Jump to content

NU’EST


Recommended Posts

Baekho прие предизвикателството да направи своя дебют като участник в мюзикъл.

На 30 март Pledis Entertainment потвърди: "Baekho ще се присъедини към актьорския състав на творческия мюзикъл" Midnight Sun "като Haram. Моля, дайте много подкрепа и внимание на Baekho, който е на път да направи дебюта си в мюзикъл." „Midnight Sun“ е вълнуващ експлозивен романтичен мюзикъл за момента, в който момиче на име Хана пее под лунната светлина и среща Харам, който я вдъхновява да изпее най-ярката песен в живота й.

„Midnight Sun“ ще отвори врати на 1 май в Art Center Gwanglim до 25 юли KST.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

118 епизод от ютуб поредицата им, като той е свързан с годишнинината на групата, която наскоро прануваха..

[NU'EST] L.O.Λ.Ely #118 러브를 위한 ‘Ha99y 9주년' 비하인드 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останаха тийзър изображенията на лидера..

NU'EST The 2nd Album 'Romanticize' Official Photo

OI1Rm.jpg OIGH6.jpg

 

Още снимки

 

Днес излезе и нов клип в ютуб канала им.

[NU'EST] L.O.Λ.Ely #119 JR

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След индивидуалните, да хвърлим поглед и на груповите тийзър изображения..

1618068617-eyntsv5xeaqwufh.jpg 1618068615-eyntnlrw8aqt0ws.jpg

 

Тук може да видите и останалите..

 

1617982994-image.png 1617983001-image.png

 

Останалите тук...

 

Лидерът на NU'EST JR ще направи своя актьорски дебют много скоро!

На 9 април Pledis Entertainment потвърди в медиите: „JR е избран в предстоящата драма 'I'll Be Your Night', която се очаква да се излъчи през втората половина на 2021 г. Моля, изпратете своята любов и подкрепа към JR, който ще поздрави зрителите с нов образ като персонажа Lee Shin. "

Предстоящият драматичен сериал 'I'll Be Your Night' разказва за фалшив лекар, който се премества в общежитието на топ идол група, известна като LUNA. Под преструването, че  щелекува един от проблемите на членовете на групата със сомнамбулство, лекарят започва да живее с любимата си група идоли! В поредицата JR ще играе ролята на Lee Shin, басист на LUNA.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И трейлър към завръщането на момчетата..

NU'EST The 2nd Album 'Romanticize' Trailer

 

Pledis Entertainment сподели изявление за състоянието на Aron и дали ще участва в завръщането на NU’EST с „Romanticize“.

През януари Pledis Entertainment обяви, че Aron е изпитвал симптоми на тревожност и ще премине във временна пауза, за да се съсредоточи върху възстановяването.

Тогава беше разкрито, че NU’EST ще се завърне през април. А тези дни тийзърите, включващи Aron бяха освободени.

На 11 април Pledis Entertainment сподели ново изявление за участието на Aron в предстоящите завръщане на групата.

 

Здравейте.
Това е Pledis Entertainment.

Бихме искали да предоставим информация относно члена на NU’EST Aron и участието му в промоционални дейности за втория студиен албум на групата „Romanticize“.

След съвета на лекаря си през януари, че Aron се нуждае от достатъчна почивка и възстановяване поради симптоми на тревожност, той се фокусира върху възстановяването си.

Основната му грижа е да се увери, че той не предизвиква безпокойство на феновете, които с нетърпение очакват новия албум от NU’EST и по този начин работи в тясно сътрудничество с лекарите, за да се подготви за завръщането.

Въпреки че самият изпълнител желае да участва изцяло в промоциите на втория студиен албум на групата, компанията реши, че участието във всички официални дейности и изпълнения може да окаже ненужно напрежение върху Aron. Планираме да поставим най-високия приоритет върху здравето и благосъстоянието на изпълнителите и да упражняваме гъвкавост при участието на Aron в промоции на албуми. Молим за вашето щедро разбиране.

Ще се стремим да помогнем на нашия изпълнител да се увери, че той остава здрав и готов да се яви пред нашите фенове. Ще предоставим отделно известие за повече подробности относно присъединяването на Aron към официални промоционални дейности.

Бихме искали да изкажем своята благодарност на всички фенове, които подкрепят NU’EST и техния втори студиен албум „Romanticize“. Молим за вашата продължителна любов и подкрепа за NU’EST.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова актуализация около участието на Aron в предстоящите промоции за 'Romanticize' .

Той ще възприеме гъвкав подход за завръщането поради здравословни проблеми.

Pledis Entertainment обяви на 12 април,
"Здравейте. Това е Pledis Entertainment.

Пишем ви, за да ви информираме относно здравето и участието в групови дейности за завръщането „Romanticize“ на члена на NU’EST Aron.

Aron се опитва с всички сили да се оправи, откакто обявихме прекъсването му миналия януари поради безпокойство. Членът беше категоричен да направи това завръщане за феновете, така че работим в тясно сътрудничество със специалисти, за да контролираме здравословното му състояние, докато се подготвяме за това завръщане.

Въпреки че художникът искаше да участва във всички официални промоции и дейности за завръщането, решихме, че състоянието му не е в най-доброто от него да го направи. За да дадем приоритет на здравето на нашия изпълнител, обявяваме, че Aron ще възприеме гъвкав подход по отношение на промоциите за завръщане. Молим Ви за вашите щедри разбирания.

