Jump to content

Akanishi Jin (Аканиши Джин)


vivitu

Recommended Posts

spacer.png
Akanishi Jin

Аканиши Джин е едно от момчетата на КАТ-ТUN, което автоматично го превръща в звезда. Освен като певец, той се изявява като актьор в няколко драми, засега обаче не се сещам да участва във филми. (EDIT: като проверявах във уики.д-аддиктс пишеше че му предстои филм през 2010 wink.gif)
Аз съм му фенка още от времето на Anego (цък) и Гокусен 2 (цък). Честно казано, не съм забелязала да блести с кой знае какви актьорски умения, но за сметка на това пее и танцува великолепно. Пък и на кого му пука как играе, щом изглежда така??? :wub:

Вижте го само колко е сладък:
aj78-1.gif

Данни:
* Име: 赤西仁 / Akanishi Jin
* Прякор: Bakanishi (бака=глупав)
* Професия: певец и актьор
* Дата на раждане: 4 юли 1984 г.
* Място на раждане: Токио, Япония
* Височина: 176 см
* Тегло: 64 кг
* Зодия: Рак
* Кръвна група: O
* Семейство: по-малък брат Рейо; бивша съпруга – актрисата Куроки Мейса (от 2012 г. до 2023 г.), от която има дъщеря и син

Филми:
* 47 Ronin (2013)

* Bandage (2010) като Natsu Takasugi
* Speed Racer (2008) - Speed racer (глас)

Сериали:

* The Legends of Changing Destiny (Youku, 2023)

* The Legends of Monkey King (Youku, 2018)
* Midnight Taxi 2 (Youku, 2016)

* Yukan Club (NTV, 2007)
* Anego (NTV, 2005)
* Gokusen 2 (NTV, 2005)

* Xmas Nante Daikirai (NTV, 2004)
* Omae no Yukichi ga Naiteiru (TV Asahi, 2001)
* Haregi, Koko Ichiban (NHK, 2000)
* Taiyo wa Shizumanai (Fuji TV, 2000) - епизод 6
* Best Friend (TV Asahi, 1999)
* Kowai Nichiyobi (NTV, 1999)
* P.P.O.I. (NTV, 1999)

ФОТОГАЛЕРИЯ

 

e27d07c8419cb5f6.jpge977ae90c59bb201.jpg
hanako09jin_3.jpg5-3.jpg
2_3.jpg5_2.jpg
255.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джин и сълзичката...ойййй, на какааааа.... :P

 

/Край на лигавия изблик.

 

Шегата на страна, Джин е много готин. В Анего (първата ми драма евър) бепе прекрасен и може би той е причината да продължа да гледам драми и филми и прочее азиатски буламач. Много хубаво се целуваше и имаше хубаво излъчване. Сега за таланта му нямам какво да кажа. Но с Каме са мега сладката гей-двойка. Сещам се за онзи лайв на "Pinky" с танца накрая, мммм. Абе, надявам се да ни изненада и с някой по-сериозен филм, но и в лигавите е достатъчен, нека се радваме на нещо хубаво.

 

Между другото, какво ли снима на първата снимка... :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм, че не е от най-добрите актьори, може би защото е прекалено непосредствен и не обича да се преструва. И затова избира роли, близки до него самия. Не мога да си го представя в някоя драматична драма, макар че в Гокусен имаше такива нотки, но там той почти не говореше :). И аз бих искала да ни изненада обаче.

Макар че, пеенето и танцуването според мен повече му подхождат.

 

И като пуснала за него тема, защо не пусна и за Каме една :lol:;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни съм в едно такова Johnny's-настроение, и попаднах на една песен на Джин. Как пък не съм я чувала преди не знам. Сега ми се е забила в мозъка и не мога да се отърва, та да ви я пусна и на вас.

Текстът уж е на английски... ама аз долавям само няколко познати думи. Това е Джин все пак, не можем да очакваме брилянтно произношение :P :bounce:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че джапанците и корейците , и азиатците кат цяло могат всичко. Да пеят, танцуват, играят, ама Джин малко не е от тях. Божествен глас, като извие едни високи тонове и ми иде да хвана първия самолет към Япония, Jin's ero dance е нещо, което ме кара да отвярям прозорци и да си вея с каквото намеря, за да не припадна, но стане ли дума за актьорство...Не,че е бездарен, в Гокусен е сладру, ама не е неговото амплоа. С Каме са страхотен тандем, но що се отнася до филмово изкуство Каме е няколко крачки напред. Джин е просто твърде секси. В Юкан беше много нехаризматичен за главен герой, а това е недупостимо, още повече за него. Дървен е, трудно сменя физиономиите и някак е еднообразен. Надявам се да се ошлайфа с годините, ни предвид певческите му данни ми стига и като певец....LOVEJUICE не спира да се върти от векове...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЪгласна съм,че трудно сменя физиономии - се едно има прекаран фациалис,ма тфа др въпрос...Момчето е готино спор няма,за главна роля нзз малко като не на място ми изглежда,ма за второстепенен става,дори само да стои и да се усмихва отстрани ще е радост за окото..От Y club-a ми беше любим,може да се каже,че с тази си роля ми направи по-силно впечатление

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е имаше слухове, че няква малолетна забременил, а у.

Не знам, факт е, че поне пред медиите двамата са много охладнели един към друг. Надявам се да е само публично и докат не седна да си пия кафенцето с тях няма да повярвам, че Акаме не съществува вече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акаме са били като деца. Като порасват, вятъра ги отвява на различни страни, нормално е детската близост да изчезне.

