Jump to content

Recommended Posts

Eunkwang ще пусне римейк версия на "December 32nd" на Byul.

На 10 декември KST, Cyworld отвориха официалния си канал в YouTube, за да разкрият тийзъра на песента римейк от Eunkwang „December 32nd“, за „Cyworld BGM 2021“. В тийзър видеото сладките вокали на Eunkwang се чуват на заден план, носейки топлина през студената зима. С краткия куплет, който изпя, Eunkwang предизвика нетърпение за новата си зимна балада.

"December 32nd" на Eunkwang ще излезе на 13 декември в 18:00 KST.

 

CyworldBGM2021] "서은광 (비투비) - 12월 32일" Teaser

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Seo Eun Kwang пусна OST за драмата на SBS „Let Me Be Your Knight“

„Dreamin’“ е налична в платформите за стрийминг на музика от 6 декември в 12:00 KST.

 

(Seo Eun Kwang)(BTOB) - Dreamin' (너의 밤이 되어줄게 OST) Let Me Be Your Knight OST Part 3

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете на BTOB няма да искат да пропуснат това!

На 13 декември KST, лидерът на BTOB Eunkwang стана поредният изпълнител, който пусна кавър песен за текущия BGM музикален проект на Cyworld за 2021 г., изпълнявайки трогателно изпълнение на хитовия сингъл на Byul от 2002 г. „December 32“. За да отпразнува излизането, той записа и видео за изпълнение на живо, изпълнявайки песента в интимна „мини стая“.

Междувременно други изпълнители, които са издали музика за проекта, включват Kang Daniel и Chancellor, Yuju, San-E и Suran, fromis_9, Ha Sung Woon и Punch, Ailee, Soyou и др.

 

[CyworldBGM2021] "서은광 (비투비) - 12월 32일" Music Clip (Mini Room Ver.)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам, олекна ми...

Наистина се надявах на някакво такова решение.

 

На 16 декември Върховният съд в Сеул финализира обжалването на бившия член на BTOB  Ilhoon за  незаконна употреба на марихуана.

Преди това по време на първоначалния му процес бившият член на BTOB беше осъден на 2 години затвор за употреба на наркотици. Сега Върховният съд намали присъдата на бившия идол на 2 години затвор, ако извърши друго престъпление, свързано с незаконни наркотици, по време на изпитателен срок от 3 години. Освен това, Ilhoon ще бъде изправен пред 40 часа обучение за рехабилитация. Тоест ще бъде на изпитателен срок, не влиза в затвора.

Според съда, Jung Ilhoon е пушил и купувал марихуана много пъти за дълъг период от време. Те обаче са взели предвид, че той доброволно е спрял да купува и пуши марихуана около януари 2019 г., че няма криминално досие, че се е опитал да предотврати рецидив, като се е лекувал с психиатрично лечение и е изнасял онлайн лекции за наркозависимост, както и че семейството му е проявило желание да го ръководи, защото има относително добре поддържани социални връзки.

Изт.  Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk отмени планираните си дейности, след като се е засякъл със случай на COVID-19.

На 20 декември Cube Entertainment публикува изявление, в което се казва, че Minhyuk е дал отрицателен тест за COVID-19, но ще се самоизолира до 25 декември, защото не е ваксиниран.

Изявлението гласи:

Здравейте, това е Cube Entertainment.

Minhyuk от BTOB беше информиран, че се е засякъл със случай на COVID-19 по време на едно от събитията си. Той отиде да си направи PCR тест за COVID-19 като предпазна мярка и тестът беше отрицателен.

Днес проверихме в Центъра за обществено здраве Yeongdeungpo.  Minhyukот BTOB не успя да завърши ваксинацията си като следствие от диагнозата му COVID-19 по-рано тази година. Той беше обявен за напълно излекуван на 30 юли, но оттогава са минали повече от три месеца. Органите за контрол на болестта предупредиха, че може да има нови източници на инфекция, така че според техните насоки Minhyuk отмени всичките си дейности до 25 декември и ще бъде под карантина.

Извиняваме се, че причинихме безпокойство на много хора.

