Jump to content

Recommended Posts

През юни Jung Ilhoon беше осъден на 2 години затвор и глоба от 133 милиона KRW (~ 120 000 USD) по обвинение в пушене на канабис.

На сутринта на 7 октомври се проведе второто заседание за неговия апелативен процес в нарушение на Закона за контрол на наркотиците в 13 -то наказателно отделение на Върховния съд в Сеул.

На този ден Jung Ilhoon седна на мястото на подсъдимия в затворническа униформа.

В този апелативен процес някои от обвиненията на Jung Ilhoon бяха променени. Фактът, че Jung Illhoon и другите подсъдими са били подведени и са платили допълнителни такси като отложено събиране, е пропуснат от обвинителния акт; следователно тези такси бяха променени.

Иска се добавянето на липсващата информация по делото за пушене на канабис на Jung Ilhoon и съдът ще даде разрешение за промяна на обвинителния акт. Съдът също така поиска от адвокатите да организират въпроса за допълнителните глоби и да съставят документи, така че процесът за преструктуриране да продължи на следващата дата.

Jung Ilhoon призна всички променени обвинения. В допълнение, законният представител на Jung Ilhoon връчи петиции, подписани от чуждестранни фенове. Юридическият представител на Ilhoon заяви: "Много петиции пристигнаха от чуждестранни фенове. Събрах ги и ги изпратих за последен път, но този път преведох повече."

Съобщава се, че Jung Ilhoon е подал общо 58 писма с извинения от юли до октомври, след като делото е предадено на апелативния съд на 28 юни. Той е предал допълнителни 20 извинения след жалбата по делото на 2 септември. Това се тълкува като опит за намаляване на присъдите чрез силно изразяване на намерение за саморефлексия.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eunkwang и Minhyuk желанието да бъдат дълготрайна група, военното прекъсване на групата и др.

Eunkwang и Minhyuk разказаха за своя специален албум, споделиха очакванията си за предстоящата 10-та годишнина и още в интервю за списание @star1!

BTOB дебютира през март 2012 г. Тъй като членовете на групата все още завършват военната си служба, Eunkwang, Minhyuk, Changsub и Peniel издадоха албумите „4U: INSIDE“ и „4U: OUTSIDE“ като единица BTOB 4U.

Въпреки че са почти 10 години в кариерата си, дуетът сподели вълнението си за първата си съвместна фотосесия. Представяйки последния си албум, Minhyuk сподели: „По време на дългите промоции на BTOB имаме общо два специални албума. От тях един сигнализира за началото на военното прекъсване на членовете на BTOB. Този специален албум бележи края на военното прекъсване на BTOB. Тъй като толкова много хора чакаха, след като се съберем отново, ще популяризираме още по-усърдно. Това е албум, подобен на подарък, който даваме на феновете да им кажат да се подготвят. "

Тъй като заглавната им песен е наречена „Outsider“, двойката беше попитана кои моменти ги накараха да се чувстват най-много като аутсайдери. Противно на общоприетото схващане, двамата обясниха, че членовете им обикновено са външни лица. Minhyuk коментира: „Пениел е специален случай. Нямаме приятели знаменитости и наскоро станахме близки приятели чрез „ Kingdom: Legendary War“.

Той продължи: „Въпреки че членовете са наистина близки и груби, ние сме предимно срамежливи към другите, така че не мисля, че някога сме чувствали наистина, че сме вътрешни хора.“ Eunkwang добави през смях: „Ние сме аутсайдери с високо самочувствие.“ Той сподели: „Честно казано, това, което пасва идеално на нашата песен, е, че има ред, който казва:„ Специален човек, който е различен от другите. “Аз съм много специален аутсайдер.“

На въпрос какво се е променило най-много между последните им два албума, Minhyuk обясни: „Тъй като между тях преживяхме програма за оцеляване, мисля, че неизбежно научихме много. Това също стана възможност да се погледне реалистично на музиката. Това, към което BTOB винаги копнее, е да иска да популяризира с Melody [официалния фен клуб на BTOB] за дълго време. За да направим това, трябва да направим определени неща и да се погрижим за това, в което сме добри. Мисля, че това беше възможност за нас да се реорганизираме в тези аспекти. "

