Jump to content

Recommended Posts

Прекрасен,силен,въздействащ филм, остави ме без дъх. Автоматично го слагам в категорията "задължителен за гледане". Со Джи Соп за пореден път ме омагьоса, този човек е уникален просто :yes::tongue: Мацката я гледам за пръв път, но определено успя да ме очарова с визия и игра. Абе филмът си е 10/10. Със сигурност ще го изгледам поне още веднъж. :panda-145::panda-145::panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях решила вече, че романтичното в мен отдавна и безвъзвратно е умряло, но явно не е така :rolleyes: Този филм го гледах три път,и, първо само на корейски, после с английски субтитри, а снощи и с български....Прекрасна двойка са тези двамата, достави ми истинско удоволствие да ги гледам и да им се радвам :) винаги съм смятала, че Со Джи Соп трябва да играе точно такива роли, в които да няма много реплики....очите му , този негов поглед на "изоставено дете", цялото му тяло е един съвършен език на жестове...и за какво изобщо са ни думи, те много често в живота по-скоро пречат, отколкото помагат. ( би бил великолепен актьор в един напълно ням филм) :yes:

 

Тук прочетох доста интересни коментари относно романтичните сцени....ееееее момичета, не видях някой да се притеснява, нито той, нито тя...пък и тя все пак е сляпа във филма, нали :lol2: моето скромно мнение е, че бяха напълно достатъчни и великолепни...все пак не това се опитва да внуши този филм, пък и аз ако искам такива сцени , не бих ги търсила в такъв филм :lol2: нека въображението ни малко да се пораздвижи и да поработи, не е интересно това, дето се излага на показ, а това , което само леко загатва и те кара да си представяш разни най-"НЕ"вероятни неща :rofl:

 

Сюжетът бил слаб, хм....това си е един нормален любовен филм, то заглавието го крещи с пълно гърло....Но определено краят ми хареса,

омръзнало ми беше вече от герои , които умират, разболяват се, изпадат в депресия и така нататък...Искаше ми се позитивизъм, дадоха ми го

, благодаря на сценариста и на режисьора :thanks:

 

Тя игра великолепно, на няколко пъти неволно подскачах да я подхвана, да не би да се удари или да падне :es: Знам какво е да не виждаш, а тя го изигра толкова естествено, че на моменти чак се чудех как успява това момиче да се справи именно с такава роля. Поклон.

 

Но напълно съм съгласна с едно....ама много е слаб, ще се скърши вече , то бива мускули, мускули, но на мен хич не са ми интересни :no:

 

Обаче като се сетя как я носеше нагоре по стълбите, :es::282: браво на момичето, ето така се прави....а ако и на мен някой ми подари златен ретрийвър, направо ми е спечелил сърцето :yes::up::panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам къде другаде биха били по-подходящи тези снимки, но тъй като са като продължение на настроението във филма, тук са си на мястото.

 

jyujreyd28kj481hj2f7.jpg

 

 

sbwihyow3hx4zw7je.th.jpg gq76bx72z26b2z1ghiu1.th.jpg 47jlun3at40tzapbl6sj.th.jpg 9o7o9hwiyfhajyg7480.th.jpg 0zgdshvs9vmw5oraxkv0.th.jpg cwh93z7dqo1q8wpvslz.th.jpg

5fv2n1agibwegia09mco.th.jpg jyujreyd28kj481hj2f7.th.jpg jjudtql84q7tpjvke4e9.th.jpgh7d7ydned1po5zckjfrw.th.jpg xtglsy3z2fu7fqmgvgt.th.jpg giawixu4vmbozqnljg9p.th.jpg

y61jqllkwpuev6wj4p.th.jpg iitkvkcrc41tbutkhf.th.jpg

 

Не знам за каква фотосесия са точно, но единственото, което ми идва на ум е "Тези двамата няма ли да се вземат най-сетне..." :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. единственото, което ми идва на ум е "Тези двамата няма ли да се вземат най-сетне..." :wub:

 

:tongue:

 

Страхотен заряд има в тези снимки. Определено ми оправиха деня :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох коментарите за филма,след като го изгледах и смятам,че ще се повторя.