Като агенция ние ще продължим да следваме насоките на органите за контрол на заболяванията и ще направим всичко възможно за здравето и безопасността на нашите артисти. Благодарим ви.

През юли Minhyuk сподели опита си от хоспитализацията за COVID-19, за което беше похвален от генералния директор на Световната здравна организация.

Cube обяви по-рано днес, че предстоящата фен среща на BTOB, насрочена за 31 декември, ще се проведе час по-рано, за да се спазват новите правила за социално дистанциране, които ограничават работното време на местата.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 23 декември Il Hoon публикува ръкописно писмо в социалните си мрежи, в което изразява дълбокото си и искрено извинение към всички.

Той написа:


„Здравейте, това е Jung Il Hoon.
През последните няколко години на разследване, съдебен процес и лишаване от свобода успях да погледна назад към живота си с дълбока саморефлексия.
Много съжалявам, че се извинявам толкова късно на тези, които са ме обичали, но пиша този пост с цялото си сърце, въпреки че е много късно.

Независимо от причината, чувствах, че действията ми в нарушение на закона не могат да бъдат оправдани с никакви думи, така че смятам, че заслужавам критиката.
Много съжалявам, че грешката ми причини дълбоки рани в сърцата ви.
Изпълнен съм със съжаление, защото чувствам, че любовта и спомените, които споделяме, са били опетнени поради моите грешки и толкова се срамувам от себе си.

Добре съм наясно с последиците от резултата от този процес.
Колкото и да съм навредил на нашето общество и доколкото съм разочаровал тези, които вярват в мен, ще се опитам да не нараня отново никого, като живея прав в бъдеще.
Твърдо ви обещавам това чрез това писмо.

Не знам как да живея, след като загубих много ценни хора заради грешката си.
Твърде късно и много отчаяно осъзнах как трябва да се промени отношението ми в живота.

Обещавам още веднъж, чрез това писмо, че ще се грижа за себе си и за хората около мен, за да мога да направя правилния избор във всяка ситуация и да внимавам да не допусна отново същата грешка.

Искам да изкажа искрената си благодарност на тези, които чакаха моето изявление от дълго време.
Ще направя всичко възможно да стана по-добър човек, за да не причинявам допълнителна болка на тези, които са били наранени заради мен.

Отново наистина съжалявам."

 

Инстаграм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BTOB най-накрая се завръща с всичките шест членове!

На 3 февруари в полунощ KST, BTOB официално обявиха датата за тяхното дългоочаквано завръщане с членове Yook Sungjae и Hyunsik, които бяха освободени от армията през ноември.

Групата ще отпразнува предстоящата си 10-та годишнина, като се завърне с „Be Together“ на 21 февруари от 18:00 часа. KST.

BTOB също пусна комедиен трейлър за завръщане за „Be Together“, разказан почти изцяло на английски, който можете да видите по-долу!

 

(BTOB) COMEBACK TRAILER : [Be Together]

 

***

Eunkwang е дал положителна проба за COVID-19.

На 15 февруари Cube Entertainment публикува следното изявление:

Това е Cube Entertainment.

Членът на BTOB Seo Eunkwang даде положителна проба за COVID-19 днес (15 февруари).

На 14 февруари Seo Eunkwang имаше възпалено гърло, така че първоначално направи тест (с комплект за самотест) и провери дали е отрицателен.

След това, като превантивна мярка, той посети болницата, за да направи PCR тест и получи положителен тест днес (15 февруари).

Останалите членове на BTOB ще проведат превантивно PCR тестове и ще изчакат у дома, докато излязат резултатите от теста.

Преди това Seo Eunkwang завърши втората доза от своята ваксина срещу COVID-19 и в момента той е спрял всички дейности и предприема необходимите мерки в съответствие с насоките, определени от правителствените здравни органи.

Агенцията ще продължи да следва насоките за превенция на държавните здравни власти и ние ще направим всичко възможно за здравето и безопасността на художника.

Благодарим ви.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новата им песен, стана факт от няколко дни.

