Jump to content

Recommended Posts

Много беше хубав, изгледах ги една след друга сериите. Но последната ме шокира, края беше страшно драматичен. Чак на мен ми се разтуптя сърцето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е сериалчето,наистина можеха да го съкратят малко,но всичко е за пари.Autumn Tale ми хареса повече,въпреки края.Тук,може би заради разтеглената история загубих интерес няколко пъти,но имаше много добре моменти.Приятно гледане на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление този сериал не успя да ме гране, така както го са го правили неговите побратими. Ако трябва да съм честна си загубих времето, но разбира се всичко е вкус :huh:

...

Този сериал го превъртях! Бавен, муден, бавен, муден! За първи път ми се случва такова нещо. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото ме грабна..но някъде след 8 серия,вече не можех да издържам баналните сцени..видях края и се отказах да го гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сезоните са невероятни-незнам какво повече може да се каже за тях-то не е невероятната музика,невероятните актьори-абе нямам думи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради този филм си направих регистрация в първия сайт, но показва, че няма файл, а втория - пълно разочарование е тоя BGSHEAR - с толкоз пробване и чакане си направих регистрация, а за две седмици успях да вляза само веднъж, сега изобщо не се отваря с никой браузър. Руския пък не ме регистрира. Изтеглих първите четири серии от Замунда, но нататък няма сийдъри и не може. Много ми харесва филма, какво да правя, дайте действащи линкове, моля! Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, lilibini, все пак и това е изход, макар, че си е друго на български... Но ще пробвам /аз съм от старото поколение, дето са добре с руския/, не мога да го пропусна - с един от любимите ми актьори е. Благодаря ти много!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kitket, другият вариант е, да ги изтеглиш :click: и после да наложиш бг субс (само че не знам дали ще са подходящи :(

дано намериш най-удобното за теб решение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй голяма любов,голямо нещо.Хареса ми филма.Можеше и по кратичък да е ама... Много ми беше мъчно защо не ги оставиха да си се обичат спокойно.Като се харесват да се вземат.Ама не ще им вкарват хиляда бръмбари в главата да ги объркват.Добре,че милите си имаха по един свестен приятел.Много ми бяха симпатични техните приятели.

Като цяло идеята беше доста интересна.Карате да се замислиш как би постъпил ти на тяхно място.

Драмичка любовна и романтична.Добре,че въпреки всичко се намериха,то нямаше и как да е по друг начин.Както някой беше написал по горе,разтуптява сърцето.

Имаше много приятни гледки от страна на актьорите.Мисля,че всеки си изигра ролята професионално.Въпреки,че филма вече поостаря на мен си ми хареса и определено ще го помня.Хубавец си е Хони. :kissx:

 

Благодарности разбира се и за субките.Чудесна работа готини. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко вървеше добре, гледах без да превъртам, въпреки голямото влачене, до момента в който

 

Хе Уон отиде при бащата на Ън Хе, гледа нейни снимки, подариха ѝ медальона ѝ, а накрая, на гроба тя попита за името на СИНА му.

 

Е няма по-голяма тъпня. Дори Хони не може да ме накара да го догледам. Спирам дотук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, lilibini, все пак и това е изход, макар, че си е друго на български... Но ще пробвам /аз съм от старото поколение, дето са добре с руския/, не мога да го пропусна - с един от любимите ми актьори е. Благодаря ти много!

Kitket, ето ти вариант за гледане онлайн на български, разбира се, ако не предпочиташ да го теглиш.

ТУК

 

А за сериала - отдавна съм го изгледала и ми хареса.

 

Единственото, което ме дразнеше /малко/, беше тоя драматичен размисъл за сърцето. Ако е на друг човек, дали чувствата ще са същите, дали то пак ще трепне, дали това е истинска любов и т.н. Е, трепна накрая, но всичко това ми се видя доста наивно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам,как след толкова много изгледани корейски сериали съм пропуснала този....Очарована съм !!! Прекрасна драма,хубава история и всичко това на фона на нежна класическа музика...Бях забравила как изглежда Song Seung Hun в по младите си години,много е привлекателен и чаровен :P А сега очаквам с нетърпение да го видя и в новата драма " When a Man Loves " :rolleyes:

 

 

SongSeungHeon7a.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е е един от най-любимите сериали. Може би в топ 5.

Сонатата на Бетовен, природата, романтиката и вечната любов. Всичко е прекрасно.

Сонг Сънг Хьон ми е супер любим, , а за главната героиня неслучайно казват, че е кралицата на корейската драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е за тежки романтици!! Едва сега го изгледах, и не съжалавам. На моменти муден, на моменти (много)- предсказуем, на моменти си блъскаш главата къде е логиката в действието на някой от героите...Фонът- декори, море, музика, цветя, пасторалните чаени полета в провинцията- всичко това, и още много друго- допълват по чудесен начин цялостната фабула за лятото и за първата любов. :rolleyes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този вид драми са етап, който успешно съм преодолял. Преди гледах мелодрами една след 

друга, но вече не ми е по силите.

