Jump to content

Eric (Ерик)


Recommended Posts

Една обнадеждаваща новина! След като нещата с Посейдон нещо се закучиха и не се знае знае ли се, наш Ерикчо не спи, а се труди усърдно. tongue.gif
Сладурът ще се изяви като соло певец и подготвя мини албум, който трябва да излезе през втората половина на годината. Така са съобщили от агенцията му.
Подробности тук и тук.
Отново мини! Не ме слушат тези хора и това е! laugh.gif Но все пак е по-добре от нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, тази новина на мен не ми харесва, ама изобщо не ми. Какво става всъщност с Посейдон? Няма да се снима, бави се или нещо друго? Ерик е един от певците, за които си мисля, че много по-добре им се отдава актьорството, отколкото пеенето. Но дано да съм останала с погрешни впечатления. А това не е ли първия му солов албум? Другите от групата им всичките имат доста солови изяви, ама нещо нямам спомен за него. :huh: Скоро го гледах в "Любовното писмо" и горещо препоръчвам първи епизод, където наш Ерик доста добре се представи като влюбен в Ким Джонг Ън, то и на нея доста и блестяха очичките по него. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според това, което четох последно тук, Посейдон е стигнал точно до под кривата круша. :( Имало някаква възможност да довършат снимките, но нищо не се знае. Още отначало не им потръгна след стрелбата на о. Йонпьонг, когато временно спряха. Дано в крайна сметка да не зарежат всичко съвсем.

А аблумът, доколкото знам, наистина ще му бъде първи солов. Може и да е по-добър като актьор, но не пее никак зле. И гласът му е много приятен за моите ушенца. :rolleyes:

Ще почакаме и ще видим. И ще чуем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ерик няма солови изяви като певец досега. Само той. Беше заявил преди да влезе в казармата, че ще пусне албум след това.

 

Иначе той не е певец, а рапър...Това си го влече, това си му е окупацията. Ако погледнте на Anycall рекламите с него и Хьори. Супер яки са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе той не е певец, а рапър...

 

Рапърите не се ли водят певци? ;) Не знам за вас, но аз явно си падам по рапърчета... :rolleyes: Влече ме нещо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Особено, ако са като Ерик, нали...

 

Ужким се водят, но не бих казала...В повечето случаи рапърите са тези, които просто не стават за певци...Ерик не е от тях, но пък Анди. Затова й си го водя рапър, не му е работа на него да пей, макар че не е като да не се справя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Злати, ти си ми прочела мислите. :D Много добре си знаем, че е рапърче, нали? Но Зенит и с теб съм съгласна, че повече от често рапърите не стават за пеене, ама Ерик и като рапър не ми допада много. :(

А за рекламите на Еникол, бургаската група преди време имаха поставена задачка, да познаят какво се рекламира тук. :lol:

Хич не знам на кого повече да се радвам на Хьорито, на Санг У или на Ерик. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на вашите екрани... Господин продуцентът! B)

Освен че подготвя соло албум, наш Джонг Хьок ще продуцира нова момичешка група. Подробности четете тук, че нямам време в момента.

Как му ходи беличко... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как са ви се разминали усмивките и свежестта на младежа от снимките на лаундж партито на H&М...
tumblr_llta1qAohq1qckmvno1_500.jpg


Голям пичага е, две мнения няма по въпроса..
Едно мнение обаче имам за партьорката му в новата му, вече потвърдена, драма „Spy Myung-wol” ака "Beautiful Spy".
Не съм очарована от актьорските умения на г-ца Хан Йе Съл, но дано ме опровергае поне с тази интересна роля, до този готин индивид.
В романчтичната комедия, Ерик ще играе Канг У, халлю звезда и нашето килър лукинг момче, ще бъде похитено от спомената мацка Йе Съл, която ще го дава като елитна севернокорейска агентка Мьонг Уол. Чанг Хи Джин, която съм имала късмета да гледам само в “Rough Cut”, ще е втората главна актриса в шпионската мелодрама. Нейната роля е на Чу Ин А, корейската Парис Хилтън, като се надявам да разводнява и натежнява романтиката между главните двама smile.gif . Не се съмнявате, че ще има романтика, нали? То, с този актьор, мисията е винаги жежка..преглът.В помощ на първата фатална красавица ще гледаме Че Рю (И Джин Ук), топ офицер от Северна Корея, който ще пристигне заедно с Мьонг Уол в Южна Корея, да отвлечат корейската халлю звезда Канг У.
Снимките са вече стартирали и сериалът се очаква на екран от 04 юли по KBS2, понеделник-вторник, обичайното време.
Хуанг Ин Хьок, режисьорът на ‘”Sungkyunkwan Scandal” е изборът тук, а тандемът Ким Ън Йонг и Ким Джонг А, са нови сценаристи.
Ха, дано има изненади и аз да съм доволна...
via: nate

Няма да се спускам в подробности, но Ерик е напуснал окончателно драмата „Посейдон”, която е тотално зациклила по ред знайни и незнайни още причини.
Освен това очакваме да се появи и в клипа на новата женска група Stellar, както знаете, освен, че ще рапира, ще носи радост и с вида си...Не плезете още езици...
Няма лошо, много ме топ(л)и факта, че след участието му в клипа на Teen Top, ще ни радва и тук...



