Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

 

85.jpg
tet1.jpg
Love-Gen9.jpg
LOVE-GEN4.jpg



Love Generation (1997)
Страна: Япония
Година на излъчване: 1997.Окт.13, 1997.Дек.22
Жанр:Романс
Епизоди: 11
Режисьор: Koiwai Hiroyoshi
Субтитри: Английски, Руски

Участват:
Kimura Takuya as Katagiri Teppei
Matsu Takako as Uesugi Riko
Fujiwara Norika as Takagi Erika
Uchino Masaaki as Katagiri Soichiro
Junna Risa as Mizuhara Sanae
Moriguchi Yoko as Shiroishi Nami
Hirata Mitsuru as Kurosaki Takeshi
Kawabata Ryuta as Yoshimoto Tamio
Izutsu Shinsuke as Sasaki Taisaku
Kishi Hiroyuki as Ootemon
Fukiishi Kazue as Uesugi Midori
Nakamura Ikuji as Ishihara
Inoue Takashi as Yoda
Yamazaki Naoki as Hosaka
Kondo Kyozo as Tsuji
Harada Shuichi as Hioki
Nomura Shinji as Shimamura Mitsuru
Shiina Kippei (guest) as Ogasahara Korekiyo
Igarashi Izumi as Uesugi Youko
Suzuki Mie as Uesugi Sachiko
Kurotani Tomoka as Harumi
Igawa Hisashi as Uesugi Ken'ichi
Namase Katsuhisa as Ando-san
Sato Tamao
Shinagawa Toru

Резюме: Katagiri Teppei (Kimura Takuya) е обещаващ творчески агент,който заради неговото отношение бива прехвърлен към отдел продажби. Той трябва да се научи да се адаптира към новата работна среда, която включва рязане на скъпоценните си плитки на косата, за да бъде спретнат и подходящо облечен. Човекът, който му помага по пътя, е Uesugi Riko (Matsu Takako). Riko не остава с добри впечатления от него от първия път, но си пада по него. Въпреки това Teppei е още влюбен в бившата си приятелка izuhara Sanae (Junna Risa), която сега е приятелка на брат му Soichiro (Uchino Масааки). Утешавщата го Riko започва да се интересува от Teppei постепенно. Точно когато Teppei и Riko започват да се срещат, Sanae осъзнава, че все още се интересува от Teppei...
 

Български субтитри - :essubs:

Свали сериала: :subs:  :click:, :click: :click:


Личен коментар: Е това започнах да гледам сега и много ми харесва независимо че е от 1997, все пак Kimura - какво може да се очаква.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за сериалчето. Аз ги карам по списък. Кимура е страхотен актьор и персонажите му винаги са много интересни и нестандартни личности. Наскоро изгледах Nemureru mori и много ми хареса. Пък сега гледам Hero и го комбинирам с Mr. Brain и много му се кефя. Между другото, филмите преди 2000 според мен са много добри. Някак си са по-топли, по-човешки, по-реалистични, без твърде много гланц , а и за качеството на самите актьори няма какво да говорим. в началото бях доста резервирана към по-старите филми, но дори и самите сценарии ми се струват доста по-интересни.

Още нещо. Този сериал изпраща Matsu Takako в първите редици на яп. яктриси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мислех, че ще има сериал, който да отнеме лидерството на Pride в личната ми класация, но ето, че се случи. Докато гледах сериала по цял ден си мислех единствено за Тепей, чудейки се от къде да си открадна поне 15 минутки, за да видя на къде вървят нещата между него и Рико. От все сърце се вълнувах за съдбите на героите, плачех и се смеех с тях, изнервях се на късно осъзнатите чувства или неосъзнатите такива. Като хипнотизирана бях. Сюжетът описва филма, но не и емоциите, които поражда (поне у мен). :heart:

Смях се с глас

 

