Jump to content

NU’EST


Recommended Posts

Minhyun пусна нов OST сингъл!

На 5 декември KST, членът на NU'EST представи сингъла „I'll Be With You Every Day“ за драмата на MBC „The Red Sleeve“. За отбелязване на издаването на сингъла беше пуснато специално видео на Minhyun, който изпълнява песента в звукозаписно студио.

FF12-Vkt-Uc-AIJtp-B.jpg

 

 

MV 민현(뉴이스트) - I'll be with you every day (The Red Sleeve) OST Part.4]

 

Off Topic

 

(뉴이스트)(MINHYUN)(NU'EST) - 모든 날을 너와 함께 할게 (옷소매 붉은 끝동 OST) The Red Sleeve OST Part 4

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2021 KBS Song Festival, който се проведе вчера, 17 декември, започна със събитие на червения килим!

Водещи бяха Cha Eun Woo от ASTRO, Rowoon от SF9 и Seolhyun от AOA, а 2021 KBS Song Festival започна да се излъчва на живо по KBS 2TV в 20:30 часа. KST.

Съставът на изпълнителите включваше Red Velvet, Stray Kids, TXT, Oh My Girl, ITZY, THE BOYZ, aespa, ENHYPEN, Kang Daniel, Lee Mujin, SEVENTEEN, Sunmi, NU'EST, ASTRO, Brave Girls, NCT U, SF9, Kim Woo Seok, STAYC и IVE.

 

nuest.jpg

 

Изпълненията им..

 

NU'EST(뉴이스트) - INSIDE OUT (2021 KBS Song Festival) | KBS WORLD TV 211217

 

NU'EST(뉴이스트) - BLACK (2021 KBS Song Festival) | KBS WORLD TV 211217

 

:excl: 

Както виждате са само четирима. Ren не присъства на събитието.

Ден по-рано, на 16 декември Pledis Entertainment сподели, че Ren е влязъл в близък контакт с пациент с COVID-19 и въпреки че е дал отрицателен тест за вируса, той ще влезе в самокарантина.

Ето официалното изявление на агенцията:

Информираме ви за графика на члена на NU’EST Ren.

На 14 декември (вторник) вечерта беше потвърдено, че той е бил в близък контакт с пациент с COVID-19. Ren незабавно се подложи на PCR тест на 15 декември (сряда) и получи отрицателни резултати.

Не е имало контакт между Ren и другите членове на NU’EST от вечерта на 14 декември.

Всички членове на NU’EST завършиха втория кръг от ваксинация срещу COVID-19 в началото на ноември. Съответно, дори човек влиза в контакт с потвърден пациент, няма ограничения за външни дейности, ако резултатите от PCR теста са отрицателни. Освен това в момента Ren няма подозрителни симптоми на инфекция като треска или респираторно заболяване.

Въпреки това, с оглед на здравето и безопасността на околните, Ren доброволно започна самокарантина на 15 декември и той и ще получи допълнителни PCR тестове според мерките на обществения здравен център.

В резултат на това Ren неизбежно ще отсъства от KBS Song Festival 2021, който е планиран да се проведе на 17 декември (петък), а NU’EST ще се качи на сцената като четирима членове. Молим за разбиране.

Ще ви уведомим кога Рен ще възобнови дейността си веднага щом бъде потвърдено.

Ще продължим да даваме приоритет на здравето и безопасността на нашите артисти и вярно ще се съобразяваме с исканията и насоките на здравните власти.

Благодарим ви.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NU'EST Baekho пее OST за драмата на SBS „Now, We Are Breaking Up“, той също участва като текстописец на песента

 „나는 너라서 (Because I'm You)“ е налична във всички платформи за стрийминг на музика на 19 декември в 18:00 KST.

 

FGy-Rmw-WVk-AEXJAG.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно вече сте разбрали, че бе обявено, че договорите на момчетата приключват и тъй като не всички ще ги подновят с компанията, то групата ще се разпадне. Когато това излезе в края на февруари, признавам, че ми стана кофти, не за друго, а като знам колко се бориха тия момчета, какво направиха и то сами, точно за да предпазят групата си от разпускане преди 4 год. и колко постигнаха след това, ами не е честно, според мен. Компанията определено не може или не иска да ги промотира както трябва. И се стигна до това. Естествено, феновете се разочаровани, PLEDIS бяха на топа тогава. То сигурно и сега все още.

