Jump to content

Recommended Posts

Дълго се колебаех дали да го гледам , че в последно не ми е до драматичен край , но щом тук има усмивки накрая ... го дърпам веднага ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красота, тъга и много любов и болка ! Няма да го описвам, филма трябва да се гледа задължително, за да се усети !

Прекрасен е !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър филм. Задължителен за гледане. Препоръчах го на приятели, които не се фенове на корейското кино и те споделиха, че са останали приятно изненадани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е след толкова стоене папка " хубави филми " най-после го изгледах на спокойствие ... Джи за пореден път ме накара да преживея болката, щастието и любовта които изпитва героят му .... Ролята му за пореден път беше изиграна до съвършенство ....

най ми хареса момента в които взе лицето му в две ръце , струеше толкова много топлина и любов ....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пффф стана ми любим...Дори си мисля, че ако някой ме попита за филм - ще го препоръчам първо него. Много ми хареса сюжета, нямаше блудкави моменти, една страхотна история, показана и изиграна прекрасно...Драмата не те кара да лееш сълзи, а просто да се замислиш и да се научиш да търсиш съвършеното в несъвършените хора...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не няма такъв филм. :xaxa:   :kissy:   :up:   :kissy::wub:   :kissx:   :panda-145: Скоро не бях гледала толкова смислен филм които да ми задържи вниманието изцяло и да не искам да изпусна и секунда от него. Главните герои толкова добре си изиграха ролите така си паснаха и по между си абееееееееее дано да попадна повече на такива филми но да са с добър финал. Не съм фен на лошите финали обичам да разпускам с даден филм или сериал който накрая след всички положителни и отрицателни неща свърши положително и ме накара да се усмихна.  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много ми хареса! :wub: Прекрасни актьори, простичка история, която те кара да вярваш, че на света може да оцелее нещо добро и красиво напук на злото извън и вътре в човека, и да има любов! :wub::kissx::cry: Точно такова ми се гледаше! И може да го повторя - с българските буквички, които чак сега видях, благодаря на преводача! :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази история я гледах първо в турският и вариант. Страхотно направен, с много добри актьори. Силна човешка история с хепи енд. 

Когато попаднах на корейския филм с очудване разбрах,че всъщност това е оригиналния филм, а турците са снимали няколко години по-късно римейк. Много ми хареса. От целия филм лъха една топлина и доброта, въпреки мъката. А най-доволна бях за хубавия край! Не обичам тежки драми, които те оставят опустошен дни след като си изгледал филма. С този филм се запознах въобще с актьора Со Джи Соп и останах впечатлена. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувствен филм..с ненагарчаща романтика..с не дразнеща липса на реализъм

Spoiler

при битката, пробождането с нож и т.н.

с чудесна игра..с хубава музика...Приятен филм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...