Jump to content

Lucky Seven (2012)


Recommended Posts

* Lucky Seven *
spacer.png

 

Заглавие: ラッキーセブン, Lucky Seven
Страна: Япония
Старт: 16 януари 2012 г.
Формат: рензоку
Жанр: комедия
Канал: понеделник 21:00 ч. по Fuji TV
Епизоди: 10
Субтитри: Английски субтитри ; Англ. субтитри - SP ;
Руски субтитри
Песен: Arashi - Wild At Heart

 

Участват:

Matsumoto Jun като Tokita Shuntaro

Eita като Nitta Teru

Oizumi Yo като Asahi Junpei

Naka Riisa като Mizuno Asuka

Matsushima Nanako като Fujisaki Touko

Tanihara Shosuke като Makabe Ryu

Fukiishi Kazue като Kirihara Yuki

Koyama Keiichiro като Tokita Koujiro

Kadono Takuzo като Tsukushi Masayoshi

Konno Mahiru като Okamoto Shakou (епизод 3)

Shaku Yumiko като Iizuka Tsukiko (епизод 8)

Hosoda Yoshihiko като Shindo Makoto (епизод 8)

Kaho като Mochizuki Shiori (епизоди 9 и 10)

и др.


Резюме: Историята ще е за екип от седем детективи, които ще разследват различни случаи, покрай които ще има много напрежение и необичайни събития. Токита Шунтаро(Matsumoto Jun) е новакът детектив, който без да мисли поема всяко ново дело. Нита Теру(Eita) е улегнал и спокоен мъж, който обаче е постоянно предизвикван от Токита, поради тази причина с него са в непрекъснат конфликт. Асахи Джунпей(Oizumi Yo) e най-старшият детектив, на който често ще му се налага да успокоява обстановката между двамата.

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мислех, че този сезон няма да има много притегателни заглавия, погледнах онзи ден в излезлия списък и от близо 30 нови неща, поне 10 се оказаха обещаващи.

Кадри от снимачната площадка. Да видим, колко късметлийски ще си сътрудничат актьорите в тази драма.

e679eec429d75a86.png

 

58a8e2118c577816.png

75e7dd666c1d7370.jpg

1c6e8cda9465b5c4.jpg

205c88c9ca080ebd.jpg

9a53cce3829bb03a.jpg

e887ae50a3248b7a.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера изгледах първи епизод. Въпреки че нямаше субтитри :lol: поне 1/3 от епизода си го преведох и ми хареса. Шефката (Нанацу Матсушима) в HANA YORI DANGO играе добрата сестра, а тук - готината шефка!! :lol::lol: Интересно ми е какво ще стане нататък. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна английският превод и на този сериал.

Първите две серии ми харесаха. За момента разследваха по един случай в серия, но след като видях края на 2-ри епизод ми се струва, че това малко ще се промени. Хареса ми, че не само разследват дадения случай, но и помагат на тези, които са замесени в него.

Беше ми любопитно да видя Ейта в бойна сцена, защото не съм го виждала в такава светлина, но бих казала,

че се справи доста добре.

Всеки един от детективския ни екип е някаква особена личност, но колкото са различни, толкова добре се и допълват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз успях да изгледахм само първи епизод, който по мое мнение се оказа доста добър. Интересното е, че четох доста негативни мнения за него, и очаквах да не е толкова добър, колкото се оказа. Наистина Ейта за пръв път го виждаме в такава роля, обаче добре се справя. За Мацумото знаем, че да играе глезльо му отива най-добре :) Но и останалите от колектива също изглеждат доста интересни кадри. Историята в първи епизод ми хареса, защото имаше доста нетипични или по-скоро неочаквани за мен попадения в рзлични аспекти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първата серийка, струва ми се попораснал Джун, ама не го бях гледала отдавна и ми изпълни душичката направо с това ходене без тениска половината серия :D

Иначе засега изглежда добре, много ме радва как се дракат с другия от агенцията :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Умрях....................... от смях с физиономиите им! Епизод 1 наистина имаше поразителен баланс по отношение на комедия и сериозност на историята.

И аз останах приятно изненадан в много отношения. За тандема Ейта-Джун нямах забележки като разбрах, че ще си партнират в дорамата, но не усещах, как останалите ще се впишат в обстановката. Е, началната серия показа Ейта и Джун на преден план и това именно донесе позитивизъм на действието. Падах от стола и под него, когато ги видех да се сражават словесно, а боксовият мач накрая беше страхотно попадение. Скоро не са включвали по такъв експресивен начин спорт, а в този случай схавтките бяха най-точния избор. Превъзходно са направени! Майсторска хореография! Страхотен Джун! Страхотен Ейта! Абсолютен нинджа-ямакаши беше в еп.1. Сега кажете, че Ейта не е чувствителен и не изразява емоции. Перфектен е за ролята! Двамата с Джун и преди са играли заедно - в Kimi wa petto.

Изводът за началото: енергия, хумор, действие. Човешката страна не е подмината. Наистина, героите са детективи, но не гледат на случаите едностранчиво и дори помагат на нуждаещите се.

Много интересни второстепенни персонажи. Семейството на Джун е само загатнато, но щом Кей-чан е в него, значи ще ни го показват във всяка серия. Малкото момченце е фен на детективите и с удоволствие следеше примера на Шоске Танихара по телевизията.

Риса Нака все повече ми се издига в очите. Нанако се появява достатъчно често. Добре е, че не преекспонират образа й. Като гледам, каква великолепна детективска агенция са създали, ми се приисква и аз да работя в нея.

Оупънингът е чудесен. Араши са се погрижили за него с песента Wild at Heart.