 

Ето и официалната новина излязла на 28 февруари 2022 г.

JR, Aron и Ren от NU'EST напускат PLEDIS Entertainment + Baekho и Minhyun подновяват договорите си

PLEDIS Entertainment обяви изтичането на договорите на NU'EST.

На 28 февруари агенцията обяви, че договорите на членовете изтичат на 14 март. JR, Aron и Ren ще напуснат компанията, докато Baekho и Minhyun ще подновят договорите си.

Прочетете цялото изявление по-долу:

Здравейте.

Това е PLEDIS Entertainment.

Бихме искали да изразим нашата искрена благодарност към всички фенове, които показаха безгранична и непоколебима подкрепа за NU'EST през последните десет години.

Ексклузивният договор за артисти с NU'EST ще приключи на 14 март. Нашата компания и членовете на NU'EST преминаха през внимателно разглеждане и дискусии относно бъдещето на отделните членове, кой би бил най-добрият път за всички и как те могат да представят най-доброто от себе си.

JR, Aron и Ren решиха да започнат отначало, след като напуснат нашата компания. Baekho и Minhyun ще подновят договорите си. Ние уважаваме и подкрепяме решенията на всеки член, тъй като те са резултат от внимателно и задълбочено разглеждане и дискусии.

NU'EST е ценна група, която заема специално място в нашата компания като първата момчешка група на PLEDIS Entertainment. Групата е обичана от мнозина със своята стилна музика, изпълнения и начина, по който пишат драматичния си разказ с безстрашното си отношение още от дебюта си. Бихме искали да изразим нашата искрена и сърдечна благодарност към JR, Aron, Baekho, Minhyun и Ren, които винаги положиха най-доброто от себе си през последните десет години.

NU'EST ще завършат официалните си дейности като NU'EST на PLEDIS Entertainment със своя албум, който ще излезе през март. PLEDIS Entertainment желае най-доброто за новия скок напред и растеж на членовете и ще продължи да приветства светлото им бъдеще пред тях.

Бихме искали да изразим още веднъж нашата благодарност към L.O.Λ.E, които винаги са били до NU’EST. Молим ви да дадете неизменната си любов и подкрепа на членовете, докато се впускат в следващата глава от кариерата си.

Благодарим ви.

Изт.

 

И като за край, NU’EST ще направят едно последно страхотно завръщане.

Между другото, членовете споделиха сърдечни писма с феновете, в които обсъдиха решението си да се разделят, а на 4 март в полунощ KST, NU’EST обяви, че ще издадат „най-добрия“ албум, озаглавен „Needle & Bubble“. Излиза на 15 март от 18 часа. KST.

 

Да погледнем и тийзър снимките, които излязоха.

bfi1647154377q.jpg rgh1647154412f.jpg

 

Off Topic

 

klz1647154457z.jpeg viu1647154479b.jpeg

rgh1647154513p.jpg cqs1647154535f.jpg

 

klz1647154565g.jpg bwy1647154588o.jpg

 

klz1647154635k.jpeg cqs1647154661p.jpeg

 

cqs1647154691w.jpg viu1647154712x.jpg

 

NU’EST споделиха и списъка с песни за предстоящия си „най-добър“ албум „Needle & Bubble“, който включва ремастерирани и алтернативни версии на хитовите парчета на групата!

Off Topic

 

cqs1647154869o.jpg

 

NU’EST пуснаха клип за предварително слушане, който визуализира всичките 10 песни от предстоящия им албум „Needle & Bubble“! 

 

NU'EST The Best Album 'Needle & Bubble' Pre-Listening

 

NU’EST представиха MV тийзър за новото си заглавно парче „Spring, Again“

 

NU'EST The Best Album 'Needle & Bubble' Official M/V Teaser 01

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще продължа малко с темата за разпадането на групата.

На 28 февруари NU'EST донесе шокиращата новина, че групата реши да се разпусне. Pledis Entertainment пуснаха официално изявление чрез платформата Weverse на HYBE, в което обявиха тяхното разпускане.

Скоро след това членовете на NU'EST споделиха последното си сбогом на своите фенове чрез акаунта на NU'EST във Weverse. Писмата бяха насочени към техния фендом L.O.Λ.E, който подкрепя групата през последните десет години.

