Jump to content

Recommended Posts

Според мен няма никакво значение в този конкретно случай как точно ще завърши сериала...

Да си кажа честно - аз съвсем по - смислено бих приела мъстта на злодейко да набира мощ и да доведе нещата до фатален завършек. Както мнозина от нас знаят - човек с финансово неограничени ресурси на практика може да си купи верността на половината свят, да не говорим за абсурдността мацката, която финансираш да те налива пред първия непознат след половин час сладки приказки... Но - това според мен е само една от дългата серия недомислици и логически дупки в сюжета.

Да, ама - ИГРАЯТ! Да му се не видеше! На тоя скапан сюжет и пълни фантасмагории, които ми се изливат през монитора - не мога да спра да ги гледам! Обичам ги всичките - барабар със злодейко и шантавото му емо.

Бил надут и инфантилен Сън Ги - и к'во? Ами ние да не сме ухилени като репи 24 часа в денонощието? В крайна сметка - никой от нас няма представа какво е да не можеш да си поемеш дъх спокойно без някой да те налази... Не знаем как бихме реагирали ние - така че давайте да не съдим прекалено другите. А пък ако има някой , който може да каже, че човека не влиза в роля - е, и ако приведе достатъчно аргументация - тогава съм склонна да прощавам плюнките. Та - който не е разбрал - фенка съм!

Ха Джи Уон няма да я коментирам даже - имаше отлични попадения тук - за съжаление достатъчно малко на брой. Иначе си е сладурка и има запазено място в сърцето ми още от Градината.

Злодейко и емото - абе - готини са! Човека си изигра ролята на дебилен комплексиран злодей с малко акъл и много пари чудесно! Малко акъл, щото можеше да даде доста повече от себе си в този случай! Ама -а карай. Ядва се.

Страхотен бонус към тази продукция са бодигардчето и принцесата! Много свежи, много сладки и много, много убедителни! На онзи фронт нещата се развиват значително по - добре и ми докарват усмивки на лицето...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал към края затъпя мнооого сериозно. В интерес на истината по едно време гледах само случващото с принцесата.

 

Абсолютната истина.

 

А сега като ми застреляха любимия герой, направо се чудя дали има смисъл да гледам последния епизод. Безразлично ми е как ще свърши вече...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще си запазя обстойния коментар за след финала, но след като приключи превода. Но да си кажа за предните мнения. Не съпоставяме Бали и този по никакъв начин, освен драматизма във финала. То се знае, че и двата филма нямата нищо общо. И за пореден път, пак ще подчертая, че филма се крепи на перфектната игра от най-малкия до най-големия актьор. Дори и на злодея съм му фен - страхотно се превъплъщава в детинският си комплексиран образ, имам чувството, че гледам Джокера от Черният рицар. Спирам до тук. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен не ме бърка и сега да кажа от това което видях, че финала е приличен въпреки, че не ме изненада, но все пак това и очаквах. Е разбира се ще се изгледа със субтитри няма как хванал съм се на хорото, но няма какво да се коментира толкова. Да има логически несъответсвия, да можеше по-добре, да този сериал е посредствен за претенциите си по начало, налятите средства, каста и хората скалъпили тази история демек сестри Хонг, но се търпи и в последните епизоди позамазаха резила. Смешно е да кажа, че ми хареса и ме грабна и може би не трябваше да се хващам да го гледам, но това е положението и ако трябва да го опиша с няколко думи ще е нещо от рода на "горе-долу става за убиване на време". Най-голямата полза, която извлякох от цялата тази история е че включих Сънг Ги в черната си листа на актьорите чиито филми и сериали никога няма да ги гледам по свое желание - така му се пада, но все пак там ще е с Джеки Чан, Никълъс Кейдж, Джордж Клуни, Тоби Макгуайър, Парис Хилтън, Линдзи Лохан и още някои други като дори може да му изпратя скоро и друг кореец Ким Бум (ако се издъни трети път след Падам Падам и Emergency, но дано не се стига до там заради добрите впечатления в BOF) така, че няма да му е самотно. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо някои с мислят, че като гледам някой сериал, до бюрото ми седи кофа с катран и аз само чакам да минат началните надписи и да започна да критикувам. Напротив-всеки нов сериал за мен е повод за радост и нова надежда за прекрасни моменти и герои. Знам, че на всеки филм или сериал могат да се намерят кусури, но и аз си затварям очите за дреболиите. Стига те да не преминават критичната граница. За съжаление тук сестрите Хонг са се изложили с такава сила, че не е за вярване че те същите са написали "Вирусът Бетовен". Разликата между двата сериала е от небето до земята в полза на "Вируса". И преди съм го казвал-при сериалите на корейците им липсва непредубеденото критично око, което да прочете сценария и да каже-това е добре, това-не. Ние, които сме само любители, откриваме толкова много недуразумения в сценария, а нямаше ли да е по-добре, те да бъдат отстранени още преди започването на снимките, след като се чуе мнението на специалиста? И тогава наистина щяхме да имаме приятен за гледане сериал с великолепните актьори, избрани за него. Които в момента се мъчат да го спасяват и дано им дават големи пари за това.