Аз знам за друг слух - че Джин е охладнял към Каме заради връзката на последния с една актриса, наближаваща 40-те, ако наистина е имало такава връзка. Защото не я е одобрявал...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акаме не ги ли наричаха лудите по абривиетури и съкращения джапанци? И най-вече американци, именно защото страшно много време (до 2005) са нон стоп заедно. Знам за 4 предупреждения като при последното имало няква драма с Каме, заради което с Джин се карат и минават на здравей-здрасти, но така и не става ясно. Това си е една от мистериите на японския шоубизнес, но фенките като мен не спират да се молят Акаме и любовта им да съществуват(още или въобще)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента от предстоящия филм на Джин "Bandage".

Тъй като го няма с по-добро качество все още - теглете оттук http://lil-brooke.livejournal.com/17517.html

Изпълнение на Джин на сингъла в Music Station. Плюс малко шегички между Джин и Пи. ;)

За визията на Джин може да му завиди всяка жена :)))). Изглежда страхотно!

Днес попаднах и на това изпълнение, което много ме зарадва.

 

http://www.youtube.com/watch?v=3SDvknUUvCk&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми изглежда на моменти, че ревнува Каме...

 

Нали сте гледали клипчетата от времето, когато са били дечковци. Каме е по-малкия и има детска физиономия, криви зъби и гигантски вежди и е ааааааадски сладък, а Джин тъкмо е влязъл в пубертета и вече изглежда сексииии. Непрекъснато лъхаше едно много закрилническо и топло чувство от него, въпреки цялото му поведение. и откакто Акаме не съществува официално, а само в мечтите ни Джин стана badass. Обичам го всякак.

 

BakaChii.

просто откакто знам lovejuice не мога да спра да се смея на японските фенки, които заради "страхотния" си английски, казваха как не разбират текста, но вярват че се пее за true love. Наистина не мога да спра, толкова ми е влязло в главата. А Ha-ha все ми се пуска като гледам снимки на Каме...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По случай излизането на BANDAGE, от който са продадени само днес над 90 хил. броя :o малко снимки на Джин...

Направо ме боли сърцето като го гледам...

 

e977ae90c59bb201.jpg e27d07c8419cb5f6.jpg

 

Изпълнението му от 20-ти в HD - Линк

20091126203140.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама аз пак си гледах клипа. Такова нещо пропуска ли се?

 

През цялото време ми изглеждаше сковано. И ръцете в джобовете. Джин не може без онези танци. Ноо.. трябва да вземе по-често да си слага очила и да си променя прическата, макар че както и да се направи все ще си го харесвам.

 

Edit:

 

vivi100101.jpg

 

Просто нямаше как да ви покажа това.. тази.. снимка.. Мили Боже.. Няма да комнтирам като какво изглежда, но сигурно не е това, което си мислим.

 

http://www.youtube.com/watch?v=pUESgAQzc8U&feature=player_embedded

 

 

zoomin2010-2-10-1.jpg

mezanews2010-2-10.jpg

 

 

Убивам за тоя DVD на тоя концерт! Песните предполагам, че са хубави, нищо, че не се разбира нищо от английския му Very Happy ии доколкото разбрах, има само 3 на японски - Eternal, Bandage и Care.

А иначе, аз гледам от ->My link

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко снимки от шоуто на Jin

Изглежда много ентусиазиран и шастлив от това, което прави.

 

a2158i2.jpg

 

a2158i1.jpg

a2159i1.jpg

a2159i3.jpg

 

изглежда истински и много отдаден! А инфото и ревю за шоуто за почти всеки ден има тук:

http://community.livejournal.com/jin_daily/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мммм ето го и най-сладкия японецц <3<3 Когато го видях за първи път в Анего - простоо си казах лелел красота !!! а като се усмихне ммм кара сърчицето ми да се усмихва хехе : )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммммдааа, съгласна съм, че е адски хубав, има много правилни черти на лицето, тя природата си знае работата. На мен лично ми се страшен фаворит, жалко че не се снима повечко във филми че да го виждаме по-честичко. :) Иначе относно актьорскте му дарби, е, не блести особено, лееееко е дървен, но пък не може да му се отрече че има присъствие на екрана. Като музикант просто нямам забалежки, много талантливо момче, спор няма. Има ангелски глас, талантлив е - пише песни, танцува добре, изглежда добре, е не е супер актьор, ама, дето се казва - Това да му е кусура :) Иначе колкото интервюта съм гледала до сега и чела, съм останала с лично впечатление, че момчето е леко отвеяно, малко шматка си пада, в добрия смисъл на думата, като Ямапи малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчето явно си има свои планове и ми се струва, че това ще е края на кариерата му, но дано да греша не заради него самия / честно казано не ми е от любимците /, а ще е жалко да пропадне таланта, който има. По последни данни Джин заминава за Америка за соло концерт и едва ли ще върне. Явно момчето е решило да прави кариера в Щатите, което води и до напускане на Кат-Тун. През 2006 веднъж вече е напуснал и е заминал в Америка да учи английски. Джони е заявил, че повторно завръщане няма да позволи. Концерта на Кат-Тун миналия месец се е състоял само с петимата членове без Аканиши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм Джин наскоро бях запозната с него, както и с повечето актьори, но съм възхитена от танците му. Преди се кефех и възхищавах на Пи че танзува и пее така добре на сцената , но като видях концерта на Джин на Love Juice бях защеметена.

Той е готин актьор, но косата му изобщо не ми харесва особено в Гокусен. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...