Jump to content

Recommended Posts

Много ми харесва сериала. Истинското приятелство между момчетата и любовта към музиката е интересно предложено. Момчетата са с бунтарски и леко мрачен имидж (като за рок банда) с тези рошави коси и небрежно раздърпан стайлинг. И петимата са доста различни характери и излъчване които се допълват много добре помежду си. Sung Joon играе в четвърта поред драма за доста кратък период и се справя отлично останалите от бандата са новички, но стоят много добре на екран. Гледа се на един дъх. Благодаря за превода! shut-up-flower-boy-band.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала и съм очарована! Може би от най-добрите за мен през първото полугодие! Музиката също е завладяваща! За Sung Joon по-горе писах. За L - Kim Myung Soo много добре си изигра ролята момчето. Очаквам го съвсем скоро отново на екран. Барабаниста Lee Hyun-Jae e невероятно сладурче! Браво на момчетата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал ! изгледах го на едни дъх така да се каже :lol: ,но имаше момент на почивка от няколко месеца защо напълно забравих аа имах и други глупости на главата,не съжалявам че го довърших, а че свърши :( :( Дано да има някакво продължине :P а и OST-то на сериала - Беше Невероятно :blink: още кънти в главата ми :lol:

 

Не беше Хепи едн така да се каже но не това очаквах още от самота начало се знаеше че няма да е розово....яд ме че още от самото начало махнаха нещо доста хубаво-Лудата глава на групата Byung-Hee :P но това само им помогна по - вече да се сближат ...Радвам се ,че всеки продължи по своя път и не останаха заедно, но все пак по отделно са по щасливи ...

 

Надявам се да 2-ри сезон ,но май не е много сигурно ...а да не забравя най важното ах това сладурче L отнесе ме още от първи епизод :inlove: Много си харесвам тва момченце :es:

Редактирано от acabaca
Използвай спойлер, когато разкриваш сюжета.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности на преводаческия екип!!;)

Сериалчето е много приятно и го изгледах буквално на маратон. Взех да ставам фен на "детските" сериали!!! Много добре се справиха всички в главните роли, включително и във второстепенните - визирам директорката, смахнатият Рок Ким и особено даскалчето-мениджър.

На моменти се смях с тях, на моменти плаках с тях

 

особено на фестивала, когато L трябваше да свири с разкървавена ръка..

 

Липсваше ми Бьонг Хи /Мин Ги/ след втори епизод, но точно в това е била идеята на сценаристите. Сериала показва добре какви жертви правят к-поп звездите и изобщо младите корейски звезди, за да оцеляват в тази среда - джунгла. Харесаха ми всичките деца от бандата, само ми идеше да убия фризьора на моменти, особено когато окепази сладура Ха Джин!!

Прочетох в инфото, че мъничето в отбора и Ким Йе Рим са таланти от миналогодишното Super star K3 на MNet, така че твърдо си стояха на местата, също и моят любимец L и барабаниста, който и в реалността си е барабанист в известна банда. Мацката в главната роля е много красива, но и мен на моменти в края започна да ме дразни. У Гьонг ми стана дори по-симпатичен персонаж..

Ами.. какво да кажа.. Просто препоръчвам! Късички серии, само 16 на брой, хубави деца, приятна музика, запомняща се история, романтика, забава, драма.. Всичко си имаше!!

Лошкото - съперник и продуцентго го помня още от BOF. Явно ме е впечатлил. Много хубаво играе този младеж. Че и аз взех да намирам прилика между него и Кю от СуДжу;)

Този мъничкият с очилцата от другата банда също ми беше забавен и интересен персонаж. Особено с този лаф за "делфините";)))

А Сонг Джун приятно ме изненада и с глас!! :lol:

Поствам една фотоска от личната колекция - реклама на сериала в Сеулското метро /февруари, 2012-та/

 

IMG_0708.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквах, че така ще ме увлече филма, приемах го за поредната ученическа история с красиви айдълски личица.

Сега си мисля, че много ми прилича на "Over The Rainbow" с целия младежки трепет и мечти, с чистотата в отношенията. Историята показа трудния процес на израстване и съзряване, как постепенно човек осъзнава сложността на света, и как драматично го променя осъзнаването на факта, че морето съвсем не е до колене. А също и как изкуството и творчеството губят блясъка си, помръкват, когато се стремим да ги водим по правила, да ги ограничаваме в някакви рамки. И приятелството над всичко - за кой ли път се възхищавам как внушават общочовешки ценности във всеки филм, как си възпитават обществото, ах как ми се иска и по нашите филми да е така...