Всеки член - JR, Baekho, Aron, Ren и Minhyun - всички написаха своите писма и ги публикуваха във Weverse.


 

Off Topic

JR написа:

„Здравейте, това е JR от NU'EST. Изглежда пролетта идва, но последният студ на зимата е неподатлив. Как се справят членовете на L.O.Λ.E?

Не знам как да започна, така че писах това отново и отново десетки пъти. След дълго размишление, членовете решиха да тръгнат по своя път. Поглеждайки назад, включително времето, в което се подготвих да дебютирам с NU'EST, не е имало момент, в който да не съм бил благодарен за 13-те години с вас. Знам много добре, че тези времена бяха възможни, защото вие, L.O.Λ.Es и членовете бяхте с мен, така че все още се страхувам да стоя сам сега.

Вярвам, че няма да мога да утеша тъгата и болката на L.O.Λ.Es. Също така не мисля, че мога да изразя с думи колко много обичам и съм мислил за L.O.Λ.E. Наблюдавахте ме през тийнейджърските и 20-те ми години. И аз ви благодаря, че винаги ме водите по добър път и ви обичам. Моето сърце на благодарност и любов няма да бъде в минало време, а винаги ще бъде в настоящето и бъдещето.
Също така искрено навеждам глава, за да благодаря на главния изпълнителен директор Han Sung Soo, който бди над младо селско момче, което не знаеше нищо, за да не тръгне по грешен път. Точно както съм правил досега, ще продължа да изграждам нещата изправени и искрено едно по едно. Когато пролетта цъфти и когато духат топли ветрове, ще се върна с добри новини.
Това беше JR на NU'EST."

 

Baekho написа:

„Здравейте, това е Baekho от NU'EST.
Вече минаха 10 години като член на NU'EST Baekho. Поглеждайки назад към всичко отпреди дебюта си до сега, започнах да имам мечти, мечтите ми се сбъднаха, направих нови мечти и на моменти се постигнаха невъобразими неща.

Честно казано, не мина много време, откакто започнах да осъзнавам, че мога да бъда толкова благодарен в продължение на десет години. Толкова съм благодарен на членовете, защото мога да кажа това и съм толкова благодарен на L.O.Λ.Es, както и на много безброй хора.
Времето, което прекарахме заедно по този начин, до сега и в бъдеще, аз все още ще живея като човекът, който съм.

Понякога се чувствах нетърпелив и нещата изглеждаха несигурни, но колкото повече прекарвам с L.O.Λ.Es, толкова повече исках да бъда заедно с теб за дълго време. Ще продължа да работя стъпка по стъпка, за да можем да се смеем и плачем заедно и да споделяме много емоции заедно.

И аз обичам нашите членове на NU'EST."

 

Aron написа:

„Здравей, мой L.O.Λ.Es. Това е Aron от NU'EST.
Дори докато пиша това писмо сега, все още обмислям какво да кажа. Ние, NU'EST, дебютирахме през 2012 г. и работихме до 2022 г., просто гледайки нашите L.O.Λ.Es. Имаше много трудни неща през последните десет години и имаше много моменти, когато исках да се откажа. Но мисля, че успях да ги преодолея благодарение на нашите L.O.Λ.E, които бяха до мен. Благодарение на нашите L.O.Λ.Es почувствах, получих и научих много за любовта, благодарността и ценността. Благодаря ти много. Чрез NU'EST успях да се срещна с нашите L.O.Λ.E и успях да споделя най-щастливите и ценни моменти в живота си с нашите L.O.Λ.E. Благодаря ти, че ми даде спомени, които ще останат за цял живот. Бях наистина щастлив.
Много е страшно и ме е страх да бъда сама, но не бъдете много тъжни, защото винаги ще бъдем заедно. Колкото и да получих много любов през последните 10 години, със сигурност ще ви се отплатя, като работя усилено, така че ще ви бъда благодарен, ако продължите да вървите с мен и в бъдеще.
И се надявам, че продължавате да подкрепяте и обичате нашите членове на NU'EST, които ще продължат да блестят и в бъдеще.
Искрено съжалявам за моя L.O.Λ.Es. Благодаря ви и ви обичам."

