Jump to content

Recommended Posts

Сериала е много забавен. Като начало Jinwoon много, ама много ме радва с образа на "rock rebel". За сега просто води по точки и с тая палава усмивка дето я вкарва :wub: . Героинята на So Ra на моменти е прекалено голяма шматка, но не се учудвам. Тия прически дето си ги прави допълнително допринасят за ефекта. Сега само чакам цялото мъжко съсловие да се влюби лудо в нея :lol: За сега главно наблягат на хумора, но вярвам че съвсем скоро ще оплетат емоционалните конци типично по корейски.

Култовите моменти според мен ще ги сложа в спойлера да не разваля на някой гледането:

 

Героя на Jinwoon, който спи навсякъде, особено като беше заспал в леглото на JYP :rofl: Героинята на Ji Yeon дето си лепи дъвките където и падне, JYP и сцената в тоалетната, тоя човек започвам да подозирам че това му е любимо място :lol: И да не забравяме интерпретацията на мениджъра и Kahi на Troublemaker. Много съм се смяла.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 3-ти и 4-ти епизод и е добре сериала засега :). Наблягат все още повече на комичните моменти, но усещам, че започват да се прокрадват лека-полека драма и романс :). Джей Уай Пи, Джунун и Джийон, заедно с директора, ми харесват най-много като игра и образи.

Сора не мога да я приема просто... не ми харесва и това е... не самата актриса, а образа и - Хесунг... много шаблонен образ (типичната лигава фенка) и не ми е чак толкова интересна (а като вземе да се лигави и прилича на... прасенце :D... то дори като се смее имам чувството, че се лигави, преиграва ли, не знам). Риан (Джийон) ми е много по-интересен образ (напомня ми страшно много на образа на Сузи от "Dream High"). JB... играе го голям гадняр, а всъщност искат по някакъв начин да внушат, че дълбоко в себе си е добро момче (типичния Джин Гук (Таеcyeon) от "Dream High"). Не ми много харесва, като актъорска игра обаче. Опитват се да създадат някакви романтични връзки вече, но Йоджин и Хесунг - НЕ! Просто двамата хич не ги виждам... прекалено еднакви образи в много аспекти, което ги прави абсолютно безинтересна двойка. Сора е много по-добре с JB. Риан с Йоджин ще е много по-интересна двойка. Абсолютно непонятно за мен е защо досега няма сцени с двамата заедно, а се опитват да натрапват безинтересни двойки като Йоджин и Сора, и Риан и JB (то не, че все още има нещо де, но просто интуитивно говоря :D). Нана е също интересен образ, очаквам там да се заформят любовни триъгълници :D. Другото момиче от групата (Ailee) я дават супер малко засега и не мога да я коментирам.

Сюжета е добре до този момент, като изключим романтичната и драматична част, които все още не са засегнати. Интригата е в друга посока за момента и следващият епизод ще е доста интересен :). "Музикалните изпълнения" няма да ги коментирам, че... пеенето е "lip sync", както в "Dream High", което е нормално за сериал. Не мога да кажа обаче колко добре се справят, като предварително са си направили запис на песента с техните гласове и след това само си отварят устата... доста неубедително (струва ми се, че не съвпада на моменти). Имам чувството, че някои от тях ще пеят по-добре "live", особено Jinwoon, Hyorin и Ailee. Танцовите изпълнения пък... :lol:. JB и JR просто... не знам защо постоянно им повтарят, че са "уникални" танцъори... това не ми се вижда дори близо до истината. Да участваше Jo Kwon или Junho, та да им покажат как се танцува B).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макар да върлува мнението, че първата част е по-добра, дори започнаха да хвалят сценария и играта, аз май съм доста по-влюбена в този сезон...Първо, че актьорският състав ми е доста повече на сърце, второ историята ми върви доста по-естествено, въпреки пародийния елемент и преиграването, тук поне не са снораско-помпозни и връх сериозни, а все пак засягат доста важни теми като непълнолетните айдъли, преработването и пласирането на младежи само заради визуалните им качества, а също така и как айдълите биват подценявани като артисти.

