Jump to content

Recommended Posts

Честит рожден ден на Сънгджае!

Да е жив и здрав, все така чаровен и усмихнат.

Много, много успехи и на актьорското и на музикалното поприще:wub:.

spacer.png

 

spacer.png

 

 

Редактирано от Ko_Erin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попълним и тук някои пропуски..

 

BTOB проведоха свое 2-дневно събитие фен среща 'Welcome to BTOB's Home'.

В края на годината BTOB поздрави официалния си фен клуб Melody както онлайн, така и офлайн с четвъртата си фен среща с Melody под заглавието 'Welcome to BTOB's Home', която се проведе на 31 декември 2021 г и 1 януари 2022 г. в SK Olympic Handball Gymnasium.

Всички 6 членове - Eunkwang, Minhyuk, Changsub, Hyunsik, Peniel и Sungjae - присъстваха. Лека полека се завърнаха към дейности като пълна група. :icon_sunny:

 

1637059724-20211116-btob2.jpg

 

В Ютуб има много клипчета от събитието, може да погледнете тук.

В темата ще се насладим на едно от прекрасните им изпълнения.

BTOB - Someday [Welcome to BTOB's home - day 1]

 

Off Topic

 

BTOB Fan meeting D1

 

BTOB Fan meeting D2

 

 

***

Minhyuk изненада феновете и им направи подарък, като разкри набор от снимки.

Наскоро Minhyuk разкри снимките на своя профил на тялото, които разкриха перфектно изрязаната му фигура и се похвали с мускулестото му тяло.

Вече беше известно, че Minhyuk има добра фигура и се похвали с мускулесто телосложение. Наскоро обаче той допълнително тонизира тялото си, за да получи тази фантастична фигура.

Освен това Minhyuk беше украсил кориците на списание Men's Health Korea, показвайки перфектното си тяло. Той впечатли много от феновете си, тъй като успя да запази тази фигура въпреки натоварения си график.

Според интервюто за Men's Health Korea, Minhyuk разкри, че е работил много усилено, за да получи фигурата си за фотосесията със списанието. Minhyuk обясни, че е тренирал два пъти на ден и е намалил въглехидратите, за да изкара мускулите си повече.

 

1641939552-image.png 1641939539-image.png

 

Off Topic

 

1641939542-image.png 1641939545-image.png

 

1641939549-image.png 1641939556-image.png

 

1641939561-image.png

 

1641939563-image.png 1641939567-image.png

 

1641939572-image.png

 

***

На 2 януари BTOB качиха римейк на '2nd Confession', една от по-ранните зимни песни на BTOB, с текст, пренаписан като графика им с Melodies през 2022 г., и като край на тяхната среща с фенове през 2022 г. 'Welcome to BTOB's Home 

В песента текстът подчертава ключови дати през новата година като завършване, започване на училище, 10-та годишнина на BTOB и национални празници като Seollal и Hangul Day по приятен и безгрижен начин.

(BTOB) 멜로디 4기 팬미팅 [Welcome to BTOB’s Home] - 2022 HAPPY MELODY YEAR

 

Ако не сте чували оригиналната '2nd Confession', вижте и това:

Off Topic

 

BTOB - 두 번째 고백 (2nd Confession) M/V (PJ Version)

 

 

***

Братовчедката на Eunkwang привлече внимание заради приликата си с Джесика в „DNA Singer“.

На част 2 от специалния „DNA Singer“ на SBS за Лунна Нова година, братовчедката на Eunkwang се появи като гост, но никой не успя да я свърже с члена на BTOB в началото. Въпреки че обикновено работи за компания за облекло, тя привлече вниманието с визуализациите си, наподобяващи знаменитост, главно с приликата си с Jessica, Kim Go Eun, Kim Ji Soo и Lee Jung Hyun, и мнозина предположиха, че всъщност може да е свързана с някой от тях.

