Jump to content

Recommended Posts

Дълго се въздържах от коментар, но все псе пак. За мен филма бе ужасно скучен. Исках да му дам шанс заради Гън Сок, който смятам за невероятен актьор. Нито сюжета, нито музиката нито реализацията ми допадна. Не мога да правя сравнение с японската продукция, а не е и уместно. Ясно е, че това, което се предава като емоция и смисъл в 10 епизода, не може да стане за 2 часа. Като цяло май самата идея не ми допадна, да не кажа, че е абсурдна. дори за мен. Всичко ми беше безумно ненормално, граничещо с шизофрения. Човек, който се съгласява да "играе" ролята на куче и жена, която възприема идеята като добра... :blink: Не мога да го възприема, но все пак не забравям факта, че идята е японска, а те са странно-извтарени хора :) (е, не в най-лошия смисъл) Изобщо, силно се раочаровах, направо съжалих Гън Сок и Ким Ха Нъл, за дето трябваше така нелепо да се излагат. Загубата е тотална, както за времето, което отделих за филма, така и за всичките средства, които са похарчени за тази така безсмислена продукция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не разбирам! Защо все на мен се пада да съм опозиция?

На мен пък филма ми хареса. Е, краят бе направен нескопосано, ама се преглъща.

Не очаквах кой знае какво и времето мина неусетно.

Kim Ha Neul не ми допадна кой знае колко в "Път номер едно", но в "Сляпа" ме плени, тук също игра много добре.

Гън Сок съм го виждала и в по-добра светлина, но тук ролята му бе да бъде украса, така му е простено. :lol:

 

Ако търсите дълбок смисъл във филма, няма да намерите, но за развлечение е идеален.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът става за развлечение забавен е и интерсен :) Обаче ми се струваше, че имаше няколко незавършени момента и финала малко го надъвкаха, но иначе е приятен за разтоварване :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:P Много ми хареса филма, но аз съм любителка и на японския сериал, така че май съм пристрастна към историята като цяло, а и много обичам домашните любимци :D

От къде мога да се сдобия с песничките от филма, ако някой може да помогне ще съм много благодарна?! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не гледах японския в очакване на корейския .И както винаги става, когато много очаквам нещо, то обикновено ме разочарова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След всички коментари, които прочетох, подходих скептично към филма, но все пак реших да го изгледам. И добре, че го направих! Страшно много ми хареса, може би защото японският сериал ми беше изключително противен. Филма ми се стори романтичен, увлекателен, посмях се малко, замечтах се малко.

Ким Ха Нъл, както винаги беше невероятна и направи жестока роля. Гънчо.. Какво да кажа за моя любим Гън Сок. Имаше време, в което го обожавах, но в последните му роли ми е някак нелеп и си мисля, че видях почти всичко от него. Въпреки това се забавлявах с него, с лудата му коса и тази усмивка, която преди ме разтапяше. :D

Определено останах доволна от филма и ще го препоръчам на приятели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна си го бях дръпнала и вчера се реших да го гледам. Въпреки че участва един от големите сладури Jang Geun Suk, филма много не ме грабна. Играта им беше много добра, но сюжета беше извратен хаха :blink: ... Незнам, очаквах доста повече, но не съжалявам, че го гледах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много рядко ще седна да напиша изцяло негативен коментар, даже май не съм писала, но...ако трябва да си направя сефтето - това е мястото. Невероятно тъп, тъп, тъп филм. Направо безобразно. С какъв акъл главната двойка са приели да участват, толкова ли са закъсали за пари? На времето си мислех, че корейското Boys Over Flowers е бледо подобие на Hana Yori Dango, ама сега чак съжалявам за тези си думи. Тази гавра с Kimi Wa Petto e най-слабият римейк на японска продукция. Евър! Не искам да си натрапвам мнението изобщо, но бих посъветвала хората, които са фенове на оригиналното заглавие, да не си причиняват тази мозъчна агония.

Стават някакви неща на екрана, ама няма никакво развитие - нито в действието, нито на самите персонажи. Напразно си и чаках час и половина да стане нещо смислено, даже и нещо забавно нямаше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен и двете версии имаха своя чар. Насладих се и на двете, като първо гледах японсия сериал. Повечето хора са писали, че са разочаровани, но си мисля, че няма как това, което видяхме в 11 серии да се пресъздаде в час и половина филм, нормално е да липсват много от моментите от сериала. От друга страна, гледах филма в момент, когато някак си бях затъжена за корейско след цял месец гледане на японско и може би затова ми хареса и се радвах на готините гледки от града и модерните им телефони, и разни други такива дребни неща :) А след този филм даже станах фенка на Гън Сок, когото преди не харесвах :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм ще е един от многото, с които съм си загубила времето, но пък четейки вашите коментари разбрах за японския сериал. Дано да е нещо интересно, защото темата е любопитна. Ще го дръпна и ще се опитам да се отчета подобаващо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много скучен .. изгледах го край заради Гън Сок, на който отскоро съм му фенка. Никаква история, все едно и също се повтаря и тя си го налага както си иска. От време на време имаше и някой друг смешен момент, но не е нищо особено, като цяло филма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филма. Нямам никакви забележки. Актьорите - големи сладури. Не мога да направя сравнение между филма и японската версия, ще я изгледам и тогава ще коментирам, но това няма да промени позитивното ми мнение за филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голяма боза,с голямо превъртане го изгледах все пак...а идеята предполагаше страхотна комедия,дето обаче я няма никаква.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми хареса. Въпреки безумния сюжет, актьорите се справиха чудесно. Леко и забавно, и неангажиращо ми беше. Ще погледна и японската версия, но вече ми писна да губя време в гледането на серии когато някаква идея е синтезирана, макар и нескопосано в по-кратък вариант.И да, идеята ми беше интересна :D.

 

Я, то имало вече две японски версии :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...