Jump to content

B.A.P. | Best Absolute Perfect


krisSkOoo

Recommended Posts

Хайде, няма да съм многословна..

Честит рожден ден на нашия крал.
Пожелавам му цялото щастие на света.

Нека винаги има тази блестяща усмивка.

Да продължава да прави нещата, които харесва и не забравя да се грижи за себе си.

/И за другите момчета, ако може, please/...:wub:

А аз си пожелавам и обещавам даже, някой ден да видя и теб на живо.

И срам, не срам, даже ще те прегърна. Ти си нашият лидер... Най-добрият...:bow:

Благодаря за всичко, което ни даде. Ти си невероятно талантлив и невероятно красив човек, отвътре и отвън.

 

#OurKingYonggukDay #용국의_여정에_영원히_함께할게

 

rgh1648750111n.gif

 

Be happy and healthy.
All wishes will come true.
Now enjoy your life.
Gorgeous, we love you.

 

jdv1648750142w.jpg viu1648750162j.jpg

 

:kiss2:

Off Topic

 

bfi1648750210w.jpg klz1648750241u.jpg

 

arx1648750288e.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, вчера Химчан беше рожденик. Жив и здрав да е... За съжаление, професионални успехи едва ли ще има, или поне в музиката, защото тези, които следят случващото се с момчетата, знаят че Химчан беше съден за сексуално насилие над 20-годишна и първият съдебен процес, който беше миналата година февруари месец, ако не се лъжа, той получи присъда от 10 месеца затвор и 50-часова програма за лечение на сексуално насилие. Той обжалва присъдата и на 12 април тази година в Централния окръжен съд на Сеул, се проведе нов апелативен процес срещу Химчан, където той призна всички обвинения. Според мен това е някакъв вид опит да се спаси, защото до преди това твърдеше, че е невинен, че всичко е било по взаимно съгласие и дори тя се е опитала да го изнудва с пари след това, а сега сам казва обратното. В смисъл, щом си признава, съдейства на власти и съд, а и е връчил писмено писмо за саморефлексия, един вид може би се надява новата му присъда да бъде поне условна. Но присъда със сигурност ще има. А това автоматично слага край на кариера в музиката, от тук нататък той няма право да се появява по медии, по социални мрежи и т.н., поне в Корея. Надявам се да успее да превъзмогне всичко, да продължи напред, да не му минават разни глупости в главата, както опита му за самоубийство преди няколко месеца. Да успее да се събере и да продължи напред някак си. Все пак живота продължава и като се затвори една врата, се отваря друга. Много от феновете се отказаха от него, но все пак има и такива, които го подържат още. Лично аз не съм настроена зле към него, но сама виждам, че ако евентуално има някакво събиране на групата, той вече няма шанс да бъде там. Дори не знам дали момчетата все още подържат връзка с него, то вече всичко ще е тайно, защото преди време той беше споменал, че със Зело са се виждали и след това Зело изяде доста критики. За да не се случват такива неща, всичко вече ще е наистина тайно, ако наистина все още продължават да контактуват. Но според мен си продължават, заедно са били толкова време и знаят що за човек е, въпреки всичко. Дори миналата година, малко преди рожденият му ден Йонг Гук в свой лайв беше го споменал и беше казал на феновете да го подкрепят, защото има нужда. Това говори много. Дружбата е най-важна, не можеш, а и не би трябвало да се откажеш от някой близък, защото е сгрешил, всеки греши.

 

П.П: Да поясня, за тези, които не знаят.

Сексуалното насилие на Химчан се отнася за следното. Бил е на някакво събиране, целунал е някакво момиче по устата и е докоснал гърдите й. Полов акт е нямало. След това тя се е опитала да го изнудва за пари, ако не й ги даде, ще го обивини в сексуален тормоз. Това й стана, той казваше, че е било всичко по взаимно съгласие, в смисъл, че и тя е искала да правят секс, но тя отрече, но пък беше доказано, че тя наистина го е изнудвала за пари. И така сагата продължава...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още през януари месец феноновете забелязаха, че Йонг Гук ще се появи във фотосесия и интервю за списание Rolling Stone Korea през февруари. И се започна едно споделяне, една радост. А тази му поява се оказа много силен старт на последвалата активност от него след това.

 

Стоейки силен сам, Bang Yongguk

"Банг Йонг Гук е пълен с човечност, независимо дали е в Кпоп момчешка група или сега. Като рапър често излива думи, които остават в спомените на феновете. Повече от всичко друго, той се превърна в икона, която трябва да създаде образцов образ на младите си приятели, както казва в собствената си история.

