Jump to content

Garo 2: Makai Senki (2011-2012)


Recommended Posts

MV5BYjIxMmNiZTktODdjZC00NjE3LWFlMmMtZGZi


Garo 2: Makai Senki
Алтернативни преводи: Fanged Wolf, Golden Knight Garo
Година: October 6, 2011 - март 2012
Държава: Япония
Телевизия: TV Tokyo
Епизоди: 24 (всеки по 24 мин.)
Субтитри: английски, вградени
Жанр: токусацу (този формат включва истории за супергерои, в които има специални ефекти)
Участват: Рюсей Кониши, Мика Хиджии, Рей Фуджита, Масаки Кюмото, Шома Ямамото, Ясуе Сато, Мари Мацуяма, Юкиджиро Хотаро, Кубота Юки (гост)
Wiki

Резюме
Кога Саеджима (Рюсей Кониши) е поставен в патова ситуация, когато един от свещениците на рицарското общество се опълчва срещу водещата сила, Сената, за да промени властващото статукво. Откривайки трупа на демоничен хорър, той решава да го използва, за да получи сила от него и по този начин да отнеме първостепенната роля на рицарите при защитата на човечеството.
Приключенията на Кога продължават, но този път борбата е и за собствения му живот, тъй като още в началната серия той е белязан с Печата на унищожението. Единствената му надежда е да получи подкрепа от страна на останалите рицари, сред които най-силен е Рей Сузумура.
Началният епизод не започна много добре и не разкри почти нищо съществено, ала крят му подсказа, че нататък ще става интересно. Не очаквах продължението да е перфектно, но се надявах да са измислили нещо за тези 6г. пауза. Следващите истории станаха доста провокативни, и за мисленето и за сетивата и сериите дейтвително тръгнаха в неподозирана посока, особено след втория сегмент.
Продължението логично беше включило ново лице в състава - Лео (в ролята Озуно Накамура). Това е дебют със сериозна роля за него и според мен, се справи впечатляващо! Имаше такова излъчване на екрана, че понякога много ми напомняше за Шиндо Гаку.
Гостуващите артисти засилиха интереса ми и подплътиха историите с допълнителна сила. В еп. 3, който беше представен в стил Liar game, видяхме Кенго Оокучи. По-късно на екрана се появи едно позабравено лице - това на Хасей Такано. Кенджи Мацуда за пореден път беше включен в токусацу. След участието му в Кива, тук изпълняваше роля на рицар.

 


Макай хоши Лео - свещеник, носещ на рамото си кутия с необикновени приспособления. Страшно ми допадна това творение. Наподобяваше на вързопа на главния герой от анимето Мононоке.
3089467eccc197ab.jpg

 

 

8bc7ea4c29398f03.jpg
Шома Ямамото в ролята на Тайга
7a161fee4877d651.jpg
Рей Фуджита като Рей Сузумура
c2025bc933fbd8f4.jpg


Свали :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най- накрая изгледах и втората част. След като изтеглянето на сериала ми стигна до плачевните 19 % за 5 дни се отказах и започнах да го гледам в Ютуб. Да обаче там беше качен само до 13 серия и айде сега къде да търся някъде, където е качен със стандартно качество. Слава богу в dailymotion го имаше, че щях да се побъркам ако трябваше пак да го тегля. :mad:

Не очаквах да се справят толкова добре с втория сезон даже смятах че ще е по-слаб от първия обаче опасенията ми не се оправдаха. Много добър втори сезон, като се има предвид огромната пауза между него и първи сезон. Доволна съм имаше двойно повече готини мъже :lol2:  Лео много ми хареса и двамата актьори от Кива. Те нали са ветерани в токусацуто. :P

 

Тук пак не развиха отношенията между Кога и Каору. Изстискаха една целувчица от тях накрая и това беше. Знам че е токусацу и романтиката остава на заден план ама все пак. <_< Радвам се, че в този сезон включиха повечко Рей в действието, че в предния не се появяваше много много. Поне имаше някои епизоди само за него. :wub: Образа на Лео много ми хареса особено онази кутия, която я размъкваше. Шашнах се в серията, когато показаха лицето на свещеника, който беляза рицарите. Не очаквах да е Лео обаче после си викам "Няма как да е той сигурно ще има брат близнак" и то в крайна сметка така се оказа :lol2: Бре познах. B) В един момент ми идеше направо да убия брата на Лео. Да решиш да унищожиш всички рицари само защото баща ти е дал бронята на рицар на по-малкият ти брат е нещо неразбираемо и неморално за мен. Не само това, а ми и за тази цел убиваш жената, която те обича. :( Харесаха ми и другите образи Цубаса, Река и Уатару. Много се смях в серията, когато Река и Каору се срещнаха. Гонза как ги наблюдаваше през вратата. Щом две жени спорят оставете ги, че да не пострадате и вие. :rofl: Щеше ми се Цубаса да го покажат малко повечко, а не само за две-три серии и толкова. За сметка на това пък Уатару го включиха повече в действието. Ха, че и учител на Кога бил. :28558: В серията, когато Кога си спомни за времето, когато е бил ученик ми стана смешно как ги наричат по цветове за да не им разкриват самоличността. Кога е бил бял явно за това е избрал белия шлифер. :lol2: Сега за края само не разбрах брата на Лео другар на Кога от онова време ли е бил. Нали Хоръра ги беше избил всички. Но по начина по който гледаше мънистата ме налегна тази мисъл явно по някакъв начин ще е оцелял. :wacko:

 

На този сезон песните от ендинга ми харесаха повече от опенинзите. Този път ги размениха :lol2: Като цяло тази част ми беше особено заплетена най-вече след 13 епизод нямах си никаква идея на къде ще я поведат историята. Хареса ми много и този сезон. Вече съм Гаро пристрастена. B) Слава богу третия сезон ми се изтегли без проблем (тук имаше повечко сийдъри) та довечера започвам и него. :D:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...