Jump to content

Recommended Posts

На мен ми хареса сериалчето - леко ,забавно...Любовната сцена беше наистина много приятна...може би очаквах още малко от това...е да ,ама не.. :D Много добра игра за Kim Hyung Jun ,хареса ми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите серии тръгнаха обещаващо...и дотам!

По-лош сценарий на сериал не бях виждала до момента. Или по-скоро трябва да напиша, че такъв липсваше!

Жалко за актьорския състав. Потенциал имаха, но нямаха поле за изява.

 

И все пак, благодарности на всички трудолюбиви съфорумци, взели участие в реализацията на превода!!!

 

п.п. Ким-чо си го биваше, макар и да не успях да разгадая какво точно се върти в главата на героя му :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно подкрепям горното мнение. По изсмукана история- скоро не ми беше попадала. На моменти бях като в зоната на здрача и

не разбирах, какво по дяволите става. Голямо викане падна :wacko: все едно сме на пазара. Последваха сълзи, без много обяснения,

а последния епизод мина като в някаква истерия. Язък за цялото дране ;)

Това за лошите страни в сериала. Сега да ви кажа какво ми хареса:

Хареса ми играта на младежите (мадамата само по нервните кризи не мога да я оценя, а нямам други наблюдения) и второстепенните герои.

Това, което ме задържа пред екрана, ако искайте вярвайте, бяха интериорните решения на някои места. Тук хубав диван - там хубава лампа

или ваза :D Гледах и пазарувах на ум. Нали идва лято, та се замислям за нови неща из дома :P

С две думи: ако не планирате ремонт- отложете сериала :)

 

Благодаря за субтитрите. :)

 

П.С. Само на мен ли Park Kwang Hyun ми прилича страшно много на Со Джи Соб? Прегледах за малко информация и се оказва,че е роден месец и

малко преди Со Джито. Следват въпросите: Какво е ставало Октомври - Ноември 1977 в Корея :P? И защо след двамата са счупили калъпа като

очевидно е толкова успешен?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах... въпреки, че за първи път ми се случва да чакам за новите епизоди... :D еххх, ако разбирах повече корейки :) но тази 12-та серия ме закопа ! Честно... имам чувството, че просто са решили изведнъж принудително да го спрат и са измислили нещо просто ей така като за край.... какво се случи и защо се случи така - мъгла. Главната героиня беше доста забавна, но като че ли сериала не ме впечатли достатъчно. Не искам да го казвам, но можеше и по-добре !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал не ми хареса. Много ме е яд, когато ме взимат за канарче. Добре че беше само 12 епизода.

Тръгна обещаващо, даже по нещо малко ми напомняше на Искам романтика. И наистина очаквах нещо романтично. Но за съжаление още към средата го развалиха.

Много слаб сценарий и режисура, а и актьорска игра. Което може би зависи от режисьора. Никаква химия, на никого не повярвах. И с риск да бъда разпъната на кръст ще кажа, че Ким Хьонг Джун си беше дръвце. Като изключим прословутата сцена (която му се получи добре) и песните. Иначе пък голямо къпане го къпаха през цялото време, поне съм спокойна, че е чисто момчето. :28558:

Спирам с мрънкането, за да не откажа народа.

Гледайте, ако не за друго, поне от уважение към труда на преводачите. А може пък и да ви хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го изгледах още с английски субтитри като го пуснаха в драмакрейзи. Изгледах го на един дъх, но бих казала, че не "пращи" с уникален сюжет. Главната героиня се държеше доста абсурдно дори и за измислен персонаж. Доста истерично на моменти. Това се визира и в заглавието на драмата. Не разбрах, защо толкова бяха наблегнали на мокрите сцени на героя на Ким Хьонг Джун, с плочките и прочие. Това ми се стори като някакъв излишен пълнеж. Е, видяхме, че младежът е напомпал мускулите и е придобил добра физика. :rolleyes: Постара се, колкото беше възможно в този сценарий да се представи добре. Бих казала, че актьорството не е силната му страна, както и на почти адаша му Хьон Джунг. No hard feelings. Последният беше малко вдървен и в BBF и Playful kiss. Смятам, че талантът им е повече в пеенето и танците. И все пак са си сладури. Нека дерзаят! :up: Да си актьор не се учи само, нужен е и вроден талант както при композирането на музика и пеенето и при много други професии. А за музиката имат талант определено.

Завършекът на драмата не беше завършек, но все пак ни оставиха възможност да си пофантазираме как ще продължи нататък тройката :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зравейте, някой може ли да ми даде линк с пълният ост към сериалчето, много ми харесва, а откривам само няколко песни... :unsure: сериала е супер надявам се да помогните и с песничките, мн ще ви ловкам :wub:

:click:

Това е което аз намерих. Надявам се да е от полза!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А с каква надежда си го изтеглих сериала и дори и пуканки си бях взел.Та захапах аз сериала,но пуканките ми загорчаха. Еххх,защо,защо тази хубава и сладка мадама (Со И Хьон) трябваше да се снима в това нещо наречено - "Тя е напълно луда" ?!??!? Как ми се иска да кажа нещичко положително.Опитвам се,но безуспешно. Нищичко,ама нищичко не грабва.

