Jump to content

Помощ! Трябва ми покана за...


acabaca

Recommended Posts

Включвам се с 3 бр. покани.

Abador, Asiantorrents е като нашите Замунда и Мастерс, но само за азиатски филми, сериали и музика. Свободната регистрация е ограничена -2-3 пъти в годината. И пак не е сигурно дали ще се регистрираш, затова са тези покани.
Добре е да имаш регистрация там, защото ти се гледа нещо преведено преди 3 год, но няма сийд в бг тракерите. Теглиш си видеото + англ.субтитри, добавяш бг превода, които почти винаги си пасва идеално. И винаги има сийдъри.
За своя изненада открих и бг субтитри в азияторент.

Bollydreams са преводачи предимно на индийски филми, но превеждат отвреме на време и корейско. ^Малките_вещици^ са оттам. Техните субтитри можеш да си ги изтеглиш само там, когато ги няма в торента, което пак изисква регистрация.

Друго място, от което си тегля видеото + руски субтитри е rutracker.org. Бг суб пак си съвпадат.

Надявам се да бях полезна и ако някой може да добави още нещо да заповяда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мх аз си направих много лесно регистрация в азията  отделен е въпроса , че ме блок задето не съм сиидвала достатъчно , но и това се оправи с помощта на един човек ( за което съм му много благодарна ) , и Боза-мечта знам какво е просто ми бе интересно за какво са покани .. и вече разбрах ,че е трудно включването както при нашата замунда .. е виж в руският тракер още не мога да се регистрирам .. казва ми ,че ще ми изпрати писмо .. ама тръцки няма още нищо ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз преди около месец се регистрирах много лесно в азията. Но за съжаление точно това, което исках да гледам нямаше сийд, а имаше бг субс. Та в крайна сметка си го намерих и изтеглих от бг торентите, но това е друга тема... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип аз мога да ти пратя, но сега видях, че регистрациите са отново отворени (и че пост-ът ти е от преди 5 дни  :rolleyes:  )...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм блокирана от сайта, а това, което съм свалила, никой не иска да го тегли и коефициента ми не мърда от една седмица насам ;( Затова ще си правя нова регистрация. Някой има ли излишна покана?

 

Проблемът е оправен (временно поне). Благодарности на sabrina1 за съветите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Нов съм в този сайт и понеже не намерих подходяща тема където да изложа молбата си, рекох да не пълня форума с излишни теми. За това ще постна молбата си тук,извинявам се предварително :)

Молбата ми е следната: колкото и глупаво да звучи на 35 години съм но обичам да играя онлайн игри, и ми трябва човек с корейски телефонен номер, или някакво ID не го разбрах какво точно, за да ми направи регистрация в една корейска игра, аз съм си направил акаунт но за да го активирам трябва да го потвърдя през телефон или гореспоменатото ID ( което не знам какво е точно защото googlehrome не ми го превежда цялото :) ) Напълно безплатно е, просто искат да се уверят че съм кореец :D . Ако някой може и има желание да ми помогне нека ми прати съобщение за да не спамим тази тема излишно и да пречим на хората които искат покани за торент сайтове.

Благодаря предварително :)

 

Ники
 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет на всички! Някой може ли да ми изпрати покана за Авистаз?

Редактирано от Gardeniq
грешка
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...