Jump to content

Kim Woo Bin (Ким У Бин)


eli_li

Recommended Posts

Колкото и да ми липсва Джи Соп в новите рекламни кампании на Джордано, У Бин леко ми замазва очите с присъствие, харизма, но ми липсва още "химия" с Шин Мин А. Навярно защото на новите летни снимки за каталога на марката за Корея, двамата нямат общи много кадъра. Надявам се на някоя изненадваща и топла видео рекламка. Все пак новите фотки са свежи, летни и носят типичното усещане за небрежно-удобни дрехи на бранда.

04_zps4ef45812.jpg

01_zpsbb65d11a.jpg

 

 

02_zpsab584ac2.jpg

07_zps8653470c.jpg

10_zpsa0bf2103.jpg

tumblr_n6bfzcQmBJ1rcoad1o1_500.jpg

tumblr_n6dhacViLn1tn46mmo6_1280.jpg

 

 

1_zpsfc3b928d.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Химията е била повече от достатъчно явно. Двамата са обявили след Чусок, че ще се женят. Ехаа! (че двойка!) Още една неомъжена топ-актриса ще мине в графата на аджумите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, днес агенцията на Kim Woo BIn излезе с изявление, че актьора е диагностициран с диагноза рак на назофаринкса. За щастие, болестта е открита на време. Kim Woo BIn е започнал лъчева терапия и е на медикаментозно лечение. Ще му стискаме палци! Късмет!  :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пожелавам му бързо и напълно оздравяване, ... покрай лошата новина разбрах и това, че сладураната Шин Мин А му е толкова близка (точно я гледам във *Венера от Тегу*)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рускините съобщават, че Ким У Бин вече е добре и обмисля да се е върне на екран с филм на режисьора Choi Dong Hoon. Дано напълно оздравее момчето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завръща се !

Във научно-фантастична драма ! То корейските сценаристи хич ги няма по научната фантастика, ама него ще се радвам да го гледам !

Само да не решат, че след 2 години лечение на рак и химиотерапии трябва и войник да ходи !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква хубава новина.

Агенцията на актьора съобщи: „Kim Woo Bin ще се представи като водещ на филмовите награди„ Синият дракон “днес.“

40-те филмови награди „Син дракон“ на 21 ноември ще бъде първата му публична изява от над две години.

Представителят на актьора заяви по отношение на предстоящите му планове: „Той получи сценарий за нов филм от режисьора Choi Dong Hoon и в момента се води преговори.“

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On ‎7‎/‎5‎/‎2019 at 11:03 AM, tikitoliq said:

Само да не решат, че след 2 години лечение на рак и химиотерапии трябва и войник да ходи !

 

Доколкото знам е освободен от военна служба. То само това оставаше и да не го освободят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

76638833-3144002422292790-96975220038329 76227710-3144002115626154-45162650134799

 

 

Всъщност не е бил водещ, както съм писала по-горе, а е връчил наградата за най-добър късометражен филм “Milk” на режисьора Jang Yoo Jin.

Но първо е благодарил на всички, които са го подкрепили и се помолиха за него.

Off Topic

 

Повече тук:

 

74649805-3144002212292811-12475894729382

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам за него, че всичко е започнало да се оправя ~

 

Избран е за новото лице на Binggrae за новият им продукти Acafela Speciality Coffee:panda-145:

Image

Off Topic

Image

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето какво е казал в интервюто за  Esquire....

Ким У Бин украсява корицата на юлския брой на Esquire Korea и той даде на списанието проницателно интервю за кариерата си, новото си мислене и др.

По темата за това как се чувства да прави първото си интервю от пет години насам, Ким у Бин казва: „Казвате, че са минали пет години и ме кара да осъзная, че това е наистина много време. Но за да бъда честен, не изглежда, че е било толкова дълго. Мислех, че всичко ще го почувствам непознато, но сега, когато се срещам с вас, все още изпитвам чувство за познатост. По същия начин беше със снимките на филма ми. Бях много нервен, тъй като беше минало толкова дълго време, но след като всъщност се спрях, си помислих: „Това не се чувства толкова непознато, колкото очаквах“.

Интервюиращият споменава на Ким У Бин, че е започнал кариерата си като модел, но той не е правил много фотосесии, след като става актьор.

"Това е вярно. Направих по-малко, отколкото си мислех", каза той. „Имаше и няколко години, където също не можех. Понякога също съм в проекти и не мога да си отдъхна, така че това може да е причина за това. Честно казано, откакто започнах като модел, правейки фотосесия ме кара да се чувствам сякаш се връщам в родния си град. Затова исках да правя стъпки, които се чувстват малко по-спокойни. "

На Ким У Бин беше казано, че той ще се срещне с фенове през предстоящия си филм и той беше попитан дали има някакви конкретни планове или подготовка.

