Jump to content

A Pink


Recommended Posts

Става, поносимо е и слушаемо. Кадрите в полето ми харесаха най-много, зелено и много приятно. Действат ми добре, а и момичетата са много хубави.

Като гледам хореографията, сега сигурно всички ще започнат да се поклащат по този начин....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Розовото Боми направо ми къса сърцето. Толкова е сладка, прилича на някое цветно малко сладкишче. Чак ми се иска да я изпапам. :D

 

Песента им със всяко слушане ми харесва все повече и повече. Това май се получава при всяка една тяхна песен. И албумът им е много приятен за слушане. Доволен съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш и да я сънуваш, хехе.

Тази седмица в музикалните предавания ще е голяма битка за първите места. Те, SNSD, СуДжу и Infinite. Четири силни групи, какво лудо гласуване ще е.

 

Сцени от музикалните предавания - вчера на

и днес на
.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, розовото ми моряче то!  :wub:  :kissy: Как може да има такива сладки създания? Защо ли изобщо започнах да следя този проклет к-поп ....

 

 

(Изпълнението е на запис, а на живо изпяха друга песен)

 

Ще стискам палци да вземат поне една статуетка, въпреки, че ще им е трудно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо ли изобщо започнах да следя този проклет к-поп ....

 

И аз съм си задавала този въпрос през годините. Заразихме се, явно. Не ни минава.

 

Имат всички шансове за няколко победи дори в предаванията. Все още не са в класиранията, мисля, че почивните дни вече ще влязат, а и от другата седмица ще са редовно. Е, наистина срещу СуДжу ще им е трудно, но щом Infinite печелят срещу SNSD - значи може.

 

Пропуснах да добавя, че са наистина много хубави с тези рокли и обувките. Те са си големи красавици, а роклите им заспиват. И мен много ме радват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

d3Mn, трябва да почерпиш. Вчера първа победа на Show Champion, а днес втора - на M! Cоuntdown и то с близо 2 000 точки разлика. До края на седмицата ще успеят да грабнат и още.

Подкрепям ги и аз, а и нали са от Cube-семейството...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По нареждане на Началника идвам да ги поздравя, че успяха! Въпреки, че много често големите хитове през годината не винаги печелят масово, а просто остават във времето, каквито са точно старите (и тази) песни на A Pink. През последните седмици и месеци минаха много изпълнители, но като отворя сайтовете за теглене на музика се вижда кой е направил хит. Ето например вече повече от месец мина от излизането на албумите на Sistar и AOA, но те продължават да си стоят в топ 10.

 

Много пъти май съм го казвал това нещо и хайде пак да го кажа - когато GAON изкара цифрите за тегления на песните през изминалата година, тогава се вижда най-добре кой е успял и кой не. Иначе това, че видеото ти е гледано 50 милиона пъти не означава нищо или че си продал милион копия от албума.

 

Жалко, че някоя по неизвестна група няма някой руски милиардер за фен, че тогава става срашно. :D Ще купува албуми с тировете и ще плаща на хора да теглят песните им и да гледат видеоклиповете им. И ето така с пари една песен става "най-добрата".

 

Говоря някакви глупости, но просто както вече казах Началника ме накара да дойда тук да пиша и аз си чеша пръстите. :)

 

А може да се каже, че и аз съм фен на Cube Ent. като цяло. Въпреки, че на практика уж A Pink не са в тази компания, а в дъжерната A Cube, ама то все тая. Никога не съм разбирал смисъла от правенето на 5 000 компании, но явно има защо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, разбирам. Началникът командва и мен. В същото положение съм. Тежко е, но страдам мълчаливо.

И, да, наистина малко объркано ми звучиш, но схванах горе-долу какво се опитваш да кажеш, хах.

 

Значи ставаме двама фенове на Cube Ent. Стискаме ръце.

 

Да сложа и сцената им от днес на M! Countdown. Бомчето теб гледа, да знаеш.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я стига сте се оплаквали и двамата хахахахаха Особено ти, Rie хахаха


 


За мен винаги е забавна разликата между дигиталните сваляния и физическите купувания, защото едното е фенмаси, другото е хорско одобрение грубо казано хахаха


Ето го чарта за изминалата седмица ТЪКМО излезе. Номер едно в дигиталните е едно страхотно момче за което само аз си пиша в темата му хахахаха


Иначе и A Pink  се справят чудно, както се вижда, но те вече са от ТОП 5 на най-големите женски групи, така че......


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бомчето теб гледа, да знаеш.

 

Ххаха недей, моля те! :)

 

 

 

 

M%20COUNTDOWN%20%20%20%20%20primeprime%2

 

Омо айгу!  :inlove:  Да не ми пада Боми-то, че сигурно ще я удуша от гушкане!

 

 

 

Zion.T и аз го харесвам, ама какво да му обсъждам на него? Затова е женския пол тук да пише там.

 

И ми стана интерсна констатацията на ангелчето за подреждането на групите. :) Кой са в този топ 5? И въпреки, че ще е малко трудно трябва да ги разглеждаме само в Корея или в цял свят, защото има групи, които имат буквално огромна фен маса навънка. Типичен пример са T-ara. Ако си следяла анкетите на allkpop, те бяха спечелили най-добра група, най-добра рапърка (Хьо Мин) и Со Йон беше втора за най-добра вокалистка. Но в Корея в момента надали влизат и в топ 20. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пребориха вчера и Super Junior на Music Bank, който явно само защото са SuJu са стигнали до 2-рото място. Така че още едно трофейче във витринката на тяхна сметка. На днешния Music Core нямаше победител (или ще бъде обявен по-късно), но пък много топло посрещане от феновете. Ето и изпълнението:

 

 

Как ми се доходи и на мен на такова к-поп концертче. Дано следващия Music Bank да е някъде из Европа и да поканят повече женски. Не че се оплаквам, че видях Сузито в Истанбул или пък, че дивях на FTI и BEAST, но все пак е друго да видиш любима женска група. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

d3Mn, и от това видео Бомчето гледа само теб, хаха.

 

Аз ще сложа видеото на Нам Джу от преди три дни, от My Little Television. Голяма е, хаха. Ако имам любимка от тях, то това е тя, само да не ми се кифли много, че като ги удари понякога и шестте лигата - едва ги издържам. В предаването им откачих, но гледах стоически някои от епизодите.

Като я гледам сега Намчито, че се сещам и за концерта им в Сингапур. Какви танци избара тогава точно тя.... Ааа, срази ме. Гледах откъси от сингапурските Бюти, които бяха на концерта, уникална беше. Намчито може да бъде и много кекси.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичетата на Seoul Music Awards - с една от Бонсанг наградите. Получаване на наградата и изпълнение, интрото е готино, хитро е динамизирано с водата:

 

https://www.youtube.com/watch?v=KVqwCPYvwfI

 

Eunji с Ailee - явно са близки

 

https://www.youtube.com/watch?v=VlFiC22B92o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потвърдено е вече, че Ънджи ще има соло дебют. Ще ни зарадва с мини албум в края на април  :)  :)  http://www.soompi.com/2016/03/24/a-pinks-jung-eun-ji-to-make-solo-debut-with-mini-album/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...