Jump to content

Recommended Posts

Angels With Broken Wings / Tsubasa no Oreta Tenshitachi (2006)


bf3c655d1b0de2d3.jpg

Име: /Tsubasa no Oreta Tenshitachi / Първи сезон
Известен още като:Angels With Broken Wings / Fallen Angels
Година: 2006
Жанр: драма , Количество серии: 4 / Четири истории/
Производство: Япония

 

В ролите:
Ueto Aya в ролята на Koмине Нанако (Episode 1) Sada Mayumi (Episode 1)
Yamamoto Mirai (Episode 1) Hiraiwa Kami (Episode 1)
Doi Yoshio (Episode 1) Reina (Episode 1)
Horikita Maki в ролята на Юна (Episode 2) Matsuyama Kenichi в ролята на Шинго (Episode 2)
Yashiba Toshihiro (Episode 2) Tanaka Kei като Онодера Рику(Episode 3)
Yamada Yu в ролята на Йоши Нао(Episode 3) Takuma Seiko (Episode 3)
Ueno Juri в ролята на Риоко/Рио (Episode 4) Hamada Mari (Episode 4)
Abe Sadao (Episode 4) Ohashi Nozomi (Episode 4)
Nakagome Sachiko (Episode 4)

Сюжет:
История първа: Звезда. Нанако/Ueto Aya/ веднъж в седмицата ходи в един и същ шикозен магазин, облича и купува скъпи дрехи, обградена от внимание и лукс. Този момент я кара да се чувства звезда, различна от всички и много щастлива. Но всяко нещо си има цена. Каква цена плаща Нанако? Кой ще промени мисленето й?
Щастието не се купува с пари.

История втора: Чат на живо. Един от съвременните начини за общуване са различните чатове. Всички го знаем. Работата на нашата героиня Юна /Horikita Maki/е да общува с различни хора в такъв видеочат. И това е единствения начин, по който това момиче общува със света. По някаква причина Юна почти не излиза от къщи, страхува се от хората и не общува с никого. Какво се е случило с нея? Ще успее ли един от нейните клиенти в чата да й помогне? Ще му се довери ли Юна? И кой е той?
Човек има две лица. Дяволско и ангелско. Кое ще сложиш, избираш ти.

Епизод трети: Актриса„ Не можеш да станеш актриса! Длъжна си да поемеш семейния бизнес – ще правиш императорски кукли. Ако напуснеш дома, не се връщай обратно!” Тези думи удрят през лицето Нао / Yamada Yu/ преди две години. Въпреки всичко младото момиче заминава за Токио, следвайки мечтата си. Провалите бързо се редят, един след друг. До къде ще стигне нашата героиня от безпаричие и дългове? Появата на стария майстор на кукли, дядо й, ще промени ли нещо? Какво ще загуби тя? Ще намери ли пътя обратно?
Човек винаги може да започне живота си на чисто, независимо от грешките.

Епизод четвърти: Игрален автовам Риоко /Ueno Juri / търси утеха в хазарта и мъжете. Но връзките й са нетрайни. Често я изоставят, тя така и не знае и не разбира защо. Внезапно, една сутрин се събужда и вижда до себе си едно хлапе. Сегашното гадже й оставя малкия Кента за седмица и изчезва. Риоко е сериозно объркана. Детето е объркано още повече. Кой ще бъде наранен? Дали би изоставил някого, когото обичаш?

Линкове за теглене : Тук 

:essub:

С български субтитри и ТУК

 

 

ОНЛАЙН С БГ СУБТИТРИ

Лично мнение: В първият момент ти хрумва, че някой просто иска да събере няколко звезди и красавици, и да им вдигне още рейтинга. Затова го прескачах от 2010г. Било е грешка. Това по-скоро са четири филма, много човешки, много нежни, много японски. / в този жанр/. Засягайки вечните неща, като: пари, вина, амбиция, самота и разбира се, обич, ме накараха да помисля аз, тук и сега, какво бих направила, ще се огъна ли. И дали ще изплувам. И цената . Хубави, гледаеми истории.
И не на последно място, момичетата радват окото. Добре се справиха. Визия, игра. Допадна ми дотолкова, че да го преведа.
Приятно гледане! :up:

Link to post
Share on other sites

Изгледах и двата сезона на Tsubasa no Oreta Tenshitachi . 8 кратки истории за 8 жени сами в големия град. Социалните и индивидуалните проблеми показани реално, кратко и ясно.

След първата част реших че втората ще е за 4 мъже но не.

Link to post
Share on other sites

Четири поучителни интересни истории. Времето минава неусетно.

Актрисите са много красиви, особено собственичката на магазина в първата история.

 

Гледайте, няма да съжалявате!

Link to post
Share on other sites

И на мен ми допадна ,красиви актриси ,четири истории и всяка различна,особенно ми допадна първата история -на всеки понякога му се иска за част от минутата дори да бъде някои друг, но на каква цена всеки сам решава <_<Всяка история е послание,няма излишно разтягане на локуми кратко, сбито , и ясно :).Благодаря за субките

Link to post
Share on other sites

Преди малко го изгледах и аз. И четирите истории ми харесаха. Всяко едно от момичетата беше позагубило пътя, но благодарение на някой или нещо успяха да поемат правилната посока и да излязят от

отчаянието, което обгръщаше животът им

Link to post
Share on other sites

На фона на измислиците в корейските сериали, които напоследък не ме влекат особено, това мини сериалче много ми допадна. Много истинско, поучително, и добре изиграно. И четирите момичета ми допаднаха визуално, а някои от историите ме разплакаха. Препоръчвам!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...