Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Magic To Win (2011)
Страна: Китай
Също така известен като: Hoi Sam Mo Fa
Българско заглавие: „Магия за Победа”
Година на излъчване: 01 Декември 2011
Времетраене: 1ч. 40 мин.
Жанр: Екшън, Фентъзи
Режисьор: Wilson Yip
Субтитри: Английски
IMDB

Участват:
Louis Koo
Chun Wu
Ni Yan
Bak Ming Wong
Jacky Wu
Karena Ng

Резюме: Светът представлява пет елемента: злато, дърво, вода, огън и земя. В съветника за света на магията, историята се върти около "Five Element Wizardry", които разкриват една история, която надминава нашето въображение. Hong Sum-Kwai (Bak-Ming Wong), е университетски професор и магьосник на водата. Въпреки, че използва магии в ежедневния си живот, те остава в тайна от другите. Случайно, силата му се предава на студенката Macy, (Karena) и тя се озовава оплетена в борбата за власт от 5-те елемента. Но осъзнавайки, че държи ключа от предотвратяване унищожаването на универсалната времева линия, тя обединява сили с други пазители на древна магия, в опит да спаси света...

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много Кумао за темата :es::thanks:

И разбирасе щом е с Wu ще се гледа задължително... :inlove: ( откога чакам да гледам филм с него :D )

Надявам се макар че е фентъзи , екшъна да е на ниво....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен филма много ми хареса .... въпрос на очаквания.... аз си очаквах "детски" филм с фантастични елементи и всичко си беше наред :). Да не говорим, че освен това беше доста издържан и в техническо отношение, почти американски го докара :) ... Разбира се много ми хареса и края... върна ме в Азия :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно Уилсън Йп се е преквалифицирал в комедийни мюзикъли... И Wu Jing, също - лоша работа, а относно филма - детска занимавка с ефекти и нулев интерес от моя страна. Просто не е моя тип, но като прочетох леко възторжените коментари тук, реших да му дам шанс. Ами то си личи, че филма е направен за по-млада аудитория, но за мен беше абсолютна скука - то и Twins Mission беше малоумен и наивен до безкрайност ама поне имаше що годе качествени бойни сцени да компенсира тъпотията си :) На Magic to Win бих му дал с чисто сърце 1.5/10 - за повече не мога да намеря аргументи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е преведен и на руски . Линк за руски онлайн. За съжаление е озвучен.

Редно е да се отбележи , че изпълнителката на главната женска роля - Карена Нг е била номинирана  за най-добър дебют(Best New Performer)  на 31-те филмови награди на Хонг Конг през 2012г .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм "на клона " на merisa :yes:  - филмчето ми хареса. Ефектите бяха пипнати  технически, намигванията към някои класики във фантастичните атребути бяха свежарски и добре свързани с общия контекст и действие.  Имаше и момент на изненада - Лошият се оказа, всъщност, не чак толкоз лош и много бързо мина на "Светлата страна " на Силата. 

Е , тука вече " пукнаха балона с игличка" , вместо да го пуснат да си лети ; т.е. като събраха всички  елементи на страната на Добрите  .... си спретнаха една обща снимка  за край и хайде - чао! А какъв страОтен сериал би се получил на тази основа ...  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...