Jump to content

Recommended Posts

Sweet Relationship

spacer.png

 

Година: 2007
Произход: Тайван
Жанр: Романтика/Драма
Епизоди: 20
Субтитри: Английски (вградени)


В ролите:

Vic Zhou като Fang Zi Tian
Patty Hou като Chang Bai Hui
Alan Kuo като He Ma Yang
Megan Lai като Ren Ke Xin

Описание:

Базиран на мангата "Oishii Kankei" от Satoru Makimura. Чан Бай Хуей, която преди е била богата, е без пукната пара. Тя решава да потърси работа в любимия си ресторант, където се среща и влюбва в готвача-перфекционист Фан Джъ Тиен (Vic Zhou).

 

:essub:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: ТУК

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ + OST

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST

РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфф, къде блея аз та не съм я видяла тая темичка :!: :!: :!:
Ще си позволя да добавя малко за драмата. Лично от мен
*Fang Zi Tian(героят на Вик) е професионален готвач с тежко минало. Изоставен от родителите му, които се самоубиват, той бива осиновен от жена, която му разкрива магията на готвенето и един цял свят, който се разкрива в кухнята. По-късно той заминава, за да се учи от най-добрите френски готвачи, но когато се връща в Тайван отказва много предложения на елитни ресторанти и започва работа в малко заведенийце - Litle bear, където и се запознава с главнатагероиня Chang Bai Hui. Отгледана сред престиж от малка, тя е имала възможността да посети едни от най-известните и добри ресторанти в света и едва ли има нещо за ядене, чийто съставки да не може да различи. Въпреки, че Fang Zi Tian е твърдо против тя да бъде наета на работа като негова помощничка в кухнята, това се случва и от там започва купона. Мисля, че тези, който се гледали Марс ще се израдват и на тази драма тъй като тук участва и певецът Alan Kuo (опенингът на Марс), също така и небезизвестната Megan Lai, която също има роля в Марс и като се замисля - в почти всеки филм, в който играе Вик. *

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го гледах преди време и се бях наканила и мнение да драсна, ама.... :roll:

Първо, съвет! Не сядайте да го гледате, ако сте на диета или пък около вас има само солетки ( както на мен ми се случи на няколко епизода)...просто това си се явява чиста форма на мазохизъм и не толкова заради вида на манджичките на Вик!!!!!! (които са Wow), а само по начина, по който главната героиня обрисува всяка хапка ти иде да унищожиш съдържанието на хладилника! Историята е интересна, обхваща доста персонажи, които се въртят около главните, освен това дори и да не си бесен фен на Вик, трябва да се види момчето! Железен както винаги, макар че ми липсваше усмивката му през повечето време....за това пък такова изражение вадеше, докато беснееше...айде да не спойлвам работата! Иначе малко ми приличаше на елфче с тия стърчащи от шефската му шапка ушички :drunken: :noteet: А и според мен е крайно време на тази Меган или както там се казва да и забранят да играе с Вик! Смилете се бе, хора! Тя момичето през живота си толкоз емоционално сътресение и любовно разочарование не е преживявала заради един мъж, колкото за нащто момче в тез сериали...за 3-ти път я гледам как безнадежно вехне като тук работата е доста сериозна!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги батко Вик е блестящ! Качих 1 кг., когато го гледах - е то как да не си похапнеш нещо, след като Вик ти готви под носа. :D Горещо го препоръчвам и внимавайте с теглото! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз през цялото време пък се дразнех на мацката и си викам: "Баси, тая живее, за да се тъпче!". Ма после видях кой готви и почнах да я разбирам... :green:

Определено обаче най-много си харесах сценката в последния епизод, когато и готвача успя да похапне... от нея... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

 

@Marchooo: Кефиш меее... :lol!: :lol!: :lol!:

 

Малиии, днес съм много лигава... :shoot:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кулинарно изкушение. По-скоро съзерцателен и разсъдителен, отколкото действен филм. Филм за отношенията между хората, за мечтите, за пътя, който избираме, за силата не само да поискаш, но и да отстояваш и да се бориш за мечтата си. Стори ми се прекалено бавен, може би заради повечето серии. Актьорското изпълнение беше добро, всички бяха съвсем убедителни. Vic Zhou – както винаги перфектен, но тук не ми допадна много героя му. Разбирам, че имаше травма от детството, но пък толкова пасивност и незаинтересованост не харесвам. Даже, ха, момичето първо го целуна /тука избягаха от клишето/, не че после той не навакса мммповече от добре… :kissy: Patty Hou май я виждам за пръв път, но ми хареса – една такава уж безлична, а като заблестят очите й е истинска прелест. Дали заради актрисата или не, но много симпатизирах на персонажа й – не само заради големия талант на дегустатор, но и защото беше толкова борбена, оптимистична и упорита. Лошото е, че не само даваха страхотно изглеждащите ястия, ами и тя описваше всяка хапка, със всичките вкусови усещания, които предзвиква, и то с такъв мечтателен поглед, все едно е на седмото небе... направо си беше изпитание. Силно дразнеща ми беше героинята на Megan Lai /ако не съм объркала – тази с болната майка/ - през цялото време плачеше, хленчеше и се жалваше като ощипана мома, трябваше да покажат и някакво положително развитие, защото накрая - как така изведнъж - беше все едно друг човек. Много ми харесаха и останалите двойки, освен двамата главни, както и съперникът за сърцето на момичето. А, не може да се подмине бабата - беше голям образ с вездесъщия чадър-бастун-сопа, строяваше ги всички и никой не смееше да й се опъне. Много приятна беше атмосферата в ресторантчето - топла, задушевна и приятелска. След сравнително мудните всички серии, последната беше сладурско добра и запази само добрите впечатления от филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...