Jump to content

Официална котешка тема!


  

129 гласа

  1. 1. Каква котка предпочитате?

    • Персийска
    • Ангорска
    • Сиамска
    • Някой друг вид
    • Улична - за хората които не робуват на породи!
  2. 2. Кои са ви любимите анимационни котки?

    • Tom (tom&jerry)
    • Garfield
    • Sylvester (looney toones)
    • Happy (Fairy Tail)
    • Korin (Dragonball)
      0
    • Scratchy (the Simpsons)
    • Pinko (the pink panther)
    • Някоя друга


Recommended Posts

Диди, стискам палци за прасчо! ^^ Пускай му от време на време "Слонът, моят приятел" да се види :rolleyes::lol: Хаха, сега майтапа настрана.. стягай го, че да е здравичък ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, то на снимките не се вижда, ама си има сериозна промяна, пък и като го взехме беше кожа и кости. Рязко надебеля и явно му се отрази и на здравето. :/

Иначе мерси и на останалите! ^^ smile.gifВлади, стига му майка ми, която вече го прекръсти на "слончо" laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се похваля колко са пораснали моите хубавци :D :

Вини Джоунс 5466941s.jpg

 

 

 

Ричи Блекмор 5466949y.jpg

 

 

 

Ричи много шаваше, затова излезе малко размазан, ама пак си го харесвам. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


И слагам в спойлер другото :rolleyes:


Вокалът на тази група е голям котколюбец (че как иначе B) ) и мисля че освен че композира онази котешка песен си е прибрал и четири писанчовци вкъщи.



Другото, което ми привлече вниманието е модата на 猫 café , тоест, кафене, в което плащаш, за да си играеш с котките там. Накратко-място, пълно със всякакви пухкави, мъркащи котарачета.
Първо се замислих дали не е стресиращо за животните да са сред толкова непознати, защото моето диване не понасяше дори майка ми, а общо взето тя се занимаваше с всички грижи по животинката.
Но пък от друга страна-'' работата'' на тези котки е да бъдат глезени, хранени с всякакви лакомства, и общо взето почитани като египетски божества. Надали е толкова ужасно, колкото си го представих на пръв поглед.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре изглежда зарибявка това неко кафе аз по принцип обичам да разпускам сред животни пък щом са котки кво да иска човек повече? :D Ама онея в клетките тъжни изглеждаха сигурно щото са малки заради това не ги пускат да шарят с другите ама пак да ги държат в клетка..тва да не са им канарчета?! :| Свобода за всички котки!! :D Но определено бих отишъл в такова кафене ако имам възможността да ида в Япония даже мога им дам съвети за развитие на бизнеса с разни аксесоари там фланелки, ключодържатели, фигурки и такива сладки с форма на котка.. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джиджито рулира как... оная дет чакали зад ъгъла най-култова!   :896767:

 

Чаай шляпна и аз някоя друга снимчица, че срамота.. :rolleyes:

 

 

26062007370.jpg

 

котарака на лелята - Чарли..щракнах го докат бях на гости понеже беше заспал в странна поза, а на долната снимка като беше по-малък и пак спеше като за световно..

 

16092012372.jpg

 

И няква рандом рижава пума даже не си спомням де съм я снимал то телефона ми пълен с всякви котки май-беше в Румъния снимана тая или по морето..ама снимката ме кефи щото е от най опасният вид - дебне такава в храстите и чакали само да обърнеш гръб и да те набъбне с зъби и нокти!  xD Пак че е рижава ако видите в същата поза в храстите ама черно-бяла имайте едно на ум те са най-опасни! :o

10032007359.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да се оплача, че на единия от моите космати приятелчета вчера му открихме сачма в задника :unsure: Само да ги хвана кои са тия велики стрелци в квартала и ще има възмездие :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А тъй линчувай ги и от мене! Такива сополчета дето мъчат котки най ги мразя. Предишният котарак на лелята така някой го отрови ама че не се разбра кой е да усети вендетата тая отрепка, която и да е била! :@ deadhorsek.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу, ужас, много мразя такива. Преди няколко години, тук един луд от квартала все идваше пред блока ми, а аз бях малка и един ден се появи от някъде едно коте. Ама такова мъничко, сигурно беше на 4-5 месеца, че и по-малко и тоя нали съм чувала за него, че малтретира животните, като почнал тоя да тормози котето. Леле, ужас, всеки изминал ден, виждах котето с окървавено носле, един ден излизам аз с нашите навън и гледам котето се свило до асансьора, мяука, крещи, вика, дере се, а оная шашавия търси котето. Представяте ли си, аз съм била такова малко има-няма 3-4 клас и нек'ъв там да мори котето. След няколко дни нито коте, нито звук...   :swoon:   :x :x :x .... Много плаках за това коте, много....   :unsure:  :cry:

Защо не малтретира тъпото си куче, гадно, мръсно... Ще убива той котетата, той Бог ще го накаже, ще му се върне всичко на тоя, рано или късно...  Магарето долно, ще убива животни и то какви, коткии !! :nunchako:   .... Ама друг път ...  :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опааа, колкото и да ми се иска да премълча: "Защо не малтретира тъпото си куче".. Аз също съм котколюбец, ама не ми се иска да вярвам, че това го мислиш наистина. Никое животинче, нито човек заслужава малтретиране- тук две мнения няма, нали. Дори и най-омразните ми плъхове. :rolleyes:  Ужасяваща е историята ти и за съжаление е нещо, което се случва прекалено често. За да ти докажа, че наистина не си ги мислила тези думи:

 

http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_1804771_128.jpg - Това е Малкият Мук, който намериха преди месеци с рязани крачета с лозарска ножица.

 

Такива хора (не заслужават това название) би трябвало да се наказват, наравно като тези, които измъчват човеци. Докато няма наказания- ясно е на всички ни как ще продължава този проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опааа, колкото и да ми се иска да премълча: "Защо не малтретира тъпото си куче".. Аз също съм котколюбец, ама не ми се иска да вярвам, че това го мислиш наистина. Никое животинче, нито човек заслужава малтретиране- тук две мнения няма, нали. 

По принцип си права и аз съм на това мнение, но в някои случаи просто човек не може да си затвори очите главно заради конкретното животно и малоумните му собственици. Примерно в квартала на едни роднини са ми разправяли как някакъв тюфлек си насъсква кучето да гони и да убива котки и оня се кефи отстрани..е такова куче как да го съжалиш и що за човек трябва да си, че да правиш такива работи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кучето не е виновно, а този малоумник. Кучето иска да зарадва собственика си, да заслужи храната си, то не мисли в случая. Все едно да се сърдим на безобразно агресивните котки- аз съм виждала подобни и съм разбирала защо са такива- защото стопаните им не се грижат или го правят погрешно, или са невротични и си го изкарват на пухльовците. И не се сърдя на мацанката, че без видима причина ми е теглила едни зъби и нокти. Има много примери и мнения. За себе си съм приела, че в основата са виновни двуногите. И да пребиеш кучето- то няма да те разбере, даже ще е в шок- в неговите очи просто е изпълнявало волята на господаря си. Виж, ако /както си и трябва/ удариш един бой на това нищожество двукрако /не искам да го наричам човек/- да видиш как ще знае много добре за какво иде реч. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем тъй е ама се пак котка освен да изяде някое канарче или хамстер друго лошо не може да направи.. :rolleyes: Както и да е да кучетата добри или лоши хич не ги обичам тъй, че предлагам да не петним тая тема с разговори за тях не че нещо ама не са актуални тука. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм "изгубила" ("погребала" не е адекватната дума в случая, защото телата липсват) поне четирима мъжки котараци в сезоните на неочаквания пролетен дълбок сняг. Което означава, че са ги удавили кучета. Котарачетата са напращели от нагон и са се впуснали в търсене на мачки, но са се оказали твърде бавни в прескачането на преспите спрямо нечии по-дълги крака... И не - не са ги прегазили коли - където минават коли, преспи няма...

 

ЦЕЛИЯТ КВАРТАЛ е пълен с кучета, които двафкат по всичко, което видят, дори отатък оградата (най-вече, иначе ги е по-страх). И не всички кучета запомнят кой съсед "постоянно се повтаря", за да не го лаят, докато си върви кротко към вкъщи. Минавам по улиците със слушалките на плейъра в ушите си и пак покоят и "дзенът" ми биват надвиквани от някакви неосъзнати врещящи агресивно по мен същества. Вдигат страхотна джабала, а като се разлае едно куче за нещо, се разлайват и всички наоколо, без да знаят защо точно. В обсег от 500 м. поне. А после ще се намери някой да ми каже, че съм си надула музиката твърде силно и дечицата му трябвало да спят:) Just fuck off...

 

Бъзикахме се със съквартиранта ми: "Представи си котка да стои до оградата на двора и като мине някой, да вика бясно "Мяу, мяу, мяу, МЯУ!"". Абсурдна идея. Защо ще го прави? Няма логична причина. Никаква. Само кучетата я намират някъде в подсъзнанието си.

 

Надявам се занапред по-малко хора да си взимат кучета, само с цел да им лаят на двора. Ами да си приемат приятелче, което да разхождат и с което да си живеят. МРАЗЯ безсмислено гледаните кучета, МРАЗЯ и безсмислено подхранените глутници помияри, които при намирисване на страх нападат вкупом някаква невинна жертва (да уточня, че нямам никакъв страх от кучета и че от мен "агресивните" псета пазят дистанция от поне 5 метра). Цялата случваща се дандания и цялото блокиране на животното в ограничено пространство са отвратителни.

 

Та за кучколюбите - бъдете отговорни, а не лигавещи се ждрольовци. Защото кучето има нужда от ужасно много внимание и грижа. За разлика (огромна) от котката.

 

А котката е предимно независима;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Представи си котка да стои до оградата на двора и като мине някой, да вика бясно "Мяу, мяу, мяу, МЯУ!

:896767:  :swoon:  :rolleyes:

Освен да я дразниш с нещо за ядене зад оградата тъй да се озвери такава..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах предвид, защо не прави нещо на собствения си домашен любимец, а го прави на бездомните животинки?! Адски странно ми е.

Да, много, ама много ми става тъжно, когато видя куче, пребито, окървавено, изхвърлено като ненужен боклук навън. Но просто мразя уличните кучета, по принцип като чуя думата "куче", още в съзнанието си ми излизат думите "СмАрт за него", но когато видя малко сладко домашно кученце, всичко се размеква. Просто минавам си в квартала, отивам на гости при приятелката и един бълхар ми се спуска и започва да ме лае, бях мъничка и аз какво да правя крещя и викам. После цял ден адреналина ме мъчи, краката треперят, майка ми ми се хили... Онзи ден, в петък, излизам аз за даскало и пак това куче + още 2(които ме познават и досега не са ми са се спускали, защото още от бебета съм ги галила и съм им давала тук-там по 1-2 корички хляб) и това злобното като се присъедини, аз само стоя вцепенена, ходя си, ходя си, тея се джафкат помежду си, аз чувствам как след малко ще падна на земята, за малко коленете пак да ми се разтракат, бързо влязох във един вход и ги изчаках да си тръгнат, а после ме взеха и с кола, че прекалено се бяха навъдили тия кучета. Параноя изпитвам, страх, губя душевно равновесие покрай онова куче... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...