Jump to content

Stars Falling From the Sky (2010)


Recommended Posts

Интересен като замисъл и забавен като образ. Това с преиграването явно е режисьорска грешка. Но той пък може точно такъв ефект да е искал да постигне. Нямам идея.

Просто не успях да припадна по племенника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е чудно.

След маратонското гледане, което удрям от два-три дни пак се учудвам, че няма много коментари - за разлика от доста по-некачествени и тъпички сериали.

Аз лично си признавам, че се засилих да го гледам заради участието на Шин Донг Ук, който харесах в Soulmate.

И тук не ме разочарова, само дето не ми допада стайлинга му.. Повече му ходи спортно облечен и с диадемката;).

 

И защо не го разсъблякоха и него малко, във фитнеса да речем.. Защото и той не отстъпва по добро телосложение на батко си /в сериала/..

 

Да похваля всички главни за добрата игра. Най-вече двамата братя и племенника, всички деца/най-много това с лунатизма/ и моята любимка - главната актриса.

Не знам кой какво не й харесва. Много е симпатична и на мен лично много ми допада, гласа й също подхожда точно на ролята, която играе.

Първите серии ми бяха доста ревливи, после следващите доста забавни, има и романтични моменти..

Като довърша, ще си допълня мнението. Надявам се последните серии да не ме разочароват.

Песните също са разкош. Особено

.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toва, което ме грабна е Kim Ji Hoon.

Елегантен, секси и много чаровен.

Като сюжет, сериалът не ме впечатли кой знае колко,

по простата причина, че имаше доста недообмислени неща

/да криеш ти толкова време 5 деца, от които едното бебе, без да те разберат.../

Главната, на места ме дразнеше.

Суперлативи за играта на децата.

Най забавен ми беше братовчеда и отношенията на адвоката и съмнабулчето.

Благодаря от сърце за субтитрите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалчето страшно много ми хареса, защото е леко, забавно и незатормозяващо с прекален драматизъм :rolleyes: В началото и края имаше по-тъжни моменти, но без тях не може, все пак е корейски сериал! Децата са големи сладури :lol: , адвокатът ме спечели напълно, а племенникът

горкият колко студени душове отнесе, особено когато си мислеше, че вижда призраци !

Гледайте, няма да съжалявате, има от всичко : малко сълзи, много смях и най-вече поучителен характер :) Дори и майка ми го хареса и сега го гледаме заедно :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го с недоверие и направо ме очарова. Стоях едната вечер до 5 сутринта и не можех да се отделя от действието. 20 серии си му бяха добре. Не ми доскуча, напротив, можеше още някоя серийка да направят. Имаше си странни и недообмислени неща, но това май е характерно за сериалите напоследък, а и не само напоследък. Чесно казано бих го гледала отново с удоволствие, за разлика от няколко сериала в топ 20 на форума, които не бих си пуснала отново, освен ако не ми платят за загубеното време. За това казват, че колкото хора, толкова и мнения.

Звездопад ми допадна с тоталното израстване на героинята, със страхотното усещане за семейност и подкрепа, което оставя. Показаха колко самотен и тъжен е всъщност един студен и надменен човек и колко щастлив можеш да бъдеш стига само да си позволиш да обичаш и споделяш.

Лично за мен имаше моменти с пренатягане на образите на двамата нещастно влюбени - брата, който беше сладникъв на моменти (вероятно съвсем умишлено) и момичето, което потъпка себе си, за да се омъжи точно за този, за когото е решила. Тя ми дойде твърде агресивна и прекалено бързо се промени. Но .... вярвам, че ако двамата не бяха такива сериала щеше да загуби част от очарованието си.

Няма да досаждам повече. Мнението ми е: заслужава си 20-те отделени часа ... напълно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото почна добре, после леко заскуча, после пак се развиха действията, после пак заскуча. Но това може да се види в повечето корейски сериали. Като цяло ми хареса. Имаше доста забавни моменти. Единственото, което не ми хареса е, че доста често някои от героите се напъваха в тоалетната. Разбрахме, че и те са хора, ама е редно вече да измислят нещо по- оригинално. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, неприятна новина за заболяване на актьора, изпълнил ролята на по-малкия брат.

