Jump to content

Recommended Posts

Изгледах тази драма за 3 дни като се има впредвид,че са почти 30 серии..

Просто е уникална от към сюжет,игра,романтика,комедия.Актьорите играха толкова непринудено и рядко се случва в един сериал да ми допаднат и "лошото" и "доброто" момче,но в тази се влюбих и в двамата ,а Seung Gi ми е любимец от доста време.

Всичките емоции ги изпитах към всеки един от персонажите-и яд,и съжаление,и симпатия и после пак яд и яд и яд хаха

Майката-НАЙ-гадната змия,която бях гледала скоро в драма.Персонажа и беше наистина отвратителен.

 

Дори като искаше да се самоубие не я съжалих,а си мислех "скачай,скачай и пак малко ще ти е"

 

А милата Ън Сонг .. поредното доказателство колко е тънка границата между прекалената добротa и наивността.Толкова добре си изигра образа,че ми се искаше да вляза във филма и да я защитавам и аз от лошотията на това влечуго <_<

За сестрата останах със смесени чувства..понякога я съжалявах наистина много,но от друга страна ме е яд,че любовта и към Хуан се считаше за такова голямо оправдание.

Най-мразя хора които правят злини,а претендират че са толкова добри,че чак и сами си вярват.

Може би защото пиша коментара веднага след като го изгледах,но наистина още ме държи емоцията от този сериал.

Не усетих как ме накара да се просълзя няколко пъти,но я няма тази голямата драма и трагедия,която те остава депресиран цял ден след като си го изгледал.

 

Наистина си струва гледането и го препоръчвам г-о-р-е-щ-о B)

Ужасно благодаря на екипа,който преведе сериала!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах ,та сега да си кажа мнението: МНОГО МИ ХАРЕСА СЕРИАЛЧЕТООООО

Историята я бива,през цялото време си в напрежение и в очакване какво ще се случи и как ще се развият действията. В сериала има доза смях, любов, сълзи (особено към края). Всички герой бяха интересни и забавни по свой си начин, особено майката (на Хуан) -приема всичко за чиста монета ....... за другата нямам думи просто-по някое време ми идваше да .......голяма змия и тая малката (дъщеря и)-хем не иска да прави въртели и интриги хем участва в тях.....

Мога да кажа, че ще го добавя към любимите си сериали :es: определено ми хареса, а си е и с happy end.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що свърших със сериала. Приятен е. По корейски наивен и наистина накара нещо да ми трепне под лъжичката...

Благодаря много на екипа от прево-реда! :)

Сериите разнообразиха натовареното ми ежедневие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И според мен е задължителен за гледане. Не е драма, но пък има страшно много емоции и романтика в този сериал. Страхотна игра на Han Hyo Joo, от сериалите, които съм гледал с нейно участие, тук беше най-добра. Сюжета - интригуващ, OST-a - нищо особено според мен, ако трябва да му дам оценка - 9/10 - задължителен за гледане :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подходих към сериала с големи очаквания и леко се разочаровах. Не обичам прекалено нагласените неща.

А и Ън Сонг казва на Хуан, че не дава възможност на хората да кажат как се чувстват и какво ги е сполетяло, а в момента, в който тя трябваше

да се обяснява си грабна куфарчето и си замина.

 

А и на моменти сериалът ми се стори леко разтеглен.

 

Въпреки всичко сериалът трогва до сълзи. Така че си струва да се гледа.

 

Много добре бе изиграна и ролята на Ън У - браво на актьора. И въобще всички роли бяха изиграни отлично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче.Нито блестеше с нещо,да кажеш да е с някакви големи претенций,обаче как те грабва,просто не можеш да се откъснеш и за минута от него. Много добре подреден сюжет,нито претруфен,нито кой знае колко сложно опитлан. Но тези разминавания ,които се получаваха бяха направени брилянтно и наистина в много от моментите направо ти се иска да изкрещиш - Ей го там е ,той ее или пък направо да влезеш вътре и да набиеш майка и на Сонг Ми,да прегърнеш Ън Сонг и да я утешиш и въобще направо човек живее с геройте през тези 28 епизода и хич не ми с еискаше да свършва но всяко нещо си има край. А най хубавото е,че тук той е щастлив :) .Като всъщност то сякаш е тенденция вс еповече от корейските сериали май да стават с щастливи крайща,което е добре за изтормозените ни душици. М са да спомена и актьорите . Всички изиграха много хубаво ролите си,наистина изглеждаха мнохо реални,без преструвки и преиграване,отлична работа на всички. Но най-най добрата,най-красивата,най-милата и въобще това ангелче Han Hyо Joo беше прекрасна,страхотна.такава чаровница,направо се разтапя човек като я гледка ;) В Илджиме я харесах,тук вече направо си я обикнах,а съм сигурен ,че не само аз изпитвам това възхищение спрямо нея. Заключението ми е ,че това е сериал,които е просто задължителен за гледане. Прекрасен е.

И разбира се благодарско за буквичките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЗГЛЕДАХ ПОРЕДНАТА СТРАХОТНА ДРАМА. ДОВОЛЕН СЪМ. ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ МНОГО МИ ХАРЕСВА - ОСОБЕНО, КОГАТО СЕ ПУЛИ И ВЪРТИ ОЧИ. ИЗГЛЕДАХ ГО НА ЕДИН ДЪХ, ЗАЩОТО ЗАРИБЯВАНЕТО СИ БЕШЕ ПЪЛНО. ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ АКТРИСИТЕ, КОИТО ИГРАЯТ "ЛОШИ" СА СТРАШНО ДОБРИ. ЕЙ, КАК ДА НЕ ГИ ПРИЗНАЯ?

han+hyo+joo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях гледала нещо с толкова много интрига :)

 

Имаше от всичко в уморени дози, което ми направи страхотно впечатление!

 

Определено си заслужава :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен сериалът започна като "Пепеляшка" - "добрата" мащеха с нейната чаровна дъщеря, "смъртта" на таткото, изгонването на Ън Сонг, появява се и добрата фея и да не забравяме принца, само че тук има два - единият благороден, готов винаги да помогне, независимо дали потъпква своите чувства, а другият - разглезен, вечно недоволен от живота егоист, който не се интересува от чувствата на другите около него. Естествено, всички от самото начало знаем кой ще избере нашата Пепеляшка.

 

В началото започна добре, но после много го разтеглиха, спокойно можеха да посъкратят серийките, и пак щеше да е интересен.

Гледайте, няма да съжалявате. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да благодаря на екипа за субтитрите :kiss2: Ако не го бяхте превели, просто щях да го подмина. Защо? Ами този постер просто е ужасен ... пък и 28 серии ... :blush:

Обаче нещата коренно се промениха като го изгледах. Вмомента постера ми се струва страхотен, а 28 серии твърде малко. И като цяло настроението ми след сериала е -> :es: :es:

Отдавна не бях гледала нещо, което така да ми хареса. Напоследък избутвам сериалите до края, но няма живинка и като попадна на нещо такова, просто се разтапям от удоволствие.

Няма да пиша мърдрости относно характерите на героите, сюжета и т.н., който реши да го гледа, сам ще си направи изводите, но искам да спомена две неща:

1. Действието тече много приятно и 28 серии не се усещат;

2. Характерите на отрицателните персонажи бяха така умело изградени, че се чудиш да ги мразиш ли, да ги съжаляваш ли, да ги харесваш ли, да им съчувстваш ли ... мъка :)

 

Много интересна драма. Гледайте! Аз лично си я запазвам в архива, за да й се насладя някой ден отново. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много зарибяващ сериал, почнеш ли го докато не го свършиш по-бързо, няма спиране. А после ти става кофти, че няма още.Като във всеки сериал имаше смях, драма, интриги ,любов, но всичко беше в умерени дози, не се прекаляваше и действието си вървеше плавно,но все се случваше нещо и ти ставаше все по- интересно. Историите на Ън Сонг и Хуан се преплетоха заради прословутото

наследство,което кой ли не го искаше

Хуан беше типичният надут богаташ, свикнал да получава всичко на готово и да гледа хората от високо. Това, че щеше да се промени беше ясно от началото, но беше интересно да се види пътят, който ще извърви за да стане новият Хуан, а отношенията им с Ън Сонг преминаха през много етапи-караниците им от началото до края, как си помагаха докато уж бяха врагове и

неусетно се влюбиха един в друг

.Ън Сонг имаше най-тежката съдба в драмата. Тя преживя какво ли не, но не се предаде, бори се докрай и заслужено спечели щастие накрая.Беше доста наивна на моменти,но аз го оттдавам на доброто и сърце.
Другите герои и те бяха невероятни.Мащехата с лошотията си, но и с вечно провалящите и се интриги.Дъщеря и с това как все упрекваше майка си за гадориите, все искаше да помогне на добрите, но не си мръдна и пръстта, а се чувстваше най-голямата жертва.И все пак ми беше жал за нея на моменти .Чон Се с добротата, си вечно помагащ на някого

едно нещо не ми хареса само в него, когато забрани на Хуан да харесва Ън Гонг, нямаше това право,макар и влюбен в нея.А най-милата му постъпка беше, когато отиде да говори с Джонг, когато тя страдаше, че той не я харесва

Майката и сестрата на Хуан с техните изцепки и глупости, бяха много забавни, понякога реагираха така, сякаш са от друга планета.Бабата как само постави мързелуващото си семейството на място,ама то с това и решение се заформи цялата история,а братчета на Ън Сонг мисля че просто няма как да не стане любимец на всички

А това, че бащата на Ън Сонг стана приятел с единият мъж който я харесва, а брат й с другия без те да знаят кои са, се получи много добре, така де и двамата искаха да и помогнат да е щастлива, без да подозират, че близо до тях има един човек, който би и върнал усмивката.А разминаването с брат й,как е там, където е и той и не се виждат, си беше като игра на нервите защото няма как да не реагираш, да не се ядосаш, че е било на косъм да се видят, но не!!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение доста се доближава до това на desjer. Прекалено нагласена история и пълна с клишета.

Не че не ми хареса де, напротив. Въпреки всичко - много трогателна. Броят на сериите отначало малко ме притесняваше, но въпреки че можеха да разкажат всичко в доста по-малко, не усетих как ги изгледах.

Много добра актьорска игра. Хуан в началото ми беше ужасно антипатичен /да не кажа отвратителен/, което значи, че Сънг Ги се е справил страхотно :lol: .

 

Най ми харесаха епизодите, в които показаха точно тази негова метаморфоза. А когато каза за първи път "съжалявам", дори и аз останах изненадана.

Изобщо баба им много правилно ги строи всичките в две редици. :282:

 

Чун Се :rolleyes: . Много му симпатизирах на това момче.

 

И, да си призная, съжалих, че не се случи нищо между него и Ън Сонг :( .

 

Е, няма такива безкористни хора /мъже/ на този свят!

Впечатлена съм от играта на братчето. Браво на детето!

А краят -

е, не съм очаквала чак такъв хепи енд в корейска драма :lol: То бива, бива, но тук направо прекалиха със захарта. Дори и "лошите" се поправиха. Очаквах поне един смъртен случай, ама те - не! :P

 

Абе, като цяло сериалчето е приятно. Гледайте.

И големи благодарности на екипа за субтитрите :thanks: . Браво, момичета! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми хареса...образите бяха много добри.Но, най-любимия ми беше на майката на Сънг Ки... леле ,ама побъркана :lol: Това май ми е любимия образ на майка до сега....много беше симпатична с тези нейни физиономии и начина ,по който говореше.

Друг ,който ми хареса беше приятелката на Ън Сонг...мале..колко гръмогласна беше. :lol:

И третия, брата на Ън Сонг...много добър в образа си на аутист.

Другите също ми харесаха.Главната двойка беше изключително сладка, нямах търпение да дойде момента, в който ще се влюбят и като дойде не останах разочарована.Бяха невероятни.

Лошите няма какво да ги коментирам. И мен ме дразнеха ,както всички останали.Но, като че ли дъщерята повече ме дразнеше от майкта.Едната поне не се оплакваше, и не ревеше постоянно.

Като цяло сериала е интересен, има се малка интрижка...всичко си му е наред. :)

 

И всички заживяли щастливо~~

 

Гледайте :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки,че не съм го догледала искам да споделя впечатленията си до тук. Простете ако се повтарям с предишни мнения...
Ще сложа всичко в спойлер, защото мисля да коментирам главно сюжета и образите на героите.


И така. Динамичното начало с гонката ме надъха за един вид "бясна" комедия, което донякъде беше така.
Крясъците и псувните не липсваха, но беше нелепо, че докато се гонеха по трасето нямаше нито една кола.
В милионен град, какъвто е Сеул - това е невъзможно.
Направи ми и впечатление че Ън Сонг и Чон Се по равно са кривогледи и може би за това веднага разбрах, че ще има и нещо повече от случайна среща. :28558:
Следващият нелеп до безобразие момент беше, че когато богатата наследница отиде на улицата запази мъжкото си достойнство и понесе всичко
без да има проклятия, оплакване на съдбата и други все човешки чувства. И въпреки всичко аз започнах да я харесвам и уважавам.
Това момиче хвана болното си братче и устоя на всички удари на съдбата. Може би глуповатостта и тъпотата й бяха фактора, който допринесе за всичко това.
Дай Боже всякому приятелки като Хье Ри. Това момиче е страхотно, за което и актрисата допринася със своята ведрост и в същото време - непреклонност.
Бащата на Ън Сонг надминава и дъщеря си. Толкова слабохарактерен и поддаващ се на манипулация човек - просто не съществува.
Най-точното определение за него - мижитурка.
Мащехата обаче се справя на 100% със ролята си. Такова студенокръвно животно е и е толкова пресметлива, но в същото време пропуска факта,
че със своите действия ще нарани човека, за когото се кълне, че живее и обича най-много, а именно - собственото си дете.
Сонг Хи също има противоречащ образ. Хич не са го доизмислили - не може да изпитваш вина едновременно с момента,
в който съзнателно и пресметливо вършиш действия във вреда на другиму... и то на човек, който е бил член от семейството ти.
За това се кефя на мащехата - има сърце от месо (както казват бабите на село :28558: ).
Чон Се - макар и да съжалявам, че няма да го "огрее" актьорът заслужи моите адмирации. Със своя образ той ни показа,
че рицарят на бял кон съществува и той има съвсем човешки чувства. Неговата ревност е сладка по особен начин, но човека си запази достойнството.
Осъзнава, че няма смисъл да реве и да се тръшка, защото няма да получи "играчката". Трябва да има повече такива хора (с такова телосложение :i love this: ).
Баща му - Президент Пак също е готин, макар че образът му е негативен. Всеки човек е малко или много алчен, но това са едни естествени чувства за човек,
допринесъл за изграждането на една империя. Не мога да го виня, че не иска човек, който е по-неопитен и е с жълто около устата да управлява корпорацията,
в която той е прекарал младините си.
Управителя на ресторанта също кефи на макс. Ценен учител е за това как един ръководител трябва да се отнася към персонала,
а именно с нужната строгост, но и с уважение към чуждия труд.
Икономът Пьо пък също като вярно куче на стопанина си се грижи за бабата с огромна всеотдайност.
Въпреки, че не съм стигнала до там, подозирам че има особено романтични чувства към мамчето на Хуан.
Ще бъдат страхотно попадение. И двамата са простички хора - радват се от малките неща и не влагат особен смисъл в действията си.
Джонг се причислява към тях и въпреки нейната разглезеност и слабоумие успя да ме трогне. Най-вече с това, че няма капка увереност в себе си.
Идва ред на бабката. Президентшата е много силен персонаж. Зряла и уверена в действията и постъпките си - тя може от пиле мляко да изкара с най-благи намерения.
Вярваща в принципите и безпринципността на всички останали, в обкръжението си - тя успя да събуди съвестта на всички, включително и на зрителя.
Макар с богатите си възможности - тя се радва на живота и на простичките неща като полските цветя и розовата пижама от внук си.
Върви от частното към общото за да си създаде преценка - която в повечето случаи се оказва непогрешима.
И последен, но първи по важност образ е този на Хуан. Също като сестра си разглезен и безочлив. Смятащ, че парите са за харчене, а не за изкарване
той успя да се промени до неузнаваемост за съвсем кратък период. Малко избързаха според мен, но това да му е кусура. Най-точното определение за него е - куче,
което знае само да лае, но не и да хапе. Не ми е ясно само как от пълно дърво започна да изразява чувствата си към всички.
Слабо вероятно е да се случи в реалния живот. Достоен внук на баба си - упорит и решителен когато има цел в живота.
Малко бавно му идват умозаключенията, но все пак- съвсем навреме. Актьорът е очарователен и съм много доволна от това, че точно той изпълнява тази роля.
Ще поговоря и за другите нелепи ситуации в сюжета:
Най-прясна ми е първата целувка. Сон У Хуан плачейки със крокодилски сълзи пред жената която обича, но не може да достигне.
Създадоха ми впечатление, че Ън Сонг е " мъжа в семейството". Хуан си седеше като пънче( но красиво пънче) и не посмя да възрази.
И как след една смяна на лепенката - едно куцащо момиче припна като млада кобилка :lol2:
Това не й харесвам на Ън Сонг - постоянно подтичва на някъде. Стилиста също й е голям враг.
Смешно поради своята нелепост е и факта, че Ън У се озова при приятеля на Хуан. И последния ме застреля с липсата на проницателност.
Видя семейната снимка на Ън Сонг и Сонг Ми, но не позна братчето им. Трябва да си много тъпо парче значи ...
Мислех си и за ъпсурдизма от 22-ри епизод. Как може да спиш в една стая, да ядеш на една маса и да ходиш в една и съща тоалетна с жената,
която те е лъгала и клеветила публично?!?!
Ън Сонг ме дразни, защото е оставила изцяло на Баба търсенето на братчето й. Стовари целия товар на това търсене на Баба
и вместо това - насочи цялата си енегрия да достигне 20% ръст в продажбите на тая супа.
Мога и до утре да изброявам слабите места в сценария, но не мога да отрека, че имаше и гениални попадения.
Например процеса по укротяване на опърничевия. Хуан такива муцки правеше в началото, като го накарат да свърши нещо,
че едно просто нещо - като да посрещнеш клиент на вратата изглеждаше като "Мисията невъзможна".
Доста време мина, докато зацепя защо само той има значка с намръщена усмивка. :lol2:
Униформата на Ън Сонг от нощния бар още ми е пред очите - с тая руса перука и котешки ушета :lol2:
Манджите в сериала изглеждат толкова вкусни, че след всяка серия и аз огладнявам. В почти всяка серия закусват, а на мен лигитете ми текат по
десетките панички върху масата.
Музиката не ми е много по вкуса, но като цяло е подходяща за сериала. Добре че е Ън У, че да послушаме изпълнения на пиано.
Обичам факта, че след всяка серия има превю за следващата.



Очакванията и надеждите ми са за още екшън и драма. Подценяват интелигентността на зрителя с безкрайните спомени и с безкрайните обяснения
между героите. Особено между мащехата и Сонг Ми. Страхувам се, че ще претупат края, но ще поживеем и ще видим това wink.gif
Музикален поздрав

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остават ми още 8 епизода и го довършвам. Това е най-дългия сериал, който съм гледала :о, но пък е увлекателен и нямам търпение да видя как ще се развият нещата, въпреки че се знаеше накрая какво ще стане. Много мило ми стана, когато

Хуан започна да се притеснява и да показва явно отношението си към Ън Сонг, както и когато и подари медальона..

 

Но майката и сестрата много ме дразнят - всъщност за Сонг Ми ми става жал понякога, поне в началото, имаше един преломен момент, когато

отидоха в дома на бабата и нашилкавиха сумати лъжи по адрес на Ън Сонг

е тогава ми стана крайно неприятна..

Ще чакам да видя края и ще споделя какво впечатление ми оставиха и останалите епизоди.. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса, страхотната и естествената игра на актьорите допринесе за това. Имаше химия между двамата главни, които бяха адски сладки в караниците си.Леко клиширана история, но поднесена по много приятен начин. Малко ме изплашиха 28-те епизода, но пък ги изгледах за 3 дни.Всъщност нито за миг не ти доскучава като гледаш и ти е интересно какво ще стане по- нататък.

Гледах главната актриса за пръв път и съм очарована от нея, а Сънг Ки ми стана фаворит.

Сериалът е много приятен за гледане, така че не пропускайте.

 

П.П. Най-любимото ми беше намръщената емотиконка :( на униформата на Хуан.

smiley.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми хареса изключително много :rolleyes: Актрисата, която играеше Ън Сонг е много сладка и за мен лично много красива. Главния малко не ми допада особено, но иначе изглеждаха невероятно . Изобщо сериала е много хубав и аз с удоволствие го изгледах :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал, и двамата главни са много симпатични, особено мацката за мен е една от най- красивите корейски актриси, които съм гледала. Много добра игра направиха всички и отношенията между Ън Сонг и Хуан бяха разгърнати плавно и успяха да ме убедят в истиността им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...