Скъпа Како, търпение, малко остана! Нали знаеш, че твоят живот ни много по-скъп от всичките сериали на света! Ако ще се лее кръв, да докарат сестрите Хонг тука-такъв пердах ще отнесат.......

Смятам да започвам най-после този сериал и се зачетох в мненията. Наистина ли сестрите Хонг са сценаристи? Защото посоченото тук име: Сценарист: Hong Jin Ah

не ми звучи като някое от техните имена :Hong Jung Eun & Hong Mi Ran (Хонг Джонг Ън и Хонг Ми Ран) :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам да започвам най-после този сериал и се зачетох в мненията. Наистина ли сестрите Хонг са сценаристи? Защото посоченото тук име: Сценарист: Hong Jin Ah

не ми звучи като някое от техните имена :Hong Jung Eun & Hong Mi Ran (Хонг Джонг Ън и Хонг Ми Ран) :unsure:

Когато проверявах ми изкочиха две (два?) Хонга, но не си спомням малките имена. А от първата страница на форума вече са махнали :no: връзките към източника. Имаше цитирани и други техни сериали, но пак не си спомням точно кои, освен "Вируса Бетовен"-само помня че са минавали през форума. Така, че 50/50. Ако съм сгрешил ще си посипя главата с bad files. :lol2:

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, като цяло, оценката за сериала е положителна. Да, интригата беше в повечето случаи направо измукана от пръстите, имаше доста недообмислени неща, както и недоизпипани в сценария. В края на крайщата, ако искам да гледам нещо реалистично пускам си neshanal geographic, това е. :) Добре, че бяха актьорите и играта им ,че спасиха положението. Приятна изненада се оказа принцесата. Много свежа, много готина, страхотна игра. Едни от най-силните сцени беха с нейно участие. Единствената ми забележка е, че има още доста да потренира за "ревливите" сцени. Още доста хляб трябва да изяде, докато настигне кака си Ха Джи Уон.

Другият беше Сън Ги. Добре се справи момчето, кара те да повярваш. А това е най- важното. Сцената, която ще запомня от този сериал беше когато

Дже Ха рзбира, че брат му е мъртъв и сега той е краля. Седи милинкия на моста, самичък заобиколен от охтаната си. Паникьосан, не знаещ какво да прави. Имаше толкова объркан и изплашен поглед, а това с треперещата ръка беше много добро. Толкова ми стана мъчно за него в този момент. Мисля, че това беше най-въздействащия момент в този сериал.

