Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Never Ending Story / Приказка без край

네버엔딩 스토리
 

Държава: Южна Корея

Премиера: 19 януари 2012 г.

Времетраене: 114 мин.

Режисьор: Jung Yong Joo

Жанр: Романтична комедия, Драма

 

В главните роли:

Uhm Tae Woong като Kang Dong Joo

Jung Ryeo Won като Oh Song Kyung

Yoo Seon като Dong Joo's sister-in-law

Park Ki Woong като Dong Joo's brother

Lee Byeong Joon като Mr. perm

Ma Dong Seok - Tow car driver (гост)

Cha Tae Hyun - Song Kyung's friend (гост)


Сюжет: Донг Джу е романтик, който живее с по-малката си сестра и с вечната надежда за печалба от лотарията. Со Кьонг е 28-годишна банкова касиерка, която е една много педантична натура. Животът и на двамата се преобръща, когато им е поставена диагноза за нелечима болест и не им остава много живот. Двамата се срещат в болницата и това е началото на една романтична история между две напълно противоположни личности, белязани с една и съща прокоба.

Кой как ще се промени след това и какво ще се случи, ще видим след 19 януари. Междувременно филмът е описван като оптимистичен романс с някои сърцераздирателни и сълзливи моменти.

 

 

Свали с :subs:: :click:

Онлайн с :subs::click:

Свали с английски субтитри: :click:

Свали с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина и двамата са страхотни актьори и мисля,че са стрхотен избор за подобен филм,където пак типично за повечето подобни азиатски филми ще има много смях и малко по-малко сълзи. Пак предполагам ще ни люшкат на вълната на крайните емоций,но пък това в това са си добри корейците,признавам ги. Да пак ще има неизлечими болести,но пък обещават филмът да носи повече положителен заряд.

Лично аз съм с големи очаквания за филма.

fullsizephoto214699.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сюжет ми напомни на един сериал, който бях гледала отдавна - If in Love Like Them. Той се състоеше в четири тежки епизода, но мисля, че тук ще има повече смях.

Чонг Рьо Уон винаги много ми е харесвала, защото има изразителни черти и емоциите, които пресъздава са въздействащи. Очаквам много.

Постерите са страхотни! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неизлечими болести, обаче с положителен заряд?! :blink: Как да го разбирам-двамата са много доволни от това и ще умрат с кеф? Хайде няма нужда! :no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стандартничко за корейска комедия с привкус на драма. Първо те позабавляват добре,в един момент успяват лекинко да те накарат да пролееш някоя сълза. Въпреки кофти темата ,която засяга филма,а именно тежките и по-често неизлеими болести,в крайна сметка филмът е направен повечко като комедия и в доста от моментите успях да се посмея доволно с тия двамата чешити. Най-вече мисля ,че актьорите направиха филма,инак като история нищо невиждано ,но тези двамацата ги признавам ,че в подобни филми са просто страхотни и се радвам ,че успях да ги наблюдавам заедно. Определено направиха филма.

Ако трябва да го оценя ,може би оценката ми ще е към 7/10

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ом Те Ун и Чонг Рьо Уон са наистина прекрасни актьори! Никога не са ме разочаровали! Но не бих казал, че само те правят филма. Имаше още доста известни актьори или поне такива, които съм ги гледал в много филми и те също бяха шантави и забавни.

 

 

Много се смях на сцената с шофьора на паяка.

 

"Оу Май Гад, Джизъс!" :D

 

 

Явно да си разменят шамари и удари с всякакви предмети е неизменима част от тяхната култура, а за мен това е най-смешното. Като почнат да се налагат с папки особено, направо понякога могат да ме разплачат от смях. В този филм такъв тип насилие изобилстваше.

 

Имаше и някои по-сладкникави, тип Холивуд сцени, но като изключа това, филма си е добър и забавен. Е да, има и драма, но не е чак толкова много. Въпреки, че се говори за смърт, наистина може да се каже, че филма е позитивен.

 

 

А и завършиха със сватба! Ето видяхте ли, скъпи ми корейски режисьори? Не боляло след край със сватба!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът успя да ме докосне и се радвам, че не го подминах. Една тъжна житейска история за двама души, които съдбата среща в много тежък за всеки момент и една любов, която се явява тогава, когато най-малко са я очаквали и търсили. Много умело се преплитаха тъга и оптимизъм в този филм. Прекрасна актьорска игра от страна на главните актьори, но аз друго не съм и очаквала специално от тях двамата. Финалът също успя да ме изнанада много приятно, допадна ми начина по който решиха да завършат историята. Ако трябва да дам обща оценка за видяното смело слагам 7/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам такива филми и именно заради тях заобичах корейското кино. Въпреки сюжета, развиващ се около последните три месеца от живота на двама млади души, бих го определила като позитивен, защото точно в тези последни месеци двамата започнаха да живеят живота си - в истинският смисъл. Загърбиха всички планове и графици, отърсиха се от притеснението и се втурнаха във вълнуващи преживявания, били и те търсене на надгробни плочи. 

Както вече съм писала, филма ми напомни на минисериал с подобен сюжет - If in Love Like Them. Там сякаш драматизма беше в повече, докато тук по деликатен и забавен начин пресъздадоха последните месеци. 

Прекрасна актьорска игра не само на главните, но и на поддържащите актьори. Хубава режисура и музика. Neverending story притежава заряда на старите корейски филми. Като цяло не е нещо невиждано, но е приятен и позитивен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само корейците могат да направят романтичен филм за мъж и жена,

болни от рак, които се запознават в болницата. На всичкото от горе, използват за предтекст уреждането на погребенията, за да се виждат. Само това не бях гледал... корейско филмово ревю, в което жената се преоблича в одежди за мъртъвци и мъжът оценява с усмивка :D.  На всичкото отгоре, цялото това нещо има някакъв положителен заряд. Така са го направили, че направо може да те накара да им завиждаш за шанса да се намерят, въпреки другото :)  То това е и идеята де. Да живееш истински, без значение колко ти остава. Жалко че хората го разбираме само когато тръгнем да умираме...

Много убедително играеха актьорите и им се получи, особено в сцената накрая

когато се намериха. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е много по-приятен, отколкото предполага резюмето. Много обичам да гледам Чонг Рьо Уон, но тук голямата изненада за мен беше Ом Те Унг. Гледала съм го да играе само сериозни персонажи, но тук много добре влезе в образа на повърхностния, но добродушен неудачник. Дори смеха и походката му бяха в тон с типажа му. Присъединявам се към коментара на Koizora. За желаещите го има и онлайн.

 

Онлайн с :subs:: :click:

Редактирано от Baioretto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, Baioretto написа:

Онлайн с :subs:: :click:

 

Само че си сложила линка за теглене :) Ако може да споделиш този за онлайн, ще го добавя в първия пост, мерси!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...