Дано да успее да се пребори, доколкото е възможно, с болестта

:unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих казала Хубав сериал, но имам някои колебания:

Според мен 20 серии са му много, ама айде без такива кусури - нали все искаме още и още драма ...

Никога не ми е харесвал този операторски метод на снимане - като домашно видео или поне на мен така се стори, някак ми е постно.

Еми за мен именно инфантилния племенник бе дразнещия елемент, спокойно можеха да ни поспестят от лигавите му терзания или поне да не се беше влюбвал в главната.

И музиката - постоянно ми се струваше, че слушам нещо много познато, а в момента не мога да се сетя основната мелодия дори. Защо така...

Стилистите направо се подиграха с момчетата. В началото мислех, че серията е от към 2000г. , а то в наши дни. Бива ли така бе хора?

Главната и мен ме дразнеше в първа серия, но по натам ми хареса. Разби ме с това "нямате ориз", а на другия ден "нямате газ..". Ех, ама и тия сълзи, ужас. То бива, бива, ама може да я викат на смяна в пожарната, толкова влага отделяше горката. А и за банята/WC-то - много натюр си даваха дечурлигата, чак пък и в мивката пикаеха - можехме без това да минем.

Децата изиграх добре ролите си, особено голямото, което играе брата на Джан Ди в BOF, както и сладурския бебок :)

Всъщност какво стана? Изглежда отрицателно мнение, нали? Затова казах, че имам колебания. И въпреки тях сериала ми хареса. Странно, а?

 

 

Едно нещо ми беше смешно през целия филм. Адвоката-сладурче е много способен и мнооого работи, ама през час идваха по двама в кабинета да си обсъждат теразнията. Винаги под строй дваминка. Единя от тях задължително малкия брат. Е на това му викам усилена работа :)

 

 

И за актьора, който изигра мениджър Уон (малкия брат) - четох за болестта му и изглежда е много сериозна. Желая му да не се предава и да оздравее. Останалото ще се нареди само.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро изгледах сериала...щях да пиша ,забравих..и ето,че дойде един коментар,който да ме провокира и да ме накара най-после да се разпиша тук ;Д

Кandala..не разбрах защо щом ти е харесал ...едно 99% от написаното е негативно мнение!Няма какво да се учудвам това си е черта на българина ..вместо да каже положителните качества да изтъкне само негативните ;)

Това,че качеството на видеото е като от домашна камера ми се стори най-абсурдно...покажи ми коя обикновена камера може да фокусира така...?!

Та на мен много ми хареса драмата!Отначало почва по комичен начин,така че всички драматични ситуации се преглъщат леко.Вярно е,че си имаше пропуски,но то коя драма няма?Всеки може да затвори очите си за тях покрай цялата комедия..

Най-много обичам деца..а тук бяха на килограм-два...в кашони,шкафове и тей подобни. :lol: Големи сладури!!..обаче на мен любимец ми стана Па Ранг...то не беше лунатизъм,но не бяха изцепки ..една от най-смешните "Аз съм истински професионалист в търсенето на ценен боклук" и "Аз обичам дори мирисът на краката ви" пхахахахах

Историята ми хареса..финала също... (тъ къде се е видяло дъга с 6 цвята...лилавото най-накрая се появи) :lol:

Който се е обезводнил след поредната трагична драма да се разтовари с това сериалче!! Видяло се ,че не е за всеки,но все пак....би се харесало на повечето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро изгледах сериала...щях да пиша ,забравих..и ето,че дойде един коментар,който да ме провокира и да ме накара най-после да се разпиша тук ;Д

Кandala..не разбрах защо щом ти е харесал ...едно 99% от написаното е негативно мнение!Няма какво да се учудвам това си е черта на българина ..вместо да каже положителните качества да изтъкне само негативните ;)

 

Привет, allisan.

По принцип не пиша мнения, когато са отрицателни. Именно затова съм тук сега - учудена съм от себе си - сериала ми хареса независимо от негативите. Хареса ми главната (от 2ра серия натам), братята, майката-богаташка, децата... да и финала ми хареса. Явно в бързината не съм се изразила ясно и приемам критика. Трябваше да подходя по обратен ред, ама нейсе... свършило вече.

