lazeto Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Crows Zero 2 (2009) Страна: Япония Година на излъчване: 04 Окт. 2009 Жанр: Екшън, Драма, Комедия Времетраене: 133 мин. Режисьор: Takashi Miike Субтитри: Английски Участват: Shun Oguri Haruma Miura Kyôsuke Yabe Nobuaki Kaneko Meisa Kuroki Sousuke Takoaka Kyosuke Yabe Tsutomu Takahashi Suzunosuke Kaname Endo Yusuke Kamiji Shunsuke Daito Go Ayano Takayuki Yamada Резюме: Историята започва 8 месеца след крайния двубой между Takiya Genji (Oguri Shun) и Serizawa Tamao (Yamada Takayuki), които сега се подготвят за предстоящото си завършване. Въпреки това, Genji първо трябва да разреши въпроса със съперник от друго училище. Taiga Narumi (Nobuaki Kaneko), който е лидер на Housen Gakuen, и съперник на училище Suzuran , а също и най-голям конкурент на Genji .Той трябва да се справи със тях както и с разделението ставащо в неговата банда GPS и честите конфликти със Serizawa. Български субтитри - Easternt Spirit Свали филма с български субтитри: Свали филма: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 [RAW]Crows.Zero.II.720x400.16x9.DVDRip.x264.AC3.5.1.SoftJAP-Animegod.mkv - 1.45 GB [RAW]Crows.Zero.II.720x400.16x9.DVDRip.x264.AC3.5.1.SoftJAP-Animegod.mkv - 1.45 GB [RAW]Crows.Zero.II.720x384.DVDRip.DivX.Vorbis.2.0.SoftJAP-Animegod.mkv - 982 MB [RAW]Crows.Zero.II.608x256.DVDRip.XviD.mp3.2.0.SoftJAP-Animegod.mkv - 695 MB Английски субтитри Български субтитри. http://www.easternspirit.org/download.php?list.88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Догледах и тази част. Също много силна като първата. Макар и с повече бой. Не знам дали реално може човек да понесе толкова и пак да се изправи на крака и да ходи на следващия ден! Явно това е силата на младостта ! Огури Шун има някаква много голяма сила в погледа си, която демонстрира като актьор тук. Може би само този, който играеше Серизава, може да му съперничи в това. Тази упоритост и борба докрай, това безстрашно втурване с главата напред, сякаш ти управляваш смъртта, а не тя теб - не мога да определя дали идва от азиатските ценности или от младежките ценности. Надявам се хората, които го гледат, да не видят само юмруците, а силата на духа и волята. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 И аз тъкмо го изгледах. За пореден път се възхитих от Миике и това, което е сътворил заедно с целия каст. Смятам, че подобно произведение на изкуството би имало дори още по-голям ефект, ако се гледа на кино, но това у нас е почти невъзможно, освен ако не го включат към някой фестивал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Дали ще има трета част? Защото наистина всичко свърши така отворено... И Миура Харума с неговото обещание..., не съм търсила информация, но съм готова да заложа, че няма да ни разочароват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Невероятно е, наистина, но и аз към края на филма започнах да се питам, дали ще има още едно продължение. По принцип, не харесвам прекаленото разтягане на дадена тема, но в случая няма да имам нищо против да видя и трета част. До момента няма информация за подобни планове. Миике сега снима нов филм - Thirteen Assassins, а има и още един проект. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria79 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Филмчето е страхотно - както първата, така и втората част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Доста хора се надяват да има, но може и да няма. Има слухове, че ще бъде трилогия, но пък както ukio каза, режисьорът в момента има други проекти. Всъщност се оказва, че историята на сериала е един вид предисловие към вече излязла манга, където действието се развива една година по-късно след втората част на Гарвани. Тогава триото от първокурсници в Сузуран, които толкова обичаха Изаки, са основните действащи лица и дори Бито Татсуя участва. Мъжете, гледали филма, няма ли да споделят защо им е харесал... Чудно ми е какво вижда другия пол в него. Побоищата бяха много реални, макар че близките планове разкриваха доста червена боя по лицата на актьорите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galdoka Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Наааай-после намерих време и желание да го изгледам този филм... биваше си го, дори беше сравнетелно реалистичен.. един вид нереалистичното се ограничеваше дотам, че