Jump to content

Recommended Posts

Никога не ми е било толкова яко и не съм гледала толкова запалено филм,когато в 99% от него някой просто се бие,ей така, за кеф:) това беше просто, хах, абе, беше си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам нито какво, нито защо но тази част ми хареса адски много. Соске Такаока е за мен един от най-добрите подържащи актьори. Кента също прави много запомняща се роля. Не ми хареса първата част, но в тази се влюбих

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Номер 1 в този жанр. Песента в началото се е превърнала в химн. Сега гледам, че се говори за 3-та част, но без участието на главните актьори. То без тях няма да е същото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Култов, разбира се. Толкова поетично ми звучаха тези врани и с толкова сила бяха показани... 

Не мога да кажа, че е по-добър или по-лош от първата серия, някак си броя ги едно цяло. Каузите бяха по убедителни във втората, но пък някои битки ме разочароваха в сравнение с първата, като се замисля. Но култов е правилната дума, поне за мен, понеже като гледам, не мисля... а този филм просто се чувства. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не зная дали тук е мястото да пиша за новия филм-продължение за любимите ми Гарги, за което моля да ме извините предварително! Но попаднах в нета на трейлъра и информация, че на 12. 04. 2014 г. предстои излизането на 'Crows Explode'. Режисьорът е нов и само двама актьори от стария екип участват, но това е естествено, след като Генджи и компания вече се дипломираха. :D

 

:click:

 

https://www.youtube.com/watch?v=u6uXR121mDc

 

tumblr_inline_mktkzmWaxr1rscf2s.jpgcrows-explode-cover-1.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любимите ми, заедно с първата част. Тук Генджи отново показа колко е незрял, как умее да се тръшка, да иска, да мрънка, да агресира върху нещо или някого и всичко по реда си. Но въпреки това този персонаж ми харесва. Мисля че е като всеки млад човек, който трябва да поеме отговорност за нещо. Понякога искаш нещо, а като го получиш не знаеш какво да го правиш. По - добрият водач определено е Серизава. Той като че ли беше по - улегнал във втората част. Много ми хареса именно това. Развитието в героите. Серизава си имаше Токио, Генджи си имаше Изаки, но когато ножът опря до кокала всички се съюзиха, за да спасят това, което им беше скъпо. 

Не съм сигурна, колко добра ще е третата част. Просто самите актьори майсторски изиграха нещата. Дано новите се справят също толкова добре и историята отново ни завладее. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...