Lee Min-Ki ме заитригува още като видях темата на сериала със страхотната си визия и вече си мисля, че и мъжете трябва да се гримират. Каква огромна разлика има в него с грим и без, не повярвах, че е същият човек, като разглеждах темата му. Sung Joon го забелязах още в "Лъжи ме" и ми хареса неподправения леко наивен ореол, който придава на героите си. Главната наистина е много хубаво момиче и добре се справи с ролята си. Както, впрочем, и всички останали актьори. Само Lee Hyun-Jae /дето "косата му била такава още от раждането" :D/ леко дървенееше на моменти, но тя ролята му беше такава, пък какъв красавец само, той ми е фаворитът в сериала. И учителят им беше голям образ, олеле с каква показалка тип бухалка се разхождаше из училището!

И музиката - прекрасна! Особено баладите! Добре пяха момчетата, по ми хареса гласът на Kim Myung-Soo /L/. Също и дуета с момичето беше много добър. Все си го въртя целия ОСТ.

Благодаря много на екипа за бързия и качествен превод!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми филма.Красиви млади артисти.Една история базирана на истинското приятелство,мечтите на младите хора и любов разбира се.Израстването на талантливи младежи в света на славата и всички отговорности около това.Кой колко лоялен може да бъде към себе си и към приятелите си и до колко може да осъзнае собствените си стремежи и сила.Доста сериозен и емоционален като характер филм.Много приятни и запомнящи се песнички.

Като нов образ за мен много ме впечатли барабаниста.Много приятно момче,но се чудя дали е изцяло кореец.

 

Благодарности за превода и редакцията,много съм доволна :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е доста добър. Първите 3 серии бяха най- добрите, които съм гледала от много време, влюбих се в сериала, беше различен.

 

Ама след това, стана обикновен ....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, току-що изгледах и последния епизод на "Shut Up Flower Boy Band" и не мога да не мога да не кажа: Обичам ви, хора. Много благодаря на целия екип от преводачи, на редакторката и, макар много отдалече, на създателите на сериала. Надявам се скоро отново да се насладя на подобна продукция.

Саундтрака е страхотен, а за бандата нямам думи. Героите им бяха много реални в лутанията, заблудите, страстите си.

Оценка 10/10 :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и съм много, много доволна. Момчетата бяха страхотни, персонажите които изградиха също бяха невероятни. Саундтрака официално ми стана любимия.

До Ил ми допадна най-много, жалко че не доразвиха връзката му, с момичета бяха невероятна двойка. :wub:

Су А няма да я коментирам, противна ми беше от самото начало, противна си остана и до края. Актрисата също не блести и не мога да кажа, че играта й ми хареса. С Бьонг Хи щяха да са перфектната двойка, но..

