Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Boys of Tomorrow (2007)
Страна: Южна Корея
Жанр: Комедия, Драма
Режисьор: No Dong Seok
Времетраене: 91 мин.

Участват:
Yoo Ah In - Jong Dae
Choi Jae Sung - Mr. Kim
Kim Byeong Seok - Ki Su
Lee Dong Ho - Yo Han / Jong Dae
Park Hyeok Kwon
Lee Ho Seong

Резюме: Филмът следва историята на Ки Су (Kim Byeong Seok) и Джонг Де (Yoo Ah In, който печели наградата за Най-добър нов актьор на Кинофестивала в Пусан през 2007 година за отличното си изпълнение тук) - двама тийнейджъри, израснали заедно, почти като братя, които споделят обща съдба. Родени в бедни и разбити семейства, те намират света около себе си твърде малък за собствените си мечти, които се оказват неосъществими в заобикалящата ги реалност. Но въпреки че бъдещето им понякога изглежда несигурно, Ки Су никога не губи надежда и винаги се води от мотото: „Няма път, по който да не можеш да поемеш.” Но зад този видим оптимизъм се крие дълбока вина за инцидент, станал в детството му и донесъл неволно физическа травма на Джонг Де. Поради това Ки Су поема отговорността да го защитава от негативните влияния на външния свят.
Джонг Де пък мечтае да стане притежател на оръжие, което ще го направи по-силен и ще реши всичките му проблеми.
При тези сложни обстоятелства двамата главни герои са принудени да се грижат и за детето на безотговорния брат на Ки Су, който един ден се появява от нищото и им оставя невръстния си син...

:essub:

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ  и  ТУК и  ТУК

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ ПРЕВОД


Филмът си заслужава да се види, много е добър. Описанието е благодарение на ukio.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма го гледах отдавна...ами за тези,който разбират режисьори и филми от рода на ким кидук...биха гоо оценили...филма е хубав... но не всеки може да го оцени и разбере

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма имаше много послания. Лично на мен, много ми хареса, въпреки, че не бях с особено големи очаквания. Останах приятно изненадана от отва как се сменя настроението, цветовете, музиката... Много добре направен филм. Най-много от всичко ми хареса това, че всичко е толкова скромно, толкова обикновено, сиво и мрачно, както и в реалния живот. Филм, максимално близък до зрителя. Филм за мечтите в живота, и живота в мечтите ни. На моменти наистина си мисля, че този филм няма да го забравя никога. Въпреки, че не е някоя покъртителна драма, или направен по истински случай житейски филм, за мен беше леко разтърсващ. Актьирската игра беше невероятна, Yoo Ah In напълно е заслужил наградата, която е получил за филма. Показа истински талант, беше вложил много емоция в пресъздаването на образа си. Великолепна музика също искам да отбележа.

Филма имаше няколко момента, коита са се запечатали в съзнанието ми, като например,

 

още в самото начало, когато Ко Су отговори на въпроса за бъдещето си с -" Утре". Когато Чонг Де се грижеше за малкия, след като го видя, че не е могъл да се сдържи и се е напишкал. Този иначе безразсъден младеж, показа невинното дете в себе си точно в този момент. Момента, когато слушаше писъците на момичето. Опрял глава в стената, опитвайски се да сдържа гнева си... Когато плачеше, осъзнал вината, която носи оръжието... А образа, който все още не мога да залича от съзнанието си, е последната сцена от филма ... наистина много ме трогна.

 

Филм, който показва колко важен е утрешния ден, и колко погрешно е да се живее само в/за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филма! Хем ме остави с едно горчиво чувство, хем с усмивка. За мен посланието на филма е, че трябва да не се отказваме и да се борим за мечтите си независимо от всичко, което може да се случи, все пак: "Reality never beats dreams!"

Yoo Ah In ми стана любимец след тази си роля!

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...