когато Рико беше уж болна, а Тепей отиде да я посети и тя му се оплака "Боли ме коремът, наистина много ме боли". А той: "А, така ли, много лошо" и понечи да си тръгне. Толкова бяха сладки. И когато Кимутаку плонжира върху еротичните списания зад леглото си, а същата вечер изяде як шут по дупето, задето се завря под завивките, за да провери дали очакващата го в тях жена всъщност е гола

 

А сърцето ми прескочи няколко удара

 

когато Кимутаку готвеше и пушеше едновременно, няма такъв сексапил!!! Или в сцената с горещия извор на тийм-билдинга. Абе в общи линии получих много сърцебиене в този сериал, всеки път когато палеше цигара ми идваше и аз да се върна към вредния навик и да си пушим заедно :naughty:

 

Освен това останах изумена

 

колко свободно се коментират сексуалните взаимоотношения и свалките за една нощ?!И как се прави бизнес в Япония. Или какво вършат офис-лейдитата там?!

 

Ужасно много ми хареса. Има невероятна химия между героите и също толкова запомняща се актьорска игра. Музиката е чудесно допълнение, но особено ме радва камерата и някои конкретни режисьорски хрумвания

Идеята за ябълката е много добра, идват ти на ум какви ли не интерпретации, но най-вече за истинската любов на Адам и Ева, която също не е протекла гладко, true love never runs smooth, right :) Мисля, че концепцията се допълни и от разговора с майката, която каза, че щастието всъщност е в лъкатушенето между Небето и Земята

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравила съм, да изкоментирам това страхотно сериалче! :D В началото тръгва с огромна доза смях, проливат се малко дъждове и финала си го знаете. :lol: Не знам защо, но този сериал ми напомня доста на корейските сериали.Може би, защото Рико си беше малко шемет, но на моменти ми идеше да думна и шемета Тепей, за да си намести мозъка, че много я измъчи накрая.Идеята със ябълката също ми хареса, билборда дълго ще ме преследва. :lol: Кимура беше отново блестящ,а с Matsu Takako се получи неочаквано добра комбинация!Тепей и Рико ще си останат за мен една от най-сладките екранни двойки!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази седмица ми е на Кимура Такуя.Почнала съм наред да гледам всичко в което е участвал и тъй като съм зле с английския,дали някъде го има с руски субт.?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кимура... колкото и да го гледам, не може да ми стане любимец, но сериалите му стават.

Този не е изключение. Но най ми харесва песента...

http://www.youtube.com/watch?v=QY6XrLw2hJk

Прилича ми на старите естрадни песни. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-любимите ми сериали. Видях, че не е преведен и се загледах отново.

За втори път го гледам с абсолютно удоволствие. Въпреки , че е стар, но освен по телефоните и дрешките,

друга разлика няма. Свежа история.

Хубав диалог, приятен хумор, добра музика, симпатични ситуации.

А Кимура... той е искрящ, като скъпо шампанско. Удоволствие е да го гледа човек.

И добре играе, и добре изглежда./ ммм..например от 7:02-ма минута / първи епизод / до 17:10 :P /

Не намерих български суб. Ако накой го превежда, веднагически да си признава. :blink:

Иначе правя тема и го започвам:-))

Гедам, че и ENGINE го е запачнала varnam и много се радвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра, "пушеща" роля на Кимура Такуя. Един спокоен, улегнал и въпреки това сладурски образ.

Обратно на него, доста се подразних на МиНзухара - такава стенячка, със стайлинг "тип повлекана", дето не знае кво иска, ама ако може всичко да вземе...

Всъщност като се сетих, че сериалът е от 1997г. преглътнах тоалетите им, нехарактерното за филм пушене нон-стоп и остана една приятна тръпка от красива любовна история.