 

Ren написа:

„Здравейте, това е Рен от NU'EST.
На първо място, съжалявам, че предадох тази новина на L.O.Λ.Es, които чакаха новината за подновяването на договора повече от всеки друг.
Изглежда, че точно вчера мечтаех да стана певец, напуснах родителите си и се присъединих като стажант на 16-годишна възраст. Изминаха 10 години, откакто дебютирах като член на NU'EST.
Имаше много дни, когато ми липсваше семейството ми с детинско сърце и изпитвах безпокойство и нервност от дебюта си, но защото бях с членовете, които постигнаха същата цел, и имах LOΛ.Es, които правеха щастливи моменти и ме подкрепяха , успях да издържа през всичките тези времена.
Това бяха много топли и щастливи моменти, защото L.O.Λ.Es беше с мен през това време.
Колкото и да сме заедно от толкова дълго време, това решение не беше лесно...
Сега ще напусна NU'EST и ще тръгна в малко по-различна посока. Това не е пътят, по който съм вървял досега, така че съм малко уплашен и предпазлив, но ще се опитам да вървя смело. Малко не съм запознат кой път ще бъде по-добър в бъдеще, но ще се опитам да вървя смело, използвайки сърцето, с което съм бил от известно време.
Вярвам, че съм това, което съм днес, заради членовете и L.O.Λ.Es, които вярваха в мен дори чрез моите недостатъци. Ще продължа да вървя спокойно напред, без да забравям това чувство.
Благодаря ви за цялото време, което прекарахме заедно като NU'EST Ren."

 

Накрая Minhyun написа:

„Здравей, L.O.Λ.Es, това е Minhyun от NU'EST.
Мина много време, откакто не съм писал ръкописно писмо, за да предам сърцето си.
Исках да споделя нещо, затова грабнах химикалка.

Обмислям много какво да кажа на L.O.Λ.E, които са по-развълнувани и щастливи от всеки друг преди 10-тата годишнина.

След дълго мислене и обсъждане с членовете и компанията за бъдещето на NU'EST, аз и членовете решихме да започнем отначало.

Направих своя дебют през 2012 г. и работих чак до настоящата 2022 г.
Имаше моменти, когато бях уморен, изтощен и исках да плача, но мисля, че го преодолях и го издържах, мислейки за нашите L.O.Λ.Es.

Причината да мога да тичам, без да се уморя; движещата сила беше подкрепата и любовта на L.O.Λ.Es. Никога няма да забравя благодарността за любовта, която ми даде до края на живота ми и ще ти я върна.

L.O.Λ.Es,
Благодарим ви, че винаги подарявате топли и щастливи моменти на NU'EST.
Бях щастлив. Успях да срещна L.O.Λ.Es и се научих да обичам и да бъда обичан.
В бъдеще ще ви се отплащам с искрена и дългогодишна дейност.
И накрая, моля, продължете да вървите заедно с нас, за да може бъдещето на всички членове на NU'EST, моите близки приятели и семейство, да бъде блестящо."
 

Изт.

 

***

На 11 март NU'EST споделиха предварителен преглед за слушане на предстоящите песни от техния най-добър албум, „Needle & Bubble“.

Клипът за предварителен преглед на слушане също дразни с някои неиздадени снимки и феновете бързо забелязаха нещо уникално в изображенията, които бяха използвани като „обложки на албума“ в клипа.

Феновете разбраха, че всяко от разфасовките, разкрити в клипа за предварителен преглед на слушане, пресъздава предишните снимки на NU'EST от 10-годишната им кариера. Изт.

rgh1647172955p.jpg

 

***

 

NU'EST The Best Album 'Needle & Bubble' Official M/V Teaser 02

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15 март от 18 ч. KST, групата издаде „най-добрия“ албум, озаглавен „Needle & Bubble“, заедно с музикалното видео към заглавната песен.

Композирана и написана от Baekho, „Again“ е R&B поп песен с модерен синтезатор, смесен с просто и лирично изпълнение на пиано, за да създаде топла атмосфера. Песента предава посланието, че дори всичко да се промени, чувствата им един към друг ще останат същите.

 

NU'EST (뉴이스트) '다시, 봄' Official M/V

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Baekho пусна OST за хитовата драма на KBS „Crazy Love“!