 

Колкото до края: напълно очакван и удовлетворяващ :D Ако беше свършил с още някоя драма точно на края щеше да ми дойде малко в повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(Всички фенове на драмата може да подминават пост-а ми спокойно, ако очакват и искат да четат само похвали.) Отначало този филм започнах да го гледам с интерес, заради Ха Джи Уон и тематиката за двете Кореи. Докато бяха в тренировъчния лагер имаше закачки, комедия, интрига - всичко точно. Романсът между главната двойка (централното за историята в този момент) беше като по учебник - с такива погледи се стрелкаха, то не бяха хормони... В същото време интелектуалната игра им се получи много добре. Дразнеха се органически, че останеха ли насаме, очаквах или да се сбият, или да си скочат. :D

Логично, цялото това потиснато напрежение ескалира в страхотната сцена с целувката им на пода в кухнята. Това си остава любимия ми момент в цялата драма.

 

До тук - много добре, но когато се завърнаха в Южна Корея... бавно, но методично започнаха да елиминират всяко удоволствие, което може да ти донесе гледането на тази драма. Започнаха да насилват действието с някакви политически интриги, умопомрачени злодей, конспирации, лични трагедии. Само Гала и Пейо-пощальона липсваха, за да е пълна идилията. То хубаво да има драма, ама...то беше толкова изсмукано и насилено. Жанровото определяне на сериала стана задача с повишена трудност.

 

(Тук да спират да четат и феновете на И Сунг Ги.) И Сунг Ги не беше тотално разочарование, в определен тип сцени стоеше добре на екран и изпълваше с присъствие, но когато станаха по-сериозни нещата, направо издъхваше. Това отличава добрия от много добрия актьор - умението да пресъздадеш правдоподобно биполярни образи. Като играеш с кака Ха Джи Уон, която е вряла и кипяла в Драмаландия, само добрата химия между актьорите не стига.

 

Вече с малко по-кофти вкус в устата, но въоръжена с оптимизъм и упорство - продължавам да гледам, но вече превъртам всички сцени с Бонгу. Примирила съм се, че ще има разни несъответствия в логическия ход на действието, но и това не може да ме откаже, защото далеч не е рядко явление във всички корейски сериали. Вдигнах белия флаг обаче, когато започнаха да се появяват откровенно тъпи сцени, лишени от всякаква житейска логика.

От епизода с аборта на героинята на Ха Джи Уон насам, вътрешната мотивация зад действията на героите ме изумяваше.

Започнах да привършвам някои епизоди за 15 минути. Други, откровено казано, направо си ги прескачах и четох синопсисите в интернет.

Любопитно ми беше, как ще измислят финала.

Попринцип съм страшна фенка на бозавките хепиендове. Но след толкова драма и напрежение, като се хванаха на това хоро, можеше да са последователни поне в тази насока и да измислят нещо достойно. Не искам масови кланета и кръв по компютъра, ама...

 

За мен драмата е разочарование, имайки предвид очакванията им в началото. Разбира се, никой не е длъжен да прави всички филми по мой вкус, но и аз не съм длъжна да съм всеядна и да поемам всичко. Изобщо не твърдя, че филмът е тотално зле или нещо подобно. Даже ме е яд, че не ми хареса. За всеки влак си има пътници и съм сигурна, че много хора са се забавлявали много и са съпреживявали заедно с героите. При мен обаче не се получи. Жалко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Точно Сънг Ги показа много по-добра игра от Джи Уон в този сериал. Колкото и да ме дразни и да ми е противен се справи и с образа на разглезеният принц и в последствие с израстването до крал, който вярва в своите възможности и е готов да поема отговорности. Всъщност и това беше най-хубавото в цялата история, че видяхме образа му да еволюира по този начин, но и това му добро представяне не може да ме накара да гледам друга негова драма..трети път няма да го изтърпя. Джи Уон играта и беше смешният акцент и тук таме някой проблясък в по-сериозните сцени (примерно като  говореше на пресконференцията като я обвиниха) най вече тези с повечко екшън там беше в свои води. Двойката им със Сънг Ги е в топ 3 на най-неудачните както го видях аз нямаше нито един запомнящ се момент нито в кухни нито в бани нито в килери и мазета  толкова блудкава и постна беше романтиката м/у тях, че няма накъде. Затова бих ги пратил заедно със сценаристите не при Гала, а директно към Наталия и бившото "Море от любов" под ръка със сценарият да им разяснява нещата и оправя сцените в буса. Единствената интересна двойка принцесата и бодигарда, който е гледал последните епизоди знае как я окепазиха, а тя можеше да направи още по-интересен финала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста паузи удрях през последните няколко епизода, ама си наложих да го догледам. След като ми утрепаха най-любимия и май единствения последователен образ (освен принцесата, разбира се), силно се колебаех дали изобщо има смисъл да се насилвам, но не обичам да зарязвам нещата съвсем накрая, та поне с чисто сърце мога да плюя на воля.

