Jump to content

Recommended Posts

Съгласна съм с последните мнения(само тях прочетох :D). Много прекалиха с безумията в този сериал, ама пък те да видиш, интересен ми беше до самият край( с изключение на две- три серии, когато се появиха разни бебета и любовни мъки). Сигурно защото харесвам сериали наситени с действия, нямаше мудност изобщо, даже се чудих на моменти как успяваха да сменят толкова бързо нещата без да се загуби връзката.

От каста съм много доволна! Трудно си е да изиграеш такива малоумни( друго не ми идва на ум) персонажи. Не знам само как да ги подредя. Онзи комика ли, Краля ли, секретаря ли, или севернокорейците- всичките до един от малоумни по малоумни. Speedy добре го е казала, шизофреници. :D Даже не ми се коментира по отделно за всеки, че нервичките пак ще ме хванат.

Айде към последните серии вече(от 17 нагоре) взе да става много интересно и реших, че ще им простя за неразбориите, ама такова о*иране(с извинение) му удариха у 19 серия, че в момента любимата ми плюшена играчка е без глава.

 

Как можаха бе?? Точно Ън Ши Гьонг ли? Що не утрепаха Краля? Ханг А си е силна мацка(макар че и това е под въпрос като и гледах някои сълзливи изпълнения) щеше да го преживее, аз щях да го преживея(И Сън Ги-то ще ми прости, с него вече имаме утвърдена връзка, ще ме разбере той).То така и така ми се изгуби леко как точно нашите главни се залюбиха. Не, че не им симпатизирам, даже много, ама някак си като на сляпо(да не кажа глупаво) се влюбиха. Чудех се да рева ли от мъка или да псуя от яд сценаристите. Гадини с една дума! Пълни гадини! Не стига, че принцесата я побъркаха, а сега и любимият й отнеха. Просто не намирам смисъл в това, как са стигнали до извода, че трябва така да стане…не знам, не ми го побира главата! Да не говорим колко ненормална беше самата сцена. Нашия си умира, плюе кръв, те всичките ми седат като вапцани яйца и гледат, а Краля лее крокодилски сълзи и нарежда. Ами пък как и откъде онзи лошия го извади тоя пистолет, магия бе! Ехх, най- накрая ги шашна с номерата си, горкия цял сериал това се мъчеше.

 

Иначе много им се кефих на тези от WOC! Особено сериите дето ги пуснаха на мисия срещу американците бяха супер, макар че не ми се вижда много възможно същата развръзка да се случи наистина.

А, само на мен ли всичките чужденци ми бяха някакви странни? Сигурно щото не съм свикнала да гледам такива по сериалите, ама като почнеха да плямпат на английски се дразнех…до момента, в който осъзнавах, че и аз спадам към тая графа. <_<

Като цяло не мога да кажа, че е провал сериала, имаше си своите моменти, не беше скучен. Въпреки всичко, важното е, че се нагледах на Ха Джи Уон( не случайно ми е любимата корейска актриса) и на Сън Ги. Само да не им беше толкова голяма разликата, чудна двойка щяха да са!

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнам какво не ви харесва сериала, според мен е много хубав, все пак не сме журито на наградите че да критикуваме толкова много, просто се насладете :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса сериала, дори повече от колкото очаквах. Имаше си комична, трагична и сериозна част.

Както каза dideroni : “Сценарий - Слабостите му се компенсираха с добрата игра на актьорите .“

Момчето Lee Seung Ki , го видях в една друга светлина...Браво! Изигра си прекрасно ролята ( според мен). Yoon Je Moon, съм го гледала в още 2 сериала и мисля, че се справя страхотно с отрицателните роли. Щом самия него не мога да понасям.

За безумиците, нещо нормално. Все пак не гледаме документален филм по Discovery Channel ...

Само се чудя къде им остана старата добра традиция на корейците за сериали по 16 серии? Имаше доста неща които можеха да спестят на зрителите.

Любим момент:

 

Когато северно корейския другар мята крака докато гледа клипа на Girls' Generation. Много сладък беше :P

 

Благодаря на екипа за превода :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много актуален сериал, за който с нетърпение чаках сериите една по една да излязат. Ха Джи Уон е невероятна както винаги.Но най силно впечатление ми направи Jo Jeong-Seok.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано краят беше точно такъв, какъвто се очакваше да бъде - щастлив, с цената на живота на един от любимите ми и скъпи персонажи в драмата. В предишното си мнение споменах,

че се дразня, са убили краля, който също ми беше доста приятен, и сега когато убиха другия ми фаворит направо ме застреляха и мен!

Ще взема да си харесвам отрицателните герой та барем почнат да ги избиват тях.

Много, много сладки бяха принцесата и бодигарда заедно. Не знам какъв беше смисълът да очернят живота на принцесата така..

не стига, че първо я осакатиха, път после й отнеха и любимия.. честно казано на инат изгледах последния епизод, тъй като загубих всякакво желание.. :/

Добре че поне и папагала не й убиха, че тогава не знам какво щяхме да правим..

Като оставим шегата настрана, за разлика от повечето изчетени мнения, на мен драмата ми хареса. Романтика и химия между главната двойка определено не липсваше, и те имаха своите моменти, но аз повече подкрепях принцесата и бодигарда, които си бяха и ще си останат любимците ми.

А само като си помисля за "Клуб М'', Бонго и онова черното психо с готиния акцент, направо ме побиват тръпки - никой от тях не съм гледала преди в драма, но от видяното тук все едно са си създадени да бъдат зли.

Забелязах две доста странни неща и, не искам да съм нахална, но и не искам да хейтвам нещо, което не разбирам, затова ако някой може да ми го обясни...

1 - Как може Ханг А да направи аборт, и за по-малко от ден, половината свят научи, но когато е в неизвестност повече от 5дни - никой да не забележи ?!

и 2-рото - когато излезе от пещерата в опита си за бягство, нали я простреляха и после, когато отиде при онова семейство и ги помоли за телефон отново се държеше за ръката, което ни кара да мислим че я боли... как обаче след това в затвора прави коремни преси, застана на челна стойка и т.н.??

Като оставим тези две недоразумения настрана - за мен драмата е 6/10. Не е нещо особено, което ще ви кара да размишлявате върху живота седмици след като сте я свършили. По-скоро ако сте в моето положение - ще мъмрите режисьорите, че са затрили един от най-читавите персонажи ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох. ох,. аз чак днес изгледах сериала, вчера го почнах и днес свърших и с последният епизод.

Мога да кажа, че просто сериалът е невероятен, фантастичен, прекрасен, абе уникален. Отдавна не е имало сериал, който да ми харесва толкова много, че да не мога да се спра да го гледам, докато не изгледам и последната серия.

В началото честно казано бях малко негативно настроена и почнах да го гледам, само заради актрисата, понеже много ми беше харесала в Тайната градина. Актъора пък в началото хич не ми харесваше, за мен си беше точно като някакво дете, но после започнах адски много да го харесвам.

Охх, всички герой ми харесаха адски много, дори и Джон Майер, играеши си ролята на лунатик много добре, толкова луд и откачен, даже и лошата женска оная, ся не и помня името.

Хареса ми това, че имаше много американци, абе нз, просто бяха замесени много страни, а аз си падам много по подобни сюжети.

Значи главните герои, двамката просто бяха невероятна двойка, много ми харесваха, много силни моменти и много емоций, имаше.

Ох да не казвам и колко съм ревала, особено за бившия крал и жена му, просто всеки път си повтарях, че не може да го направят, макар и да беше ясно намеренията на Джон, и за принцесата, слава боогу поне тя отърва кожата.

Много ревах и когата принцесата разбра истината края. Абе този сериал много ми повлия, сценаристите и режисйорите са се справили невероятно.

Но ми е направило впечатление, че точно този тип, как да го кажа компания ли е не знам, дето започва винаги със синята картинка и номера 15, правят невероятни сериали, поне мое лично мнение, защото Тайната градина, Градския ловец, 49 дни, бяха пак от тази компания и даже бих искала да попитам дали знаете, колко сериали имат те, да ми кажете кои са.

Та за края, честно казано като стигнах до 19 епизод, направо се чудих как може да свърши накрая, с тази война направо ме разбиха, но подозирах, че наистина може това да не е вярно.

А и саундтрака към сериала е невероятен, аз си го свалих, обаче мисля, че лиспват някой инструментални песни и се опитвах да ги намеря ама няма нищо:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сериалът е супер як просто мн ми хареса бр и гланите герои мн ми допаднаха

 

незнам вие какво мислите за филма но за мен филма беше невероятен браво както за сюжета така и за актиорската игра

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това беше много успешен сериал, участието на И Сънг Ги го направи още по-добър.

Off Topic

 

Много се разтроих заради любовната история с принцесата.

Ън Ши Гьонг ми беше много симпатичен, дори се разплаках на видео записа който беше оставил за принцесата, проклетия Джон Майер.

 

 

Много е противен - Джон Майер, поне накрая си получи заслушеното. Имаше хубав финал, това е облекчение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че се нареди сред един от любимите ми, малко муден и скучен ми беше на моменти, пък и И Сън Ги хич не го дишам (ама изобщо). Имаше хубави моменти, но не и изключителни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еха Мел колко си лоша , ... на мен лично ми хареса , главният първо го подминах в " приятелката ми е гумихо"  и ми хареса , а сега със всяка нега следваща изява все повече и повече ми харесва .... самата идея на сериала никак не беше лоша ... не бе любов да я опишеш ... :)

 

п.с. за едно е права не ми е в любимите , но пак бих го гледала ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охооо направо взе да ми липсваш, къде се изгуби :) Сериалът му липсваше нещо, не ме грабна още в началото, но пак се заинатих и продължих. Да си кажа честно нищо с И Сън Ги не гледам от "Наследството", само "Семейна книга Гу", но там беше неизбежно, заради Че Джин Хьок :emote_kiss3: . Та започнах сериала от любопитство, заради българското участие (страшно горда и щастлива от това :) ). Ама свикнах си аз с тебе, да сме на различни мнения :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

българско участие ли ? аз пак съм назад с информацията .. я дай малко инфо по въпроса .... имам малко поблеми с нета и не влизам ,че се дразня ....

п.р. привет Мел :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от охраната :)линка е към страницата с коментарите му за сериала Niko 24 или нещо такова :) му е профилът. С голям интерес прочетох как всъщност започва, да снима в корейски драми  и впечатленията му като близък наблюдател на заснемането на сериала. Няма да забравя въпросът му към Ha Ji Won, какво е "The Secter garden" :), а и от коментарите му за И Сън Ги затвърдих антифенщината си към него :mad: . Прочети ги, вярвам че ще ти бъде много интересно.

Редактирано от mrnkaloto
Покривай линковете! Допълваш нови и нови все така непокрити!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

четох , само не мога да разбера едно .. звездите не са ли хора .. нямат ли право и те да са в лошо настроение и да не са на кеф, отстрани винаги е по лесно да съдиш някои ( все пак  те имат дори по натоварени графици от един статист  ... а и не съдя за хората по чужди мнения .. все пак не го познавам човека  .... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отбягвах го дълго, защото историята е изключително невъзможна. Освен това са неизбежни и асоциациите с близкото ни минало незабравимо с всякаквите там идейност, словесна помпозност, партиен патос, а от "другарю"-то ме побиха тръпки.

Насилих се да се абстрахирам от това и успях да се насладя на интересното развитие на взаимоотношенията на двойките и на добрата им игра. За съжаление сценаристите не им позволиха да развият романтиката, /а те са показвали, че го могат/. Санг Ги си е все така бузест, но и все така харизматичен, а Ха джи Уон - желязна, както винаги. Моето откритие тук е Cho Jung-Seok - възхитена съм! В двата филма, в които досега съм го гледала беше по-незабележим, то и ролите му бяха такива, но тук направо блести. Вече ще го гледам с други очи. Партньорката му подхождаше, много ми хареса нейната героиня - и забавна, и своенравна, и искрена, накара ме да настръхна със словото си на форума за мир.