„Нищо по-специално, няма да е различно“, каза той, „тъй като моята работа е да се посветя на своите проекти. Влагам в него възможно най-много мисли, разговарям много с режисьора, за да гарантирам, че филмът ще излезе добре, и много дискутирам с другите актьори. Единственото нещо може да е, че мисленето ми е малко по-различно; как да го нарека - мисля, че имам много добра енергия, тъй като ще поздравя феновете си за първи път от много време чрез проект. Чувствам се благодарен и развълнуван само от този факт. Напоследък ми е приятно да ходя на сцената. "

На актьора беше посочено, че няма много информация за новия му филм, освен статия, която казва, че това е „научнофантастичен криминален филм за извънземно, който живее в съвременна Корея“. Ким У Бин отговори: „Всичко, което мога да кажа, е„ това е научнофантастичен криминален филм за извънземно “.“

Актьорът също проведе фен среща в края на миналата година. „Беше просто страхотно - каза той. „Бях наистина благодарен и почувствах, че срещам хора, които наистина са на моя страна, тъй като това беше събитие, при което всички присъстващи наистина бяха някой, който би ме чакал.“

Когато го помолиха да назове чара си като актьор, Ким У Бин каза: „Може би е, че изглеждам малко уникално? Има много красиви хора, но мисля, че изглеждам малко уникално. Също така мисля, че затова режисьорите ме харесват още от малък. "

Интервюиращият предположи, че може би това е причината той да играе много престъпници, а Ким У Бин казва през смях, че е имало пет или шест пъти, че е играл герои, които са най-добрите в битката в тяхното училище. „Исках да играя роли, които също малко се различават от тези“, коментира той.

Когато интервюиращият каза, че е чул, че не е бил типът да се бие в училище, Ким У Бин отговори със смях: „Е, не бях най-добрият в битката в училище.“

По отношение на поведението си Ким У Бин каза: „Нямаше нищо голямо. Никога не бягах от вкъщи или нещо подобно, но в същото време не бях студент за модел. Предполагам, че бях някъде по средата?

По темата кой от героите му най-много му прилича, Ким У Бин каза: „Във всичките ми роли има еднакво количество аз и с течение на времето мисля, че спектърът се променя. В сравнение с когато бях на 20-те, сега реалният ми живот стана по-спокоен. Може би това е така, защото почивам от известно време, но сега дори ще търся, за да открия видовете на дървото пред дома ми. В миналото не бих имал представа от какви видове е дървото пред дома ми и дори не бих се интересувал. Също така обичах наистина да мразя да ходя в планината. "

Интервюиращият коментира, че това може да се дължи на остаряването му, а не на почивката му, споменавайки за приятел фотограф, който се е превърнал от човек правещ снимки на модели, сега се фокусирал върху цветята.

„Наистина нямах интерес към цветята или дърветата, но сега ги харесвам“, отговори Ким У Бин. „Също така много ми харесва да разбера какви видове са. В миналото не бях такъв, но използвам приложение, за да разгледам какви са растенията, които виждам всеки ден пред дома си. " Той сподели, че приложението се нарича „моямо“.

„Най-хубавото в това приложение е, че ако направите снимка и я качите, толкова много потребители ще отговорят в рамките на само пет минути“, каза той. „Просто трябва да докосна, за да получа отговор, така че тогава го поглеждам и отивам:„ О, значи това е люляк. И преди съм чувал името люляк, но сега знам как изглежда. ""

Когато интервюиращият сподели, че е проявили подобен интерес към цветята по-късно в живота, Ким У Бин каза: „Виждам, така е, защото остарях. Но наистина ми харесва. Когато виждам сезоните да се променят, си мисля: „Този месец ще цъфти такова и такова цвете.“ Мисля, „Април е, така че люляците ще цъфтят сега. Ще мога да усетя аромата им. Това е чувството на чакане, като „Скоро ще има сливи по сливите“. “

По-късно Ким Уо Бин каза, че макар герои като „най-добрият боец в училище“ да не са били подобни на него, са му харесали. Той каза: „Тъй като прекарах двайсетте си години така, се чудя дали сега през 30-те години ще успея да покажа свежо мислене и лице, което се промени малко“.

На въпроса дали се чувства като „Kim Woo Bin Part 2“, Ким У Бин отговори, „Това е правилно. Тъй като нагласата ми се промени, наистина не чувствам стрес напоследък. В днешно време се справям много добре. "

Интервюиращият попита дали 20-те му години изглеждат като кошмар, когато поглежда назад към тях, поради всичките му амбиции и много неща, които се намират в ума му.

„Все пак моите 20 години също бяха страхотни, тъй като бях зает и живея интензивен живот“, каза той. „Имаше дори една точка в миналото, където живеех в сауна. Нямах пари, когато бях на 20 години и не исках да получа помощ от родителите си, така че живеех в сауна, но и аз много се наслаждавах на онези дни. Има нещо, което разбрах все пак. Тъй като си почивах и поглеждах назад към това време, разбрах, че когато бях на 20-те, не живея в настоящето, аз живея в бъдещето. Бях суров към себе си и живеех в преследване на целта си. “

„Мисля, че тогава не бих могъл да се наслаждавам на настоящето“, продължи той. „Например, когато тренирате, трябва да се наслаждавате на акта на тренировка, но в крайна сметка се фокусирате върху целта си. Мисля, че ако мислите за настоящето, чувствате по-малко стрес, повече щастие и повече благодарност. “

Ким У Бин сподели и история за това да стане актьор, след като започва като модел. „Дебютният ми проект беше драма, наречена„ White Christmas“, и повечето ми колеги бяха модели. Директорът винаги ни правеше бележки. Той казваше: „Не стойте готино, не ходете по този начин.“ Ние стояхме и ходехме по дързък начин, без дори да сме го осъзнали. След това започнах да влагам много мисли как вървя. Например, за моя герой Heung Soo в „Училище 2013“, аз много добре го обмислях и си казах: „Мисля, че Heung Soo ще ходи така. Мисля, че Heung Soo щеше да работи така. "

Източник: :click:

 

И нито един въпрос за аморето му...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...