"Bite!" е ретро поп песен с фънки мелодия на електро китара, ритмичен звук на барабани и мощната способност за пеене на Baekho. Песента намеква за състезание между двама души, с текст като „Вече спечелих тази игра / колкото и да се опитваш“. Песента е съчетана с музикален видеоклип, показващ сложното, но комично движение напред-назад между главните герои Noh Go Jin (изигран от Kim Jae Wook) и Lee Shin Ah (изиграна отKrystal Jung ).

arx1647889162x.jpg

 

MV] 백호 (BAEKHO) - 물어! [크레이지 러브 OST Part.3 (Crazy Love OST Part.3)]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NU'EST подариха на L.O.Λ.E специално видео, като им благодари за прекрасните десет години заедно.

На 22 март KST, NU'EST качиха видео, озаглавено "Special Video, NU'EST with L.O.Λ.E - Storybook 'Spring. again' " в официалния си канал в YouTube.

Тук са показани акценти от различните музикални издания и сценични изпълнения на NU'EST, а видеото завършва с последните съобщения, които членовете на NU'EST написаха, за да благодарят на своите фенове за последните десет години. Скоро след пускането на видеото, „NUEST_LOΛEstorybook“ се появи в Twitter в Южна Корея, тъй като много фенове изразиха любовта си към NU'EST и изпратиха своето сбогом съобщение до групата.

 

[Special Video] NU'EST with L.O.Λ.E - Storybook '다시, 봄'

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NU’EST с видео зад кулисите на записването на последният им албум, излязъл наскоро Needle & Bubble...

 

NU’EST The Best Album ‘Needle & Bubble’  Recording Behind The Scenes

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pledis Entertainment стартира официални акаунти в Twitter на Minhyun и Baekho, които планират да извършват различни индивидуални дейности след разпадането на групата.

За индивидуалните си дейности в области като актьорско майсторство, моделиране на марки и т.н., Minhyun ще се подвизава с пълното си име, Hwang Min Hyun. Можете да следвате официалния му Twitter тук, за да получавате най-новите актуализации за предстоящите дейности на звездата.

viu1648790816u.jpg klz1648790840u.jpg

 

Baekho, който планира да се разклони в области, вариращи от солова музика, до мюзикъли, актьорско майсторство, вариететни програми и т.н., ще бъде както със сценичното си име Baekho, така и с пълното си име Kang Dong Ho. Можете да следвате официалния Twitter на Baekho тук, за да сте в крак с последните новини за звездата.

viu1648790912k.jpg cqs1648790938u.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам и в тази тема има пропуски, та започвам..

По-горе съм споменала, че Baekho ще пусне песен OST за драмата „Now We Are Breaking Up“ но съм пропуснала в последствие да я кача.

На 19 декември KST, идолът пусна не само новия си сингъл "Forevermore", но и пусна специален клип, в който изпълнява новата песен на живо.

„Forevermore“ е баладична песен, която изразява желанието да оставите този сложен свят зад гърба си и да избягате в свят само за вас и вашия партньор, където можете да споделите любов, която остава непроменена. Песента е написана от самия Baekho и включва емоционален звук, закръглен от пиано и струнен акомпанимент. Междувременно „Now We Are Breaking Up“ е романтична драма на SBS с участието на Jang Ki Yongи Song Hye Kyo.

Special ClipㅣNow, We Are Breaking Up

 

***

2021 SBS Gayo Daejeon стартира в коледната нощ!

С домакини SHINee’s Key, ITZY’s Yuna и Boom, 2021 SBS Gayo Daejeon се излъчи на живо от гимназията Namdong в Инчон на 25 декември, започвайки в 18 часа.

Преди ослепителните изпълнения от състава от 25 артисти и специални колаборации, 2021 SBS Gayo Daejeon стартира с бляскав и празничен червен килим.

Вижте момчетата от NU’EST колко са прекрасни. Тук всички останали.

nuest-xpn1.jpg

 

Opening Performance – “All I Want for Christmas Is You”

 

Off Topic

 

NU’EST – “INSIDE OUT”

 

Всички изпълнения

 

***

На 1 февруари Лунната Нова година официално пристигна и много K-pop идоли звъннаха на празника с видео съобщения, пожелавайки на феновете си щастлива нова година! 

