист, сценарист и режисьор не се спори, но това е... ама, че чудо. Дано скоро поне малко го пооправят, че трудно се гледа. Като дъга в главата беше много по-добре. Пъстър, интересен, но сега... мамма миа.
Иначе очаквам с интерес и излизането на участието им онзи ден в China Big Love Song след като вече два дни гледам снимки, гифове, какво ли не от шоуто, което са направили и игрите, които са играли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такааа... докато все още съм резервирана към Wolf (въпреки, че признавам си, някак заразителна е :D) да се изкажа за новата песен :) Харесва ми, но съм съгласна с Little_angel, че имат и по-хубави песни в албума. Хореографията изглежда супер в клипа, дано и на живо да е толкова ефектна, че даже и повече. С тази песен определено ме заинтригуваха повече да им следя лайв изпълненията :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента ми хареса нанана ... То се оказало,че макнето Sehun (предмно той) още в началото на годината по - време на Идол игрите ни е показало доста от движенията и на wolf и на growl:


;

Ето и първата им сцена..Макар,че не беше на живо пред публика, макар,че не беше и на живо, но ми бяха симпатични.


Имаме някои с нови прически + цветове :D


Kaкто си говорихме с ангелчето SM им знаем тактиката 1-вата седмица да не ги очакваме на живо после може :D


Чани беше един от водещите на M COUNTDOWN днес



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От SME са обещали, че ще пуснат останалите две версии на Growl тези дни. Много версии, много нещо.

Нямах намерение да коментирам цветовете на главите ми, но изчетох много мнения в интернет, в които се шегуват с тях (с право), а Сехун не мога да го преглътна с този червен цвят, коментарът на едно момиче в интернет, който ще цитирам, казва достатъчно и е много точен: "Sehun’s new hair color is brighter than my future." Дано е за кратко и след няколко дни го видя променен. Този път наистина са прекалили стилистите им - Тао в синьо, Лухан в лилаво, Сехун в червено, Крис и Джонг Ин вече не мога да определя, Беки и той мацнат с нова боя, но поне не е толкова ярка. Толкова странни, че започвам да пея "Somewhеre over the rainbow...". Към момента мога да ги наричам и по примера на Тарантино в Reservoir Dogs - Mr. Blue, Mr. Red, Mr. Violet...
Добре, че не са пипали в главите и останалите. Чани се справи много добре като водещ вчера заедно със Сули. Много симпатични като двойка.
Трябва да видя и гостуването им в We Got Married. Гледах вчера и програмата им за месец август, какво предстои от тях и разбрах, че на 17 август ще участват и на к-поп концерта, който ще се проведе в Тайланд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според някои източници официалния цвят на  светищите пръчиците на момчетата е БЯЛ или Светло Син

Също единствените които имат шоф.книжки са:-Kris, Tao, Luhan и Suho... 

Вчера са записвали за INKIGAYO (чието излъчване е в неделя) и поставят рекорд с най - многобройни фенове,които ги подкрепят ...

 

Завръщането на сцената на MUSIC BANK ~~  Moжете да я видите и  от тук

 

http://vbox7.com/play:dd95336f5f

 

За M countdown сега разбрах момчетата са имали сцена пред феновете но по телевизията е излъчена специалната сцена...Ехх с тея специални сцени

tumblr_mqw8h2r7VY1qhmxnlo1_500.jpg

 

 

Леко превю на това как ще изглежда албума им ..Значи на 5ти в новия албум феновете ще чуят освен Growl още две нови песни

 "XOXO  (песента е любовна, за много целувки и прегръдки в R&B  стил)

 Lucky (показва любовта на момчетата към феновете,оживена )

 

 

 

 

 

tumblr_mqu73ipaHg1qhmxnlo1_r1_500.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...