Много се радвам отново да видя момчетата, в прекрасна форма са,

песента е много красива и лирична.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно пяха на Inkigayo, пораснали, здраво стъпили на земята,

всички в черно....

 

....... обаче пак са си същите откачалчици дето обичаме;).

Много е забавно да ги гледа човек в Born to BTOB

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е 7.03.2022г. Честит рожден ден на моя хубавец Lim Hyunsik. Пожелавам му да е жив и здрав и да има безкрайно много успехи в кариерата, това,което прави или ще предприеме в бъдеще. 

9126fe3836d0f5ec.jpg

35083144cca48bde.jpg

fdfe9fe7fe3a670b.jpg

877af495b710f508.jpg

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е 10.03 Честит рожден ден на чаровника Peniel. Да е жив и здрав и всичко най-хубаво му желая.

f4b4738492fb5439.png

Изображение

ab82d46d588c1d38718db68d6984ded4.jpg

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 21 февруари, BTOB пуснаха третия си студиен албум “Be Together” заедно с музикалното видео към заглавната песен /малко по-нагоре е качена/.

„The Song“ е композирана от Hyunsik и написана от Hyunsik и Peniel. Текстовете изразяват посланието, което BTOB иска да предаде на феновете, които са чакали дълго време за завръщането им. Зрялата балада улавя свързаното усещане за това как щастливите и тъжните спомени в крайна сметка стават част от носталгичното минало с течение на времето.

А фразата “Love is BLUE” е ключова за новия албум. (Официалният цвят на феновете на BTOB е известен като Slow Blue.)

Както бе показано в първия тийзър пуснат за това дългоочаквано завръщане на цялата група.

klz1647168792e.jpeg

 

За да го има все пак в темата, ето тук може да се види целия процес с тийзъри, които пуснаха до момента на излизането на албума им.

Страхотни снимки, спор няма. 

Тези за разкош..

 

cqs1647168950c.jpeg jdv1647168978y.jpg

 

На 21 февруари BTOB проведоха онлайн пресконференция за издаването на третия си студиен албум „Be Together“.

Всичките шест членове на BTOB, включително Eunkwang, който беше диагностициран с COVID-19 предната седмица, присъстваха на пресконференцията. „Be Together“ е първото групово издание на BTOB, откакто Eunkwang стана първият член, записан в армията през август 2018 г. С изключение на Peniel, който е американец, всички членове вече завършиха задължителната си военна служба.

Eunkwang каза: „Чувствам се толкова различно. Толкова съм щастлив. Това е чувство, което не съм имал от години, така че съм още по-развълнуван. Не можах да спя снощи." Yook Sungjae добави: „Ако се чувстваме така, колко повече за Melody, които ни чакаха?“ Eunkwang продължи: „Мисля, че благодарение на Melody и хората, които обичаха BTOB, успяхме да издадем албум, когато нашата военна пауза приключи. Искам да благодаря на всички тях.”

Hyunsik и Yook Sungjae бяха последните членове, които завършиха службата си, като бяха освободени миналия ноември. Hyunsik каза: „Изливах всичко в работата върху музиката. Имах много желание и алчност да работя с музика, докато бях в армията, но този път оставих всичко това на свобода.”

Yook Sungjae каза: „Мисля, че играх много силно. Направих всичко, което исках, подготвих се за нашето завръщане, а също и за драмата си. Дори не мислех за нашата лична среща с фенове като работа, това беше просто игра за мен. Мисля за това като игра с Мелоди. Дори тази пресконференция изглежда като игра.”

Eunkwang, който беше първият, който се върна от армията, каза: „Много ми харесва да сме отново заедно. Само когато сме група, можем да почувстваме: „Това е BTOB“. Толкова е надеждно да се работи с тях, а енергията е напълно различна. Бяхме наистина щастливи, докато се подготвяхме. Искаме да споделим това щастие с всички, така че моля, очаквайте го с нетърпение."

За новия им албум „Be Together“, Hyunsik каза: „Тъй като това е пълен албум, ние вложихме много мисли в него. Minhyuk и аз създадохме много разнообразни песни за него. Върнахме се и изслушахме песните на BTOB, които получиха много любов в миналото, и си помислихме, че макар че трябва да върнем малко от този цвят, трябва също да покажем израстването си като професионалисти, тъй като това е нашата 10-та година заедно. Мисля, че през всичките си 31 години работих най-усилено по време на този процес на производство на албум.”