YooA от Oh My Girl коментира: „Чух, че Lee Jung Hyun има по-малка сестра. Говори се, че я е оформила, когато е била певица.“ Мистериозната гостенка обаче се представи, казвайки: „Аз съм Hwang Hye Mi, която е родена 5 месеца по-рано от Seo Eunkwang“.

Вижте съвместната работа на Eunkwang и братовчедка му.

Изт.

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 3 февруари BTOB обяви датата за тяхното дългоочаквано завръщане с членовете Yook Sungjae и Hyunsik, които бяха освободени от армията през ноември 2021. Групата отпразнува предстоящата си 10-та годишнина, като се завърна с „Be Together“ на 21 февруари от 18:00 часа. KST.

Само го споменавам, защото това вече го има качено в темата, но вървим в прав ред със събитията, затова и пак го казвам. Но пък ето нещо, което не е качвано, а ще ви хареса със сигурност. Членовете на BTOB решиха да отпразнуват Белия ден малко по-рано тази година, като се оказаха на корицата на мартенския брой на списание '1st Look'! Сладката и романтична фотосесия подчертава различни нюанси на розово, независимо дали в стиловете на облекло, носени от членовете на BTOB, или в декора или фона. Настроението на снимките перфектно улови надеждите на BTOB да подарят на феновете скъп албум на 10-тата им годишнина. По време на груповото си интервю, членовете на BTOB разказаха за страха да не бъдат забравени от публиката поради дългата им пауза, както и за привързаността си към своите любящи фенове.

Изт.

1645082255-flxhsemaqaexbwj.jpg

 

Off Topic

 

1645082254-flxhsekacaeflia.jpg 1645082254-flxhsekauam-kdj.jpg

 

1645082254-flxhsewakaa7pgd.jpg 1645082270-flxhuldagaadknb.jpg

 

1645082270-flxhumuaaaeceko.jpg 1645082271-flxhuktaaaaz3ao.jpg

 

***

На 21 февруари BTOB се появиха като гости в популярния сегмент на 1theK, 'IDDP'!

И като една от най-забавните K-Pop групи наоколо, BTOB не разочароваха феновете с още едно весело видео, дори предизвикаха див смях със своя кадър с миниатюри! Отначало миниатюрата за външния вид „IDDP“ на BTOB изглежда нормално, много от членовете се усмихват ярко и невинно.

Струпани около екран на лаптоп, BTOB демонстрират братската си връзка дори в миниатюра в YouTube.

И тогава най-младият, Sungjae, който просто не може да се сдържи да не направи шега на най-възрастния, Eunkwang, след което последва...

Нали виждате какви ги върши. Нетизените бяха УАУ от този забавен момент между двамата.

Изт.

1645504434-1.jpg

 

Направо гледайте..

Off Topic

 

 

 

***

На 22 февруари, Sungjae, Minhyuk и Hyunsik се появиха като гости в радиопрограмата на KBS Cool FM „Jung Eunji’s Gayo Plaza“. Тук Sungjae разкри история за един неудобен момент, който е преживял. По време на играта с викторината на радиопрограмата, подканата беше да разкриете „най-неудобния момент, който сте преживяли“. Тук Sungjae даде намеци, като каза: „Случи се в лична обстановка, в един универсален магазин“.

Sungjae казал на работниците в универсалния магазин, че ще си тръгне, облечен с новозакупената си шапка, само за да си тръгне случайно, без да плати. Sungjae заявява: „Шапката беше толкова красива. Затова им казах, че ще напусна магазина с нея. След това извървях цели 30 метра, преди един служител да дойде при мен и да каже „Тръгна, без да платиш“. Бях толкова смутен, че приклекнах точно на това място." Той продължи: „Служителят дори ми каза „Просто исках да те пусна, защото съм фен, но защото все още съм служител тук не мога“. След този инцидент не мога да отида при универсалния магазин. Въпреки това фенът ми предаде думите им наистина любезно." Милият. Цък

А сега да ви покажа нещо много симпатично.