Редактирано от bond
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond Избягвам ги и аз, но този е с Йе Джин, така че нямаше как да го скипна. Предстоят ми още няколко с нея, пак от онова време, надявам се да са читави!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно го почнах. Бях на почивка на село, без интернет и си намерих някакви стари дискове записани преди повечето от 10 години...  Имаше един период преди 2010-та в който беше модерно да се записват дискове за "черни дни" .  Бях записал към 6-7 сериала, преди да се откажа да го правя, защото заемаха много място.  Единственият който не бях гледал от шпиндела с дискове беше Summer Scent.  Накрая излезе че е имало смисъл да ги записвам и най-накрая ги завъртях.  :)


Малко е трудно да говориш за този сериал без спойлери, затова ще си сложа почти цялото мнение в спойлер.  Сон Йе Джин беше страхотна както обикновенно, както и другият главен.... все му забравям името.  Аз му викам "корейския Освалдо Риос", защото се снима в почти всеки голям хит от онова време и леко ми прилича на него. :D  Сериала пристрастява като повечето добри от тези времена, нищо че е доста предвидим, извън финала.  От тия дето си казваш, че ще изгледаш 1 епизод преди лягане, а изгледаш 3-4  и не можеш да се наспиш. Днешните корейски сериали не ме хващат така. :) Силата му е в играта на актьорите, техните непредвидими, дори глупави герои и неудобните ситуации в които се вкарват.  Главната тема се въртеше около недоказаната теория, че ако някой получи орган от друг човек, получава бонус някои от неговите навици.  На мен цялата идея с присаждането на сърце,  ми беше пълна фантасмагория... Но реших да го приема и да го гледам като приказка.  Любов без граници, която дори при смърт на някой от двамата, продължава да живее в чуждо тяло чрез присъденото сърце. :D  Звучи идиотско, но създава елемент на неизвестност в зрителя и любопитство какво ще се случи.  За феновете на корейските драми преди 2008 е задължителен. Както и за хора, които искат да видят какво им е толкова доброто на тия сериали. 

 

Продължавам с мнението ми за финала и за това кое не ми хареса цялостно в спойлер тага. Просто няма как да обясня без да изпусна нещо което не трябва да се казва. :)

 

Spoiler

Финала ми развали цялото хубаво впечатление и сваля оценката с 1-2 единици.  Някакси  развалиха цялата идея на сериала за присаденото сърце като го убиха.  Така нищо не решиха в крайна сметка. :) Главната си мислеше че онзи я обича само заради сърцето на бившата си любов.  Един вид, вижда мъртвата си любима в нея и затова я обича.  Което не е вярно, защото зрителите добре видяха че той се отказа от нея в името на новата си любов. Единственият начин за героинята на Сон Йе Джин (която уж се води че го обича), беше просто да опитат, да му даде шанс и да види че това което си мисли за мъртвата любима са пълни глупости. Този финал бих го приел. :)  В смисъл, алтернативата "Аз те обичам, ама понеже имам сърце от бившата ти, КРАЙ. Зарязвам те, щото може би не виждаш истинската мен, а нея"  Малоумно е, дори да изключим това че се ревнува от починал човек.  Ако го обича, това даже би трябвало да е още една причина да бъде с него.  Да му покаже коя е истинската й версия, напук ако щеш! :D   Вторият вариант, като разбере за сърцето примерно да си каже... "Чакай бе, аз съм над 10 години с един мъж,  сгодихме се... Леко се пообърках, дали заради присъденото сърце, дали заради друго .... Ще се върна при старата ми любов. Тя е истинска, това сега е временно увлечение" Това също перфектно бих го приел и би бил хубав финал.  Главната се връща при мъжа който е обичала преди това, който цял живот и е помагал, както той, така и семейството му.  И това е перфектен вариант и има смъсъл. Но НЕ. Те трябваше да измислят малоумен 3ти вариант в който убиват сърцето.  Главната продължава да използва бившия си и семейството му и след сумати години среща увлечението си отново и сърцето отново почва да и бие... макар да е вече друго сърце.  Какво точно доказват с това?  Според мен точно нищо.  Правят цялата история да изглежда като изневяра на героинята на Сон Йе Джин. :) Живее от години с някакъв мъж на сериозни начала, сгодени са... На една екскурзия в планината вижда красив мъж, крият се заедно от дъжда... После по "случайност" нейната фирма и неговата фирма започват да работят заедно и те се виждат често.  В един момент разбира че обича него повече от годеника си.... и т.н.  Щом сърцето отпада от уравнението, това остава. История за изневяра и за жена която не знае какво иска.   Губи години от живота на един мъж и накрая отива при друг.   

 

Въпреки финала и тези кусури в сюжета, беше доста приятен за гледане и го препоръчвам заради актьорите и атмосферата.  

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...