Поради новооткритата си популярност след програмата за оцеляване „Kingdom“, BTOB беше попитан дали имат конкретни очаквания за последния си албум. Eunkwang отговори: „Вместо да имам цел относно представянето на музикалните класации, моето желание като лидер екипът да бъде заедно дълго време е по-голямо. Ако един отбор ще продължи дълго, той винаги трябва да расте и да опитва нови неща. Подобно на такава цел, тези промоции бяха много значими и време BTOB да излезе. "

Интервюиращият попита за новите им фенове и Minhyuk сподели: „Сега има повече хора, които гледат на BTOB в нова светлина. Понякога, когато виждам реакциите на феновете, има хора, които станаха фенове, когато рекламирахме ‘I’ll Be Your Man‘ и ‘Movie.’“ Изглежда, че тези промоции са подарък за онези, които си мислят: „Мислех, че са танцуващи певци, но тогава те пееха само балади. ”

Eunkwang добави: „Когато Hyunsik и Sungjae са освободени и ние можем да се популяризираме като шестима, феновете също казват, че може да им се сторят неудобни. Melody, която станаха наши фенове, когато рекламирахме като четирима членове виждат тези двама членове за първи път. Говори се и за това. Не е ли смешно? "

Относно появата им в “Kingdom”, Minhyuk обясни как е включил своите членове, споделяйки: „Гледах всички програми преди „Kingdom". Чувствах се наистина вдъхновен, като гледах всички отбори. Мислех, че това е възможност веднъж в живота. Честно казано, аз и моите членове просто искаме да изпълняваме дълго време, без да обръщаме внимание на резултатите или класирането, но по ирония на съдбата, за да стоите дълго на сцената, трябва поне да се доближите до No1, за да бъдете дългогодишен екип. "

Той продължи: „Ако това беше просто простата причина, че искахме да се наслаждаваме да правим музика помежду си, нямаше да се наложи да ставаме певци. Искаме обаче да получаваме любов от Melody за дълго време и искаме много хора да чуят нашите песни. Ето защо мислехме, че искаме да станем група с такова влияние. Тъй като военната пауза може да бъде критична за мъжки идоли, си мислех, че ако бяхме еднакви извънредни, нищо няма да се промени от миналото. Реших, че това ще бъде програма, която може да ни напомни наскоро, затова усърдно я обжалвах пред членовете си. "

Сега, когато програмата приключи, Eunkwang сподели: „Наистина ми хареса. Беше забавно, ценно и като изпратена от небето възможност, подобна на подарък. Честно казано, ако не беше тази програма, чудя се как и чрез каква възможност бихме израснали. Бях много вдъхновен и това беше ценно време. ”

На въпроса за зависимостта на членовете един от друг, Eunkwang със смях отговори: „„Мисля, че усещаме това веднага щом членовете ни не са до нас. Ще разберете, след като се върнете от армията. След като ме освободиха, популяризирах соло, но беше толкова приятно, когато членовете ми се връщаха един по един. Осъзнах, че осъзнавам важността им, защото те не са до мен. "

През март 2022 BTOB ще могат да отпразнуват заедно десетата си годишнина, тъй като всички членове ще бъдат освободени от армията. Eunkwang коментира: „Това е нещо, за което всички членове са мислили преди нашата военна пауза. Говорихме за това кога ще можем да се съберем и как ще популяризираме, след като се съберем, но времето, което смятахме, че никога няма да дойде, най-накрая е тук. "

И накрая, двойката остави съобщения за своите фенове със споделяне на Eunkwang: „Мисля, че станахме като семейство. Те са ценни хора, на които винаги съм благодарен. " Minhyuk продължи: „Точно както казахме, че чувстваме важността на нашите членове, след като те не са до нас, аз съм благодарен за ценността, че нашатаMelody  винаги е до нас. Веднъж видях фен да казва, че връзката на фен и певец е едностранна, но това ме натъжи. Разбира се, че може да бъде така, но реших да обичам повече и да изразявам тази любов повече, така че нашите Melody никога да не се чувства по този начин. "

Eunkwang добави: „Без Melody не можем да живеем така. Веднъж казах, че искам един ден да ги накарам да се гордеят, че са фенове на BTOB. " Смеейки се, той коментира: „Мисля, че сега те ще се гордеят донякъде. Дори сега и в бъдеще живея живота си с това непроменено мислене, така че се надявам да можем да продължим заедно заедно. "

Изт. + още снимки от страхотната фотосесия на момчетата, може да видите тук!!!