На 23 февруари Minhyuk публикува набор от снимки, направени с по-големия му брат в Instagram.

На черно-белите снимки двамата братя демонстрираха зашеметяващо красивата си визия и излъчваха братската си любов един към друг. Двамата привлякоха голямо внимание не само с добрия си външен вид, но и с поразителната си прилика.
Разбира се, да бъдат братя би довело до приликата, но двамата изглеждат по-скоро като близнаци, отколкото като братя с четири години разлика.

Много потребители на мрежата бяха зашеметени както Minhyuk, а по-големият му брат изглеждаха почти идентични един с друг. Освен това двамата се похвалиха с изключителна младост, тъй като за Minhyuk е известно, че е на 33 години, а по-големият му брат на 37 години.

Вижте всички снимки тук.

1645639278-image.png

 

***

На 26 февруари BTOB бяха гости на „Knowing Bros“ по JTBC!

В предварителния преглед, пуснат за епизода, петима от членовете на BTOB се представят като освежаващ (Minhyuk), невинен (Changsub), мускулест (Hyunsik), ангел (Peniel) и сладур (Yook Sungjae). Eunkwang не е в визуализацията, потенциално поради диагнозата му за COVID-19 по-рано тази седмица.

BTOB се завръща като група за първи път от четири години, след като всички членове отбиват задължителната си военна служба. Тъй като бяха облечени в много официални училищни униформи, Seo Jang Hoon попита Hyunsik (който също носи очила) дали се готви за адвокатския изпит. Въпреки това, всички актьори бяха много впечатлени от мускулите и тонизираната физика, които той крие под якето.

Yook Sungjae и Minhyuk показаха различните си таланти, които бяха описани като „едва ли ще им направят пари“. Тогава членовете на BTOB играят игра със слушалки, която води до забавни фрагменти като „Как се казва „нокът“ на английски“ (Peniel) и отговорът на Yook Sungjae „Не знам“, както и „Ние сме kkanbu [препратка към „Squid Game“]!“ (отново от Peniel) и „Какво искаш да направя по въпроса?“ (отново от Yook Sungjae).

Накрая актьорският състав на „Knowing Bros“ се сблъсква с членовете на BTOB с наказания с воден пистолет и балон с брашно. Изт.

Вижте превюто, а тук целия епизод с момчетата с английски превод. Тук може да надникнете за още снимки.

1645839305-download-33-2.jpg

 

 

Също на 26 февруари бе излъчено и предаването 'Omniscient Point of Interference', където 5 членове на BTOB ще се появят като гости със своя мениджър. На този ден Sungjae и неговият мениджър, който е по-млад от него, бяха забелязани да присъстват на четене на сценарий за новата драма на MBC „Golden Spoon“.

Тук Sungjae изрази вълнението си от работата с мениджър, който е по-млад от него за първи път от дебюта му. През цялата си 10-годишна кариера, Sungjae винаги е бил най-младият и той каза на своя новак мениджър: „Винаги бях най-младият, където и да отида, но тъй като ти, по-млад мениджър, се появи], се чувствахмдобре.“

Мениджърът на Sungjae също изрази любовта си към Sungjae. Когато Sungjae попита: „Не каза ли, че нямаш представа за BTOB, преди да започнеш да работиш тук?“ неговият мениджър отговори: "Първо разбрах за хьонг (теб). Влюбих се във вашите снимки." Цък

 

Off Topic

 

1645852638-download-39.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

На 8 март Cube Entertainment публикува следното изявление:

"Това е Cube Entertainment.

Членът на BTOB Im Hyunsik даде положителна проба за COVID-19 днес (8 март).

На 7 март Im Hyunsik първоначално проведе тест с комплект за самотестване преди планираните му дейности като превантивна мярка и потвърди, че е дал положителна проба.

След това той посети болница и се подложи на PCR тест. Той получи положителен резултат от теста днес (8 март).

