Jump to content

Recommended Posts

Ще има втори филм Liar Game -Saisei, който ще излезе в Япония на 3 Март 2012 и шокира феновете с новината, че героинята на Тода Ерика няма да се завърне. Вместо нея ще има нова героиня, която ще играе,Tabe Mikako.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toda Erika и всичко друго е излишно :P Е не точно така. Вярно това прекрасно японско девойче е като звездата кацнала върху коледното дърво,но без останалите играчки това дърво не би било толкова красиво. Останалите актьори малко или много също допринасят за прекрасното впечатление от този сериал.

На мен ми харесва сериала. Интригуващ си е . Да всички игри бяха интригуващи,но за мен най-интересното нещо беше да следя развитието на персонажа на Нао-чан . Е в този сезон не видях това,което очаквах.Надеждата ми е във вторият сезон :)

А инак не мога да разбера защо я плюят някой толкова много. Явно и вие сте като спонсора.Невярващи ,че наистина може да има някой толкова наивен и мил човек на земята.

Ако ви кажа,че и аз съм такъв? :rolleyes: Няма да ми повярвате нали? :lol: Така е защото аз не съм толкова добър актьор и не бих бил толкова убедителен.А това,че тя успява да ви убеди в това,че е някакво невинно и глуовато девойче ,само потвърждава мнението ми ,че е страхотна актриса,а не само едно красиво девойче.

Накратко. Очарован съм от сериала и с удоволствие си го гледа. Определено го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично няма какво да си кривя душата ако бях участник щях да гледам да си направя парите ако имах възможност да реша задачите, а другите да се оправят и прошка никому!

Ха-ха, и аз така! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е наистина много добър, особено Тода Ерика там, а след като чух, че ще има продължение, многоо се зарадвах !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любимите ми сериали, този психологичен трилър е наистина много добре измислен, а и те поучава да не взимаш или даваш, на някой които не познаваш, нещо! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал. Героинята на Тода Ерика на мен ми беше много дразнещ персонаж, въпреки че в новия филм онази другата беше хем тъпа, хем още по-дразнеща и даже не ми хареса визуално.  :lol:

 

Мисля, че трябва доста да се потрудят, за да има сносно продължение, и то само ако участват същите главни герои. 

 

Малко извън темата: Някой да знае подобни сериали на Liar Game?  :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори и подобен няма, което го прави още по уникален. И аз се надявам да излезе нов сезон понеже съм един от най големите фенове на поредицата със същите актьори, но не се знае дали е възможно. Айде Шота ще го навият ама Ерика може би не беше случайно, че не се появи в последният филм като Нао-чан, който излезе. Колкото до героинята й самото предназначение на този персонаж е да е дразнещ с наивността и доверчивостта си или иначе казано трябва да е тъпа на макс за да изглеждат останалите персонажи още по коварни и безскруполни. Тоя Фукунага особено се скъса да я гъбарка и в двата сезона заради пачият й акъл. :D И все пак без Нао-чан Liar Game просто няма да е същият сериал, а Ерика Тода просто остави траен отпечатък в/у тази героиня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми стана фаворит сериалът. 

Сега съм започнал да гледам BOSS, щото е детективски и участва Тода Ерика.

Да, въпреки дразнещата Нао-чан, Тода Ерика ми хареса изключително много и сега трескаво търся още сериали с нея, пък и с Мацуда Шота.

Даже в комбинация от тях двамата, ако има някой сериал... това ще е сбъдната мечта.

 

btw чак сега зацепих откъде идва това:

Абе, Нао-чан, може ли да си такава будала?

Точно от този сериал. :D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда определено ще е супер, но честно казано така както е в момента си има що годе завършен вид с филма за последната игра - "Райската градина", което си мисля, че беше приемлив финал. Този другият филм дето излезе миналата година изобщо не го броя за нещо понеже беше просто опит да доиздоят тази поредица и естествено се поизложиха. По скоро ми се иска да направят аниме, което да взаимства най доброто от сериала и мангата и задължително да присъства Катсураги понеже тя ми е любимият персонаж! ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

btw чак сега зацепих откъде идва това:

Абе, Нао-чан, може ли да си такава будала?

