Jump to content

Recommended Posts

Искаш да кажеш злите свекърви xD Аз поне зла знаха не съм виждал да има в корейски сериал винаги са добри и кротки и затова злонамерените персонажи гледат да ги тъпчат. Както отбелязах преди за мен щеше да е по-интересно ако кралицата беше зла лелка колкото и да съм се нагледал на такива. Така както е сега е скучно. :rolleyes: А относно политическата сатира освен това, че секретаря издаде държавна тайна за един албум на Бийтълс и на места инфантилното поведение на Сънг Ги друго не ми направи впечатление от важните клечки с политическа власт в драмата. Е ако броим клоуна за политик тогава съм съгласен.

 

да , извинявай - свекърва исках да кажа ( грешка на езика ) . Виж , той Бонго е там за да компенсира всякаква друга липса на зли персонажи ;) ... въпреки ,че той по-скоро спада в категория "смахнатия вълшебник" отколкото в категория "зъл и страшен" , но това му е сега "чарът" . :) аз все още чакам да се развихри в следващите епизоди .

 

иначе нямах в предвид ,че има някаква силна политическа сатира в сериала , просто исках да отбележа , че южнокорейските министри , които се появяват от време на време , са ми смешни . Единия помня беше много устат , а другия само му се караше да не се преструва или нещо такова .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да кажеш злите свекърви xD Аз поне зла знаха не съм виждал да има в корейски сериал винаги са добри и кротки и затова злонамерените персонажи гледат да ги тъпчат.

Веднага мога да ти дам предложение за едно много проклета снаха :lol: - Young-joo в "What happend in Bali"

Иначе за Бонго, аз очаквам някакви велики дела от него скоро, които да реабилитират позицията му на главен антагонист. Като гледах снимките от preview-то на последния епизод:

дори и ги сгодиха официално. Реално, какво стана до тук? Събраха ги, легнаха си дори, тя забременя, после пометна, разделиха се, събраха се пак, сега ги сгодяват

Общо взето в сериалите от преди 5-6години даже нямаше и целувка в последния епизод, ами се прегръщаха преди финалните надписи. :lol: При тези двамата много динамично се развива всичко и явно интригата в следващите епизоди няма да е по тази линия, затова очаквам активизация при лошковците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре значи имало и зли снахи аз това Бали не си спомням що не го гледах..май ми се стори съмнително превюто. :D Колкото до антагонистите нали Niko каза, че щял да се развихри сега Бонго и затова чакам епизода с нетърпение. Аз на финалните кадри доколкото си спомням май правеше някакъв фокус и пускаше гълъби - може т'ва да е някакъв коварен план и гълъбите да са обучени убийци. xD

Единия помня беше много устат , а другия само му се караше да не се преструва или нещо такова .

Политиците това им е работата да са устати и да се преструват на умрели лисици виж тука кво правят ББ, Волен, Серго Станишев, Доган и останалите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси тъпака, даже не си спомня и паролата на дневника. А уж коефициента на интелигентност му е 187. :lol:

 

Обаче, Razzormaw, имаш ебати смахнатата фантазия. Сега и гълъбите вкара в извратеното си подсъзнание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ако моето подсъзнание е извратено как ще обясниш това.. :unsure:-_-

pidgeon.jpg

 

Но като оставим настрана моите глупости наистина гълъбите са били използвани във втората световна не само като средство за комуникация и разузнаване, а за атентати като са прикачали към тях експлозиви и биологични оръжия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

niko24 Направо ти завиждам благородно. Ако някога мога да си го позволя Сеул е мястото,което искам да видя и някой известен сладур на живо. Как си започнал в корейското кино? Изобщо как стигна до там? Може и да са те питали хиляди пъти,но аз не съм го прочела и ми е много интересно. Трябва да ти направят една тема и да си те питаме в нея. За серияла малко трудно го гледам,но ще го догледам. И аз очаквах нещо по сериозно,но явно не оправда очакванията ми. На моменти ме дразни играта на северно корейката,защото е прекалено изкуствена. А колкото до химията м/у геройте то найстина я има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