Силно шизофренични главни образи, в сравнение с които дори баш психопата изглежда последователен и с логически издържано поведение, а той си беше тотална откачалка, да не говорим, че мотивацията му така и не се вясна някой да я обясни или поне подскаже. От къде накъде беше решил, че трябва да е крал, еле па що точно на Корея, като си е купил половината планета, иди го разбери.

Кака Джи Уон си е разкошна актриса, тук също държеше фронта, ама то с тоя сценарий който и да беше изиграл тази роля, щеше да отиде зян. Един огромен + й давам за севернокорейския диалект. Колкото и да ми бъркаше в здравето, беше интересно да се сблъскам с него от чисто езиковедска гледна точка. От гледна точка на слуха, предпочитам да слушам бой между котки, ама това е друга тема.

Сънг Ги - добре познатата, идеално пасваща му роля на пълен задник, претърпяващ "пълна промяна" в името на любовта и израстващ в мъдрост и мъжество. Дет' се вика, таз песен сме я слушали и преди. Не съм се съмнявала, че ще му се получи и ми оправда очакванията. От друга страна даже май му беше по-трудно, защото неговият образ беше като че ли най-алогичния и биполярния от всички. Безумие до безумието, мила моя майно льо.

Принцеската - много сладко същество. И като роля, и като актриса. Едно от малкото неща, които крепяха отъняващия ми интерес към сериала.

Охранителя -

как можаха???? Тия гадни, брутални сценаристи! Спокойно бих прежалила и Сънг Ги, и Ха Джи Уон, ама него да бяха оставили жив... ;(

Разкошен мъж, актьор и певец накуп - какво да му искам повече? Занапред ще следя изявите му изкъсо. :)

Секретаря - най-големия смешник евър! Колко точно трябва да си тъп, за да сгафиш така, и още повече - как толкова малоумно същество е оцеляло 30 лазарника на тоя пост за мен си остава такава загадка, каквато и египетския сфинкс не би могъл да измъдри.

Войничетата от Северна, дето участваха в WOC, също бяха страхотни симпатяги и добро попадение. За техните образи браво.

Сега за самия сценарий: Имаше много интересни идеи, прокарани между глупостите. Засегнаха много болезнени въпроси - за разделените семейства, за безумните политически ходове на Севера, за непрестанните партенки, които пускат периодично... Отчасти образа на Северна Корея беше правдоподобен. От друга обаче имаше такива безумни сцени, че ум да ти зайде. Колкото и да не се интересувам от политика, някои техни решения бяха крещящо нелогични и изсмукани от пръстите. Ще ми седне севернокорейския лидер на сладка приказка с мадамата и ще кърши ръце за любовния й живот? Ама вие сериозно ли? И изобщо самата идея, че вчерашен келеш, който е от два часа на трона и случайна пикла, хваната оня ден от гората, изведнъж ще бъдат оставени да дирижират международната политика и ще се разпореждат с цели държави, за мен праща сериала в раздел Не-научна фантастика. За това как един-едничък психопат командва де що има важна клечка по планетата пък изобщо няма да отварям дума...