Само едно нещо искам да споделя-от доста дълго време не се бяха отронвали сълзи от очите ми.Благодаря за филма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да не блести като сюжет но за сметка на това Джи Соп беше блестящ. И аз като Блеки бих искала да го видя в някоя комедия въпреки, че тези тъжни образи така му отиват. Абе човека умее да си подбира проектите. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Догледах го снощи най-накрая.
Стана ми нещо много тъжно по средата и го спрях, после видях стълбичките, където я носеше на една снимка във фейса и се пукнах, че не можах да видя на живо това прелестно място в Сеул. Всъщност.. и аз имам забележки само към визията на Джи Соп. Кой го накара да отслабне толкова и кой го беше пожълтил толкова в лицето, не виждам смисъл?!.
Той се въплъти достатъчно добре в тази роля, не беше необходимо това преувеличение!

Също и тези американски елементи, като че ли взети от "Роки" някоя си серия..


Относно Хан Хьо Джу очаквах да е малко по-дървенка, тъй като в "Илджиме" малко прекали на момента с целувката, но тук такова нещо не видях. Напротив - и според мен беше перфектна. Имах късмета да я видя на живо, пред хотел "Шила", сред гостите на колегата и бъдещият си филмов партньор (мой любимец Ко Су). Мога да споделя, че е една много фина и очарователна млада жена. Само дето и тя мъъъничко трябва да понапълнееwink.gif
Браво и от мен на красивата екранна двойка Джи Соп & Хьо Джу. Представиха се великолепно, а историята е наистина трогателна.

Всичко е хубаво, когато завършва хубаво. По едно време си помислих, че филма ще завърши лошо и останах много доволна от края.


Музиката също беше прекрасна, особено песента на края.
ЕТО ги стълбичките от филма!
Който има възможност, задължително да отиде на това красиво място в Сеул, че после да разказва..!!

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичани актьори, чакан филм и ... мнението ми се покрива напълно с това на mackova. Според мен още малко трябваше на филма.

С други думи приятен, но едва ли дълго ще го помня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм... Много динамичен, случиха се толкова неща и чак се чудех какъв ще е края.... Двамата герои бяха великолепни, просто нищо общо с българските филми... Много съм доволна, че го гледах :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами очаквах друго, за мен не беше драма, или поне не от ревливите, историята е толкова красива, толкова пленяваща, че не ти оставя време да се разстроиш. Актьорите са супер, браво на всичко бих казала, много ми хареса! JC_doubleup.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма и без това е един от най - хубавите които съм гледала, а Со Джи Соп направо ми спира дъха. Страхотна игра,красиви лица и трогателна история , а за капак и щастлив край. Сядай с чаша вино в студения ден и пакетче кърпички и след филма се усмихвай като глупак (като мен) . :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса! Може да не е най-големия шедьовър, но е много красив, някак много чист и трогателен и го изгледах на един дъх. Препоръчвам го с две ръце!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооого красива история.....хареса ми от пръв поглед, още от първите минути и така до края.

Много истински бяха Хан Хьо Джу и Со Джи Соп, може би това ми хареса най-много.

Веднага отива в графата ми "Любими" :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасно и дълбоко въздействащо! Силно екранно присъствие на актьорите, героите им изглеждаха много автентично, накараха ме да се радвам и да плача с тях. На няколко пъти изтръпвах и сърцето ми се свиваше като стафида да не би да има трагичен край, но слава сценаристу, завършиха по моя вкус. Този е един от трите филма които ми остават на диска. Още един пример как позната и тривиална история може да се превърне в нещо чудесно, което да те докосне и стопли. Благодаря за :subs: , без които нямаше да усетя тази красота. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм. Вярно, че е типичната любовна история, но е въздействащ. Гледах го 2 или 3 пъти един след друг. Според мен ще се хареса на всеки почитател на романтиката и драмата. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се с всеки възможен крайник! Филмът е толкова красив и докосващ, оставя едно такова приятно, тръпнещо чувство в сърцето... Сцените, музиката, всичко беше много добре съчетано и наистина е разчувства. Просто филм, който задължително всеки трябва да гледа поне веднъж в живота си, не би съжалявал в никакъв случай. Може и да не изненадва откъм сюжет, но е едно наистина невероятно бижу, до който всеки трябва да се докосне поне веднъж, за да изпита всички онези съпътстващи чуства. Аз лично бих го гледала отново и отново, и отново.... :)

А иначе не спирам да слушам ей тази песничка от OST-то... Грабна ме от първата нота...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият корейски филм, който действително ме запали по азиатските дорами, сериали и каквото още се сетите. Прекрасен филм, въздействащ, тъжен..

 

 

 

Много приятно ме изненада положителния финал...

 

 

 

Като цяло един чудесен филм, харесва ми самия сюжет. Любовта не винаги се вижда, но винаги се усеща!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...