 

Eunkwang-Minhyuk-3.jpg Eunkwang-Minhyuk-4.jpg

 

Eunkwang-1.jpg Minhyuk-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според съобщения в медиите от 22 октомври, Minhyuk е избран за следващия водещ на популярната радиопрограма KBS Cool FM, „Kiss The Radio“!

От ноември 2020 г. до началото на октомври, радиопрограмата се води от Young K от DAY6 и по този начин се наричаше „DAY6's Kiss The Radio“. След като общува със слушатели на радиото в продължение на около година, Young K се сбогува с „Kiss The Radio“ на 10 октомври, когато започва подготовката да се запише за задължителната си военна служба. Оттогава програмата се води от специални диджеи, членове на групите Stray Kids, Pentagon, Golden Child и др.

Сега, в докладите се казва, че членът на BTOB Minhyuk ще поеме като чисто нов водещ на 'Kiss The Radio', започващ на 1 ноември в 22:00 KST. Това ще отбележи първата постоянна радио DJ роля на Minhyuk след дебюта му през 2012 г.

 

IMG_20211026_065627.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера излезе JAPAN Special Mini Album (Outsider) на BTOB. Тук може да чуете песните от албума в музикалните сайтове.

IMG_20211027_061521.jpg

 

Outsider

 

No More Time

 

Snow Your Love.  Finale

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква изненада.

MINHYUK ще ни зарадва с дигитален сингъл и то само след пет дни.

 

LEE MINHYUK (HUTA) Digital Single
[알아 (Good Night)]

2021.11.05 6PM (KST)
Coming Soon

FC6y-M0-YVEAIlo2g.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk (HUTA) сподели плакат на песента за предстоящия си дигитален сингъл „Good Night“.

Песента е композирана от Minhyuk, а текстът е написан изцяло от Minhyuk. Той също така предостави свои собствени фонови вокали в песента.

 

btob-minhyuk.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk пусна два тийзъра Цък и Цък за предстоящият му сингъл.

 

Насладете се обаче и на нещо друго.Едно изпълнение на момчетата на тяхната "Outsider", японска версия..

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете бяха напълно готови да приветстват последните двама членове на BTOB, Hyunsik и Sungjae, от задължителната им военна служба!

И Hyunsik, и Sungjae се завърнаха към цивилен статут, след като изпълниха задълженията си по задължителна служба на 14 ноември KST. Двете момчета отпразнуваха повода с фенове по време на специално предаване на живо в YouTube, което се проведе днеси в 18:00 KST.

Феновете използват хаштага #WELCOME_HOME_SIKJAE, за да разпространят новината, че BTOB най-накрая отново са заедно!

Освен това феновете организират стрийминг парти на някои от най-известните парчета на BTOB, поради събирането на Hyunsik и Sungjae с останалите членове на BTOB. "Missing  You" на BTOB беше видяно да се издига до върха на различни музикални класации в реално време! 

FEGqe-Ef-Uc-AMQ9-I3.jpg

 

Off Topic

 

 

 

Част от снимките, които се използват в постовете от фенове.

Понеже ми харесаха, затова ги споделям, но то има още много и все хубави.

Всички са щастливи, аз също.

 

FEFLf3-AUc-Ac-ZMe3.jpg

 

FEFFca-IVQAAld-Ox.jpg FEFLD8oag-AACZUR.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прокуратурата иска 2-годишна присъда в апелативния процес по делото за марихуана на Jung Ilhoon + тойн пледира за снизхождение.

Днес във Върховния съд в Сеул се проведе второто изслушване за апелативния процес на Jung Ilhoon.

Jung Ilhoon беше изправен пред съд за подозрения в закупуване и пушене на 826 грама марихуана, използвайки приблизително 130 милиона вона (приблизително 116 500 долара) в 161 случая между 5 юли 2016 г. и други седем обвиняеми, заедно със седем обвиняеми.

В първия си процес Jung Ilhoon беше осъден на две години затвор и глобен от 133 милиона вона (приблизително 119 200 долара) за нарушаване на Закона за контрол на наркотиците и т.н. и беше задържан. И Jung Ilhoon, и прокуратурата обаче обжалваха присъдата.