 

Абе няма смисъл да се разпростирам повече, има още много за дъвкане, но и сами го виждате. Все пак сама за себе си успях да намеря положителни неща, макар и малко. Определено няма да седна да го гледам пак (освен особено доброто включване на моя любимец при разходката с принцесата), но поне не останах със съвсем празни ръце. И все пак, уви за съсипания потенциал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам, че аутопсията е в разгара си и повечето причини за смъртта на сериала са вече известни. Та в едно изречение и моето мнение - идиотски сериал с добър край. Какви препоръки да дадем на всички телевизионери в Корея?

1. Със закон да се забрани да се снимат други фантасмагории на тема "Кралство Южна Корея".

2. На сценаристите и режисьора да се забрани повече да се занимават с телевизия.

3. Да се въведе цензура на сценариите, която да маха предварително всички безумия в тях. Цензорите да не бъдат азиатци, а най-добре европейци. Още по-добре ако са от Югоизточна Европа, а идеалният вариант е да са от Балканския полуостров, да живеят в София и името им да започва с Де и да завършва на в.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите нерви издържаха до средата на 10-епизод и там приключих с този сериал. Нямам намерение да го довършвам, достатъчно ми беше, че подробно четях вашите коментари :) Слагам го по-ниско в класацията от другия провал Lie To Me, защото него поне си го изгледах до края. От K2H ще запомня, че много ми хареса първа серия, смях се с глас. В 6-та имаше хубави романтични моменти, но пълнежа от кралски и клоунски глупости по-нататък ме загубиха като зрител, а хем много харесвам и Ха Джи Уон, и Сънг Ги. Много се радвах и за българското участие. Нико, благодаря ти от все сърце за информацията, която ни даваше от първа ръка :thanks:

Провали е имало и ще има, но пък така успяваме да оценим наистина добрите неща, нали :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, ех.. мислех да пропусна сериала, ама щом си имаме българин там, иска ли питане ?! :D Вместо да си довърша 49 Дни, аз прекарах около 2 часа четейки интересните разкази на niko24 и направо се изяждах от вътре от завист :D:mad:

 

Не съм гледала сериала, ама разказите около него ми се сториха двойно по интересни :lol: то не беше бой, целене с камъни .. много, много се радвам, че имаме знаменитост във форума :es: Пожелавам ти много успехи ии още много драми (и следователно ние си пожелаваме още много разкази :lol: )

 

Та за сериала... еми не мислех да го гледам, ама щом си имаме съфорумници ще му се хвърли едно око макар коментарите, които да изчетох за драмата ии измислените и версии да ми допадат повече :D:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какъв коментар да напиша за този сериал. Остави ме без думи - не в добрия смисъл.

Идеята му беше добра и заради нея го определям по-скоро като политически, но начина, по който беше реализирана не беше най-успешен. Откакто гледам корейски сериали, тук сякаш видях най-много безумия, нелепости и глупави ситуации. Някои моменти бяха смешни и жалки. Например раняват някой или го убиват, а хората около него стоят и гледат безучастно и не могат да вземат решение. Повечето от статистите бяха пълна скръб - забелязах, че някои умират, а в следващия епизод се връщат по-живи от всякога. Великата убийца беше отвратителна и приличаше на порно актриса, но все пак успя да пресъздаде жена с болен мозък. Бон Гу също беше ужасен, но се задържа докрая на сериала и в интерес на истината гледах само неговите моменти без да превъртам.

Виждаше се, че бяха вложили усилия и пари в сериала, имаше реклами на фирми, услуги, актьори и групи, но нещо ми липсваше. Много изкуствено ми дойде всичко. Плюс бяха добрите актьори. Всички се представиха много добре.

Ха Джи Уон ми хареса, а по принцип е една от актрисите, които поражда противоречиви емоции в мен и на моменти я възприемам, на моменти не. Когато се правеше на "сладка" ми беше много противна. Силата и не е в това. Сън Ги, горкия, трябва да си смени мениджъра или да си подбира ролите. Където съм го гледала, винаги е било едно и също - първо лигльо, после сериозен мъж. Поне веднъж е хубаво да промени познатия репертоар. И все пак във втората половина на сериала беше по-достоверенен, отколкото в началото.

