anna_sima1 Публикувано 27 Февруари, 2012 Share Публикувано 27 Февруари, 2012 Задушен бамбук и телешко с подправки Продукти за 1 порция: 100 гр. телешко месо 150 гр. бамбук 1/2 чаша олио 5 гр. ситно накълцан чесън 5 гр. китайски гъби 5 гр. бял пипер 20 гр. броколи 20 гр. зеле 10 гр. моркови 10 гр. вегета 1 с.л. брашно Начин на приготвяне: Предварително сварените бамбук и телешко месо се задушават с останалите продукти в мазнината на бавен огън около 25 мин. По желание се добавят брашното с половин лъжица вода за сгъстяване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.