Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Страна: Корея
Период на излъчване: 23 октомври 2004 - 2 януари 2005
Жанр: драма, романтичен
Епизоди: 20
Режисьор: Lee Seung Ryul

 

Участват:
Eugene като Ji Eun Soo
Ji Sung като Kang Hyun Woo
Lee Bo Young като Yoon Soo Jin
Ryu Soo Young като Jung Tae Min
Lee Hye Young като Kang Hyung Jung
Kim Mu Saeng като Chairman Kang
Kim Young Ran като Ms. Park
Park In Hwan като бащата на Eun Soo
Kim Min Jung като Ms. Oh
Kim Min Joo като Ahn Jang Mi

 

Резюме:

   Ън Су е обикновено момиче, чийто живот се променя, когато среща мъж (Ji Sung), който напълно е изгубил паметта си. Тя се грижи за него и му дава името Пек Чанг Хо. Любовта им разцъфва, а скоро се чуват и сватбени камбани. Но в нощта преди сватбената им церемония бащата на Ън Су заминава далеч, а скоро след това Чанг Хо също изчезва. В един миг двамата души, които Ън Су обича най-много на света, я изоставят. Тайните от забравеното миналото застрашително се надигат и носят заплаха за живота на всички...

:essub: 
 

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ + OST

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ и ТУК и ТУК

СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ + OST


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го онлайн някъде преди година. Интересен е, но не и завладяващ. Ако се настроите за средно качество сериал, ще ви хареса. Фабулата е сравнително банална (по корейски). За да не разкривам детайли от действието само ще кажа, че ще срещнете много от задължителните подправки на корейските драми - любовни четериъгълници, родителско неодобрение, неудовлетворение от живота на богаташчето, борбено и красиво, бедно момиче ... и още нещо. Но пък в коя ли корейска драма ги няма и въпреки това ги гледаме ;) Актьорите се справят чудесно и действието те подхваща в един момент... Гледайте! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обещаващо начало . Хареса ми.

Дано да се завърже още, а не само да тъпчат на едно и също място,

занимавайки ни пак с ревност и любовни триъгълници,

като накря след хиляди умвания "обича ме","не е ме обича".

земат, та се разберат и съберат., освен ако някой от тях пък не е зел че умрял,

разбира се, което е много по-вротно

Тогаз пък... ле-ле майко-о-о-о, пак сума тий рев и сополи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето не е лошо, но и не се отличава с нещо особено. Дори първите серии са доста скучновати. След 6-7 серия започва интригата, но нищо оригинално. Актьорите са приятни, но не блестят и мен поне не ме увличат, за да гледам с по-голям интерес предсказуемата история. Интересно беше краткото участие на Канг Джи Хуан в първите серии.

В момента съм на 15 серия, но не очаквам никакви изненади. Актрисата Eugene се справя добре и ще ми е приятно да я гледам и в друга роля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрав към преводачката Калина. :kiss2:

 

 

 

 

Сериалът е изпълнен с толкова любов и нежност... и толкова жертви в името на това, другият да е щастлив... -_-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това е ценното. :) Много хора си мислят, че е лесно да покажеш обичта, любовта, привързаността . Това изобщо не е така. Когато се направи по подходящия начин, точно тогава силно въздейства и те прави по-добър и така, че да желаеш и ти да даваш. Много ми харесва сериала и невероятно позитивно ме зарежда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти, мрън :rolleyes: Харесвам песничката много!

А що се отнася до това дали е сълзлив, комерсиален, качествен и т.н. - всичко е в Окото на наблюдателя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,наистина познатия ни сюжет - загуба на памет и т.н,но нещото,което го прави приятен за гледане е невероятната игра.Любовта,силното привличане ,усещането за другия,нежността...всичко е толкова истинско.Прекрасна игра!Музиката и песните са подбрани перфектно и още повече допринасят за въздействието от дадения момент!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал. Направо великолепен. Държа ме будна няколко нощи поред, но си заслужаваше. Сюжетът е банален, но беше поднесен толкова интригуващо

и изигран толкова добре от актьорите, че с радост го нареждам сред фаворитите си. А Ji Sung твърдо ме направи свой вечен фен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал не очаквах много да ми хареса , но не стана така. Страхотна акьорска игра и не се усещаш как минават сериите. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала не е лош, но както се споменава и по-горе - не блести с нещо особено. Трябва да призная обаче, че много ми приличаше на латиноамериканските сериали.

 

Става нещо и хоп - загуба на памет...после една година по-късно; удрят те по главата и хоп...пак си си загубил паметта( и то избирателно)...и още "една година по-късно"; за да е пълна картинката...още едно удряне по главата и айде...всичко си спомни нашия човек. ...

 

Общо взето ако филма не беше свършил по този начин, нямаше да го запомня с нещо особено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на част от по горните мнения ще кажа,че на мен сериала много ми хареса.Да, познатата корейска история,но ме накара да гледам серия след серия,което скоро не ми се беше случвало.Стана един от любимите ми сериали,наред с още 10-15. :D Обичам да гледам Ji Sung сериозен, но като се усмихне вече започвам да го обожавам.

Накрая на филма пише"Благодарим ви, че гледахте с нас" аз пък казвам едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на целия екип трудил се по превода. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този сериал мога да кажа "средна хубост". Ще го запомня единствено с красивите очи на Джи Сонг и с краткото появяване на Канг Джи Хуан. Вече дори не си спомням какъв точно беше краят му. Съжалявам, но това е от мен.

Обаче вие го гледайте, може пък на вас да ви хареса повече!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен сериала ми много хареса, поревах си и на него. Но главната актриса можеше да е някоя по красива, все пак Ji Sung си беше красавец. Но можеше някакси да го пооправят, все пак той през година си загубва паметта и това не е много нормално. Има какво още да се желае, но не е за изпускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Запази последния танц за мен" - една красива приказка за любовта и силата на чувствата!

 

Last-Dance.jpg2004102410532564694_1.jpg

 

Когато прочетох резюмето на сериала си казах "колко изтъркано и познато''. Сещам се поне за няколко съпунки с подобен сценарий, но това, което събуди интереса ми беше музикалната тема, нея си свалих първо.След това реших да изгледам и сериала. Попрекалиха малко с тази избирателна загуба на памет - явно така им е било удобно на сценаристите. Радвам се, че имаше хепиенд, но на мен точна тази развръзка в 20 епизод не ми хареса. Малко го претупаха края.Имаше няколко момента в целия сериал, на които истински се разчувствах и насълзих. Може историята да не е оригинална, но не е и загуба на време.

Или простичко казано :

"Запази последния танц за мен" - една красива любовна история, пресъздадена от не по - малко красивата екранна двойка Ji Eun Soo и Kang Hyun Woo, на фона на прекрасна музика!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красив сериал....малко тъжен...много романтичен. :)

Имаше моменти ,които ме дразнеха....сценаристите си играеха с нас... :)...,но иначе е много добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...