Адмирации за И Юн Джи! Тя беше една от причините да остана до края със сериала. Отдавна я харесвам, това беше една от най-добрите и роли, ако не и най-добрата. Дано вече да участва в повече продукции. Направи страхотна игра, дори беше по-запомняща се от Джи Уон. Принцесата беше изключителна - много ми допадна като характер и визия. Жалко, че не доразвиха персонажа и малко повече. Жалко, че не наблегнаха малко повече на любовта и с бодигарда.

Чо Джонг Сок ми направи голямо впечатление. За пръв път го срещнах тук, но занапред ще следя изявите му. Хареса ми много. Не можах да разбера

Off Topic

как можаха да постъпят така долно с персонажа му. Пф, омръзнаха ми корейците с техните болести и смърт. Едно хубаво нещо имаше тук и те го развалиха. Като че не беше достатъчна цялата драма и безумици, но с това прекалиха.

Пълно разочарование.

Актьора, който изигра баща му - И Сун Дже, ми е любимец. Според мен е един от най-добрите корейски актьори и тук също беше удоволствие да го гледам. Кралицата ми хареса, охраната също, севернокорейската армия. Каста беше добър и това спаси безумният сюжет на сериала.

Хареса ми това, че за пръв път представиха САЩ като неприятел, враг, а не като спасителят на света, както е в техните филми. Набъркаха много институции и организации, като за мен намесата на МНС не беше необходима. Поне да се запознаят малко повече с това как стоят нещата там. Имаше големи измислици и общо взето ме изгубиха още в началото и от епизод на епизод си казвах "Ето, че винаги може да стане по-зле".

Като двойка наистина мисля, че Сън Ги и Джи Уон бяха леко несъвместими, но не мога да отрека, че имаха своите моменти. Въпреки това изобщо не ме впечатлиха, може би имаше нещо в самите актьори. Като самостоятелни персонажи повече ми допаднаха. Имаха някакво развитие, като двойка леко се губиха един в друг.

Финала беше хубав, остави приятни чувства и компенсира някои от празнините и измислиците в сюжета.

Ако скоро отново гледам сериал, първо ще започна от последните епизоди и после ще мина в началото. Нищо не ме впечатлява. Като започнах "Кралят" бях с нагласата, че ще е ужасен. Може би бях провокирана от негативните коментари и търсих лошото, но като цяло не е толкова зле. Страшно ме зарадва и българското участие. Сигурно е било много вълнуващо :rolleyes: .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано не очаквах хепи енд. Стана така, че доброто винаги побеждава злото, макар и с много скъпа цена. Личи си, че сестрите Хонг не разбират много от политика. Да си правят там романтичните комедийки и да оставят сериозните жанрове за по-начетени сценаристи. Доста безумни сцени имаше, макар и да съм склонен да кажа, че всеки може да сгреши, а колкото по-отговорен си, толкова по-безумна е и грешката. Може би и за това на нас са ни изглеждали нереални. Но за мен си бледнеят, ако трябва да ги сравня с нашето правителство. :) Каста беше много добре подбран. Всички се представиха според мен отлично, а някои дори превъзходно. В това число са принцесата и нейният гард, дори и второстепенния герой от северно корейската армия, който беше влюбен в SNSD. Сцената в тоалетната си я изгледах десетки пъти, за него беше голямо възмездие, че му се падна точно САЩ за противник, докато другите бяха отчаяни. Романтичните и любовни моменти са много оскъдни, а точно любовта между принцесата и гарда можеше да се развие и да засенчи дори и главните. Но явно са преценили, че не им трябват такива сцени във филма. Точно и за това не мисля, че химия нямаше между Сънг Ги и Джи Уон. Просто не им дадоха възможност да се развихрят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да уточня, че тези сестри Хонг не са онези сестри Хонг, за които май някои се бъркат. Тези са създатели само на "Вирусът Бетовен", докато другите са по-известни с романтичните си комедии като "Голямата любов", "Моето момиче" и "Хонг Гил Донг", както и настоящия "Big".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така отметнах и "Кралят" от списъка с изгледани сериали. Търпеливо си изчаках субтитрите и за последните епизоди, за да мога да му се насладя напълно. Адмирации към преводачите, които работиха по тях, справили сте се отлично. :thanks: :thanks: :thanks: Сега за сериала : Аз оставам със смесени чувства - от една страна ми хареса много, от друга имаше доста дивотии, които ми дойдоха малко в повече. Така-така, дето се вика. Не съжалявам, че му отделих време, но и няма да седна да го гледам втори път. Целият каст беше много добър - Сънг Ги и Ха Джи Уон ми харесаха като двойка, но определено по-интересни ми бяха образите на принцесата и охранителя. Лошият беше уникално дебилен и шизофреничен образ, пълна откачалка, на моменти ме побиваха тръпки от изпълнения му с лудост поглед. Ако има номинации за най-голям злодей в сериал определено бих му връчила първо място. :lol2:

За мен сериалът беше различен, със сравнително малко клишета и това ми задържа интереса към него. Имаше си и интриги и задкулисни игри и любов, абе за всеки по нещо, дето се вика. Даже и фокуси, да не ни е скука. :282: Ха Джи Уон ми е една от любимките и смятам, че и тук направи интересна роля, но малко им се подразних на сценаристите, защо от някаква бойна мацка в началото, в последствие я превърнаха в хленчещо и подсмърчащо момиченце, което рони сълзи за най-малкото нещо. Някак си, не ми се понрави това решение и трудно успях да го преглътна. Севернокорейска агентка, обучена да убива хора с голи ръце и да взривява бомби, в един момент ходи и плаче от рамо на рамо за любовния си живот. Сънг Ги си беше в традиционното амплоа и аз съм съгласна, че играе добре, но си подбира еднотипни роли и трудно може да има изненади при него. Ако трябва да дам оценка за сериала - 7/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще бъда много кратка с коментара..

Сериалът в две думи: измислици-премислици. :896767: Загубих си времето с него. Отдавна не бях се чувствала така излъга в надеждите си за даден сериал. Ако е имало някаква ценна идея, то аз не я усетих от безкрайните лиготии и "политически" конфликти.

 

Актьорите се справиха добре, но това в никакъв случай не ме спаси от скуката.

 

 

Ох, Razzormaw, ще ме умориш от смях с:

 

 ... Затова бих ги пратил заедно със сценаристите не при Гала, а директно към Наталия и бившото "Море от любов" под ръка със сценарият да им разяснява нещата и оправя сцените в буса. ...

Но пък имаш право. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам си че бях много повлияна от негативните коментари по-горе и съжалявям за това , тъй като на мен ми хареса :rolleyes:

Моето мнение е да му се даде шанс и нека всеки за себе си да прецени дали му харесва или не .Честно казано съм гледала и много по безумни сериали с етикет Корея а съм изгледала почти всичко .

Според мен актьорите се справиха много добре ,всички без изключения .

 

Lee Seung Gi - Никога не е бил сред любимците ми , но с тази си роля ме спечели ,мисля че е най-добрата която е правил ,идеално му подхожда и той я изигра впечатляващо.

 

Ha Ji Won- Моя любимка отдавна ,но тук някак си нямаше възможност да заблести с пълна сила ,което отдавам на ролята й , страхотен акцент , поздравявам я за което.

 

Lee Yoon Ji- Разкош .Споделете своите впечатления в личната й страница ,тук във форума

 

Cho Jung Seok- Ново лице ,хареса ми много .Двамата с Принцесата бяха страхотни.Бих искала да ги видя отново заедно в роля но този път

Off Topic

с щастлив край.

 

Сценарий - Слабостите му се компенсираха с добрата игра на актьорите .

 

Музика - Много емоционална и въздействаща, по традиция в тази област винаги са на ниво :rolleyes:

 

Поздравявам всички за работата ,която са свършили . Благодаря ви :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...