Ще продължим да се стремим да гарантираме здравето и безопасността на изпълнителя, така че Арон да може да се върне здрав при феновете. Ще предоставим актуализации на автобиографията на Aron за официалните дейности в отделно известие.

Благодарим на всички вас, които подкрепяте промоциите на втория пълен албум „Romanticize“ на NU'EST. Молим за вашата неизменна любов и подкрепа за NU'EST и в бъдеще.

Благодарим ви."

 

Излезе и трак листа към „Romanticize“..

Eyvb77o-Uc-AA5-Mmd.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на лидера. Ще го видим като актьор, но преди това ще го видим даже и като водещ на собствено шоу.

Pledis потвърждава, че JR ще поздавявава феновете като водещ по Naver NOW от 15 април чрез собственото си интерактивно шоу на живо „Royal Comics“

Шоуто ще се излъчва всеки четвъртък, 21:00 KST.

Ey5-VWz-UVc-AADOIV.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NU'EST са дали пресконференция по повод излизането на албума им "Romanticize". :excl:

 

NU'EST The 2nd Album "Romanticize" GLOBAL MEDIA SHOWCASE (+ ENG)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За новото си завръщане, вчера момчетата проведоха шоукейс.

На 19 април NU’EST проведе шоукейс за новия си албум „Romanticize“, първият пълнометражен албум на групата от седем години насам.

JR каза: „Измина известно време, откакто издадохме какъвто и да е албум, но минаха седем години, откакто издадохме пълнометражен албум. Наистина съм нервен и развълнуван. Мисля, че ще можем да покажем много различни страни от себе си, тъй като това е албум, който подготвяхме дълго време. "

Minhyun каза, „Ние не предприехме специален подход към студийния албум. Тъй като това беше първият ни албум от известно време, ние работихме с мисленето, за да дарим феновете си с още по-добра музика. Искахме да споделим повече истории, така че натрупахме много b-side парчета и беше време да направим пълнометражен албум, така че стана така. "

Той добави: „В студийния албум, който издадохме преди седем години, членовете имаха много малко участие в производствения процес. Този път Baekho беше в центъра на производството на албуми и всеки член се опитваше да покаже собствените си мисли в своите самостоятелни парчета. През последните седем години израснахме много. “

Aron, който наскоро взе почивка от дейности поради безпокойство, каза: „Направих си почивка и прекарах времето си в почивка. Имах много дискусии с агенцията и членовете относно промоциите. Те уважиха желанията ми и беше решено, че ще промотирам гъвкаво, без да натоварвам здравето си. Очаквам го с нетърпение, тъй като това е първото ни завръщане след известно време. " Ren добави: „Радвам се, че промотираме заедно. Можехме много да усетим отсъствието му. Благодарен съм, че успяхме да популяризираме отново. "

Всеки от членовете има самостоятелна песен в албума. Baekho каза: „Всеки член има своя ясна, уникална личност. Стига се дотам, че можете да се чудите как една група може да бъде сформирана от толкова различни хора. Тази „разлика“ беше толкова забавна, че искахме да я покажем на феновете чрез нашата музика. Мислихме как да създадем солова музика, която да показва нашите индивидуални личности. " Minhyun добави: „Под общата тема„ romanticize “всеки от членовете изрази това, което иска.“

Ren каза: „Отне ми много време да запиша песента си. Презаписвах я няколко пъти. Последният път, когато записвах, започнах около 23:00. и отидох до 8 часа сутринта, записах без спиране и когато най-накрая свърши и се прибрах, слънцето беше изгряло. Главата ме болеше от твърде дълги записи, но това беше някак романтично само по себе си. " JR каза: „Аз съм рапър, но това беше добър шанс за мен да пея. Понякога се чувствах леко замаян, когато записвах. Докато работех върху солова музика, осъзнах колко страхотно беше да се популяризира с членове, които запълват частите, които ми липсват. "

 Източник

Ez-Ucl-PUYAE2c9j.jpg

 

Ez-Ujwn-NVk-AMTK52.png

 

Off Topic

 

Ez-Uc1-MSVUAI4t6-C.jpg Ez-Uc2qc-Uc-AUGQAd.jpg

 

Ez-Ucsf-FVk-Ac-Wyap.jpg Ez-Uct9w-Vo-AEKTr-O.png Ez-Uczp3-VUAccpo6.png

 

 

Aron: Най-голямата точка на завръщане на заглавната песен е нашият секси танц.

Ren: Романтиката си ти.

Minhyun: Промяната в текста е основната точка на песента.

Baekho: Самият NU'EST е точката.

JR: Основните моменти са петте цвята и визуалните елементи.

 

Baekho сподели, че все още се чувства нервен и невярващ за дебюта му в мюзикъл.

JR се чувства щастлив, развълнуван от актьорския си дебют. Въпреки това той изпитва съжаление, че много следва (дразни) Minhyun тогава със своите драматични линии и действия.

Off Topic

 

Ez-Um-D1-YUUAki-Ws-Y.png

 

 NU'EST 뉴이스트 'INSIDE OUT' Showcase Stage

 

Full ver.] NU'EST 뉴이스트 'INSIDE OUT' Showcase

Off Topic

 

 

 

В друг канал..

Off Topic

 

 

 

 

 

 

П.П: Завръщащата се песен на NU'EST „INSIDE OUT“ оглавява различни класации при издаването й, включително Bugs и Genie.

Всички други песни от албума им също попаднаха в класациите. „Romanticize“ оглавява Hanteo, Synnara Record в реално време и YES24 Daily Best Charts.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...