Jump to content

Recommended Posts

Сериала е страхотен, поне за мен.Хареса ми сюжета за голямата любов.

Ji Sung и Eugene се справиха добре с ролите си.

Имаше си сълзи,имаше си любов и романтика,имаше си и забавните моменти.

Така че не се колебайте, гледайте го!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериалът и то най-вече заради играта на Eugene и Ji Sung. Май и двамата тук най-много ги харесвам, и като роли, и като двойка. Забавни, весели, емоционални... страшно добре си паснаха. Самата история също беше много интересна, макар и не толкова оригинална, но определно ти държи вниманието (може и до след полунощ laugh.gif). Може би сценаристите малко претупаха края в желанието си да вмъкнат от всичко по малко, ама щом оставя хубаво чувство, може да им бъде простено laugh.gif.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един филм с любими актьори. Мъжката част на каста, се справи перфектно, силно и завладяващо присъствие на екрана! Ji Sung беше много добър в различните превъплъщения, само множко ми дойде амнезията – не един, ами два пъти! Ами личи си, че това е от по-старото поколение филми. Ryu Soo Young – еее , продължава да ме възхищава във всяка една роля, абсолютно убедителен беше и тук, страхотно излъчване! И каквото да правеше, не можах да изпитам грам неприязън към героя му. Защо не му дават главни роли тия хора? Eugene ми се размиваше на моменти, но като цяло ми хареса. Оставам за нея с впечатлението, че силата й е по-скоро в драмата, а не в комедията. Lee Bo Young определено ми беше крайно антипатична и като актьорско присъствие… хм, “недостатъчна”! Само отваряше бездарно уста като риба на сухо, сигурно защото е бил един от първите й филми. Последната серия направо ме разби, как можаха сценаристите да причинят такова нещо на момичето, много се ядосах! Но пък така дадоха възможност на главния да обере точките накрая! Добре, че го имаше последния кадър, малко да ми успокои духа! Ама защо само един кадър, бе, сценаристи-садисти-негативисти :nunchako: ? И изобщо края пак беше един такъв, все едно са бързали да не изпуснат влака…

Но, да не си кривя душата, филмът ми беше интересен, въпреки всички предизвестености го изгледах без превъртане.

Най-любимото нещо в него – един от инструменталите на китара на Choo Uk – прекрасен, до сърцето ти достига.

Благодаря на тези, които се погрижиха за бгбуквичките, защото без тях съм си жив-зян! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eugene ми се размиваше на моменти, но като цяло ми хареса. Оставам за нея с впечатлението, че силата й е по-скоро в драмата, а не в комедията.

За мен пък това е най-силната роля на Юджийн и точно такива трагични героини и ходят малко повече от комичните персонажи поне ако тръгна да й сравнявам ролите. Актьорските й умения не са от най-добрите, но определено си има своя чар и поне на мен ми е от любимите корейски актриси тук даже май е преди корекциите на лицето след това е доста променена според мен към по-зле тук си изглежда перфектно и изобщо не й е трябвало да дава пари за операции ама пусти комплекси. -.- Колкото до самият сериал той и досега ми е от любимите и един от малкото, които бих седнал да го изгледам пак почти без онова чувство на досада, когато знаеш какво ще се случи. Краят е единственото слабо звено в цялата история можело е да стане много по-добре ама като им е толкова акъла на сценаристите какво да се прави, но въпреки това се ядва. А този инструментал

е просто невероятен и до днес си го преслушвам като съм на вълна корейски ost-ta. Една от песните в същият саундтрак
пък е изпълнявана точно от Юджийн.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ерм пробвай от тук на мен ми се закача обаче е с английски субтитри и не мога да кажа какво е качеството. Най добре си намери инвитация в азиаторента има една тема за покани в "общи приказки" там почти винаги може да се дърпа без проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързам да напиша мнението си,докато още ме държи емоцията и сълзите ми капят.

Прекрасен филм,за 20 серии плаках 4 пъти,но така обилно :) ......имаше много емоция докато го гледах и се ядосвах и се радвах.

Харесаха ми ролите на главните ,а и на второстепенните -не бяха зле!

Ji Sung -каквото и да кажа за него ,ще бъде недостатъчно-обичам го този човек.

Как може бог да създаде ,такова нещо-неземно,сладко,усмивката-нямам думи,погледа-пронизващ ...пфуууу не мога да го опиша.

Гледах го в Swallow the Sun (SBS, 2009) , Protect the Boss (SBS, 2011) и Kim Soo Ro (MBC, 2010).Много добър актьор и голям чаровник :inlove:

Като сюжет на мен лично ми хареса,може би защото беше по различен от останалите които съм гледала до сега ,а повярвайте не са никак малко.

Като цяло -много доволна !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази драма е на почетна позиция в моя корейски Топ Форевър, а Ost-а към нея  е слушан безброй пъти! :wub:

Един от първите азиатски сериали, с първите любими артисти и последван от цели филмографии и албуми музика.

