Jump to content

Recommended Posts

84Jj82N4_2bfb6d_c2x.jpg

 

Smiling Pasta/ 微笑 Pasta / Wei Hsiao Pasta /(Wei Xiao Pasta)

Година: 2006г.
Жанр: романтична комедия
Епизоди:17


Участват:
Cyndi Wang като Cheng Xiao Shi 成曉詩
Nicholas Teo като He Qun 何群
Gino като He Rui Zhe / Ah Zhe 阿哲
Joyce Zhao като Rita

Резюме:
Той - He Qun, е поп принцът на Азия, а тя - Cheng Xiao Shi, е обикновено момиче.
Тя не може да задържи гадже/приятел повече от 3 месеца, а той обича приятелката си от детството (която не може да забрави първата си любов).
Той бяга от журналистите, а тя върви разстроена по улицата след поредната раздяла. Сблъскават се и опитвайки се да я задържи да не падне, се целуват неволно... но всичко е заснето от журналистите. Оттам нататък започва шоуто.

 

Български субтитри ТУК

Онлайн с български субтитри
Свали с регистрация: с английски субтитри, с руски субтитри


Сериалът e римейк на “Full house”.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много свежо сериалче-особено това с проклятието много ме накефи,също и състезанията бяха весели-определено е по забавно от Пълна къща.И само за информация да кажа че основните песни се изпълняват от главните артисти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Миме, супер е сериала..Малко качеството на серииките не е на ниво,но става...На мен много ми харесва..И ясно се вижда разликата между например корейските и в този случай,майче е тайвански този сериал...Пак момичето си е шматка(и то голяма :D ) и като по корейските сериали има любовна история и много смешни ситуации,но някой детайли ако се вгледаш,особено навиците им се различават от типичните корейски...Иначе,като цяло сериалчето е прекрасно,много забавно( аз понякога се залисвам от смях),а и двамата братя са голями сладури,особено Ah Zhe(лошото момче или по-точно лошия брат(но само в началото) :twisted: )

7ff33810.jpg

56772c4fbcc1efc25820206.jpg

А Nicholas Teo( актьора,който играе другия брат-главния) е певец наистина(както и главната геройня също) и има много хубави песни..на мен ми станаха любими ето тези двете(заради които седнах да гледам и сериала де) :

 

http://www.youtube.com/watch?v=iHfyta6GYMU

http://www.youtube.com/watch?v=CnvplpM6XrE

a ето една от песничките на Cyndi Wang(главната геройня),която много ми харесва и също е от сериала :

http://www.youtube.com/watch?v=wYe3p2T8Swk

:asian:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко сериалче отдавна не се бях забавлявала толкова много.Просто нямам думи да го опиша искам да кажа само едно Задължително за гледане :bow::es:

 

 

Както казах този сериал е наистина страхотен изгледахго 5 пъти и все едно го гледах за пръв път с удоволствие бих го изгледала още два три пъти на български,стана ми любим сериал и песничките на главните са страхотни,по горе са дадени по-главните песни но и тези са страхотни:

 

[flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=Si3Q0DHMoSI

 

[flash(425,350)]

 

[flash(425,350)]

 

[flash(425,350)]

 

 

Намерих субтитри Eng не вградени ако някой се интересува :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се аз от седмица-две какъв коментар да му спретна на тоз сериал... Хареса ми, въпреки преувеличенията, повторенията и няколкото ама съвесем безумни образа. Не е "Пълна къща" . Никой не лъска прозорци до самозабрава. Съвсем друго е основното послaние. И (в стил офтопик) Николас Тео ми стана "сърцеразбивач" :oops:

 

Първо, глaвният не измъчи главната с истории с бившата, която си беше съвесем не гад като в корейска дорама.

Второ, брат му не се влюби тайничко в нея, а просто беше добричък и я поддържаше.

И трето: нямаше чистене и песничка за мечки, но пък си имаха костенурка и лош дух :)

 

За мен това беше една много ободряваща, сравнитено смешна история. Бих ви я препорчъла за пролетно-летния сезон, който идва с бодра крачка :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно, приятно, неангажиращо ... сериала си заслужава, ако искате да разпуснете след някоя тежка корейска драма и същевременно не ви се гледа нещо идиотско. :sunny: За момента ми е на второ място от тайванските драми. Музиката е свежа и актьорите се справят чудесно. Има много забавни моменти. Изобщо не ми прилича на Пълна къща, няма нищо общо ... просто си е съвсем различен, много по-тинейджърски и неангажиращ, но определено не по-малко интересен.

Забавлявайте се! "Усмихни се и няма нещо, което да не можеш да преодолееш" както казва главната героиня. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oх тва ми е любимо, особено последната сцена от сериала, където е с чадъра!

То целият сериал е много добър, свеж, комедиен, без ангажимент :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето такива сериали са ми любимите! Страхотен е просто, има си абсолютно всичко - любов и романтика, много смях, малко драматизъм, лошо момче(и много секси), музикални идоли, мотори, коли, бой и хубави актриси - Рита е невероятна. Само тайванците могат да я забъркат тази магия - БРАВО, наистина много ми хареса :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О. забравила съм да кометирам....значи за мен филма няма нищо общо със Фул Хаус...

