Jump to content

B.A.P. | Best Absolute Perfect


krisSkOoo

Recommended Posts

Да си изкажа и моето скромно мнение като заклето HOTTEST Baby  :) Песничката Coffee Shop ми харесва , но не е моя стил :dunno: ... А колкото до Hurricane - нямам думи..Перфектна песен и клип...мисля , че стана любимата ми песен на B.A.P :kissy: . Има хора , които не я харесват толкова , защото според мен не харесват electro sound..защото в тази песен има повече звук..а на мен точно това ми харесва . :icon_sunny:  Песента те кара да станеш и да затанцуваш..Нз какво очакваха повечето фенове... може би.... цял албум с балади?   :rofl:  Хех това са B.A.P все пак :28558:  ...Точно това ми харесва в B.A.P - все излизат с нещо ново :) И сега с нетърпение очаквам Badman според мен ще е badass song...Наистина нямам търпение :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BADMAN вече и с български превод:

 

http://vbox7.com/play:f27b025ac8

 

 

Жестока е песента, както и клипа, просто останах без думи! Отново надминаха очакванията ми. BEST ABSOLUTE PERFECT as always!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле хора не Спите ли?  :)  Клипа е Лол Не съм очаквала че ще е толкова добър А песента ми хареса от първото слушане след малко 

започвам да тегля албумчето  :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост новата песен и клип страшно ме разочароваха. Дано нещо друго от албума ми хареса. Но за сега за мен това им е най-слабото парче. По принцип няма лошо да експериментираш и за опитваш нещо ново, но всяко прекалено нещо не е да добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен не ме разочарова, но не ме и очарова новата им песен. Доста лишена от музикална кохерентност ми е. Иначе клипът е хубавичък, но без да разбирам текста ми е просто азиатци и негри, които се млатят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тотално съм влюбена в новия клип и песента. Нямам думи :kissy: Това е стила, който обожавам , това е музиката , която обичам - Това са B.A.P :kissy: Лурикса е толкова смислен и с огромно значение....Все пак лидера го е написал :) Клипа също е много смислен , но трябва да обърнете внимание на детайлите....В клипа няма случайни неща....Нито мечето е случайно , нито целувката между двойката , нито боя , нито паркура...Музиката е уникална - звучи като хип-хоп от края на 90-те , има и електро, дубстеп има и арабска нотка..    :up: Ето и още нещо, което ме радва : 

 

B.A.P released "BADMAN" just yesterday, and it's already struck #1 on iTunes!
"BADMAN" ranked a #1 on the US Hip-Hop albums chart. It's also #2 on the charts in Finland, Japan, and New Zealand and #7 in Portugal.

 

За хората, който не са харесали песента и клипа : моля обърнете внимание на детайлите, вижте превода на песента, разберете смисъла на всеки предмет и действие :)

Тъй като не мисля , че B.A.P заслужават толкова безсмислени мнения...и с такава лека ръка да се слага  в графата "слабо парче ".Мнението се дава след като се "изпипа" всичко около парчето :up: Както и да е ..вече си поръчах новия албум с плакат от ebay и го очаквам с нетърпение..и ще продължавам да гласувам за тях във всеки един сайт :)...Като истинско "Baby" ще продължавам да подкрепям B.A.P с каквото мога :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладуранка... Не си ти тази, която ще ми каже как да си дам мнението. За мен харесването на песен не е равносилно на писане на научен труд - има много песни, за които не ми се е налагало да правя бекграунд рисърч, за да ми харесат. Тук само припевът ми харесва. В началото почва като мюзикъл, после почва електро в стил "Всяка неделя" (ако си го спомняш онова предаване). Ами съжалявам, не мога да се хвана за единия припев.

 

Да не говорим как мразя рециклирани клипове - то не са БЕГ с такъв клип, не са Биг Бенг (на които са им взаимствали от 2 клипа - Монстър със затвора и Фантастик бейбито), еми сори, БАП биха могли да са по-убедителни. Единственото, за което ги уважавам е, че се опитват да си създадат нов стил. За сега за мен не е толкова успешно и то не, защото не съм фен на електрото, просто не ми влизат под кожата.