Точно от този сериал. :D:D

 

Нда, от време на време ми идват "гениални идеи". :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не гледам много серийни филми (били те източни или западни), ама точно преди изпитите ми трябваше да се поразсея с нещо и виж на какво попаднах (: Свърших го за един ден.

Сега като чета темата, странно ми е, че някои хора се оплакват, че героите не са добре развити или че "поуката" е простичка. Ами да, такива са, но това е като да се оплакваш, че актьорите преиграват и злодеите се смеят по пет минути  - всичко си е част от шоуто и това му е чарът. На мен ми е писнало от всякакви плоски опити за психологизъм - ако не можеш да изградиш запомнящи се персонажи, не се занимавай въобще - и мисля, че сериалът прави точно това и се концентрира върху играта с обратите ѝ. В това отношение наистина всичко е изпипано страхотно. Харесва ми, че Liar Game те поставя наравно с героите и ти дава шанс да обмислиш всичко с тях. Поне на мен стратегиите и разкритията им ми изглеждат наистина логични и достижими и не са им изсмукани от въздуха или дошли по вдъхновение свише. Обикновено с подобни филми или книги се чувствам измамена, когато не съм се сетила за нещо. ("Кой НОРМАЛЕН човек би забелязал този детайл? Грр.") Тук дори когато не отгатвах нещо (а това се случваше често), бях убедена, че някой по-умен от мен би се досетил, и бях щастлива да наблюдавам. Това направи няколкото случая, в които се досетих какво става (развръзката на първи рунд, отборите във втори и играта с картите) толкова по-вълнуващи. Доставяше ми удоволствие по един/два пъти на всяка серия да мога да кажа "Нао-чан, идиотка такава!", и все пак да я харесвам въпреки това.

PS: И да, както беше казал някой по-рано в темата, "Лайто пасти да яде!" Акияма обаче убийствено напомняше на Ел на моменти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първия японски сериал, който изгледах. Отначало не ми хареса много много, но колкото повече го гледах толкова повече ми харесваше. Според мен си заслужава гледането :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпитвам голяма слабост към психологията, та тази поредица определено ме грабна. Към днешна дата това е най-любимият ми японски сериал. Вкъщи си имам двама Канзаки Нао (родителите ми), като баща ми е най-най в това отношение (че трябва да се има доверие на хората и т.н.), та имах и личен мотив да следя с интерес. :) Втората част също е на ниво и на мен ми хареса още повече, сигурна съм, че и финалът/филмът ще е много интригуващ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От октомври стартира корейска версия на заглавието. Подробности все още няма. Знае се само, че епизодите ще бъдат 10 на брой. С режисурата се заема Ким Хонг Сон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще бъдат главните герои в корейската версия...

scrug3.jpg

 

Лошото момче си намери нишата с гадните роли...

Определено изглеждат доста по-зрели от японските си колеги и дано това се окаже в плюс. Колкото и да ми беше харесала японската версия, си оставаше твърде мангастична... Разчитам на корейците да вкарат малко реализъм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро мелодраматизъм. Нао-чан ме притеснява. Акияма може и да го докарат като по-реалистичен образ. Предполагам, Рагнос ще каже най-добре - като най-голям фен на поредицата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейският реализъм го знаем... ако на Нао или Акияма не им намерят тумор към края на епизодите сигурно на мен ще ми израсте ако опропастят с техните "идейни" решения един от най любимите ми японски сериали. Игрите тук бяха измислени много добре и бяха страшно интересни, затова и съм гледал и двата сезона доста пъти, нещо което не мога да кажа за доста голям процент от корейските продукции дето съм гледал. Явно в този римейк ще се опитат да променят логическите ребуси и предизвикателствата пред които са поставени героите, но това хич не е лесна работа понеже японската мисъл в това отношение е в пъти повече. Просто не наливат достатъчно средства в тях и им липсва блясъка и показността на корейските драми, но винаги са били по-съдържателни затова и този раздел ми е най-любимият (е след този с аниметата и мангите де ^^)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си представям корейски вариант точно на това, но да видим.

Кастът разбива , но не точно този сериал. Така мисля.

 

Да видим какво ще стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...