ги спукват от бой и те пак и пак и пак стават... не е като да пипнеш съперника и той да изхвърчи назад И най-хубавото... в следващата част Миура Харума ще има по-голяма роля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Това, че тази част свърши с няколко неясноти - не означава, че ще има продължение. Ако си чел, че такова ще има - дай източник, защото аз нищо не намерих по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galdoka Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Информацията ми не е от източник, а собствени заключения. Накрая Tatsuya Mito казва: Благодаря ти, че се стремеше да осъществиш мечтата на брат ми. Сега е мой ред да осъществя твоята! Това според мен си е чисто и просто заявена трета част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saivant Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 сега го догледах,страхотен филм,ако садя по края и 1 част свърши с бой между двамата и имаше 2-ра,дано и сега да има 3-та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Радвам се,че и 2 част бе толкова добра,колкото и първа.Предпоставките за 3 част,ги има доста,но все пак Генджи и останалите напускат даскалото.Няма да се учудя,ако в главните роли вече да са други/ако има продължение де/новокурсници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Много се радвам,че освен първа част излезна и втора Филмчето е уникално,много ме разчувства дори плаках да си призная ,държеше ме в напрежение...просто думи нямам да опиша колко ми харесва ,а и Шун участва п.п.А това,че напускат даскалото не означава,че няма да участват в трета част(която се надявам да има) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Втората част е по-добра даже от първата. Края много ми хареса - голяма закачка си е с тоя едрия Ама що пък непременно предпоставка за трети филм? - то си беше малка победа все пак - Давид срещу Голиат ама без прашка или други средства - само по юмруци. Ей, явно много ми допадат японските филмови представи за жизнеутвърждаващите истини и героизъм - ама имат си го хората, ползват си го , чак всички тупаниците си ги гледам с кеф. Огури Шун ето от точно тоя момент започвам да го уважавам и да му отдавам дължимото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romancee Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Да се отчета и в тази тема Очакванията ми за втората част се оправдаха - точно толкова добра, колкото и първата. ( само цигарите сякаш ми дойдоха малко в повече, но няма да го броя като минус за филма) На мен също ми се стори, че има намек за III - та част - надяввам се наистина да е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Много добра наистина....но не мога да кажа.че е по-добра от първата... И двяте са супер мощни ... Отново един такъв отворен край.... аа искам трета част... песните бяха ....мн адските... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubetu Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Това става един от любимите ми филми.И двете части много ми харесаха.Не си спомням да съм гледала в друг филм толкова боища.Просто филмите ме накефиха на макс ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelito Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Ей тоя филм ми отвори очите за японските филми!!! От него започна манията ми Ямада и Шун са страхотни Аз такъв бой преди не съм гледала. Преди няколко дни го гледах за 9-ти път . оправя ми настроението... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postmortem Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Ам аз да попитам понеже снощи и днес пак си ги гледах двете части и на втората там когато в клуба Генджи е на стълбите и с мацката какво си говорят,че не е превдено цялото и се вижда само исписано на японски....та някой даима представа? Тя: Добре ли си? Той: Добре съм. Тя: Не си добре. Той: Дразниш ме! Казах ти, че съм добре! Той:...ти всъщност каква си ми? Тя: Смятах, че съм ти гадже... Той: Тогава... ми пусни веднъж. Тя: Добре. Той: Какво? Тя: Добре. Тук ли ще го направим? Той: Ама... мен днес нещо ме боли кръста. Ще се прибирам. И мен ми беше странно защо не са го превели в английските субтитри. Иначе филмчето става, но не ми хареса толкова колкото първата част. А като се има предвид успеха му в Япония, 3-а част е почти сигурно, че ще има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts