Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

СЪЗДАВАНЕТО НА БОГАТАША

 

Страна: Южна Корея
Жанр: Романтичен
Епизоди: 20
Излъчване: KBS2
Година: 2010

 

В главните роли:
Ji Hyun Woo
Lee Bo Young
Lee Si Young
Nam Goong Min


Сюжет: Че Сок Бон от дете мечтае да стане богаташ и заради разказа на майка си вярва, че е е син на магнат. Навремето богатият му баща е подарил медальон на майка му и Сок Бон решава да намери баща си чрез този медальон. Така попада в известната компания "Осонг". Дали президентът на компанията ще се окаже търсеният от него баща и ще намери ли общ език с неговата властна и стисната дъщеря?

 

:essub:

 

:subs: С български субтитри: :click: 

 

Онлайн с български субтитри: :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

С руски субтитри + OST:  :click:

Пожелавам ви приятни мигове с Eastern Spirit!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го изгледах още миналата седмица и щи кажа, че си заслужава да се види! Аз го гледах специално заради Lee Si Young и Nam Goong Min... Ji Hyun Woo не знам защо, ама просто не мога да го гледам. Сериалът много ме разсмиваше на моменти и особено Boo Tae Hee, дори се чудех защо сценаристите са решили да направят героинята толкова смешна, може би да е в пълната противоположност на Lee Shin Mi - строга, самоуверена, без чувство за хумор. Иначе драмата ми хареса и е отличен избор за сезона. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес го привърших страхотно сериалче. Драма на места на други много забавно актьорите са страхотни не съжалявам, че го гледах.Особено Boo Tae Hee много смях падаше с нея такива физиономии правеше :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз това преди месец го бях изтеглила цялото, но някъде след 12 епизод го позабравих. В началото тръгна добре, но после стана доста предвидим и все ще сядам да го доглеждам, но уви... Stand By... Иначе тази къдравата просто е адска мацка и как диво си избухваше като го видеше оня :lol: Ако не скъса нервите с простотиите си - ще се влюби човек в нея. Обаче другата - И Шин Мин - хич не ми допадна актрисата. Красива е, но някак ми бе безлична, не можа да ме грабне. Главният кърти мивки, то където съм го видяла да играе все си е шматка, но пък тука направо свети. Оня скитник дето го приюти, че и със сладурестото му синче, такива влюбени погледи пращаше на секретарката, че и аз оставах без думи, - образ и половина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз тъкмо го догледах. Да си кажа честно направих пауза някъде по средата, но след това за има - няма 2 дни го доизгледах.

Сюжетът не ме заинтригува особено много. Впечатляващото тук е актьорският състав - всички до един изпълниха ролите си перфектно.

Отначало тази Бу Те Хи много ме дразнеше с нервността и избухливостта си, но с течение на времето и сериите започнах да й симпатизирам.

Особено след ретроспекцията с младежките й години, дори се умилих :lol: Woon Suk пък въпреки, че игра ролята на "лошият" си спечели симпатиите ми.

Този сериал е по-скоро пародия на определена класа в обществото. Изводът от него е, че всеки човек следва съдбата, която си е начертал

посредством собствените си действия или бездействия в дадена ситуация. Набляга се и на взаимоотношенията в семейството.

Най-трогателното нещо беше съдбата на децата и главно липсата на семеен уют.

Във всеки епизод не липсваха и забавни моменти, на които се смях с пълно гърло. Най-много спомогнаха за това въпросният скитник Woo Byung Do

и синчето му Woo Boong Eo . Тези двамата постигнаха такъв синхрон, че ако имаха и физически прилики щях да се закълна,че наистина са баща и син.

Супер ОСТ, а този откъс е само за зарибявка на фенките:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го до към 15 епизод и го бях зарязал, но ми хареса. Не го догледах понеже

се разбра кой всъщност е бащата на главният герой, отношенията и чувствата между главният герой и богаташката също се изясниха

и всъщност интригата за мен свърши в този момент, и не ми се доглеждаха още 5 епизода. Какъвто и да беше краят, просто нямаше никакво значение, въпреки че мога да се досетя как и ще завърши. Сериалът си имаше и драма, и романтика, и комедия... заслужава си ! Само главният актъор... където и да го гледам все играе ролята на някакъв смахнат, не особено умен и импулсивен младеж... може би затова и ми доскучава да го гледам вече... те образите в различните сериали са му идентични :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като история - нищо особено, гледах заради актьорите. Ji Hyun Woo и Lee Bo Young бяха доста убедителни, макар, че на младежа не му е най-сполучливата роля. Много се забавлявах с изцепките на Lee Si Young - в началото тръпки ме побиваха от врещенето й но после беше голям майтап. И изобщо цялото семейство бяха големи скици - и баща й с тия негови физиономии и дори малкото братче. Нейният оппа, въпреки кофти номерата и твърде неприятното предъвкване на думите от актьора ми допадна. Бездомната двойка вагабонти баща - син също бяха доста колоритни образи. Сигурно няма да го гледам пак, но разпуснах приятно с филма. Благодаря за превода!.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де само аз ли буксувам на 5 серии от 4 дена, досега да съм го привършила .... не знам защо , но ми действа доста приспивно .... има нещо което ме дразни в играта на някои артисти още от началото , а ми остават 15 серии за  <_< 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми хареса, изтърпях до 8 серия само защото главният ми е от любимите актьори. Нещо липсва или не е донаправено, но определено не те грабва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако трябва да съм честна малко ми е изкуствена играта на главният ... аз съм все още по средата на 5 серия ...

Хич не се мъчи

аз трябваше да го дропна още като му откриха рака на...гърдата ! Абе не, че не може, ама защо трябва да е така :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА на път съм да го изтрия .. все още се кундя на 5 серия ( и си пуснах друг .. събирам сили за този ама надали ), а той на истина ли

 има рак на гърдата  във филма де ... хахаха не можаха ли на слабините .. там е по-реалистично ...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май аз съм една от малкото, на които сериала се е харесал. Главния вярно, че все в еднотипни роля на шматка играе, но аз си го харесвам. :) Сериалчето като цяло не е нищо особено, но беше леко и приятно идеално за разпускане. И да

главния наистина има рак на гърдата. Много се смях, когато разбрах, но поне беше нещо различно от тумор в мозъка например.

 

Изгледай още няколко епизода и ако не ти хареса го дропни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз няма лоши спомени от главният смисъл от играта му де , но тука ми е прекалено изкуствен , и това ако е вярно за

рака на гърдата

честно само заради това ще се изсиля да го изгледам хахахаха , явно това са имали  предвид под комедия сценаристите ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си го гледах отдавна на руски и на мен също ми хареса. Даже пак бих си го изгледала.. На фона на безвкусните супи, които забъркват напоследък корeйците. Не помня вече болеститите и комедийните елементи, защото ги имаше, но помня, че ставаше интересно и се зародиха обрати след 7-8 епизод някъде. Сюжета не е от тези повтарящите се, а главната пак е малко дървена, но се ядва като цяло /макар че 16 епизода си бяха съвсем достатъчни/. Джи Хьон У е перфектен, Нам Гунг Мин ми беше мъъничко по-изкуствен, колкото и да го харесвам, а най-готините и забавни персонажи в целия сериал са втората главна героиня Boo Tae Hee и братчето и баща й..

ОСТ-а също приятен като цяло. Като изгледах това видео се присетих за някои доста забавни ситуации..

 

P.S. Заглавието на постера не звучи добре. "Да се родиш богат" или нещо си там звучи по-достоверно..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина забавно и разтоварващо сериалче, и аз бих го гледала още веднъж! Много зареждащо...Главният не се справи идеално с ролята, но като цяло ми хареса!!! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз изгледах сериала. Мисля, че не си изгубих времето. Разтоварих се с героите и историята.

Определено най-колоритния образ е Те Хи. С това момиче се забавлявах искрено. Толкова добре изигра разглезена богаташка.

А иначе главния си е симпатяга, въпреки, че тук беше малко скованичък, но това е може би виждането на режисьора.

Като цяло един положителен филм без гадости и лошости. Дори и малкото драматизъм беше съвсем малко.

Дори и нещастника който трябваше да е лош, беше сладур.

 

 

 Много благодарности на екипа по превода, Вие сте нашето спасение в този скучен ( за сега ) свят. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го бях гледала преди доста време. Останаха ми 3 серии, но така и не се насилих да го довърша. Като сюжет не беше толкова лошо, но 20 серии му идват множко. Прекалено разтеглено и имаше доста ненужни простотии за пълнеж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eх, какво старо негледано сериалче си намерих! Леко, весело, непретенциозно, разтоварващо и в същото време забавно и интересно. Много добри артисти. Особено лигавата богаташка. Леле колко зор е видяла артистката докато създаде този образ. За мое съжаление хич не е измислен и си ги има такива истерии вече и при нас. Останалото е пари, пари, пари-както е казал поетът,които движат света. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...