Преди това Im Hyunsik получи бустерна ваксина срещу COVID-19. В момента той е преустановил всичките си планирани дейности и предприема необходимите мерки в съответствие с насоките, определени от държавните здравни власти.

Агенцията ще продължи да спазва насоките за превенция на държавните здравни власти и ние ще направим всичко възможно за здравето и безопасността на артиста ни. Благодарим ви."

 

Ти дни по-късно още трима членове на групата дадоха положителна проба за COVID-19.

На 11 март Cube Entertainment сподели следното изявление:

Здравейте, това е Cube Entertainment.

PCR тестовете на членовете на BTOB Changsub, Peniel и Yook Sungjae за COVID-19, които бяха проведени на 10 март, бяха положителни, а Minhyuk и Eunkwang бяха отрицателни.

Дейностите, насрочени по време на самокарантинния период на членовете, ще бъдат отменени или отложени. Подробният график, който ще бъде променен, ще бъде обявен отделно чрез организаторите.

Ще продължим да правим всичко възможно за здравето и безопасността на артистите, като спазваме указанията на органите за контрол на болестите.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Changsub е гласът зад "Freedom" OST за драмата "Doctor Lawyer".

В музикалното видео, героят на So Ji Sub Han Yi Ha се изправя пред операционната зала и той и Geum Suk Young (изиграна от Lim Soo Hyang) се сближават в отношенията си. „Freedom“ е балада за това да тръгнеш по своя път и да намериш светлината в живота си.

 

Freedom (닥터로이어 OST Part.1) [Music Video]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk ни зарадва с нова песен.

И клипа и песента много ми харесват, страхотен бийт носи парчето.

Тук ще цитирам един коментар: "Каквото и да прави, винаги го прави добре"!

Напълно съм съгласна.

 

 

И едно интервю с него по повод излизането на втория му самостоятелен албум.

 

Редактирано от Ko_Erin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk даде откровено интервю за кариерата си, рекламирането като HUTA, актьорството и др!

Тази година BTOB завършиха задължителната си военна служба навреме, за да отпразнуват своята 10-та годишнина от дебюта си и Minhyuk успя да се завърне самостоятелно като HUTA за първи път от повече от три години. След като наскоро приключи промоциите за втория си солов албум “BOOM”, Minhyuk седна за интервю с News1.

Въпреки че BTOB издадоха широк набор от музика, те са предимно известни като баладична група, която е напълно различна от музиката, която Minhyuk издава като соло изпълнител HUTA. Когато го попитаха как е създал втория си солов албум, той сподели: „Не че възнамерявах да покажа цвят, който е различен от BTOB, но вторият ми албум беше завършен, докато създавах музика, която ми харесваше.“

Minhyuk уточни: „Мисля, че заглавната ми песен „BOOM“ може да е особено непознат жанр в Корея, но обичам да приемам предизвикателства. Наистина исках да внедря мощен характер този път, така че с това като основа албумът беше естествено създаден. Разбира се, аз също мисля, че ако можехме да правим тази музика като BTOB, тогава щяхме да го направим. Има обаче образ, към който е ориентирана тази група, така че не можем да го направим.

Minhyuk продължи, докато се смееше, „Ще можем да го направим само ако моите членове го потвърдят. Това е така, защото въпреки че моите членове се чувстват като семейство и сме на една и съща страница, вкусовете ни към музиката са изключително различни. Така че ние просто го приемаме и правим каквото ни харесва в нашите солови албуми.”

По време на огромния успех на BTOB с техните три последователни хитови балади “It’s Okay,” “Way Back Home” и “Remember That,” Minhyuk призна, че е преминал през спад като рапър на групата. Въпреки това, той успя да разреши това, докато работи върху соловия си албум. Той обясни: „Ако не бях в състояние да изразя своя музикален вкус чрез моята солова музика, мисля, че щях да имам трудности. Издаването на първия ми солов албум, преди да се запиша в армията, ми даде много увереност, независимо от резултатите.”
Minhyuk добави, че появата на BTOB в „Kingdom: Legendary War“ е допълнително потвърждение за това, доказвайки, че той е в състояние да облекчи стреса и тревогите чрез проактивно участие в промоции, свързани с музика.