Както и да е, още веднъж да похваля саундтрака! Невероятен е! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще се присъединя към изгледалите сериала, както и неговите фенове. Значи дотук това е третият сериал, който ме разтърси из основи. Беше толкова истински, драматичен, романтичен и завладяващ - заслужава си гледането. Когато го започнах 1-ви епизод въобще не ме впечатли, дори не успях да го догледам - изключих го и си казах "Боже, що за простотия?!", но на другият ден реших да му дам още един шанс и догледах епизода, после си пуснах втори, после трети и така неусетно се бях зарибила по него. Нещата, на които може да те научи сериалът са наистина ценни - приятелството е нещо много важно, което трябва да пазим. Освен това, самият сериал и нещата, които се случваха бяха много реални - в повечето сериали се преиграва и се показват неща, които са почти невъзможни в реалния свят, но тук всичко си бе точно както си трябва. Актъорите, героите, музиката, всичко ми хареса и наистина си заслужава да го гледате. Прекрасен сериал ! :wub: Освен това благодаря на преводачите, които позволиха на такива като мен да се докоснат до сериала ! :kissx::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преглътнах си разочарованието от 2-ри епизод и го доизгледах. Заслужава си заради флауър бой-совете и страхотния ОСТ.
Всъщност и второстепенните актьори успяха да влязат в образ и направиха добри роли. Особено Шил Ба - страшилището. Обичам го този актьор!!! laugh.gif
Героите влизат под кожата на зрителя - независимо, че сюжета е пълна боза. За това го препоръчвам за гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го, но ще излъжа, ако кажа, че не ми помогна и стрелката напред в много от романтично-драматичните сцени. Като цяло съм доволна от сериала, но... Романтичната история - не е чудо невиждано, позната, двете влюбени гълъбчета, които живееха на покрива гнездо срещу гнездо. Ах, милите те, хората се привързват един към друг, особено пък ако имам за съсед 180-и-няколко сантиметра висок, строен, симпатичен, с добро сърце вокалист на рок банда. Ясно бе какво ще се случи, заформи се и любовен триъгълник, но за мен най-важното (и същественото) в този сериал и точно това, което ме грабна най-много бе приятелството на петимата членове на "Eye Candy", отношенията между самите тях и това през, което преминаха до осъществяването на мечтите си. Всичко останало в продукцията бе нужният пълнеж за тези 16-ет епизода.
И петимата ми станаха симпатични, станах съпричастна и към историята на всеки един от тях, но аз винаги си избирам един, който е номер 1 за мен и тук това бе героят на Kim Min Suk. Точно мой тип - добра душа, откровен, забавен и винаги готов да защити приятелите си, никога не би ги изоставил. Голям шемет, легна ми от самото начало на сърце, а на финал не ми се разделяше с него. Разбрах, че той е участник в корейското издание на Music Idol или както се нарича при тях това предаване, свири на пиано, на китара, пее. Ново лице е, а това е и първата му роля, но се справи страхотно. Как съм се смяла с него, истинска душа.
Kim Myung Soo (L) от Infinite като актьор... Ммм, горе-долу, справи се все пак, но и той не е актьор, за да искам чудеса от него. Актьорът от Infinite е друг и дано най-после видя и него с по-голяма роля в сериал или филм още през тази година. Ролята на Мьонг Су все пак му отиваше, защото и самата аз от това, което зная за него, гледала съм го на участия, риалити предавания с Infinitе, съм с точно същите впечатления - затворен характер, не обича да говори много, нито да изразява емоции, не се и усмихва кой знае колко често, но пък голям чаровник.
Не мога да не отбележа "невероятният" учител, мениджър, изповедник, наставник или просто Шил Ба, хаха. Много се забавлявах и с него. Единственото нещо, което наистина много ме издразни, но издържах стоически - бе певицата Ким Йе Рим. Ох, милата тя...
И извода на финал - дори да не успееш да пробиеш в Корея, винаги ще се намери някоя японска музикална компания, която ще ти предложи договор. Така е, хах.

Доволна съм, че изгледах и този корейски сериал, като му "махна" това и онова, само с добро ще го запомня, музиката също много ми хареса. Естествено не може да се сравнява с School 2013 (съвсем различни са, въпреки училищната тематика), който изгледах преди него, но се радвам, че отново се вслушах в съвет от приятелка, да го изгледам именно сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за възможността да се насладя на този толкова приятен сериал, с хубави млади хора, хубава музика и едно истинско приятелство!  :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes:Обожавам този сериал!! Много искам и аз да намеря такива приятели. Гледала съм го повече от два пъти и няма да ми писне да го гледам. Толкова се надявам и аз да срещна някога в живота си толкова добри приятели и не само ...просто истински хора, на които мога да се доверя и т.н. ... НЕВЕРОЯТЕН СЕРИАЛ :es::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса. Много. Ех, тоя Мин Ги... То всичките, де.

 

Има страхотна музика. И момци-убавци на кило. И музика. И поуки. А за музиката споменах ли? :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този сериал, любим ми е барабанистът. Момчето има доста европейско излъчване. И чар в повече.

Интересно защо не сме го виждали и в други продукции? Много сладка усмивка има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли някакъв (известен) проблем с това сериалче?
Че го няма никакво в българските тракъри, във Вики също казват, че не е наличен за нашия регион и изобщо :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В рутракер го има и то в няколко варианта, но за да го изтеглиш от там ти трябва регистрация. Техните релийзи обикновено съвпадат с нашите букви. А за българските субтитри дано някой правоимащ да подмени сегашния линк, който не работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...