 

Off Topic

 

 

 

***

Истината е...че всички чакат „Dispatch“, за да пусне шокиращ новогодишен скандал за запознанство на 1 януари в 00:01 KST.

Но вместо да отпадне скандал за запознанства за Нова година, това, което 'Dispatch' всъщност обяви на 1 януари в 10 часа сутринта KST беше... K-Pop концерт в чест на 10-тата годишнина на 'Dispatch'. Цък

Предстоящият специален юбилейен концерт на „Dispatch“ „DFESTA“ ще се проведе „скоро“ и включва умопомрачителен състав на изпълнители: BTS, NU'EST, Seventeen, TWICE, NCT 127, NCT Dream, Stray Kids, TOMORROW x TOGETHER , и ENHYPEN!

На 23 март Dispatch“ най-накрая разкри по-конкретни подробности относно своя първи по рода си K-Pop фестивал, „D’FESTA“, празнуващ 10-тата годишнина от основаването на медията.

"D'FESTA" ще отбележи първия по рода си K-Pop концерт и шоу, водено от "Dispatch". Шоуто ще включва невиждани досега изпълнения на BTS, NU'EST, Seventeen, TWICE, NCT 127, NCT Dream, Stray Kids, TOMORROW x TOGETHER и ENHYPEN.

Според официалния тийзър на фестивала, основното шоу на 'D'FESTA' ще бъде в MPX Gallery в IFC Mall, Сеул, от 8 април до 6 юни. Шоуто ще включва комбинация от филми, изложба и медия изкуство за уникално концертно изживяване. Освен това, поредица от „Скрити сцени“ от 9-те изпълнители по-горе ще бъде показана като изживяване при гледане с REAL SURROUND звук в MPX Gallery само на 8 април.

Билетите за 'D'FESTA' в Сеул започнаха да се продават на 25 март в 18:00 KST чрез Ticket Link.

 

Off Topic

 

[Teaser] D’FESTA is coming to Seoul : R U Ready?

 

 

:excl: Ковид ситуацията..

Minhyun даде положителна проба за COVID-19.

На 9 март Pledis Entertainment публикува следното изявление:

"Здравейте, това е Pledis Entertainment.

Бихме искали да ви информираме за члена на NU’EST Minhyun, който е положителен за COVID-19.

На 8 март (вторник) Minhyun получи лека треска и възпалено гърло и направи тест с помощта на комплект за самотест, който показа отрицателни резултати. Въпреки това, при превантивния бърз антигенен тест той получи положителни резултати, така че веднага се подложи на PCR тест и беше диагностициран с COVID-19 сутринта на 9 март (сряда).

В момента Minhyun не проявява симптоми, различни от лека треска и възпалено гърло, и прилага самолечение у дома. Нямаше контакт между Minhyun и други членове на NU’EST.

Затова Minhyun ще коригира графика си и ще се съсредоточи върху лечението за известно време. Ще ви предоставим актуализации относно възобновяването на неговата дейност.

Ще поставим здравето на изпълнителя като основен приоритет и ще направим всичко възможно, за да подкрепим лечението и възстановяването на Минхьон, така че той да може да се срещне с феновете си в добро здраве. В допълнение, ние ще си сътрудничим вярно с исканията и насоките на органите за контрол на болестите.

Благодарим ви."

Изт.

 

На 26 март Pledis Entertainment публикува следното изявление, където съобщи, че и Baekho е диагностициран с COVID-19.:

"Здравейте. Това е Pledis Entertainment.

Бихме искали да ви предоставим информация за артиста на Pledis Entertainment Baekho, който е диагностициран с COVID-19.

Baekho даде положителна проба на комплект за самотестване, който взе превантивно в събота, 26 март. Той незабавно направи бърз тест за антиген и беше диагностициран с COVID-19. В момента Baekho не проявява необичайни симптоми и прилага самолечение у дома.

Следователно, Baekho ще коригира графика си и ще се съсредоточи върху лечението за известно време. Ще ви предоставим актуализации относно възобновяването на неговата дейност.

Ще продължим да предоставяме подкрепа за бързото възстановяване на Baekho, като поставяме най-високия си приоритет върху здравето и безопасността на нашите артисти. Ние също така ще продължим да съдействаме изцяло на исканията и насоките на здравните власти.

Благодарим ви."

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...