По време на изслушването на 18 ноември прокурорите поискаха присъда от две години затвор и глоба от 126,6 милиона вона (приблизително 107 250 долара) за обвиненията в марихуана на Jung Ilhoon.

Четейки изявление, което е подготвил предварително, Jung Ilhoon каза през сълзи: „Бих искал да използвам тази възможност, за да ви кажа, че дълбоко размишлявам върху грешките си. Съжалявам сериозно за глупавите си действия и се срамувам от себе си. Времето, което прекарах в ареста, беше време на дълбок размисъл за големите и малките злодеяния, които извърших в живота си. Тъй като срещите са ограничени поради ситуацията с COVID-19, размених писма със семейството си и дълбоко почувствах тяхната любов, която няма граници. Наистина ми липсва обикновеното ежедневие, на което се наслаждавах. Напълно разбрах как наркотиците могат да съсипят живота ми, както и ужасните щети, които нанасят върху обществото. Твърдо обещавам на моите познати и на почтения съдия, че оттук нататък никога няма да предам сърцата на моето любимо семейство и тези, които ми се доверяват и ще водят коректен и честен живот. Наистина бях в грешка. Извинявам се."

Адвокатът на Jung Ilhoon заяви: „Това е първото престъпление от всички обвиняеми и те са представили няколко изявления за покаяние, докато сериозно размишляват върху себе си през петте месеца в центъра за задържане. Има безкрайни петиции от техните семейства, приятели и колеги. В случая на Jung Ilhoon има над две кутии с петиции, изпратени от чуждестранните му фенове. Има причина той да се върне в обществото и има ясни способности и връзки, които му позволяват да се издига. Те са млади хора на възраст, в която трябва да подхранват мечтите си, така че се смята, че ще играят важна роля в обществото.”

Твърди се, че Jung Ilhoon е представил 87 изявления за покаяние от началото на процеса по обжалване.

Jung Ilhoon се записа като служител на обществените услуги през май 2020 г. и напусна BTOB през декември 2020 г.

Изт.

 

П.П: Оф, дано го пуснат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 18 ноември BTOB се появиха като пълна група в 'Kiss The Radio'!

За последните 3 години това е първият официален график на BTOB като група след военната им служба.

Служителите на „Kiss The Radio“ украсиха радиостудиото за специалния гост BTOB с послание „Мамо, махни се от пътя, BTOB е тук“.

BTOB също стана тенденция в световен мащаб, тъй като феновете бяха развълнувани и емоционални от първия график на групата след години.

То и водещият е от тях.:D

1637260226-22-54-screenshot.png

 

 

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според съобщения в медиите на 24 ноември, Sungjae в момента обмисля завръщането си на малкия екран с драматичен сериал, базиран на webtoon.

Офертата е за мъжката главна роля в сериал, базиран на едноименния уебтун, „Gold Spoon“. Историята се върти около обикновен млад мъж, който един ден се натъква на магическа златна лъжица. С нея той пожелава да се роди в богато семейство и животът му моментално се преобразява.

Представител на Cube Entertainment потвърди: „Sungjae преглежда положително офертата за драмата „Gold Spoon““. Ако Sungjae приеме тази роля, това ще отбележи първия му нов проект за малък екран от около 2 години, след излъчването на „Mystic Pop-Up Bar“ на JTBC през 2020 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горещо!!! :inlove:

Челюстите са на път да паднат при вида на невероятното тяло на Minhyuk!

Членът на BTOB се завърна, за да украси корицата на списание "Men's Health" за първи път от около 7 години, след първия си филм през февруари 2014 г. Този път Minhyuk реши да покаже подобрена страна на себе си, разкривайки, че той тренира два пъти на ден, за да изгради перфектно очертаните, изрязани мускули.

По време на интервюто си  Minhyuk намекна за плановете си за 2022 г., включително пълното завръщане на групата на BTOB, както и възможности за актьорско майсторство в близко бъдеще.

Междувременно декемврийското издание на „Men's Health Korea“ наскоро излезе по рафтовете на магазините на 26 ноември.

1637997849-20211125-003101.jpg 1637997849-20211125-003102.jpg

 

1637997858-20211125-003103.jpg 1637997858-20211125-003105.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...