Сабрина се засмя на естрадната песен, ама е много натрапчива, приключих сериала, но вече трети ден тя продължава да ми свири в главата. :wacko:

 

Преводът на сериала е приключен. Благодарности на naia :thanks:

От днес може да го сваляте оттук:

:click:,

:click:

със бг субтитри на :essubs:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда много хубаво, че го преведоха наште хора жалко, че аз както винаги се набутах да го гледам преди да почнат работата по бг субтитрите. :( Кимура и тук ме зарадва с ролята си нищо чудно, че е един от най-известните актьори в Япония. И той като мене пуши като комин и интересното е че го прави и на работното място ако и сега е така определено бих искал да работя в страната на изгряващото слънце. :D Докато го гледах се чудих дали може да си пафкаш навсякъде дори и в транспорта мене толкова пъти ми се е искало по автобуси и влакове ама наште серсеми наслагали табелки с зачеркната цигара навсякъде да им се невиди! Ако трябва да сравня двойката им с Матсу Такако тук и в Hero определено препочитам историята в love geration, а и образа на откачена секретарка на Матсу е доста забавен и поне мен ме радваше.

 

Хареса ми сцената между тях с таблото на площада доста добре се получи и ми е една от любимите по принцип. Жалко че оня кактус го отнесе накрая заради търканията между двамата чак ми стана жал като го гледах как лежи сред останките от саксията. :D

 

Присъединявам се и аз към фенклуба на главната песен от ost-то доста е приятна и отпускаща също и смисъла на текста е доста интригуващ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кимура... колкото и да го гледам, не може да ми стане любимец, но сериалите му стават.

Този не е изключение. Но най ми харесва песента...

Прилича ми на старите естрадни песни. :lol:

Аааа, Сабрина, как ти се събра в клавиатурата да го напишеш това за Кимура :lol: Вярно, че не е 100 градуса по Fahrenheit, ама сериалите му като ги почне човек няма почивка докато не свършат.

Въобще не съм очаквала, че толкова ще ми хареса сериал от 1997 и дори го почнах с малко недоверие, но този път японците ме изненадаха, че са решили да наблегнат на любовните взаимоотношения, а не на целомъдерните заключения. Иначе самата история като такава не беше нещо кой знае колко особено, даже някои от действията на Рико и Тепей не мога да си ги обясня, включително и изведнъж завърналите се чувства на Минзухара, която страшно ме дразнеше с това мятане насам натам между двамата братя, но щом те си я търпяха ;)

OSTa- страхотен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Кимура... колкото и да го гледам, не може да ми стане любимец, но сериалите му стават.
Този не е изключение. Но най ми харесва песента...



Няма да кажа нищо ново за серала, но дръжа да отбележа, да подчертая, да се запиша, че песничката е невероятна :thanks:
Сериала е забавен. Много радва! :es:
Кимура е железен, както винаги wub.gif А на мен Кимура ми е любимец. Но като се замисля, аз не правя изключение от многото други,които го харесват blush.gif
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лек и ненатоварващ сериал, успя да ме разсмее на няколко места, но хич не ми понесе главната героиня, някак си лигава ми идваше и прекалено много му се слагаше на героя, но пък сериалът върви сравнително бързо. Засега от сериалите на Кимура - този ми е на последно място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ролите на Кимура винаги са толкова разнообразни, от дърводелец през офис служител и пионер в Антарктика до бездомник. Просто от всичко по малко и наистина му се отдава.

Беше забавен сериал но мрънкането на Рико ми идваше в повече добре че Кимура изглежда добре като готви. А за косата .... заболя ме сърцето  и на мен ми се е случвало подобно нещо разбрах му болката....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах миналата седмица Good luck, та като ми домъчня за Кимура реших да попрегледам и някой друг негов сериал - и ето ме - сипах си чаша червено вино и си пуснах да изгледам уж 1 - 2 серийки ...е по едно време си сипах още вино :28558:

Хареса ми сериалчето. Вярно главната на моменти ме дразнеше, може би защото мразя този вид ревност и недоверие, нооооо преживях го. А за Кимура - какво да кажа - харесвам го тоя човек, особено пък в по - старите му работи.

След като изгледах сериала се замислих, че винаги когато нещо ми е криво се оправям с по един стар японски сериал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладка любовна история,

много химия м/у главните,

много зарибяваща музика и...

много харизматичен Кимура Такуя  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...