Ако мога да нарека сериала с една дума ще е - тъп .... ... ... ... Комедия? Кажета ми къде да се засмея? Драма? На кое да рева - на малоумната физономия на онзи така наречен Канг Мин. По точно мога да се разплача от факта,че виждам толкова слаб корейски сериал. То нито сюжета като сюжет,нито играта убедителна. Абе пълен крах.

Оценка: минус 12

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз дропнах сериала на шестата серия .. стигнах до там понеже от 2ра пуснах направо 6та и все едно нищо не съм изпуснала.

Всичкото това викане, крякане и инфантилно поведение ми дойдоха в повече. Не мога да си представя, че някой, държащ се по подобен начин в обществото могат да го приемат за нещо различно от луд..

Нямам сили да го изгледам, поне за сега..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова слаб корейски сериал не бях гледала до сега.Все очаквах нещо да се случи,но уви...Нито сценарий,нито игра.Никак не ме разчувстваха и за съжаление си загубих времето-не си го губете и вие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтеглих и изгледах сериала без да бъда предубедена и без да съм чела всичките негативни мнения и добре, че не се подведох по хорското мнение.

Аз толкова си го харесах и дори не спах цяла нощ като прекарах плътни 12 часа залепена за екрана.

В корейските комедиини сериали очарованието е, че просто трябва да се отпуснеш и да се наслаждаваш на картината и звука, а не да търсиш логиката в тях.

И май за това хората с негативно мнение се изказват така остро. В Тайната градина да не би Оска и Хьонбинши-то да бяха по-гениални актьори със по-дълбокомислени роли??Всички полудяват само като чуят имената им, а аз дори не помня вече за какво идеше реч... Мистерия. Но както и да е.

Сериалите се правят, за да може хората да се отпуснат пред екрана след дългия работен ден. За това Glowing she според мен ще бъде много приятна компания

за всеки, който още не го е изгледал. 12 епизода са предостатъчни без да втръсват.

Историята започна с вихър, така и завърши. Иска ми се малко да бяха поразчупили стереотипите в Корея.

Парк Хьон ми е отколешен любимец, но ролята му беше много сбъркана. Но пък от мъжете не може да се очаква да имат някакво смислено поведение по дефолт.

Всички са егоистични създания, които само си търсят забавление с жените. И тук видяхме, че дори като се оженят страстта е жива само докато живеят в самозаблудата,

че са влюбени. Канг Мин пък се влюби толкоз бързо, че ми отнесе шапката, обаче ми хареса, че в края на краищата отстоя позицията си и според възможностите си

се опита да предпази любимата.

Обичате ли се достатъчно, за да не бъдете роб на обстоятелствата, а да живеете и да се реализирате по начина по който винаги сте желал? В милата ни родина даже е смешно, че може някой дори да си го помисли, защото едно 80% от студентите не си работят по специалността... И все пак..

Дали може да има приятелство след предателство? В сериала ни показаха, че е възможно, но все пак звучи фалшиво.

По кой път да поемем в любовта? Струва ли си да се жертваме и какви отстъпки трябва и не трябва да се правят от любов? В една връзка единият винаги обича по-малко. Въпрос на късмет е от коя страна на брега ще бъдете...

Такива въпроси и отговори ми изникнаха в главата след финалния епизод. Колкото и безмозъчни и ъпсурдни да бяха самите персонажи - факт е, че има логика и в най-нелогичният на вид сериал или сюжет.

 

И така - все пак животът е кратък и всеки избира как да си го живее и с какво да се забавлява в свободното си време и ако не сте скептик - изтеглете сериала от ТУК и му се порадвайте.

А пък аз започвам да ровя за песента, с която започва всеки епизод. Отначало си помислих, че гома ми забива, а то било от нея... :lol:

 

П.С. благодаря за великолепните субтитри. ESSS - 짱!!! :D:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото, което ме впечатли в този сериал беше Канг Мин *Ким Хйунг Джун* Особено сцените, когато са къпеше са едни от любимите ми. *защо ли?* Както и да е, като за по неопитен актьор се справи доста добре според мен. В началото беше много забавен сериала, имаше хубави идеи, но не знам, защо сценаристите не довършваха идеите нещо не се развиваше всичко до край всичко се въртеше около това  колко "прекрасна" е главната героиня, която беше някаква изперкала стара мома ;д Хубаво, че беше Кими да има кво да се гледа ;))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Началото почна добе, но нататък стана един от най-тъпите сериали, които съм гледала. Жалко за хубавите артисти. Актрисата, която играе главната роля наистина я харесвам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновен плейлист за онлайн гледане: :click:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...