За мен този сериал и момента с харесването му е "въпреки", а не "заради". Мнението си е мое и не е меродавно, така че всъщност няма никакво значение на мен дали ми харесва или не, нали :)

А за оператора си остава мнението ми, нещо не ми е ок...

 

Радвам се, че поне провокирах още някой с положително мнение да се разпише. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мене "майката-богаташка", както и дъщеря й, и дядото не ми харесаха.

Спред мен повечето от разгледаните герои /от възрастните/ бяха егоистични

и лицемерни образи, в които е трудно да откриеш порядъчност, какво да говорим

за доброта.

 

Може би най-чистият образ беше на мъничкото момченце-лунатичето, което не

случайно видя зад фасадата на "лошия" именно добрият и изпълнен с реални

ценности човек, какъвто беше главният герой /Kim Ji Hoon/.

 

A главната героиня претърпя значително развитие по време на сериала и преди

всичко заради децата. Самата тя си призна, че ако не са те и не я коригират,

би продължила да бъде егоистичното същество, каквото беше в началото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса като цяло сериала. Имаше и забавни и драматични моменти. Края наистина го попретупаха малко, ама те корейците имат такъв навик според мен да разтеглят нещата и накрая в 1/2 от последна серия да го завършат!

Бих го препоръчала за гледане - забавен е! :P

Най-много не харесах майката богаташка, дето за парите си дори стигна до поръчково убийство и нейната щерка, дето изнудваше адвоката с тайната му, за да се ожени за него, макар да знаеше, че той не я обича - голяма гаднярка, ама и тя накрая се промени към по-добро :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е да слагате по някой спойлер на дадена част от коментарите :P . Сега ме гложди кой за какво изнудва? Какво поръчкаво убийство?

 

Та, аз съм само до епизод и наистина се забавлявам. Този адвокат ме разсмива от сърце. Надявам се да не остана разочарована след 20 епизод.

 

Дано позитивизма и усмивките ми останат до край :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та, аз съм само до епизод и наистина се забавлявам. Този адвокат ме разсмива от сърце. Надявам се да не остана разочарована след 20 епизод.

 

Дано позитивизма и усмивките ми останат до край :)

 

Ако ти е харесал адвокатът, значи ще останеш доволна докрая, защото образът му с времето е все по-приятен и мек. :)

 

А за другото не се притеснявай, краят е happy end. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси :)

 

Вече съм на 15 епизод и имам повечко наблюдения.

 

Тази нашата страдалница какъв поглед вади ( уморен и заспал ). Знам, че се предполага да е изтощена и прочие, ама това е прекалено.

 

Мениджъра има зашеметяваща прическа - наистина в сродни души е красив, а тук е смешен :)

 

Адвоката, голям сладур, за мен е най-добрият актьор в сериала. Наистина много ми допада :wub:

 

Дечицата - много проблемен стомах, това тяхното на нищо не прилича.

 

И все пак, нямам търпение да се прибера, за да го догледам :) :i love this:

...

03 ноември 20111 - 12:19

Доволна съм от развръзката, от актьорската игра, хм май от всичко :)

 

Enjoy :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже прочетох (най-сетне) как да качваме снимки, реших да се пробвам и аз. И ето повода да споделя снимки на Sin Dong-wook, който играе малкия брат в сериала. Всички знаем каква гавра са си направили стилистите с визията му и не само неговата.

Ето всъщност как изглежда младежа:

 

photo17999.jpgphoto190420.jpg

 

Разликата е огромна, нали? Сладурче е. И много се надявам да оздравее.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже прочетох (най-сетне) как да качваме снимки, реших да се пробвам и аз. И ето повода да споделя снимки на Sin Dong-wook, който играе малкия брат в сериала. Всички знаем каква гавра са си направили стилистите с визията му и не само неговата.

Ето всъщност как изглежда младежа:

 

 

Разликата е огромна, нали? Сладурче е. И много се надявам да оздравее.

Аз си признавам, че започнах сериала точно заради него. Снимката с дългата коса и диадемата е от сериала Soulmate.. Там е наистина различен. Все пак съм доволна и от играта му в Звездопада. До края си остана себе си и симпатяга. Дано наистина да се справи с всичко лошо и да ни зарадва пак с чаровната си усмивка!!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...