Любопитството за действията му след приключването на военната му служба се натрупва. Той е атрактивен артист, но е много дълбок човек, така, че очаквах, че няма да отиде в никаква компания. Изборът му бе да създаде собствена компания, в която да усъвършенства музиката си. И с приличен солов албум той започна активност както трябва. 

Rolling Stone Korea се чудеха музика и бизнес визия ще покаже Банг Йонг Гук сега. Няма и следа от сянка от провал от този внимателен изпълнител. Нека чуем неговата дълбока и солидна история.

 

Здравей. Благодаря, че се съгласи на интервю за Rolling Stone Korea. Моля, поздрави и се представи на читателите.

- Здравейте, почитатели на Rolling Stone Korea. Казвам се Банг Йонг Гук, занимавам се активно с музика в Корея. За мен е чест да ви поздравя.

 

Завърна се с "Race" през ноември миналата година. Това е първият ти албум от две години насам, как си?

- Вероятно не сте чували много за мен. Но работех неуморно. Продуцирах и дебютния албум на момчешка група новобранци и прекарах много време в подготовката на създаването на компанията. Сега, след издаването на албума "Race", работим усилено за да подготвим нов албум, който да излезе тази година.

 

Разглеждайки албума "Race" като цяло, си помислих, че е като да сравнявам живота с дълго състезание. В каква посока върви надпреварата на Банг Йонг Гук?

- Гледах документален филм за Формула 1 и си помислих, че състезанията са много подобни на нашия живот. Ако мога да използвам живота си като състезателна аналогия мисля, че е време да завърша поддръжката в бокса и да се върна на пистата, където ще се проведе състезанието. Има много очакване, вълнение и страх, но има много емоции.

 

Кой беше особено запомнящ се момент по време на работата по този албум?

- Това е нов сингъл албум, върху който работя от дълго време, така че много ми хареса да го подготвям. По-конкретно, в музикалното видео носех цветни лещи за пръв път след дебюта и финното усещане в тези очи е много запомнящо. (Смее се) Беше страхотно преживяване.

 

По какво се различава от "BANGYONGGUK" издаден през 2019 г. и какво искаш да изразиш сега?

- Когато правя своята музика, аз все още разказвам своята история. Не мисля че ще се промени в бъдеще. Дори деситилетия по-късно искам да предам историите, които искам да разкажа, или лични истории чрез музика. Може би ако има ден, в който заговоря за пенсиониране като изпълнител, то вероятно ще е когато нямам какво повече да кажа музикално.

 

Във видео интервюто за Rolling Stone Korea каза, че искаш агенцията "Consent" да се превърне в място, което обхваща поп културата и изкуството отвъд развлеченията. Изглежда, че се интересуваш от много други области, освен музиката. Какви други области би искал да приложиш към музиката?

- Тези дни се интересувам от 3D произведения на изкуството и съдържание, свързано с метавселената. Ситуацията с COVID 19 промени потока на целия пазар, но смятам, че търсенето на на ново съдържание се увеличаваи съответно се създават много напреднали медии. Тази част действа като положителен фактор в областта на развлеченията и аз също уча усилено, за да не изоставам от тази тенденция.

 

Пълното интервю и изображения може да намерите в Rolling Stone Korea, брой 5.

Изт.

tumblr-f7572fad5127f28f88da9e9a622c40c8- tumblr-3ea203501aaf5ffc807fee4631b448eb-

 

FL7mf-B2a-QAIci-BH.jpg tumblr-fe0c9c504c7d77ca5fa31ea5a1814f3b-

 

 

/RSK INTERVIEW/ BANG YONGGUK / 단단한 홀로서기, 방용국

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво се получи. Някъде към края на януари феновете започнаха да споделят информацията, че лидера ще бъде в списание Rolling Stone Korea. И това всеки ден, чакайки да дойде момента на излизането на списанието /18 февруари/. Обаче, БУМ, малко преди това да се случи, на 12 февруари Йонг Гук що пък да не изненада и да довърши феновете, като пусне информацията, че ни чаква ново завръщане от него. И то скоро, новият му албум "2" предстои да излезе на 2 март.

Така че, очаквайки едно, получиме и друго..