Препоръчвам най-горещо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24.03.2018 г. at 12:02, pencheva_sz написа:

Тази драма е на почетна позиция в моя корейски Топ Форевър, а Ost-а към нея  е слушан безброй пъти! :wub:

Един от първите азиатски сериали, с първите любими артисти и последван от цели филмографии и албуми музика.

Препоръчвам най-горещо!

Напълно споделям мнението ти pencheva_sz. Това е първият корейски сериал, който изгледах, и след него няма спирка... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Останах очарована от него и определено много ми въздейства! Сюжетът си е класика в жанра, а актьорите бяха невероятни. Eugene и Ji Sung са ми любимци и никога не са ме разочаровали. :) Сериалчето е много драматично, романтично, красива любовна история и много сполучлива екранна двойка! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне, след толкова години го изгледах и аз! Първо ми беше изтрито всичко в компютъра, после ми откраднаха раницата с хард драйва и всички безценни корейски драми и музика на него. И сега вече, трети път ‘за щастие’, най-сетне успях да го изгледам целия и да му се насладя. Страхотен е! История, музика, актьорска игра, всичко ми хареса. Обикновено със старите сериали е доста зле положението, едни бавнички такива, лукумчета се разтягат доста, едни погледи по 15 мин...Не и тук! Много динамична и заинтригуваща история. 

Тъкмо тези дни съм на вълна Джи Сонг. И тук, както и във всичко друго е блестящ! Какъв поглед, какъв глас, каква игра, какво нещо....Същия невероятен магнетизъм като сега. :inlove::inlove::inlove:

Много ми хареса драмата като цяло, според мен Юджийн, И Бо Юнг и всички основни актьори се справиха много добре. Интересен факт, във филма Джи Сонг я отхвърля многократно, а в живота се влюбва и се събира с И Бо Юнг! Всъщност точно при тази снимките на ‘Save The Last Dance’ се запознават. :D

Да не забравя да спомена и музиката, беше вълшебна, страхотен саундтрак. 

А в последните епизоди имаше толкова действие, че можеше са стигне за още пет епизода! Съгласна съм с предишните коментари, как можаха да го причинят това на главната героиня...ужас. На мен ми се щеше да се срещнат на плажа, но и този замисъл с последната сцена беше страхотен. Покъртителна финална сцена. Горчиво-сладък край на страхотна драма. Пак ще се гледа някой ден със сигурност. Хич да не ви спира факта, че е толкова стар сериала, абсолютно си заслужава гледането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновен плейлист за онлайн гледане: :click:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата продължава да се гледа. ;)То бяха сълзи и сополи... Главната малко прекали с това изчезване. И тази катастрофа ми дойде в повече. Все пак

краят ми хареса. Радвам се, че след толкова време все още има сийд. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах си го само заради Ji Sung. Както винаги прави страхотна актьорска игра, излъчване и присъствие пред екрана. Чудесно се превъплати в образите, които трябваше да изиграе. Сериалът започва доста интересно и притегателно, но наличието на ретро клишета в сценария го правят да наподобява латиноамериканските сериали, които даваха през 90-те години на миналия век и към днешна дата, лично за мен сa с нереален сюжет....(като дете си ги гледах де :rolleyes:)

Off Topic

Катастрофите, бедното момиче, богатия наследник, неодобрението на семейството, уредения брак, опита за самоубийство на нарочената булка, само и само за да задържи мъжа, който не я обича... са малка част от сценария, които няма как да изненадат зрителя, но ДВОЙНАТА АМНЕЗИЯ , която получи героя на Ji Sung, бие всичко изредено преди това. Гениално решение на сценаристите. :D 

Може би за това и сериала не ми повлия емоционално и трудната любов между двамата главни не можа да ме докосне.

Нещото, което много ми хареса в началото на сериала е любовта между баща и дъщеря.

Off Topic

Много ми допадна решението на сценаристите, момента в който баща й на главната героиня умира, то той вижда дъщеря си щастлива. Това бе последното, което той видя, спокоен, че дъщеря му има добър живот, без да знае през какви препядствия в живота ще мине после. 

Също така много ми допаднаха последните 15 минути от последния епизод.

Off Topic

моментът, в който героя на Ji Sung вижда картината нарисувана от децата инвалиди, погледът му, емоцията която крещи в него, че е открил следа към жената, която обича и е изчезнала.... това беше мигът, в който наистина сериала ми подейства доста емоционално. 

Според мен финалът не е претрупан, просто доста динамично се развива последния епизод. 

Музиката ми се стори оскъдна откъм разнообразие, но е приятна за слушане.

За ретро сериал е доста добре направен, ако се игнорират клишетата в сценария е доста увлекателен и всеки епизод носи интрига и пробужда желанието да се пусне следващия. 

Благодаря на екипа работил по превода. :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...