1aaf5153063a1b0c.jpg

 

66f286bc6796ebb7.jpg

f7cbac52fa1441a6.jpg

2f9692f333bad93d.jpg

8f4bfa546548bb32.png

75bd4de496bcde2d.png

f5a7d23b12680305.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересен еп. 6, но след края му изникна един логичен въпрос:

 

Къде отиде Ейта? Изпари се безследно? Дали няма да направят с него това, което сториха на героинята на Ерика в BOSS? Каква е причината да извадят от играта най-интересният образ в историята? Надявам се това да е поредният маркетингов трик на сценаристите! Някъде четох спекулации, че Джони Китагава има пръст в цялата работа. Яд го е, че Ейта ще открадне екранното време на Джун. Глупаво е. Феновете негодуват и смятат да приключат със сериала, в момента, в който се потвърди нещо подобно за Ейта.

 

Не че скучах с Джун, но друго си е да се конфронтира с някой като Нита. Въпреки неведението ми по повод развитието на сценария, последната серия беше много приятна в доста отношения. Всъщност, оказа се, че по този начин дадоха поле за изява на Джун и той добре се потруди, особено на финала, когато нокаутира странния натрапник. Ритникът със завъртане си го биваше - рит, но още по-изненадваща беше последвалата светкавична реакция на Йо Оизуми. Отличен рефлекс демонстрира. Джун изпъкна и в сцената, в която помогна на Шоске - детектив Макаба Рьо имаше сериозна нужда от подкрепа. Това означаваше повече екранно време за племенника на Шунтаро, както и за Кей-чан.

П.П. Кафенето, в което ходеше компютърния им гений наистина е важно стратегическо място.

 

e5d197fc2237fc76.jpg

0becd8ac5fb756dd.jpg

1788cd5c7933da53.png

1b41e7ee8cfa79c9.jpg

Емблемата от вратата на агенцията

8e3520e3ec08b6ec.png

Аз все още продължавам да мисля, че има химия между Нита и Шунтаро

f06bb033d25ce495.jpg

 

b6386a7a68909159.png

ffe0b0e1ee91a9db.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен последните серии без Ейта ме отегчиха доста. Той определено вкарваше повече живот. Ако и сега в 8 серия не се мерне поне малко, смятам другите серии да си ги сваля когато излезнат всички, и да ги изгледам през някой далечен ден, когато съвсеееем нямам какво друго да гледам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес гледах седма. Няма го и изглежда не се очаква в осма

 

/четох чужди предположения и според някои хора, Нита се споменава в еп.8 - не работел в компанията на баща си и може да се върне/. Все още го дават на началния клип, което ме кара да тая някакви надежди за последните серии.

 

От кадрите за следващия епизод се вижда, че ще има повече действие в сравнение с последната история, където на практика нямаха реален случай за решаване и въпреки симпатичната бабка, си останаха накрая само с омаморито на призрака. Поне свършиха едно добро дело и бяха духовно удовлетворени.

П.П. Йеасу Токугава е сто пъти по-добре от Линкълн и Хилъри! Хаха!

Началната песен е страшно приятна. Върна ме към лудите години на Араши.

Видео

 

Така, така. Ейта не се появи и в еп. 8, но мистериите около него се заплитат (което означава, че наистина ще направят, каквото предполагам). Щом не е в компанията на баща си, къде е?

В серията имаше цели две гостуващи имена - Йошихико Хосода и Юмико Шаку, а в следващата история очаквам появата на Кахо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже нямам търпение, да си кажа, че Кахо направи много полезно гостуване в еп.9. Това момиче е страхотно! Успя да ме заблуди напълно. Джун беше ненадежден бодигард, но накрая стана интересно. Вече ще разплитат главния случай, който е свързан с шефката. И най-хубавата новина

 

Ейта се връщаааааааа!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгна добре тази дорама, в началото беше интересна и забавна на моменти,

но след това загубиха темпото, особено след изчезването на Ейта.

Все пак последните две серии бяха добре, но моето мнение е, че просто трябваше Ейта да

присъства, заедно с останалите, във всички серии, защото тандемът Джун - Ейта много ми допадна

и някак ми липсваше.

Въпреки това не съжалявам, че го гледах. Както споменах в предишния си пост, не бях виждала

Ейта в подобна светлина, а и Джун също се справи доста добре с бойните сцени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно споделям мнението ти. И за мен дорамата тръгна много приятно, но нещо се пропука, когато отстраниха Ейта. Хубаво беше, но дори в последната серия оставиха пак Джун да обере лаврите. Не че на Ейта му пукаше. Той знае много добре, че големите артисти не се нуждаят от пълно екранно време, за да бъдат забелязани.

Виждам огромна промяна в Ейта за последната година. Не само като визия, но и героите, които избира са все по-разнообразни. А тази му роля хвърля нова светлина върху способностите му като актьор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да изгледам 10-ти епизод. Трябва ми парола. Някой знае ли я? Ако може да я пусне, за тези които искаме да гледаме последния епизод. :( :(

 

Сложих обяснение в първи пост как да се справите с паролата на еп.10.

 

 

 

П.П. Ако видите нещо, което не работи в тема, която съм направила, не се

притеснявайте да ми пишете едно ЛС и ще се опитам да го оправя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lucky Seven ще получи спешъл, който ще се излъчи на 3-ти януари 2013 г.

Оригиналният каст ще бъде запазен, а освен него участие ще вземат Satomi Ishihara и Mitsuhiro Oikawa.

Снимките са започнали на 13 октомври.

Цялата статия - Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи още едно ново попълнение в каста, лошо няма.

Аз се радвам, че отново ще мога да видя тандема Джун - Ейта в действие :lol:,

че нещо ми липсваше в една част от дорамата, както споменах в горния си пост.

 

Едно видео с малко кадри от снимачния процес на спешъла - Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...