Jump to content

Recommended Posts

Ако сте си загубили апетита, това е сериала с който със сигурност той ще се дотътри от раз :D Историята не беше кой знай какво, но самите актьори сякаш бяха необходимия пълнеж, за да се получи една перфектна гозба сериал. :D И както винаги, много благодаря за субките! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала бе мъчение за мен , на един дъх се гледа и най-лошото е че не можеш да придърпаш нищо от екрана.... Ястията.... как може такава украса ... отнема време магията на телевизията е помагала тук и то много. Не е нещо много добро, но не е и зле. Ейске като цяло го крепеше в сюжета,докато останалите бяха бяха просто плънка от чревоугодници. :lol: :lol: Но трябва да призная научих полезни неща:

- Размер ''C'' тежи 125 грама :lol: :lol: Как съм могъл да живея в такава заблуда ?!?!

- Моторхед е най-добрата музика за копане в градинката :D :D :D

 

И не на последно едно голямо Благодарско за субтитрите, без тях нямаше да е същото ^^.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега реших да изгледам сериалчето за втори път. Точно сега му се насладих максимално и май сега го оцених подобаващо. Едно на ръка ,че Осаму и Шохей са ми любимци ,особено Шохей!! Той наистина е като малко дяволче във вихъра си...просто сега наблюдавах актьорската му игра и много се накефих. Не мисля ,че имаше излишни герои...и бащата и сервитьорката си имаха своето място във филма ,за да е пълна картинката. А как съм се смяла с глас...ама то не бяха лафове и комични ситуации...то не бяха муцунки... :D На мен по принцип сладникавите и простовати героини не ми допадат ,но не мога да кажа ,че главната беше съвсем от този тип ,не ме дразнеше толкова. Мисля ,че в крайна сметка тя остава с Таку :wub: /странно ,че след първото гледане бях останала с друго впечатление/. Най-точното определение за сериала според мен е ЗАБАВЕН ,пък и с много приятни лица и манджички,така че го препоръчвам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммммм вкуснооооо! ;)

Охх голямо слюноотделяне и преглъщане падна тук!

Много свеж сериал! Хареса ми как всеки,който сложи нещо в устата си и изпада в някакво кулинарно блаженство, как да не ти се дояде нещо вкусно и на теб :)

Въпреки,че малко странно ми беше японци да готвят френска кухна.

Приятно сериалче, пак бих го гледала :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

За мен това беше сериал за приятелството, за мечтите, за това как да продължи животът напред и по между другото или не чак толкова, всичко взе, че стана чрез ресторанта и готвенето. Хареса ми най-вече дружбата, която имаха момчетата, при тях всичко се определяше от нея, ето Ейске дори отказа да замине за Франция накрая, за да остане и да готви с приятелите си в тяхното местенце, непретенциозното, с никакъв лукс, но пък такова каквото го създадоха те и си го харесваха, както и клиентите им.

Хареса ми и конкурентът, от една страна заради миналото му, от друга заради различните му възгледи и опита му да промени първо майката, а после и синът, но и при двамата неуспешно. Може би за момент с Ейске имаше успех,той се поддаде заради желанието да го победи, но в крайна сметка  се осъзна и постъпи правилно за себе си. Все пак трябваше да следва своите мечти, не чуждите, а и в готвенето той вкарваше нещо свое, може ястията му да не бяха съвършени, но бяха много вкусни.Интересен бе героят му ,преживя много, взе трудни решения, но пък всички те бяха от сърце. Не му се получи с главната героиня, жалко, защото на мен ми допадаха като двойка. Много бяха различни по характер, а и тя с нейната любов към храната му. От друга страна обаче  ми хареса и като гадже на другото момче-сервитьорчето Таку .Много жизнен и забавен ми беше той пък.

Мацуко ме убиваше обаче, каква физиономия имаше тази жена ,още ми е смешно като се сетя ,като я пратиха при първите им "нормални клиенти" в ресторанта как ги зяпаше като луда, а те се плашеха от нея :28558:

Най-противна в целия сериал ми бе Мария ."Не искам да съм гадже на готвач". Ей това не можах да го разбера!!!!!!!!!

Не споменах само другите две момчета-верните дружки на Ейске. Макар, че той бе главният герой и като цяло всичко в сериалът се въртеше около него, ако тях ги нямаше, нищо нямаше да е същото. Защото тук не ставаше въпрос само за готвене, а точно за приятелство, едно от най-важните неща в живота.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е от онези професионално, гладко и добронамерено направени неща, които зверски ми доскучават. Има си правилните неща на правилните места, но нищо не ме грабва, за никой не съжалявам и на никой не се смея. Дори не ми се яде. Записах и Осаму Мукаи в списъка "прекрасни и скучни"

Лично мнение, разбира се. 

Съвсем възможно е следващият човек да е дълбоко потресен и впечатлен и този сериал да промени живота му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...