Jump to content

Yamada Ryosuke (Ямада Рьоске)


Dark_Angel

Recommended Posts

spacer.png

Шоколадът, който рекламират Хей Сей е много вкусен. Пълен е с бадеми, а самата шоколадова смес е доста по-малко, но вкусът е по-приятен от този на Мейджи. Само теглото му е малко. Предполагам, че няма и 100 гр.

Страхотна фотосесия на Ямада и Дайки Ариока има в специалния брой на WInk up, или по-точно е утрешният брой - сега видях, че пише януари 2013г. Коледните снимки толкова много им отиват, а двамата ще ги видим скоро в спешъла за Киндаичи. Ямада се подвизава и на корицата на списанието. С детското си изражение, той все още минава за ученик.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24 август NTV ще излъчи спешъла - Kyou no hi wa sayonara, който ще бъде базиран върху новелата на Kazuya Miyuki  -  'Oozora e no Tabidachi: Gan to Tatakainagara mo Yumemiteita Mirai'. Сценарият ще бъде на Atsuko Hashibe(Freeter, Ie wo Kau).

Главната роля е поверена на Satoshi Ohno от Arashi. Той ще играе млад мъж, който внезапно е диагностициран с вид рак на кръвта.

 Рьоске пък ще бъде в ролята на Нобуо Харада, който е загубил крака си заради страничните ефеки от лечението на рак и трябва да използва протеза вместо това.

Останалият каст включва имената на Tomokazu Miura, Kayoko Kishimoto, Mimura, Fumino Kimura и др.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък не пишем в темата му, нов момента има повод да го споменаваме често. Причината е участието му във филмовата адаптация на Fulmetal Alchemist.

В началото на юли започнаха сериозни промоции на Fulmetal Alchemist по света. Филмовата версия е на култовото заглавие се снима миналата година в Италия и Япония. Първата спирка на актьора Рьоске Ямада и режисьора Фумихико Сори, беше фестивала Anime Expo, който се проведе на 3 юли в LA. Второто голямо японско събитие - Japan Expo, се състоя на 8 юли в Париж. Фенове от цял свят имаха възможност да видят на живо Ямада, Фумихико Сори и актрисата Цубаса Хонда, които представиха ексклузивни 5-минутни кадри от продукцията и оставиха присъстващите във възторг от видяното. Отзивите за момента са положителни. Да се надяваме, че и самият филм  ще оправдае доверието на публиката. Режисьорът има опит в пресъздаването на заглавия по манги. Той е човекът, който направи фантастична адаптация за големия екран на "Пинг Понг".
По време на събитията беше загатнато за прдължение на лентата, но за него ще се говори чак след премиерата на първия филм, която се очаква на 1 декември.

tumblr_inline_osts5uOfv11qknztu_540.jpg

 

Отделно от това, очакваме Ямада във филм на Рюичи Хироки - Miracles of the Namiya General Store. Мистерията е по роман на Кейго Хигашино.

Премиера: 23 септември

Ямада потвърди желанието си да се развива в сферата на киното, успоредно с музикалните си прояви. Няма да му е лесно, но той има талант и ще успее.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...