 

Младите актьори за мен се справят доста сносно, макар да имат нужда от още много работа. ДжинУн ме впечатлява много и го обичам още повече. Точка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Превюто за днешния епизод 5:


И заснети от фенове сцени, директно от мястото, на което се снима сериала (оказа се, че се снима в момента с излъчването на епизодите самият сериал smile.gif). Забелязвам, че ще видим най-после сцени с Джинун и Джийон:



Още снимки с Джинун и Джийон, които ме карат сериозно да се замисля как ще се развие сериала, тъй като до този момент Йоджин и Риан дори не са си говорили:

tumblr_lz6iqm8GbD1qeiisuo1_500.jpg
InUQwl.jpg
rFxrp.jpg
N0Jhx.jpg
PT06J.jpg
Qevs0.jpg
PupkY.jpg


И за последно... как да не я харесваш Джийон :rolleyes: (уникални аксесоари, имаше и един много особен пръстен, но не помня в кой епизод я даваха с него laugh.gif; edit: намерих я сцената, снимката е в спойлера biggrin.gif)?:

jiyeon1.jpg
jiyeon3.jpg
jiyeon2.jpg
jiyeon4.jpg

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към линковeте за сериала, може да добавите също и HULU.COM - достъпни са първите няколко епизода (получават ги от DramaFever с известно закъснение)

 

Как да гледаме онлайн азиатски сериали в HULU.COM вижте ТУК!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително слаб 5-ти епизод и рейтингите нормално паднаха доста вчера. Днешният 6-ти епизод беше добър. Май режисъора прави промени по сценария, поне от това, което чувам. Той си знае работата де, все пак е същият режисъор от "Dream High", жалко, че сценариста е различен. В шести епизод се случи неочакваното - двама от главните персонажи размениха думи за първи път :lol:! Още малко и щях да си помисля, че играят в различни сериали. Пяха и една много хубава песен в 6-ти, трябва да науча коя е, въпреки че има вероятност да е нова песен :D. Дано внесат още оригиналност и да стане интересно, че с този 5-ти епизод направо бяха на път да ме откажат от сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички! без вас си бях загубена :D аа.. за сериите кво да кажа...до втория еп.съм за сега върви добре ще видим нататък как ще е но липсва нещо :huh: при DR1 не знам беше май по различно неможех да чакам да излезнат серите а сега :lol: еми дано нататък да е по добре ще видим :P .Едно голямо мерси на всички помогнали ми :es:

 

Така начи стигнах да 4еп. вече и от тука вече почва интересното започват да се завързват драми, романтика и тн. :lol: но но едно голямо Но ще видим кво ще излезе ако много го замотават :P чакам с нетърпение по-вече нови епизоди :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 8-ми епизод пораздвижиха малко нещата, може би наистина има нов сценарист. Забелязах голяма промяна и в Hyesung, която беше с нова прическа и доста по-нормално (сериозно) поведение в последния епизод (нямаше помен от лигавене и т.н.). Усеща се промяна и в сюжетните линии с появата на продуцента, сестрата на Hyesung, както и раздвижването в отношенията между героите (ако сте гледали ще разберете за какво говоря :))... общо взето 8-ми епизод беше доста по-свеж и интересен от останалите (с изключение на 6-ти, който не беше чак толкова зле). Дано успеят да направят поне втората част от сериала добра. 8-ми епизод беше добро начало, но не се знае все още де :). Сцената с новата песен на SE7EN - "When I Can't Sing" беше много добра :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам сериала! <3 Втори сезон е значително по-слаб от първи, няма ги тези грабващи моменти, които са способни да те разчувстват и дори разплачат...някак си са наблегнали прекалено много на хумора. JB е страшно красив, иначе, Jin Yoo-Jin също - харесва ми и това, че винаги отстоява мнението си и е различен от всички други. Hae-Sung ме дразни, много слаб персонаж, от нея друго освен сълзи, извинения, неадекватно поведение и изцепки досега не сме видяли почти в сериала... иска ми се да я променят коренно и дано го направят..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охх....вторият сезон, наистина е по-слаб от първия. Честно казано малко ме дразни това, че се опитват да влеят огромна доза комедия в сериала, но на мен повече ми прилича на преиграване sad.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно да си призная след 10 епизода... не е добър сериала засега просто. Личи си, че сценариста е различен. Най-големите слабости на този сериал - мислят сценария серия за серия (лично според мен), защото е очевадно, че някои от актрисите/актъорите не пасват на образите, които сценариста е искал да представи (същото важи и за романтичната линия - просто предварително замислените "двойки" не си пасват)... от там идват постоянни колебания в характерите на героите, внезапни промени и т.н. Сценарият и действието изпада в леко казано нелогични ситуации в поведението на героите. Но най-голямата слабост на самият сериал за мен е, че се набляга много на танцуването. То да беше танцуване поне... защото в "Dream High 1" момчетата от 2PM бяха в пъти по-добри от JB & JR в този сезон. При положение, че "Dream High 1" беше съсредоточен повече върху пеенето, а този сезон се набляга на танцуването... нелогично е главните "танцъори" да са по-слаби от първи сезон. Наистина щеше да е много по-добре да бяха запазили тенденцията и този сезон също да бяха наблегнали на пеенето... но пък лично за мен Kang Sora няма глас за певица, за разлика от Kim Soo Hyun в първи сезон. А пък ако някой ми каже, каква всъщност е мечтата на някой от героите... добре ще е, защото аз лично с много голяма доза фантазия успях да "разбера" мечтата само на 1 от героите. Името на сериала все пак е "Dream High". Ако не участваха Джинун от 2AM и Джийон от T-ara, щях да съм го зарязал още на 5-ти епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Догледах го. Това е може би най-слабият корейски сериал, който съм гледал (въпреки, че се сещам за един-два други около неговото ниво, но май пак са с малко по-добри). Слаб сценарии, изключително слаб сюжет. В целият сериал имаше 3-4 силни сцени (на нивото на първи сезон). Мислеха сценария седмица за седмица и снимаха сериите пак седмица за седмица, и в крайна сметка нищо не направиха. Би било несериозно да го сравнявам въобще с първи сезон. Поне си извадих някои поуки - сценариста ще си го запиша и вероятно няма да гледам негов сериал вече. Също така, вече няма да гледам сериал с Kang Sora или JB в главните роли - имаха няколко добри сцени, но като цяло ми бяха изключително скучни и не мисля, че си изиграха добре ролите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши. Беше ми тъжно, макар че изобщо не можеше да се мери с първия сезон по нищо. Причината, поради която го гледах.. не, двете причини бяха: Джиьон <3 и двойката Ю Джин и Хесън.

И в крайна сметка не останаха заедно, естествено, но какво да се прави. Приятелството между Риан и Юджин беше хубаво, но само толкова, само приятели хДД

А JB изобщо не ми хареса. Знаех си, че още от акронима има нещо гнило /винаги ми е звучало като джъстин бийбър. >.</ Нито ми хареса как си играе ролята, нито нищо. А адски се дразнех като постоянно ѝ казваше „Не плачи, спри“ о.о

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично ми хареса сериала. Имаше доста герои, така че няма как да не се хареса поне нещо или някой с неговата история

 

А и ми допадна идеята за най-доброто училище, сега вече доста позападнало и всички ученици лениви и мързеливи, вярващи, че имат талант до небето. Но с пристигането на айдълите, с новия президент и с нови правила, разбраха, че са на километри от това ,което желаят-да бъдат на сцената. Но пък им се даде шанс да се научат .От друга страна се видя, че и в живота на звездите не всичко може да е розово А и съревнованията които имаше, бяха горе-долу интересни. Макар че, да признавам можеше и да е по-добре сериала, имаше неща които му куцаха , но от моя страна е простено всичко на сценаристите ,щом направиха Джей Би и Хе Сонг двойка. Искаше ми се да се съберат и добре, че стана. Въпреки, че в началото те двамата не се разбираха, той се надуваше и се държеше зле, в един момент застана зад нея ,може би защото в Хе Сонг видя себе си от преди години .И помагайки й да открие таланта си, самият той стана по-мил,влюби се и преодоля препятствията пред него. Хе Сонг вярно ,че голяма ревла беше, но на нея и стана гадничко като разбра ,че е в приета в училището заради успеха ,а не заради талант. Затова и се отказа, но после се взе в ръце и доказа, че и тя може да е добра.
Също така ми бяха интересни и отношенията на Джей Би с Юджийн.Двамата уж не се понасяха, всеки един от тях искаше все да е над другия ,но в същото време имаше и моменти, в които си помагаха. Юджийн много ми хареса, странна птица беше той. В него нямаше злоба и помагаше на всички .И казваше на всички каквото мисли, не се преструваше.Черната овца си беше той в даскало.А и със стария директор имаха чудно другарство.
Риан хич не ми хареса. Много ме дразнеше тази егоистка, та се радвам ,че не я огря ни с Юджийн, ни с Джей Би.
Дъщерята на президента и JR ми бяха готина двойка. Тя-вечно намусена и малко дървена, той един жизнерадостен и доста добър играч .А и нейните отношения с бащата също ми харесаха ,особено когато тя му посвети песен и му даде балоните пред всички.Самият президент в началото се дразнех че е такъв гадняр, но после като, че ли разбрах ,че той за себе си е прав .Той искаше да направи учениците толкова добри ,че да могат да оцелеят в света на музиката.
Нана ми стана любимка. Много е лъчезарна ,весела .Кофти се получи това с гласа й ,но пък всички застанаха зад нея .Заслужаваше си две момчета да се "бият" за нея.
Ailee много ми хареса по външност.
Park Soon Dong също ме дразнеше. Уж голямата приятелка на Хе Сонг, пък никога не заставаше зад нея.
Учителя по английски беше най-голямото разочарование за мен в този сезон. В първи ми беше от любимците, а тук са го направили такъв мухльо. Двете учителки по-биваха. Всяка с убежденията си и с различният начин на преподаване.
Като цяло отношенията между героите и съревнованията които имаше, смяната на партньорите на сцената най ми харесаха в този сериал.Сблъсъкът в началото между звездите и обикновените ученици, които в последствие станаха приятели.



 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Адски слаб беше. В първи сезон вдигнаха летвата и тук ме разочароваха ужасно много. А главната героиня от любимия ми тип "хваната от гората" ми дойде в повече dry.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалих че изобщо го почнах тоя сериал <_< ...пълна загуба на време нищо просто нищо :blink: тва можа да каже за тоя сериал даже и 1% прилика нямаше с първата част.... се едно гледах няква пародия :huh:, но какво да се прави ще го доизгледам ся зарида 2 еп. няма да го оставя поне да знам че свършил единствена играта , която ми хареса и си стуравше беше на Park Ji-Yeon и на Jinwoon единствено зари ди тях ще го догледам до край :D Еми само тва мога да кажа за тая част а за другата и цуля вечер няма да ми стигне да кажа тва което искам за тях по простата причина те са виновниците да се заразя с драмите :P ,но не съжалявам за друг път ще си знам че по някога продълженията не са така добри както оригиналите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Съжалих че изобщо го почнах тоя сериал dry.gif ...пълна загуба на време нищо просто нищо blink.gif тва можа да каже за тоя сериал даже и 1% прилика нямаше с първата част.... се едно гледах няква пародия huh.gif, но какво да се прави ще го доизгледам ся зарида 2 еп. няма да го оставя поне да знам че свършил единствена играта , която ми хареса и си стуравше беше на Park Ji-Yeon и на Jinwoon единствено зари ди тях ще го догледам до край biggrin.gif Еми само тва мога да кажа за тая част а за другата и цуля вечер няма да ми стигне да кажа тва което искам за тях по простата причина те са виновниците да се заразя с драмите tongue.gif ,но не съжалявам за друг път ще си знам че по някога продълженията не са така добри както оригиналите wink.gif


Абсолютно съм съгласна! Аз чак сега догледах последните 3 серии и то с каква мъка! Много добре почна сериала, зарадвах се, че толкова много нови лица има...ама по средата го обърнаха на тотална манджа с грозде. Просто не намерих смисъл в сериала, да не говорим за тъпотата на някои ненужни сцени. А пък края беше направо излагация отвсякъде!
И все пак съм доволна от JinWoon и от онзи с китарката и очилцата(супер гласче има това момче).
Kang Sora ме разочарова за първи път..просто персонажа й за нищо не ставаше. А и нашият учител по английски най- после се яви на прослушване! biggrin.gif
Според мен не си заслужаваше този сериал. Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът започна да се качва с бг субтитри.
Сложих линкове за теглене в първия пост на темата.

Благодарности за труда на Izida и bealonenomore! :thanks:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...