lazeto 4,510 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Old Miss Diary Страна: Южна Корея Също така известен като: Oldeumiseu Daieori geukjang-pan Премиера: 20 декември 2006 Времетраене: 108 мин. Жанр: Комедия, Драма Режисьор: Kim Seok Yoon Субтитри: английски, български на Коколина и mrnkaloto Участват: Ye Ji Won Ji Hyeon Woo Kim Yeong Ok Seo Seung Hyeon Резюме: 32-годишната Ми Джа е уморена от живота и грешките, които е допуснала. Случайно попада в екип за дублаж на филм и се влюбва в продуцента. Дали ще успее да го доведе в дома си, където живее с баба си и двете ѝ сестри, с овдовелия си баща и неженения си чичо - кой от кой по-изкуфял?! Свали с български субтитри: С български и английски субтитри: Онлайн с български субтитри: Quote Link to post Share on other sites
Kathie 9 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Супер е филма. Много забавен, главната си е по корейски шматка и половина, а бабите с тия цветни гащи избиха рибата Освен смеха и романтика, филма засяга и интересна тема( така да се каже- за по- старото поколение), и те кара да се замислиш над някои неща. Има и доста емоционални моменти, макар че забавните са повече. С една дума, голямо удоволствие беше да гледам филма. И най- яката сцена евър: Quote Link to post Share on other sites
mrnkaloto 4,153 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Няма начин в това семейство тази мома да не остане стара. Бабичките ще изпият мозъка и на най-закоравелият. Но пък и мацката наистина си беше много смотана и голямо диване. Продуцентът изтрезня ли някога, то иначе как ще я забележи точно тая?! хахах Вече и с български субтитри. Вижте ликовете в първия пост. Quote Link to post Share on other sites
jira 1,284 Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Не ми хареса, догледах го с превъртане. Историята имаше потенциал, но не ми допадна как я представиха. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts