Jump to content

Recommended Posts

След толкова канене и отказване, най-после наваксвам пропуска.:)  Стигнала съм до 16 епизод и върви страхотно. "Чумонг" и "Кралството на ветровете" са ми много скъпи, гледах ги задъхана и очарована, но именно те ми създадоха представата какво е това "щампа в корейски исторически сериал". Тази трета част от цикъла е различна от предишните - хард-епосът е отстъпил пред романтиката и вместо идеализираните героични персонажи тук героите са много по-сложни психологически, затова и по-интересни. Още съм съвсем в началото, но впечатленията ми от актьорите са много положителни. Фаворит ми е крал Мухьол. Кой знае какви гадости ще натвори по-нататък, след като предизвиква толкова отрицателни емоции у зрителите?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Кралството на ветровете" с коя ключова дума мога да го потърся в търсачката на  форума? А кои са заглавията от трилогията /моля, в оригинал, че търсачката не ми ги приема иначе/?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време никой не е коментирал тук, а според мен сериала си заслужава гледането, затова подбутвам темата. На няколко пъти постера и резюмето ми привличаха вниманието, въпреки че историческите сериали не са ми сред най-любимите. Но така и не го започнах, заради твърде многото епизоди. В крайна сметка слабостта ми към Чонг Рьо Уон ме накара да седна пред екрана и като захапах, не пуснах докато не го изгледах целия. Актьорите бяха много добри, сюжета беше увлекателен, героите бяха интересни. Ако е имало някакви недомислици - на мен са ми убягнали, а и все пак историята е с лек уклон към приказка или легенда. Въпреки това персонажите бяха направени много достоверни и като добавим добрата актьорска игра, наистина те карат да си съпричастен с тях.

За мен това е един от хубавите сериали и го препоръчвам за гледане! (дори на скептици като мен, които трудно си задържат вниманието и 16 епизода) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за побутването.

Напоследък съвременните драми нещо не могат да задържат вниманието ми, така че след този положителен отзив защо да не дам шанс на исторически романс. :)

Обещавам да споделя впечатления.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропуснах да спомена, че линка с опцията за гледане онлайн води към един плайлист от 143 части (епизодите са нацепени на четири) и Vbox-a зарежда само 101 от тях, защото толкова си може. Затова за улеснение ето две отделни плейлисти за първа и втора част на сериала:

 

Онлайн с БГ субтитри:  епизоди 1 - 27 :click:    епизоди 27 - 39 :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...