HUTA е име, което Minhyuk използва много преди дебюта си с BTOB. Той разказа по-подробно за произхода му, като каза: „Бях на 17 години, когато за първи път направих името HUTA, но не знаех, че ще стигне чак до тук. Има много причини, поради които използвах HUTA по онова време, но главно имах нужда от собствен цвят. Тъй като съм рапър, беше естествено да използвам рап име и докато промотирах, имаше много изпълнители със същото име като мен.“

Поглеждайки назад към кариерата на BTOB, Minhyuk беше попитан какво се е променило най-много след дебюта му. Той отговори: „Влошаването на атлетичните ми способности. Неизбежно има физическо стареене. Смеейки се, той добави: „Това е шега“.

Minhyuk сподели: „Най-голямата промяна е моята умствена трансформация. Аз лично чувствам, че станах по-силен и издръжлив. Ако е до точката, в която хората около мен забелязват тази промяна, мисля, че трябва да е наистина огромна промяна. Честно казано, по време на промоцията се случиха много неща и мисля, че станах по-твърд в тези ситуации. В миналото имах стъклен манталитет, но бях обучен. Въпреки че хората не могат да бъдат съвършени, сега мога да издържам на дъжд и вятър до известна степен.

Той също така засегна най-голямата разлика между това кога рекламира и кога не. Minhyuk обясни: „Моето здраве е различно. Въпреки че промотирам от 10 години, активното популяризиране определено е физически натоварващо. Особено преди и след COVID-19 много неща се промениха. Дори на музикални шоута няма време за почивка, тъй като постоянно трябва да снимате съдържание и да правите предизвикателства с други певци.“ През смях Minhyuk сподели: „Въпреки че очевидно е забавно и ми харесва, тъй като вече не съм на двайсет години, е физически изморително. Но определено е забавно.“

В допълнение към усърдното популяризиране с BTOB и като солов артист, Minhyuk е активен и като актьор. Той коментира: „Най-големият чар е, че мога да покажа голямо разнообразие от образи чрез актьорска игра. Докато Lee Minhyuk от ВТОВ и HUTA имат различни вибрации на сцената, има ограничение, защото изпълненията са кратки. Трудно е драматично да се покажат много различни образи, но с актьорската игра можете да създадете драматични сценарии. Можеш да бъдеш злодей или да си роден в богато семейство и смятам, че потенциалът да се превърнеш в герой е очарователен.”

За бъдещите си актьорски планове Minhyuk сподели: „Аз лично смятам, че човека Lee Minhyuk е нежен човек, така че почувствах различен чар, когато изиграх силна роля.“ Той уточни, че докато е зает с промоцията като HUTA в момента, той определено има планове да продължи да играе. Подобно на скорошния му филм „The Swordsman“, Minhyuk изрази желанието си да опита друг исторически проект или да изиграе злодей.

Накрая, когато го попитаха какво означава BTOB за него, Minhyuk  отговори: „Те са моят дом. Мога да пътувам далеч и да ме няма за дълго време, но не е ли вашият дом, в който можете да отидете удобно по всяко време? BTOB е моят дом. Те са моето семейство и харесвам моя дом, където мога да отида и наистина да се отпусна.”

Изт.

Minhyuk-4.jpg

 

И тъй като не е качвано, тук може да погледнете всичкия тийзър материал, който излезе преди завръщането му.

На 27 юни от 18ч. KST, Minhyuk издаде втория си пълен соло албум “BOOM” заедно с музикалния видеоклип към заглавната песен със същото име.

“BOOM” е хибридна песен в стил уонк трап със сложна бас линия. Minhyuk съкомпозира песента с AFTRSHOK и също написа текста.

:click:

 

:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...