До половината серии следях със затаен дъх, дванайста направо ме изправи на нокти, добре щеше да е до там да свърши, най-много още 1-2 за край, но те ги заточиха като локум и ги запълниха с глупости.

Намерих си и една много хубава песен.

Въпреки забележките, радвам се, че дадох шанс на филма. Благодаря за българския превод!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох.... с толкова коментари, не съм сигурна какво точно да  кажа.

Не ми хареса комбинацията на Ха Джи Уон и Сънг Ги. Не ме грабнаха, какво да направя...

И ако бъдем искрени

Най- интересните и колоритни персонажи бяха убити.

 

Краля, прицесата и Ши Гьонг бяха най- интересни според мен.

Вярно, че е Северна Корея, но бяха представени като тотали чукчи.

Едва ли не знаят какво е чек или банкова сметка и там още много други примери, които дадоха в драмата.

 

Някак ми омръзна да гледам Сънг Ги като разглезен хлапак, който после прави драстична промяна и става отговорен мъж. Време е да го видим може би в по- различна роля.

Също не хванах как обучен, хладнокръве убиец ми рева през 70% от епизодите.

Края пък тотално ме уби. 

Това след 4-5 години , не помня колко беше, много глупаво беше. Не ми хареса. Ох....

 

Като цяло за мен главна двойка в драмата бяха принцесата и Ши Гьонг. 

Но оскар за главен злобар отива при Джонката. Определено ме впечатли. Не ми харесаха тези очевидно НЕкорейци, които бяха представени за американци, които имаха НЕамерикански акцент. 

 

Поплаках си малко като убиха Ши Гьонг , не само заради историята, но и ми стана мъчно, че има сценаристи, които очевидно не виждат добрата история в драмата и не я развиха нормално.

 

Диди 9709 - >

И аз съм на мнение, че осакатяваето и убийството на брат й бяха достатъчни за принцесата. Не беше редно така да развиват нейната съдба.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААА любимци са ми принцесата, офицера, краля и въпросната девойка от другата държава. :up: Много добре се справиха всички, малко ми дойде  в повечко това със Северна Корея (че съвсем ги изкараха вън от цивилизацията (не че не са май)  :slap:  ) , но все пак на този актьор му отива да е лигав, няма по - добър в тази игра от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го онзи ден и много ми хареса не знам какво толкова не ви е харесал за мен почти всичко си беше супер добре направено и романтичните моменти бяха малко защото на преден план беше борбата на краля със Джон Майер  и запазването на мирът между севера и юга и все пак играта и на двамата беше на ниво  Ha Ji Won си беше очарователна но някак неприемливо севернокорейски военнослужещ и то от спец частите да реве през по голямата част от времето и това как оцеля тая принцеса все още не мога да се начудя а иначе музиката страшно много ми хареса особенно тази https://www.youtube.com/watch?v=uz4c_5n5Lv4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разочароващ! Само това мога да споделя. Не го и догледах... Главната актриса ми е любимка, та заради нея го почнах, но историята е толкова идиотски напасната, че човек с нормално мислене и очаквания трудно може да я изтрае. Не си губете времето... Има много по-добри неща за гледане от това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах този сериал преди време. Нямах големи очаквания за него но в крайна сметка и не се разочаровах. Сюжета не блести с нищо но пък и не е блудкав и сладникав, което прави сериала приятен за убиване на времето. Искаше ми се да видя малко по силни романтични моменти (нали съм по тази част :) ). Актьорите се справиха добре и успяха да изградят образите си, а относно самта главна двойка, не знам защо но химията между тях не им се получи особено. Все пак сериалчето не е за отписване изцяло, има си и своите положителни неща, защото предлага, както комедия, така и романтика, екшън и драма. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...