Затова казах, че интервюто за Rolling Stone Korea /където всъщност говори за предното си завръщане с "Race" през ноември 2021 г./, се оказа едно добро начало на една силна активност от негова страна от там нататък... Ама кой ли пък се оплаква.. :P

 

xowm74a5z7h81.jpg

 

Off Topic

 

5ls472o7z7h81.jpg

 

На 18 февруари в полунощ Йонг Гук пусна набор от тийзър снимки, в които напълно разкрива харизматичните си прелести.

Ама, наистина.

 

1645114427-image.png 1645114440-image.png

 

Off Topic

 

1645114433-image.png

 

На 21 февруари излязоха още тийзър изображения.

Това ново EP се състои от стилна и драматична концепция, определено.

 

1645375454-fmdgn6tuuag9j51.jpg 1645375454-fmdgn6uvqaa8bsj.jpg

 

Off Topic

 

1645375454-fmdgn6vvkaaowvw.jpg

 

 

На 23 февруари в полунощ лидера пусна нов лиричен тийзър за заглавната песен на предстоящото му EP „2“.

Текстът гласи: "Както искаш, споделяй всичките си тайни цяла нощ. Както искаш, играй с мен. Караш ме да се чувствам високо."

 

Off Topic

 

"As you want, share all your secrets all night. As you want, play with me. you make me feel high." 

1645548789-untitled-1.jpg

 

На 25 февруари излезе превю на песните в предстоящият албум.

Акцентът дава тийзър на песните на Bang Yong Guk „G.M.T“, „UP“, „Screwed Up“, „Shush“, „OFF“ и „Race“.

 

BANG YONGGUK(방용국) 1st EP Album '2' Highlight Medley

 

И излезлият на 28 февруари MV тийзър към песента 'UP'

 

BANG YONGGUK(방용국) 'UP' M/V TEASER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го ве, ето го..

Завръщането на Йонг Гук.

На 2 март се появи официалното видео към песента му 'UP', част от излезлия този ден негов нов албум "2".

:es:

 

BANG YONGGUK (방용국) - 'UP' Official M/V

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес феновете празнуват. Аз също.

И Де Хьон също.

Милият той, днес официално приключи неговата военна служба.

И макар от месец и нещо да бе в последната му военна почивка и да бе активен, е не с работа, а с приключения, днес той не пропусна да отбележи края на тази част от живота му и вече остава да видим какво ще следва от тук нататък. Явно ще започва якото бачкане.

Иначе и в allkpop отбелязаха новината. Да видим:

Де Хьон е освободен след приключване на военната му служба.

На 16 май KST бившият член на B.A.P влезе в личния си Instagram, за да обяви освобождаването си от отговорност, като качи няколко негови снимки във военната му униформа заедно с надпис: „11/17/2020 - 5/16/2022 Уволнение“.

Де Хьон за първи път влезе във военно обучение през ноември 2020 г. и след като обучението му приключи, той прекара военната си служба на активна служба в армията на Република Корея.

Последователите на идола в Instagram бяха развълнувани да отпразнуват завръщането му към цивилния живот, оставяйки коментари от рода на: „Де Хьон, толкова много поздравления за уволнението! Работи усилено. Нека вървим по пътя на цветята и в бъдеще!,“ Свърши страхотна работа, оппа!“, и „Оппа, толкова ми липсваше! ❤️❤️❤️ Сега нека се виждаме всеки ден! ❤️❤️❤️ Поздравления за завършването на военната служба! ❤️❤️❤️

Междувременно Де Хьон направи своя дебют през 2012 г. като основен вокал на B.A.P. След като членовете напуснаха TS Entertainment, той премина към солови дейности и по време на военната си служба дори се появи във военния мюзикъл „A Song of Messiah“.

 

Ео и снимките от поста му в Инстаграм.

 

FS2io00-Vs-AAgh-RC.jpg FS2ip-Kx-UAAEn3-BT.jpg

 

FS2ip6y-UYAAk-N6r.jpg FS2ipi6-UAAAt-GIf.jpg

 

А знаете ли какво пише на десният му /айде негов ляв по-точно/ джоб на ризата.

И както казва една фенка: Daehyun е най-сладкият!!!  Best Army Perfect = B.A.P

Яко...

Off Topic

 

FS2bb-Il-X0-AA8-n6.jpg

 

А ето с този хаштаг #WelcomeBackDaehyun  цял ден днес феновете споделяха радостта си и поздравяваха нашия момък...

Добре дошъл, Де Хьон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...