Minhyuk каза: „За нас стана навик да казваме „Спасете ни“, докато работим по този албум. Беше толкова трудно, но когато мислехме за Melody, щяхме да придобием нова сила. Бяхме развълнувани да покажем отново BTOB заедно като група. Съсредоточихме се много върху това как да накараме разнообразните прелести на BTOB да блестят и да покажем в какво сме добри.”

За целите им за завръщане, Eunkwang каза: „Това се чувства най-много като „нас“. Чрез този албум искам да изразя посланието, че искаме да бъдем певци, които остават дълго време до хората. Би било хубаво, ако получим много любов и получим номер 1, но искаме да популяризираме, без да се фокусираме върху това. Повече от всичко друго, това е важно за нас, защото е нашата 10-та годишнина."

Yook Sungjae каза: „Надявам се, че Eunkwang може да бъде здрав. В миналото ни наричаха „лечебни идоли“, но сега просто искаме да бъдем „лекуващи.“ Искам хората да мислят за BTOB, когато мислят за „лечение“, и да мислят за „лекуване“, когато мислят за BTOB. ”

BTOB дебютираха през 2012 г., правейки 2022 г. тяхната 10-та годишнина като група. Changsub каза: „Причината, поради която успяхме да стигнем дотук, е, че всички сме наистина искрени в правенето на музика. Hyunsik каза, че има чувството, че сме преминали от аматьори към истински професионалисти." Hyunsik каза: „Все още ни липсва, но мисля, че ако достигнеш 10 години, можеш да се наречеш професионалист“. Eunkwang каза: „Напълно ясно е, че успяхме да достигнем 10 години благодарение на Melody. Благодаря ти." Hyunsik добави: „Нашите фенове вече също са професионалисти!“

Yook Sungjae каза: „Наистина сме благодарни на Peniel, че ни чакаше, докато бяхме в армията. Мисля, че работя с такива страхотни хьонги.” Peniel каза: „Беше като „Те си тръгнаха“, „И друг си отиде“, „Той се върна“, „Друг се върна“, „Всички се върнаха“, „Свърши“. Също така се радвам, че работим заедно като група, след като чакам.”

През 2018 г. BTOB каза: „Вместо да се изкачваме по-високо, смятаме, че е по-подходящо за нас да кажем, че искаме да отидем по-далеч. Искаме да отидем все по-далеч. Искаме да опитаме нови предизвикателства музикално и да покажем нови страни на себе си.” Yook Sungjae каза: „Думите, които казахме преди четири години, все още са верни. Но сега, когато говорим за отиване по-далеч, ние разширихме тази дефиниция не само във времето, но и в света, от Съединените щати, до света, до космоса, до Марс.

Той продължи: „Ако погледнете нашите старши и младши групи, те са толкова популярни по целия свят, а K-pop и K-съдържанието са наистина популярни в чужди страни. Развихме желанието да бъдем известни като K-група навсякъде. Eunkwang иска да успеем в Холивуд, така че той учи английски." Eunkwang каза на английски: „Не, не, не. Това е тайна. Хей. Следващият път."

Peniel каза: „Чувствам се като вчера, че дойдох в Корея за първи път, но вече минаха 10 години. Благодарим на тези, които аплодираха за нас и ни обичаха досега.” Изт.

 

Искат, не искат, но BTOB доминира в световните класации!

Третият пълен албум на BTOB 'Be Together' оглави различни iTunes класации в световен мащаб непосредствено след издаването му на 21 февруари, сигнализирайки за успешното завръщане на групата!

Албумът с 13 песни дебютира направо на #1 в световната класация за албуми на iTunes, превръщайки се в първия албум на групата, който оглавява класацията. Той също така дебютира на #20 в класацията за европейски албуми на iTunes.