.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айгуууууу, това си е наистина непростим пропуск! Блеки, :kiss2::kissx: Усмихна деня ми!

Свеж като краставичка! И безумно секси с тази прическа! /Знае си той, че с къса косичка най го харесвам ;) /

Сега за сериала. Халлю звезда ще го раздава естествено, какъв да е друг!? :lol: То си му лепне, откъдето и да го погледнеш!

Хан Йе Съл съм я гледала в Коледата и в Miss Gold Digger. Но с нищо не съм я запомнила явно, щом трябваше да отворя филмографията й, за да се подсетя коя е. Но нищо, поне ще върти едни големи очи. А до Ерик и някоя тополка от улицата да вземат и да сложат, аз пак ще бъда доволна :i love this: То кой ли ще я гледа нея!

И Джин Ук съм го гледала единствено в Smile Again, където не ме впечатли особено с актьорските си умения. Но пък е симпатяга и очаквам от него да дойде приятната изненада след казармата. Че там явно им правят нещо, но да не подхващам тази тема...

И така, чакаме драмата, чакаме и новия албум... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но пък е симпатяга и очаквам от него да дойде приятната изненада след казармата. Че там явно им правят нещо, но да не подхващам тази тема...

Влез в казармата - стани мъж! :lol:

Затова ме е яд, че в България я махнаха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, да ти кажа не съм забелязвала преди в родната казарма такова нещо. Каквито влизаха, такива излизаха :P . Но виж при корейците е друга работа. Ерик е един от най-пресните примери. Макар че то примери много.

Влизат момчеца, а излизат мъже /поне на вид де/. Разхубавени, подмладени, свежи, не ти е работа! В храната ли нещо им слагат, не знам? ;)

Но вече се замислям дали и аз да не отида, ако знам, че така ще ми се отрази /без възмъжаването/... :282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на секси Ерик!

Успешно му завръщане на сцената с Шинхуа и дай боже някое ново сериалче (по възможност по-успешно ;) ).

А защо не и някой филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, много радва това момче! Не знаех за съществуването му допреди седмица, когато поставих двудневен рекорд с Que sera, sera, а сега се заливам от смях с него в Корейската секретна агенция :lol: Няма такъв майтап! Изключително съм очарована от Ерик .- не е пръв хубавец, по корейските стандарти - свикнала съм да гледам все едни миловидни сладури, дето приличат на мъже само като си пуснат брада... Та, не е пръв хубавец, нашето момче, но има невероятно присъствие на екрана. От постовете по-горе разбрах, че е певец по принцип. Аз певческата му кариера не я знам, но за актьорската му мога да кажа, че слага в джоба си доста прехвалени актьорчета - това момче играе, та се къса! Пак да кажа колко много, много харесвам играта и излъчването му и отивам да пускам поредната серия смях... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли защо Ерик не е участвал скоро в сериали и филми? Много е готин и секси! Дано не се е отказал от актьорството, че е сред добрите актьори. Много ме кефи този човек :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно, че сега питаш, защото точно излезе новината, че обмисля сериал. :)


Въпросната драма е Finding True Love, която ще се излъчва по KBS 2.


Ако Ерик приеме ролята ще се превъплати в образа на интериорен дизайнер и ще е отново на екран с актрисата Jung Yoo Mi.


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, потвърдиха, че Ерик се завръща на малкия екран, отново с Ю-ми.
"Discovery of Romance" (или по-старото име "Finding True Love") е новата драма на KBS 2 и ще ни въвлече в схемата на старата и новата любов. Както ангелчето споменава, Ерик ще играе изпълнителен директор на компания за интериорен дизайн, а мацето ще е бившето му гадже, дизайнер на мебели, с ново гадже. Писател на историята е познавача на любовните трепети от всички части на "I Need Romance", Джонг Хьон Джонг. Сериалът се очаква през горещия август да нажежава страстите ни, а всички ние се точим на яка химия, отново, аз съм в очакване и на останалия каст.

feat39.jpg

 

cr:mwave

 

П.п.

Така и така леко започнаха да събират разни любими двойки отново на екран (сериали и филми), аре да помоля сценаристи и продуценти да „върнете на екран още един път" Хьон Бин с Ким Сун-а(може и с Ха Джи-уон или със Сонг Хье-гьо) , Ън Хье с Гонг Ю, Хан Джи-мин с Джи-соп или Канг Джи-хуан, Сонг Сънг Хон с Ким Те-хи или с Сон Йе-джин..да продължавам ли? :896767: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора, аз преди няколко дни за пръв път видях Ерик и ми стана много интересен. Има нещо в него много готино- чар ли е, какво е незнам ама мн ме кефи, въпреки че не е красив и много се радвам, че ще участва в нов сериал и то заедно с момичето от Que sera. Има голяма химия между тях. Нямам търпение да дойде август...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...