Много приятно и разтоварващо сериалче,доста отдавна го гледах,но песента за малката костенурка още я слушам .. Много приятни моменти и спомени ми остави това сериалче,не че грееше с кой знае какво...просто как да кажа.. лежи ми на сърцето...след него костенурката ми стана едно от любимите животни,а пък песента един приятел-китаец ми я пя на живо ... , :tongue:

всеки да я гледа и да преценява сам за себе си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо напоследък изневерих на японските сериали, но определено тайванските доста ми допадат, не че сюжета е нещо непознато... но ми се струва че не се лигавят толкова много или вече съм петръпнала. Тук много ми допадна как семейството на мацката я подкрепяха и колко спокойно преживяха, че тя не се прибра цяла нощ. Ако беше корейски сигурно във втора серия щяха да ги оженят :) Всички герои много ми харесаха, и добрите и "лошите". Те пък едни лоши.... В общи линии всички бяха от наш`те. Най-сладки ми бяха споровете между двамата бащи. А дядото беше голям образ, с този засукан сив мустак :) И тук музиката ми хареса много, особено заглавната песничка е много зарибяваща :

 

 

 

 

финалната песничка Nicholas Teo Tears from Polaris:

 

http://vbox7.com/play:20aa07c476

 

песничката за костенурката:

 

http://vbox7.com/play:5cb4192d7b

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах с удоволствие филмчето. Подейства ми разтоварващо и позитивно.С този девиз на главната- "Усмихни се и продължи напред" и бойкия дух на костенурчицата ми се поиска да повярвам, че с усмивка по- лесно се преодоляват предизвикателствата в ежедневието ни. :D Хареса ми и това,че семейството и я подкрепяха непрекъснато, а всичко бе поднесено по доста весел начин, ех на места преекспонираха, но все пак имаше очарование в това.

А в последната серия, в руския превод като стана въпрос за ясновидство и сравниха майката с Ванга- Тайван и Ванга! :lol2::lol:

И музиката беше приятна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нищо особено, не бих го гледала пак, но остави приятно чувство в мен. Често наказано, между 14 и 15 серия направих 3-4 месеца почивка :lol: И въпреки това грабва и се веселиш с него. Актьорите са адските сладури...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все повече уважавам тайванските комедии. Те наистина са комедии и те разтоварват щеш - не щеш. Доста пародийно /като френските/ ми звучат тия, дето съм гледала до тук, ама се преглъща. Разсмиват ме и героите и развитието на историята и странните обрати. В този филм всички бяха сладури, станах фенка на Cyndi Wang. Някой беше писал тук, че е певица, но се справи много добре и с ролята. Героинята й беше толкова естествена и неподправена, толкова открита и добронамерена към света. Може би ми хареса най-много заради този безкраен оптимизъм, дето бликаше от нея като пълноводна река. Сега си повтарям любимата й фраза "Усмихни се и няма нещо, с което да не можеш да се справиш!". С такива хора трябва да е заобиколен човек и такъв трябва да се стреми да и той да бъде. Ама това е тооолкова трудно при нас... А "лудото" й семейство бяха безподобни шматки и един от друг по-големи образи. И това ми харесва в тайванските комедии, че роднините винаги се поддържат и не са някакви всемирни злобари. И изобщо никой не се взима прекалено на сериозно. Nicholas Teo един такъв все ухилен сладур и с много хубав глас, а песента, дето я пееше във всяка серия е просто страхотна! Задно с тази на Синдито /в която си припяваше нещо "лесно, лесно" :D / си ги въртя вече седмица. Само едно нещо, дето много ме подразни във филма ще споделя, моля, не го разбирайте като неблагодарност. Аз съм безкрайно благодарна на хората, които безрезервно и безкористно превеждат на български субтитрите за такива като мен, дето знаят само псувателните думички на английски, а за азиатските езици и това ще е постижение. Затова винаги си затварям очите за дребни правописни грешки като Управи, Омолявам и т. н., защото досега са били колкото пръстите на едната ръка в 16-сериен филм. Но това е филма с най-много правописни грешки, който съм гледала досега, особено в първите епизоди. Най-вече ме накара да се измрънкам /за което пак се извинявам/ количеството на грешките и бисери като тези - другарЬО, мУшеННик. Ама на който не му харесва, спира филма и готово, нали? Аз го изгледах, все пак. Всичко е въпрос на вътрешна нагласа и самокритичност и стремеж към качество във всичко, както на предлагащия, така и на получаващия. Пък и той, човека, така е устроен, че се стреми към развитие и собствен прогрес, така че има надежда за всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Smiling pasta - забавно сериалче, има си ценните моменти и реплики... но някак май Синди ми дойде в повече - три сериала подред с нея, в този някак почна да ми писва. Не съм очарована от превода и от "измислените" имена на героите, можеше да има малко повече старание там. Как героинята от Чън Сяо Ши/Шъ стана Чиан Ши, или братчето от А Джъ стана Ах Зе, и много други такива примери, това е само фантазия на преводача. Думи като МъртаФ, съжЕлявам и подобни са традиция в преводите и някак им "свикнах". Това донякъде "уби" дори забавните моменти в сериала за мене. Но като цяло този сериал ми дойде леко скучен и клиширан. Може би ми е време за пауза с тайванските комедии, за да ми залипсват и да се върна с удоволствие към тях след време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох мисля че направих някоя и друга плочка от смях. Отначало си търсех нещо със готвене и като видях паста директно го започнах без да гледам за какво става дума,

 уви нямаше толкова манджи колко на мен ми се искаше но се забавлявах доста. Малко за героите:

Лей Лонг добре че си остана персонаж за допълнение, малко дразнещ със крещенето си, Лианг Лианг, персонаж като на малко злобно дете на което не са му дали закуска.... и Уей Зай,големият мъж който преследва със пушки за съчми хората и бие жени просто отвратителен... добре че го набиха :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...