 

Направих си труда да прочета и лирикс, е, па много символика, много нещо (няма що). Като всяка заглавна песен на БАП, в която се тупат в гърдите к'ви са мъжаги. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм със Sierra. За мен парчето е най-слабо от всичките им, защото не ми хареса и това е. Гледах го два пъти, и с бг превод и без такъв и не ми повлия никак положително. Какво повече да кажа? Нито искам мнението ми да повлияе на някого, нито нищо, само си го казах, въпреки знанието, че надали ще има съгласни с мен. Но това си е положението, не ме впечатли и никой не е казал, че всеки е длъжен да се впечатлява или обратното. На всеки както му въздейства. На мен ми остава само да се надявам следващият им албум да е нещо, което ще ми се хареса. Дотогава им желая успех с всички начинания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sierra наистина нямаше нужда от толкова сопнат отговор...Щом си видяла всичко свързано с клипа и пак не ти харесва ми ..ок...Права си , че всеки има право на мнение..няма да тръгвам да променям твоето я ,щом не ти харесва - значи има причина :) Но наистина не съм съгластна с това , че са взаймствали от Биг Бенг...Никава логика не виждам наистина....В клипа нито има затвор, нито нещо свързано с клипа Монстър....за фантастик бейби пък да не говорим...само защото и там има "бой" и то е между 'азиатци' със надпис Stop Music и е около 30 сек само.....наистина е много смешно да се прави каквото и да било сравнение..Лично аз не съм фенка на Биг Бенг...Но не се очудвам , че сравняваш с Биг Бенг..то нз има ли клип на к-поп  група, който да не е сравнен с клип на Биг Бенг...ББ не са "К-поп-а"...не са го създали те, не са създали "бойщата", нито имат запазено място в Лас Вегас с надпис - Биг Бенг бяха тук, друг право да снима няма"....Но както и да е наистина не ми се занимава със безсмислени спорове...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз клипът го сравнявам с този на ББ и по друга причина - имаме изцапани момци в бели дрехи (като при бб), имаме боища и огньове - на ти BEG. В клипа ми харесват най-вече шотовете в джамията ли е к'во ли е и на стълбището. Но не клипът ми е кахърът, а самата песен. Позаслушах им новия албум и като тайтъл доста повече би ми допаднала Excuse Me. Тя също гони нов саунд, но има музикална последователост. Другите още не съм ги чула, та не знам. Просто не съм от тея фенове, които сляпо фенстват заради фенщината и харесват всичко на изпълнителя, ако е с неговата марка. ;) Биг Бенг не са създателите на кпоп-а, но са пионерите във всичко - какъвто тренд почнат, той се следва. Примери за това - бол.

 

БАП им прави чест, че се стремят да имат собствен саунд. За това ги уважавам, но това не означава, че всичко, което направят е перфектно. Същото важи и за ББ - има песни, които не им харесвам. Гледам да се концентрирам в/у музиката, не в/у изпълнителя само.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да права си...не всичко , което правят е перфектно..и няма как да харесаме всичко...Примерно аз не харесвам Coffee Shop (за което ме е яд :D ) Както и да е ...Лек ден ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошите B.A.P се завърнаха с гръм и трясък! BADMAN е точно това, което исках от тях. Останалите парчета също хващат ухото, но най се кефя на Whut's Poppin и Excuse Me. Сега нямам търпение да ги видя на сцената^^

Колкото до сравненията с Big Bang и B.E.G  - ами B.A.P не си снимат клипа сами ;)  Пък и колкото и добра песен или клип да направят, все ще има хора, на които няма да им се хареса...затова споровете са безсмислени. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и първите им две сцени.. И на двете пеят по - малки части от  Coffee Shop

 

 

@MUSIC BANK [09/08/13] ///  @MUSIC CORE [10/8/13]

 

Две много сладки снимки на зайците в униформи ~~

 

tumblr_mr6t4mlS7V1rnkj5ho1_r1_1280.jpg

 

 

 

 

tumblr_mr6t3zBkXk1rnkj5ho1_1280.jpg

 

 

 

 

Eдна снимка от прескоференцията в Сингапур от 8 август,когато изнасяха концерт и не присъстваха на M countdown 

 

tumblr_mra0zsYDFJ1qb0lc1o2_1280.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето нещо,което са открили фенове на SHINHWA,че песента на зайците  - BADMAN много напомня на една песен от 2008


-We Can Get It On",която самия Ерик е участвал в композирането .


Можете да чуете


 


Също така сравяняват отново песен на SHINHWA - Young Gunz с No Mercy 


 


 


Ето и от днес завръщането им на сцената на INKIGAYO [11/8/13]


 


http://vbox7.com/play:7b21014418


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 От всички мъжки (момчешки), групи BAP имат най-добрия вокалист и това е Dae Hyun. По мое скромно мнение той няма конкуренция относно вокални качества и това ми мнение се затвърждава с всяка следваща песен на групата. Момчетата са страхотни и песните им също, дано продължат да ни радват с още много песни и клипове. Изпълнението им от Music core от днес беше страхотно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...