niko, направо при вас сериала е 100 пъти по интересен от K2H. :lol: Искрено се надявам накрая да не рефлектира нещо на ваш гръб и да сте ощетени. И за Ий Сънг Ги надявам се да е имал лош ден просто, защото иначе излиза, че се справя добре в ролята на глезльо с голямо самочувствие, защото му идва от вътре. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати екшъна :282: . Направо ми иде музата да сътворя нов сценарий за корейски сериал, където ще има млатене с камъни, много надути и изперкали звезди, каталясали статисти (но с чувство за хумор), среднощни снимки на брега на остатък от локва в задния двор на джипси - емигрант (изживяващ се като манджурец), небе, луна, звезди, изпепеляващо слънце зад буреносни облаци... и още нещо :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ако съм на niko сядам да пиша автобиография или пътепис... ще се продава като топъл хляб. :lol: Ама то като се замисля мене да са ме изгонили отдавна от тея снимки щото щях да гоня и причаквам тея сестри Хонг да им обяснявам за сценарият. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати екшъна :282: . Направо ми иде музата да сътворя нов сценарий за корейски сериал, където ще има млатене с камъни, много надути и изперкали звезди, каталясали статисти (но с чувство за хумор), среднощни снимки на брега на остатък от локва в задния двор на джипси - емигрант (изживяващ се като манджурец), небе, луна, звезди, изпепеляващо слънце зад буреносни облаци... и още нещо :28558:

И товарищ Сухов, който казва: "Восток дело тонкое!". :282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нико, аз сериала съм го отложила за неопределено време, обаче информациите, които ти даваш са ми много по-интересни. Моля те, не спирай да разказваш и постваш снимки. Жалко, че и Сънг Ги ти е направил лошо впечатление. Явно на всички от екипа им е криво, заради постоянно намаляващия рейтинг :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега поне се раздвижиха нещата с тея военни игри или поне на мен ми беше интересно да ги следя и изхода от тях ще е вълнуващ особено покрай ключа на корейците. :rolleyes: Само дето това за манипулацията на жребия с пръстена малко попрекалиха голямо притегляне голямо нещо и да не се усети ама айде да приемем, че с електромагнитните вълни шега не бива пък и нали клоуна трябва да дърпа конците не може да се оставят нещата на случайността. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотни снимки!!! Много ти благодаря за времето, което отделяш да ни правиш съпричастни към процеса на снимане :thanks:

А за рейтингите, не че е важно разбира се, харесвали са ми много сериали с нисък рейтинг и обратно - недолюбвам някои пък с много висок. Но ето тук ги публикуват: Dramawiki Не знам дали е официална информация :)

Що се отнася до Сънг Ги - не бих казала, че ми е чак такъв любимец, така че изобщо не ми пречи да го "храниш", щом си го заслужава :D

Давай в същия дух! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като почнахме снимките нямаше никой, но явно работещите разбраха отнякъде и изведнъж изкочиха разни фенки, като започнаха да идват, някои пеша други с коли :) и напираха да се снимат с "Сънг Ги", едвам ги изгониха ... :lol:

 

ха-ха ! Сериозно , драмата зад кадър е напълно достойна за филмиране ! Този бой с камъни , направо ме разби !

 

Искам и аз мнаго да ти благодаря , niko24, че споделяш толкоз много интересни неща с нас ! Наистина замисли се да напишеш една книга , пък и после и филм ще спретнем по приключенията ти из снимачните площадки . Трябва да ни разкажеш и за Хонг Конг някои път .:)

 

Колкото до Сънг Ги , колкото и да ми е приятен да го гледам на екрана , съвсем ми се струва реално да е леко дръпнат и студен . Не знам дали защото стават леко арогантни или е защото просто им е писнало , но извън светлините на прожекторите , малко "звезди" успяват да са винаги дружелюбни и благоразположени .

 

 

Аз останах малко назад с епизодите , но сега ще наваксам да видя как ще се оправят нашите срещу американците .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейтинзите и това, че постоянно е насам-натам по предавания и реклами, може и да не са с пряка връзка, защото, до колкото знам, И Сън Ги е страшно популярен сам по себе си, снима реклами за норматив и е чест гост по всевъзможни предавания. Този човек сигурно има повече рекламни договори на година от СНСД взети заедно. Всяка година, ако не е на първо място в класациите по приходи от реклами и брой рекламни кампании сред актьорите, поне е бетониран в тройката. Чаровен е, ама чак пък толкова... Има нещо, което ме дразни в него при по-внимателно вглеждане, но това си е лично мое мнение. Иначе като съм го гледала в Strong Heart, където до скоро беше водещ и смея да твърдя, че колкото и да не ми е най-голямата слабост, се справяше блестящо!, прави коренно противоположното впечатление на много ведър, земен човек, страшен шегаджия, веселяк, приятелски настроен към всички гости ( нали това му е работата), предразполагаше ги и се получаваха много интересни предавания. Но и той е човек като всички останали и е нормално, като свали маската, нещата да не са така, както по телевизора.

