Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Chilling Romance / Spellbound

Режисьор: Hwang In Ho
Държава: Южна Корея
Година: 2011
Жанр: Комедия, Романтичен, Ужаси
Времетраене: 114 минути
Участват: Son Ye Jin, Lee Min Ki, Park Cheol Min, Kim Hyun Suk, Lee Mi Do, Uhm Tae Goo

 

Резюме: Още от най-ранна възраст Йо Ри (Son Ye Jin) има способността да вижда духове и заради тази своя “дарба” странни неща се случват на хората около нея. Това е причината тя да се изолира от света, до момента в който не се появява Чо Гу (Lee Min Ki) – магьосник, който иска да я защити от случващото се с нея…

 

:essub:

 

С български субтитри :subs:: :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :subs::click:  :click:

С български и английски субтитри: :click: 

С руски субтитри: :click:

Онлайн с руски превод: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее,само като гледам кой участва и самата тема на филма и вече летвата ми е високо вдигната.Вярвам,че филмът ще е голяма забава.

Аааааа,нямам търпение да го гледам tongue.gif

 

Какъв пиянски поглед е извадила Йе Джин biggrin.gif ---> zymzITriZikejtTNQQnl.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен филм. Представлението с духовете си го биваше, даже ми се щеше да съм в залата, толкова мистично и в същото време реално го чувствах.
За дрешките на героинята вече казах, че бяха като на развлечена тетка-повлекана от съборетината до герана. laugh.gif С тези жилетчици и полици... laugh.gif
Самата история ми допадна, добре че мацето се сети откъде й идват всички нещастия.
Мин Ги го даде голЕм ревльо, пъзльо и през какво ли не мина, но човекът добре ги изигра всичките превъплащения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после! Три години чакане и отново Йе Джин на голям екран! Не правете грешката да го сравнявате с предишните й филми и просто се забавлявайте с тази комедия. :wub::kiss2::thanks: за екипа по превода и за страхотния плакат. Обаче сте изпуснали една буква от името на Йе Джин ("Со Йе Джин"). Представлението беше наистина великолепно! Скъпо Мрънкало, ако и на нас из апартамента ни препуска малко призраче съм сигурен, че реването ще ни е най-малкия проблем! :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидо, така си е за страха от призраци, просто се възхитих на Мин Ги, че пресъздаде всякакви душевни терзания. smile.gif
За мен най-красива беше сцената с последното магическо представление и затворената и плуваща в гардероба Ю Ри.

Имената на постера са малко грешни, важно е, че в субтитрите са както трябва. wink.gif
И моля сменете името тук, в темата. По-популярно е Chilling Romance, или поне така е и на плаката и в субтитрите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все съм гледала продукции с неясен жанр, но тука вече ме озадачиха корейците и в същото време ме очароваха. Комедия с хорор елементи не бях гледала, която обаче държа да отбележа че си беше много силна и в двата аспекта. Два привидно несъвместими жанра са се комбинирали много успешно, евала на режисьора и сценристите. Страхотни ефекти. Посмях се от сърце, признавам, имаше толкова хумор в цялата идея. Накрая дори се трогнах. Изключително представяне от страна на Мин Ки. Тоз младеж не го долюбвах много след "Скорост", но тук нещата са коренно различни. Страхотна игра, много чар и присъствие. Подобно бих се изразила и за Йе Джин. Изобщо не очаквах лентата да е толкова добра, определено си заслужава всяка минута, която отделих. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е хубав, само дето не е моят тип. Но не съжалявам, че го изгледах. Имаше няколко момента, на които съм се смяла с глас.

Мин Ги и Йе Джин бяха хубава двойка. И се радвам, че в крайна сметка

 

любовта победи :es:

 

Голямо благодаря за субтитрите :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що го приключих... Филмът не е за изпускане. Наистина, както каза някой по-горе, жанра е доста странно - необичаен, но се е получило много добре. Ефектите са добри, на място и най-важното (поне за мен) не са се оляли с тях. Всички играха добре, само дето всеки път като видех главния, ми идваше да го хвана и да почна да го храня в устата (то бива, бива, да са слаби тез актьори, ама понякога става грозно, та чак плашещо). Това е от мен - гледайте го, няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромна доза смях. Сцената с ризата буквално ме помете и не ми остави дъх да си поема :lol: Йе Джин си беше във вихъра и отново ме очарова с ролята си. Май няма роля,с която да не може да се справи по безупречен начин. Пича също се представи на много високо ниво. Хареса ми играта му. За сътрудника му ,какво да се каже,той винаги си е във вихъра и подобни роли си му идват от вътре.

Инак типична корейска комедия с много смях в началото и в един момент нещата стават лееко драматични,но накрая разбира се всичко си завършва с духа на комедията. Харесвам истории с призраци и тук не разочарова. Представлението си беше един път.

Да се гледа задължително :up::up::up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не се бях смяла толкова много на филм...то голяма късане на ризи падна :lol:

Поздравления на режисьора за гениалната продукция и за избора на актьорският състав..останах страшно очарована от всичко!

Надявам се занапред по-често да се срещат филми от такъв жанр :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също ми стана любим, заради И Мин Ки. В "Скорост" и "Романтичен остров" също ми направи голямо впечатление. А Сон Йе Джин е трепач отвсякъде. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът не ми хареса. Разбира се, имаше си своите силни моменти, но като цяло не беше нищо особено. Или по-скоро съм предубедена към подобен жанр и затова не успя да ме грабне. Както и да е ... радвам се все пак, че сте го превели, а постерът е убиец. Браво!!! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът по-скоро ме подразни, защото е от онези, които не са категорични в това, каква реакция искат да предизвикат у зрителя и за финал се е получило едно блудкаво нищо. Не мога да взема на сериозно филм, който иска да бъде любовен романс, да разплаква, да разсмива и да плаши едновременно, :blink: за мен е много несериозно като идея, ако беше изцяло комедийно насочен, щеше да е много по-успешен. Единственото, което го спасява донякъде, са главните актьора, много са симпатични и убедителни, макар и в такъв сценариен хаос, което си е постижение. Друго нещо, което веднага ме подразни, е че са копипейстнали главната идея на филма от 'Шесто чувство', и то доста очевадно, което го прави нагло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах филма със бг превод ...Виждам че има и недоволни ,но наистина беше малко странно.Впечатлих се ,но ...както и да е...За мен бяха важни само Актьорите.Мисля ,че без тях филма нямаше да струва ... :lol::yes::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааааааааааа, много ми хареса hap.gif

Въпреки, че не съм от най-големите почитатели на ужаса, за моя най-голяма радост тук имаше малко стряскащи моменти laugh.gif

Много, много сладки ми бяха Йе Джин и Мин Ки като двойка, много ми харесаха. А и самият филм имаше толкова забавни моменти, че по едно време въобще не се усеща, че е и малко ужас.. Е, корейците не изневериха на стила си и имаше задоволително количество драма, но без нея - на къде ?tongue.gif

Паднах да се смея, когато

пиха в бара и тя реши, че иска да се премести на някое по-хубаво място за пиене.. Много далеч отидоха...................... на следващата маса laugh2.gif

А накрая на самия филм като партньора започна да сваля духа на момичето? "Трябва ни човек за ролята на духа в представлението! Хайде де, дори не трябва да се преструваш"! lol.gif

 

Лично на мен много ми хареса, определено ще го гледам пак smile.gif

Благодаря за субтитрите! rolleyes.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...