Освен това „Be Together“ достигна #1 в класациите за албуми на iTunes в 16 страни, включително Бразилия, Хонг Конг, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайван, Виетнам и др. Албумът също се класира сред Топ 10 в САЩ и Япония.

 

Тук и тук може да погледнете за още от постиженията в тая насока на групата.

А в излязлата вчера рейтинг класация на мъжките групи, BTOB зае второ място. Йес.

Корейският институт за корпоративна репутация разкри класация на стойността на марката за K-Pop момчешките групи за месец март, въз основа на анализ на големи данни.

От 12 февруари до 12 март 2022 г. Институтът анализира големи данни за понастоящем популяризиране на K-Pop момчешки групи в области, вариращи от потребителско участие до медийна дейност, комуникация, обществена дейност и др.

1-во място заеха момчетата от BTS отново този месец, като групата събра общо 11,704,137 точки. 2-ро място зае BTOB, които наскоро направиха своето дългоочаквано пълно завръщане в групата, с общо 3,857,051 точки. Мъжката група Seventeen зае 3-то място за март с близо 3,408,409 точки.

От 4-то до 10-то място са по ред: EXO, NCT, The Boyz, SHINee, ASTRO, 2PM и MONSTA X. Изт.

 

BTOB спечелиха първия си трофей за музикално шоу за „The Song“!

В епизода на 2 март на „Show Champion“ кандидатите за първо място бяха „O.O“ на NMIXX, „RUN2U“ на STAYC, „JIKJIN“ на TREASURE, „The Song“ на BTOB и Taeyeon от Girls’ Generation „INVU“.

В крайна сметка трофеят отиде при BTOB!

 

Off Topic

 

220302 BTOB 'The Song' 1st Win & Speech Encore on Show Champion 쇼챔피언

 

 

BTOB спечели втория трофей за музикално шоу за последното си завръщане, „The Song“!

В епизода на 3 март на „M Countdown“ „The Song“ на BTOB и „RUN2U“ на STAYC бяха кандидати за първо място за първата седмица на март. „The Song“ спечели с 8 976 точки, а „RUN2U“ с 6 332.

Eunkwang каза: „Благодаря много на Melody, която ни води чак до 10 години, която ни даде тази награда, която винаги е нашата сила. Винаги ще работим, за да ви се отплатим. Да продължим напред заедно. Да се видим за 20-ата годишнина, Melody.

Yook Sungjae каза: „Бяхме щастливи, че се завърнахме в група за първи път от четири години, но сега, когато спечелихме толкова голяма награда благодарение на Melody, искам да им благодаря още веднъж.“ Hyunsik се закле: „Ще пеем, докато гърлата ни се спукат“.

 

 

 

jdv1647171559n.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В скорошно интервю и фотосесия за списание Beauty+,Minhyuk говори за последния албум на групата и още!

Миналия месец BTOB направиха своето дългоочаквано завръщане като шестчленна група след завръщането на Yook Sungjae и Hyunsik от армията. Групата се завърна с третия си студиен албум „Be Together“, включващ емоционалното заглавно парче „The Song“.

„Този албум беше особено значим за мен, защото пет песни, които композирах, попаднаха в албума“, разкри Minhyuk. „По-специално, това беше албум, който отбеляза завръщането на BTOB като пълна група и тъй като искахме да покажем нова страна на себе си по начин, който беше „много подобен на BTOB“, другите членове и аз изляхме всичко, което имахме в работи по албума."

Описвайки целите си за следващата година, Minhyuk отбеляза: „Бяхме толкова заети по време на промоцията на албумите си, че нямахме време да си поемем дъх, но сега, когато имам малко свободно време, мисля да уча английски и да уча тенис като моите новогодишни обещания.”

Той продължи да сподели: „Друга цел, която исках да постигна тези дни, е да композирам заглавна песен за BTOB. Мисля, че за да станеш група, която продължава десетилетия, трябва непрекъснато да показваш нови страни на себе си, така че съм пълен с очакване колко страхотно би било членовете на BTOB да изпеят песен, която съм създал."

Изт.

 

Minhyuk-2.jpg Minhyuk-3.jpg

 

Off Topic

 

Minhyuk.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...