Иначе аз с интерес следя какво ще каже Нико и гледам, за да видя после, как ще изглежда на екран разказаното от него. Жалко, че най-интересното остава зад кадър. :lol: Ама нали си го имаме него, да разказва. :thanks:

Ей, Нико, има време до 20ти епизод, ако успееш да го накраш да се снимате най-накрая ( ако не си изгубил желание, де :D ), направо ще е историческа тази снимка. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От време на време се потрисам от плиткия и пропит с патос сценарий, като когато Ханг А се обясняваше на американеца - точно така ще си поговори с опонените си и ще ги провокира към съпричастност.

Злодеят ми е адски досаден, надявам се скоро да му видят сметката.

Ха Джи Уон и Сън Ги са сладури. Въпреки патетичния сценарий.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй ще е Джи Уон знаех си! :D Трябваше с нея да пробваш да се снимаш вместо с оня отшелник Сънг Ги дето само шари с очичките си насам-натам аха да ти забие ножа даже вместо лигльо трябва да го пробват да играе сериен убиец или изнасилвач. :nunchako: А secret garden нормално е да те изгледа така все пак е най-нашумялата й драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами вече не искам :) и без това не го бях чувал преди така че не ми е интересен :lol:

снимките за мен вече приключиха, от петък снимахме всеки ден, а понякога и цяла нощ, беше много натоварено, обиколихме доста места - DMZ, Busan, Daegu и др. .... като през повечето време бяхме с Ha Ji-won, само последния ден се появиха Lee Seung Gi и другите. Ha Ji-won се оказа много весела и добродушна, тя беше единствената от главните артисти, която свободно си говореше с нас и изобщо не й личеше че тя е най-известната от всички (не се надуваше изобщо), най-смешното беше, когато чакахме за една сцена и тя ни пита дали гледаме сериала, някои казаха "не" защото нямали ТВ другите от време на време, и тогава някой каза че гледал и много харесвал "Secret garden", аз не знаех какво е това и го питам "кво е Secret garden?", и в тоя момент Ha Ji-won така ме изгледа, че все едно и бях ударил един шамар :lol: затова и казах "sorry, но не гледам корейски драми и не знам" :D .

всъщност първоначално трябваше докато тя бяга от нас и се бием, да ме удари, а аз после да я застрелям/раня, но в последния момент смениха сценария и не можах.

във всички бойни сцени тя имаше заместничка-каскадьорка, която също правеше всички каскади и на другата жена Бон-Бон, само когато ги дават в близък план те трябваше да направят някое движение.

ето малко снимки от местата където снимахме

Леле..;)) Нико, с това "Какво е Secret garden?" направо ме уби!! Аз понеже не харесвам никак Сънг Ги и го пропуснах засега този сериал, даже коментарите не съм чела. Но май заради Ха Джи Уон и теб, ще взема да се опитам да гледам. Може и него да го превъртам!! :) Това ми е най-любимата от всички актриси, откакто я гледах в Hwang Jin Yi. Снимки с нея за бг феновете направи ли?!;))) Браво, браво на нашата звезда!!! :D

Този водопад къде се намира? Да не е този от сериала Hwang Jin Yi http://english.visitkorea.or.kr/enu/CU/CU_EN_8_5_1_20.jsp.

Има и един водопад на остров Чеджу (доколкото знам), на който също правят доста снимки по сериалите..

Благодарности и от мен!

П.П. От разказите ти за това какви са на живо Ха Джи Уон И Сънг Ги, явно съм си направила правилните изводи и за двамата, дори без да съм контактувала с тях. Още ме е яд, че баш него намериха да й сложат за партньор.. А Ха Джи Уон си е Ха Джи Уон. Тя и заради това е от най-обичаните актриси в Корея. Всички я обожават. И има защо.. Помня и нещо, което беше превел Румен в темата й. И даже се учудвам, че не е изпълнила някоя от трудните сцени сама /без дубльорка/. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нико, спокойно, не се коси, че са ви променили екшън сцената. Ти още преди това си я застрелял . :rofl: Разбира се, не си длъжен да си го гледал, просто направо не мога да не си представя физиономията й на плясната с мокър парцал. Ха Джи Уон е страхотна сладурана, радвам се, че казваш добри неща за нея. Поздравления за успешния проект и, надявам се, от сега да може да се похвалиш с още ангажименти. Нахъсвам се довечера за епизодите благодарение на теб.

А, между другото, в Тайната градина точно тя играе заместничката - каскадьорка. :D Какво нещо е живота? От там направо ми е промит мозъка и се изненадах сега, като каза, че ползва каскадьор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...